עבור לתוכן

קנייה קבוצתית לחברי HWZONE - דל 2209WA!!! - נגמרה, אך המחיר נשאר לחברי HWZONE.

Featured Replies

• תגובות 293
  • צפיות 43.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אז בעברית פשוטה, כשאין 1:1 (כמו ב-Dell 2209WA) אם משתמשים ברזולוציה שונה מה-Native אז לא יהיו גבולות שחורים כי המסך ימתח/יכווץ את התמונה.

זה הכל??

פורסם

זה החיסרון היחיד של המסך ע"פ CNET.. אכן. מה גם שהתכונה הזו בכלל לא שימושית (לפחות למשתמש הנפוץ יותר)

פורסם

בשפה פשוטה מסך שיש לו אפשרות של יחס תמונה 1:1 אומר שכשאפשרות זו מופעלת, המסך לא מותח \מרחיב את התמונה המגיעה מהמכשיר אליו המסך מחובר אלא מעביר פיקסל לפיקסל. זה נועד לתקן מצבים בהם מכשיר כולשהו משדר תמונה שנמרחת על המסך בצורה כולשהי (מתיחה או כיווץ).

זה מאוד נדיר במכשירים כיום האמת. בחיבור למחשב זה לא קרה לי מעולם.

פורסם

באיזה מחיר אלכס?

פורסם

על מה אתה מדבר ?

פורסם

מצטער על ההצתה המאוד מאוחרת, אבל עדיין נשארו מסכים ב1650? :o

פורסם
  • מחבר

כפי שכתוב, תתקשר לפנדה ותבדוק :)

פורסם

לדעתי יש, הזמנתי בשבוע שעבר וקיבלתי.

פורסם
  • מחבר

מצד שני, בסוף הביקורת

To summarise, however, the advantages of the monitor far outweigh the disadvantages and this makes the monitor clearly recommendable. The outstanding price-performance ratio is especially pleasing. For a retail price of less than 300 Euro currently, there are even offers at 269 Euro-, the buyer receives a flexible 22-inch monitor with an IPS panel with the Dell 2209WA. This clear statement will give the competition something to chew on.

Overall rating: VERY GOOD

הבעיה נובעת בסרטי BLUE RAY שמנוגנים מנגן, והם טוענים גם בסרטים שמנוגנים בנגן DVD, אני אישית לא נתקלתי בשום תקלה כזאת, והתמונות לא היו מתוחות, החל משימוש בסרטי 1080/720P ועד לשימוש בDIVX בכל הסוגים האפשריים...

כנראה שהבעיה נובעת בתוכנות מסויימות...

פורסם

מצורף לינק לסקירה קצרה יותר ומעט פחות מעמיקה של CNET אוסטרליה, די טובה (המסך 22" הכי טוב שהם ראו).

http://www.cnet.com.au/dell-2209wa-339294389.htm

מישהו מבין את השורה:

"the inset screen may cause some users grief"

פורסם
  • מחבר

רוב הסיכויים הכוונה היא למסגרת מסביב למסך, מאחר והיא בולטת לכיוון המשתמש בכ4 מ"מ, היא עלולה לגרום לצל חלקי על המסך, תלוי איפה התאורה בחדר, כמו כן, השתקפויות קלות מן המסך בחלק הפנימי של המסגרת...

לא יודע אם יש מספר דגמים, כי בהתחלה כולם חששו מההשתקפות הזאת, ואז בארץ רק אדם אחד שאני מכיר שאל בנוגע לזה, אז אין מה להתייחס אל זה יותר מידי...

פורסם

השאלה היותר חשובה היא אם מישהו מבין את השורה: "CNET הם חרא של אתר ו"הביקורות" שלהם הן לא מדד לכלום"... :-X

פורסם

אני יודע שזה לא בדיוק הנושא כאן אך מיכוון שדנים כאן במסך בהרחבה אני אשאל עוד שאלה לגביו (אני שוקל בחיוב לקנות אחד).

עד היום היה לי מסך samsung 17 inch 710N שהייתי מאוד מרוצה ממנו (ולפני מספר ימים מכרתי ב- 300 שח). ע"פ הנתונים הוא היה 12MS ובמשחקים לא שמתי לב למריחות.

אין סיבה שאני כן אשים לב למריחות עם מסך זה נכון? (היות והוא 6MS).

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים