תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ברוכים הבאים לפורום תוכנה ! הסטיקי מאגד את התוכנות שמומלצות כאן יום-יום ומיותר לפרסם אותם כל פעם מחדש. הרשימה מתארכת ומשתפרת בכל יום בעזרתכם הגולשים, אשמח אם כל מי שיש לו תוכנה להוסיף למאגר ישלח בהודעה פרטית לי או למנהל פורום תוכנה. את כל התוכנות תמצאו בגוגל, אנו נמנעים מפרסום קישורים בכדי למנוע קישורים שבורים/לא מעודכנים עקב שינויים כלי תחזוקה ושימור ביצועים: CCleaner - ניקוי קבצים זמניים, מפתחות רג'יסטרי מיותרים וכו' Defraggler - איחוי הדיסק הקשיח. TreeSize - הצגת גראפים ופירוט בנוגע לניצול הדיסק ע"י תיקיות וקבצים Advanced SystemCare - ניקוי רוגלות, רג'יסטרי, פרטים אישיים וקבצים מיותרים. Registry Crawler - חיפוש מפתחות רג'יסטרי unlocker - טיפול בקבצים המסרבים להמחק Sec…
-
- 97 תגובות
- 398.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מכיוון שגרסא 4 (וגם 5+6... כבר) יצא סופית אז אין טעם להשאיר את הדיון של 3 כדביק. פה זה הדיון הראשי לדון/להמליץ/לשאול לגבי add-ons לדפדפן המעולה הזה.
-
- 654 תגובות
- 562.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מדריכים: שימוש בתוכנה windbg לפתיחת קבצי דאמפ ממסכים כחולים - נכתב ע"י Milk-Inc שימוש בתוכנה Memtest 86 לבדיקת תקינות זכרונות - נכתב ע"י Wh1t3 שימוש בתוכנה nLite לצורך הטמעת דרייברים\עדכונים חידוש הבוטאבל בדיסק ההתקנה של הוינדוס - נכתב ע"י nadav2k7 מדריך קצר בנוגע ל-RSS - נכתב ע"י Nihility יצירת LiveCD חינמי מבוסס WinPE פתרון להודעת "Your Computer Is infected, Windows had detected a spyware infection" - נכתב ע"י tamir245 שיפור ביצועים בוינדוס ויסטה - טוויקינג שינוי הרשאות\הגבלת משתמשים ושחרור תיקיות אישיות פתרון מהיר לוירוס שהופץ בפייסבוק ( אוגוסט 08 ) פתרון לבעיית buffer overrun עם קבצי אופיס וורד - moranesher לינקים שימושיים: פתיחת משתמש למסנג'ר עם המייל הפרטי שלכם. רשי…
-
- 0 תגובות
- 61.6k צפיות
-
-
דרייברים - שימוש נכון 1. וודאו שברשותכם וינדוס מעודכן עם Service Pack אחרון וכל העדכונים הזמינים לגרסאת הוינדוס שלכם. 2. בררו במדוייק מה דגם הרכיב שברשותכם, התקנת דרייבר לחומרה "דומה" או למערכת הפעלה שונה יכול לגרום לבעיות חמורות בתפקוד מערכת ההפעלה, אם אינכם יודעים איזה דגם יש ברשותכם, תעזרו בתוכנות ניטור כגון Everest\Sandra Sisoft\PC Wizard 3. במקרה של עדכון עקב תקלה\בעיה עם הדרייבר הישן, מומלץ לנקות את כל ה"שאריות" ע"י תוכנה יעודית, לדוגמא Driver Cleaner PRO או Driver Sweeper 4. במידה ולא מצאתם את הדרייבר באתר היצרן או ששרת ההורדה המקורי איטי ולא מאפשר הורדה, יש מספר מאגרים חלופיים שיוכלו לסייע לכם, רשימת מאגרים מצורפת בהודעה הבאה.
