פורסם 2011 באפריל 1014 שנים הורדתי TMP ואכן זה מצויןעכשיו הם נעוצים וקפואים והכל טובלגבי השאלה שלךאתה אמור לשים את הדברים שאתה רוצה ב menu bar בעזרת customizeואז תלחץ מקש ימני על הסרגל ותבטל את ה menu bar , כל הדברים ששמת ב menu bar יעלו לשורה הכי עליונה (ככה זה אצלי...)
פורסם 2011 באפריל 1014 שנים אה! לא היה כתוב שם בשום מקום שצריך לבטל את ה Menu bar.. לא חשבתי לכיוון הזה.עכשיו זה עובד, תודה.
פורסם 2011 באפריל 1014 שנים אם אהבת את התצורה הזו נסה את HideCaption.היא מאפשרת לאחד את כל הסרגלים של פיירפוקס וחלונות לסרגל אחד.לא תואמת FF4.0, נדרשת כפיית התאמה.
פורסם 2011 באפריל 1014 שנים אה! לא היה כתוב שם בשום מקום שצריך לבטל את ה Menu bar.. לא חשבתי לכיוון הזה.עכשיו זה עובד, תודה.אתה באמת קורא את כל מה שכתוב שם?!אני פשוט מוריד ומנסהבזבוז זמן כל הטקסט הזה...נ.ב זה רק לי שעכשיו כל פעם שאני לוחץ אנטר הוא יורד רווח כפול?ממש מעצבןלילה טוב
פורסם 2011 באפריל 1014 שנים עוד בעיה קטנה עם הביטול של ה-menu bar:כאשר הוא מופיע כרגיל, אז דאבל קליק על שורת הטאבים במקום פנוי - פתחה לי טאב חדש.כאשר הוא מוסתר, אז דאבל קליק בכל מקום פנוי על החלק העליון - עושה לכל החלון maximize/restore...יש דרך לשנות את זה, כדי שיחזור לפתוח לי טאב חדש בדאבל קליק על שטח ריק?
פורסם 2011 באפריל 1114 שנים יש תוסף שאני מאוד משתמש בו והוא מצויין.אני מסמן טקסט, ואז אני יכול לבחור באיזה אתר לפתוח אותו.גוגל, יוטיוב, גוגל טרנסלייט ועוד, לפי בחירה.שכחתי את שמו, ומעניין אם הוא תואם לגרסא 4.מישהו מבין למה אני מתכוון ?
פורסם 2011 באפריל 1114 שנים ^ KWiclickמאוד נחמד, פותח את תוצאות החיפוש בחלונית מרחפת קטנה מעל הדף שאתה נמצא בו.
פורסם 2011 באפריל 1114 שנים אני משתמש ב- context searchמסמנים מילה, לוחצים לחצן ימני ונוסף תפריט חיפוש בכל המנועי חיפוש שיש בפיירפוקס למעלה ליד השורת כתובת.מאוד נח.. מישהו מכיר משהו דומה לכרום?
פורסם 2011 באפריל 1114 שנים KWiclickתוסף מעולה, אבל הבעיה שעליתי עלייה שהוא צורך מלא משאבים ותוקע לי את הדפדפן.
פורסם 2011 באפריל 1114 שנים צורך הרבה משאבים ותוקע את הדפדפן לא נשמע כמו המלצה מי יודע מה..חוץ מזה שעדיין אין לכרום
פורסם 2011 באפריל 1114 שנים אהלן חברים, אני מחפש כבר המון זמן תוסף ואשמח עם תעזרו לי, אולי אתם מכירים..אני צריך תוסף שמדמה בפעולתו את ה bookmarks של האקספלורר, כלומר אם (לדוגמא) אני פותח תיקייה ואז תת תיקייה ושוב תת תיקייה ולאחר מכן בוחר קישור אז שהקישור יעלה, שכל העץ שנפתח יעלם מהמסך ולאחר מכן כשנלחץ על ה bookmarks בשנית כל תתי התיקיות יהיו פתוחים (כך שאם אני רוצה לבחור קישור אחר מאותה תת תיקייה אני לא אצטרך לרדת בעץ מחדש).מקווה שהייתי מספיק ברור, ותודה מראש לעוזרים..
פורסם 2011 באפריל 1114 שנים מי מתנדב להזכיר לי איך אני מחזיר שוב את ה-address bar לאחד נורמלי במקום המפלצת הזאת שיש שם מגירסה 3 ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.