פורסם 2009 ביולי 1216 שנים למה רק מהנדס יכול להרוויח כסף? כל אחד יכול להרוויח כסף הוא פשוט צריך להיות טוב במה שהוא עושה ושיהיה לו "קצת"מזל.
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים זה כמו שתגידו שמישהו הלך ללמוד להשיט אוניה או להטיס מטוס כי זה מה שעושה לו את זה,והכסף כן מעניין אותי אבל קודם כל הוא רוצה לעשות משהו שהוא אוהב(במקרה הזה להשיט אוניה לדוגמא) ואחרי זה הכסף חשוב לו
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים הכי טוב זה כשהמקצוע שאתה לומד אתה גם אוהב ושזה יהיה מקצוע מכניס .. ( זונה ;D )לך תלמד להשיט אוניות אולי אברמוביץ ייקח אותך כרב חובל חחח
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים קח לדוגמה מתכנתים , למה ללכת ללמוד תואר בהנדסת תוכנה או מדמ"ח במקום לקחת קורס בג'ון ברייס של חודששים אם במילא אתה הולך לכתוב קוד בשפת C ?כי מי שכותב קוד בשפת C מרוויח פי 2 פחות ממי שמפתח את האלגוריתם.
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים ^^^מאיפה הנפצת את השטות הזו ?גילוי נאות :למה לאקדמאי לא לרצות אנשים באקדמיה? ולמה לו להמליץ לאנשים לא להשלים תעודת בגרות כשהוא עצמו איש מקצוע בזכות תעודת הבגרות ??
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים חבר'ה תגידו משרה בחברת הייטק נחשבת כמשרה ממשלתית? כאילו למשל ביטוח לאומי זה עבודה ממשלתית כה? אז גם חברות בתחום האלטרוניקה ככה?תודה
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים חבר'ה תגידו משרה בחברת הייטק נחשבת כמשרה ממשלתית? כאילו למשל ביטוח לאומי זה עבודה ממשלתית כה? אז גם חברות בתחום האלטרוניקה ככה?תודהאתה שואל ברצינות... ?
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים חבר'ה תגידו משרה בחברת הייטק נחשבת כמשרה ממשלתית? כאילו למשל ביטוח לאומי זה עבודה ממשלתית כה? אז גם חברות בתחום האלטרוניקה ככה?תודהאני שונא אותך. עכשיו אני שוב צריך לבחור איזה מהציטוטים הישנים למחוק כדי להכניס את הפנינה הזו לחתימה. אם עברת את גיל 10, אני ממש מקווה שהשאלה היתה בצחוק.
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים כה אני יודע, פשוט רציתי לאמת את זה חחחחחחבבית ספר המורה שלי במתמטיקה אמרה משהו בסגנון... לא האמנתי אז חשבתי לשאול פה.
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים מה אתה רוצה ממני? כולה רציתי לוודא שזה לא כך. אני לא מכיר את כל המערכת הזאת..=\ומורה אמרה לי את זה, לא זבלן ,בגלל זה חשבתי אולי אני לא יודע פשוט משהו
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים כה גם המורה בחשמל אמר שבלי ניסיון אי אפשר להתקבל לעבודה בהייטק , ועכשיו שזאת עבודה ממשלתית... =Sזאת מורה אחרת אבל. היא אמרה את זה בהקשר ש"אם לא ללכת לצבא אז אי אפשר להתקבל לעבודות ממשלתיות ,כגון : הייטק ,........" .,ובגלל שתכננתי להגיש בקשה לקבלה לאונ' בחו'ל, ולדחות את הצבא אז די נלחצתי. בגלל זה רציתי לוודא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.