-
- 3 תגובות
- 64.8k צפיות
-
-
אני מחפש וצריך תכנת עיבוד תמלילים דגש pro מפעם באופן שיהיה ניתן להתקין במחשב בחדש שלי
-
- 1 תגובה
- 45 צפיות
- 1 follower
-
-
שאני עובד עם התוכנה LatencyMon אני חייב שהיא תעבוד נקי ללא שום תוכנה ברקע או ההיפך בשביל בדיקה אמיתית אני צריך לעבוד שיש תוכנות / משחקים ברקע מישהו יודע ?
-
- 0 תגובות
- 156 צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן האחרון 3 חודשים ה MSI AFTERBURNER גורם למחשב שלי לעשות פריזינג אני משחק והסאונד נתקע לכמה שניות ממשיך ושוב רנדומלי לא באופן קבוע זה מעצבן למה ? יש בעיה מעצבנת בסאונד , מישהו יודע אם יש לזה פיתרון ?
-
- 0 תגובות
- 202 צפיות
- 1 follower
-
-
Hey HWZone community, I've recently upgraded to a PCIe 5.0 NVMe SSD (a Samsung 990 Pro 2TB), and while the sequential read/write speeds are impressive, I'm noticing that real-world performance isn't quite what I expected. I'm wondering if my CPU might be bottlenecking the drive. My current system specs are: CPU: Intel Core i7-12700K Motherboard: ASUS ROG Strix Z690-A Gaming WiFi D4 (Supports PCIe 5.0) RAM: 32GB DDR5-6000 SSD: Samsung 990 Pro 2TB (PCIe 5.0 NVMe) Operating System: Windows 11 I've run several benchmark tests (CrystalDiskMark, AS SSD Benchmark), and while the sequential read/write scores are close to the advertised speeds of the SSD, the random read/write per…
-
- 0 תגובות
- 276 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולכם, מזה מספר חודשים, חומת האש שלי (comodo, win11) מקפיצה לי הודעה על קובץ של ‘אוואסט אנטי-וירוס’ ששמו icarus.exe, שמעוניין להתחבר לשרת מרוחק. האירוע מתרחש כמעט בכל פעם שאני מפעיל את המחשב. הסיבה לכך היא ‘שאוואסט’ יוצרת בכל הפעלה תיקייה זמנית חדשה בשם אחר שבה יש עותק חדש של הקובץ הזה, ולכן אי אפשר ליצור עבורו כלל מיוחד בהגדרות חומת האש הקובץ עצמו הוא קובץ חוקי לחלוטין, שמשמש את מערכת עדכון התוכנה של ‘אוואסט’. חפרתי ברשת בחיפוש אחר פתרון לבעיה (כולל בפורומי התמיכה של ‘אוואסט’ עצמה) אך לא מצאתי.. יתכן גם שלא חיפשתי טוב. האם מישהו נוסף נתקל בתופעה הזו? הצעות לפתרון?… תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 163 צפיות
- 2 followers
-
-
יצרתי משתמשים בPLEX איך אני מעניק גישה לתיקיות מסוימות? לא מוצא את זה בהגדרות
-
- 3 תגובות
- 389 צפיות
- 4 followers
-
-
צהרים טובים חברים חילצתי רק את קולו של הזמר מהשיר ואני רוצה לתרגם את קולו לשפה אחרת בקולו המקורי על איזה תוכנה או אתר אתם ממליצים לי?
-
- 0 תגובות
- 208 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום במחשב נייד DELL מדפסת מחוברת ברשת באלחוטי. המדפסת בבית מחוברת דרך כבל LAN. יש לאחותי מדפסת HP OfficeJet Pro 9013 All-in-One אני פותח תוכנה סריקה HP Scan וכמה שניות פתאום לא ניפתח שגיאה כתוב לא מוצא מדפסת. נסיתי להפעיל HP Print and Scan Doctor אחרי דקה הוא לא מוצא לי מדפסת. אני ראיתי בלוח הבקרה --> "הסר התקנת תוכנית" יש שם תוכנה HP scan לפני שאני מסיר תוכנה HP scan אני חיפשתי בגוגל תוכנה HP scan לא מצאתי. מאיפה מורידים תוכנה HP scan? אני לא צריך תוכנה התקנה HP Scan עם דרייבר. אני צריך בלי דרייבר. כי במחשב נייד מותקן דרייבר מדפסת תקינה. דרייבר מדפסת תקינה. שאני מנסה להדפיס זה עובד. באתר HP ראיתי Driver-Universal Scan Driver…
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש תוכנה פשוטה ונוחה לניהול Bluetooth ל WINDOWS . הממשק המובנה של ווינדוס פשוט לא עושה את העבודה טוב לדעתי.
-
- 0 תגובות
- 368 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אנטי וירוס Eset Anti Virus בשם תיקייה שלי לדוגמא "תוכנות" שם יש כמה קבצים פריצה של תוכנות. אני פותח אנטי וירוס ניכנס ניכנס "הגדרות" אני רואה מילה "חרגות" אני לא הבנתי. בתמונה איזה מיהם ליבחור "החרגות לביצועים" או "החרגות לאיתור" שלא ימחק לי תיקייה קבצים פריצה שלי ? אני רוצה שאנטי וירוס בזמן סריקה יבחר תיקייה שלי בשם "תוכנות" בתוכו גם קבצים פריצה לא יסיר ולא ימחק אותם. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שני מחשבים עם חלונות 10, שאני מנסה לפתוח בהם קובץ ZIP שכווץ במחשב מסויים עם חלונות 11 (אם זה משנה), שמות הספריות והקבצים שהיו בעברית יוצאים בג'יבריש. בתצוגה המקדימה של הקובץ בממשק של ג'ימייל, הכל מופיע תקין. יש איזה קידוד שאני צריך להתקין? או תוכנה אחרת (זה קורה גם בחילוץ המובנה של וינדוז וגם דרך 7ZIP)
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני לא בטוח אם זה קשור לפורום הזה, אבל אני מנסה להעתיק תיקייה ריקה בחלון הפקודה CMD (Command propmt) ולא מצליח לי. שמתי תיקייה בשם new על שולחן העבודה והיא ריקה, ואני מעוניין להעתיק אותה אל כונן D רשמתי את הפקודה: xcopy /e new d:\ וזה רושם לי 0 files copied אשמח לעזרה, תודה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אויי ואווי במחשב נייח קרס לי win10 לא עולה עושה ריסט מידי פעם מתקן שגיאות. בגלל שהיה לי הפסקה חשמל כמה פעמיים. בדקתי דיסק קשיח הוא תקין אין שגיאות. גם בדקתי זיכרון תקין אין שגיאות. יש לי כמה אתרים ואני לא זוכר בעל פה סיסמאות ששמורות באתרים שלי. אני עשיתי גיבויי חומר חשוב. ועוד לא היתקנתי מחדש win 10. לפני התקנה מחדש. אני רוצה לימצוא בתיקייה קובץ לעתיק סיסמאות שמורות בדפדפן גוגל כרום. מאיפה זה נימצא תיקייה קבצים שמור סיסמאות בדפדפן גוגל כרום ? אני רוצה להתקין מחדש win 10 ובסוף אני מחזיר קובץ סיסמאות בדפדפן גוגל כרום. ואז אני יכול להמשיך כרגיל בדפדפן גוגל כרום עם סיסמאות שמורות. ואם אפשר גם אותו דבר איפה נימצא תיקייה קבצים שמ…
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו כאן יודע למה אני לא מצליח להיכנס חשבון שלי בתוכנה שליטה מרחוק TeamViewer וגם אתר TeamViewer כניסה חשבון שלי ? האם זה בעיה בשרת האתר חברה TeamViewer תקלה שלהם ? תודה! בתמונה אני מקבל הודעות :
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
- 2 followers
-
-
לפני שנה קניתי מחשב נייד בדגם Dell Vostro 3510 יש בפנים דיסק קשיח SSD M.2 - 256GB אני פותח תוכנה בדיקה דיסק קשיח ניקרא Hard Disk Sentinel Pro 6.01 ומראה לי דיסק קשיח תקין אין שגיאות ואין תקלות קריטיות. אני מפעיל מחשב נייד ולוחץ מקש F12 ניפתח תפריט. אני בוחר חומרה diagnostic המחשב נייד מתחיל ליבדוק חומרה ודקה וחצי פתאום ציפצף ויש הודעה חלון שאומר לי דיסק קשיח לא תקין. אני לא מבין למה התוכנה Hard Disk Sentinel Pro 6.01 לא אומרת לי תקלה דיסק קשיח. האם היא טובה מאוד ואמינה? אגב: נסיתי הרבה פעמיים במחשבים אחרים דרך תוכנה Hard Disk Sentinel Pro 6.01 וזה גילה לפעמיים תקלות וגם אין תקלות. מה דעתכם ? בתודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מייל שלי ב-google. רציתי לדעת יש עוד גוגל תמונות וגם גוגל דרייבר ויש עוד כמה דברים ב- google. האם כל גוגל תמונות וגוגל דרייבר ועוד כמה דברים יושבים בתוך מייל שלי וגורמים לי הגדלה נפח הגודל תיבות מייל שלי . ובסוף ניגמר לי גודל נפח פנוי בתיבה מייל שלי. האם זה נכון? אני יודע המייל גוגל שלי יש לי תיבה נפח בגודל מקסימום 15GB. איך מפרידים בניפרד גוגל תמונות וגם גוגל דרייבר ועוד כמה דברים בגוגל ? אני לא רוצה שכולם ביחד יהיה באותו רק המייל שלי. בגלל שזה תופס הרבה מקום בתיבה המייל שלי. בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
בוקר טוב אני מחפש תוכנה לגיבוי וארגון תמונות כמו גוגל פוטו או כמו הפיצ'ר שיש לסלוגי מומנטס עכשיו אני יסביר קצת אחרת יש לי כונן שמחובר לרואטר בבית ויש לי תקיה במחשב שבעצם אני מגבה לשם הכל אני מחפש תוכנה שבעצם תגבה תמונות בצורה חכמה מהמחשב ואפילו מהנייד שלי אם אופציה במידה. ויש ליצור גישה למשתמשים נוספים האם קיים דבר כזה
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
-
אהלן, אני מעוניין שיהיה לי במחשב את אותה תיקייה ב 2 מיקומים שונים (כל אחת בכונן אחר לצורך גיבוי) וכל פעולה אשר אבצע באחד מהמיקומים יקרה אוטומטית במיקום השני גם. לדוגמה, הוספתי לתיקייה במיקום א' תמונה מסויימת, אז שהתמונה תופיע גם בתיקייה במיקום ב'. חיפשתי קצת ברשת ונתקלתי בתוכנה של מייקרוסופט שעושה את זה (synctoy). הבעיה שהיא לא עושה את זה אוטומטית, אלא אני צריך להפעיל אותה ורק אז הסנכרון מתבצע. השאלה שלי היא האם יש תוכנה אחרת שיודעת לעשות את זה ללא התערבות שלי?
-
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, לא הצלחתי למצוא שום כלי שמצליח לחלץ וידאו ולהוריד אותו מאתר ספורט 5. למשל בלינק המצ"ב: https://playbyplay.sport5.co.il/?GameID=130835&FLNum=28 למישהו יש רעיון מה יכול לעזור? כל כלי שניסיתי, בין אם תוסף לכרום או אתרי אינטרנט שמאפשרים הדבקה של כתובת ה URL לא הצליחו לסייע. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
External HDD to External HDD ללא ענן, ללא אימג'ינג ממשק חלונות תכנה שתעשה בדיוק כפי שאנחנו מגבים ידנית. גם בתשלום זה טוב. העיקר שתהיה אמינה וברורה. יש חיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
- 1 follower
-