עבור לתוכן

עמיר פרץ ראש ממשלה - לאאאאאא!!!

Featured Replies

פורסם

יו כמה שנים אני מחכה שתהיה לי זכות בחירה! לעמוד 3 שעות בתור בבי"ס מקומי ולבחור מושחט א' או מושחט ב'.

נראה לי סתם אדחוף תמונה של כוכבת פורנו בתוך המעטפה. :silly:

• תגובות 519
  • צפיות 38.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כן את צודקת לצערי כאן בארץ שלנו תמיד בוחרים את הרע במיעוטו ,ולרוב רק מהסיבה שלחסום את הרע הגדול יותר מלהיבחר ,זוהי המציאות

פורסם

Vitnir

את מתעלמת מהעובדה שאוכל, שתייה (להוציא בירה) יקרים בגרמניה מאוד

בגדים (ואני לא מדבר על בזארים ומציאות אלא מחירים נורמליים)

בקיצור יש פאקטור שנקרא "יוקר מחייה" ובגרמניה (ואירופה בכלל לא רק גרמניה) הוא גבוה פי 2-3 מישראל

פורסם

אכו דיון מעניין, אך סטיתם מהנושא באופן דיי מהותי...

בקשר למה שאמרו פה

אני מבין שחלקכם מעדיפים ששכר המינימום יהיה 2000 שקל, זאת משום שאתם לא תיהיו אלה שתרוויחו אותו.

אני לא ממש אוהב את עמיר פרץ, אבל יותר מזה, מתעב האופן שכלכלת הימין מתנהגת(רק היום אפריקה ישראל זכתה במרכז להקמת בית כלא פרטי :screwy:), לא סובל את השנאה של שינוי כלפי ציבורים מסויימים, לא אוהב את ש"ס.

הפתרון? כנראה מפלגת זכויות הגבר במשפחה...

פורסם

למרות דבריך המצחיקים ,אתה צודק במאה האחוז ,בזה שבשנים האחרונות אנו הולכים מדכי לדכי מבחינת מנהיגים בפוליטיקה ,ואין כיום הרגשה כמו בימי מנחם בגין ז"ל ,ורבין ז"ל (למרות ששינהם משני קצוות הפוליטיקה)של מנהיגם אמיתיים המובילים את רוב העם ,היום זה פשוט מנהיג שהוא הרע במיעוטו ,וכך גם אנשים בוחרים !

פורסם

מה הבעיה בבית כלא פרטי? ארה"ב הוכיחה שזו הרבה יותר זול, עוזר לאסירים כי הכלא הפרטי מפעיל תוכניות שיקום ויוצר יותר מקומות בכלא

פורסם

אז בוא גם נקים שרות בתי הסוהר פרטי, ובוא נלך עוד צעד, משטרה פרטית, מה רע יהיה יותר זול למדינה...

פורסם

הלוואי.. אולי אם יפריטו את המשטרה היא תהיה פחות מושחטת...

פורסם

ואני מחפש את מר אריק שרון ואת מר עמיר פרץ בת'רד ולא מוצא? כנראה התגייסו למשטרה? בעצם אך הסכימו לגייס את אריק הרי הבן שלו עלול להיכנס לכלא בקרוב? טוב המשטרה מושחטת אז בטח גם יצליחו לגייס את אריק שיציל את הבן שלו מהכלא לא?

פורסם
הלוואי.. אולי אם יפריטו את המשטרה היא תהיה פחות מושחטת...

מושחתת!!!!! לא מושחטת...

שחיתות, לא שחיטות!

פורסם

זיט, נשרף הפיוז ;D

זומן, בעיברית, או רוסית, או באנגלית, מה לעזאזל ניסית להגיד בהודעה האחרונה שלך???

פורסם

הפרטה? השתגעתם? זה מה שהמדינה צריכה עכשיו? כשאתם מפריטים מקום הוא פשוט הופך לבית עסק, ובית עסק מעוניין להרוויח ולחסוך מכל חור. תראו את כל בתי-החולים הפסיכיאטריים ובתי-האבות שהפריטו. אנשים קופאים שם מקור, רעבים, מוכים ומה לא...? למשפחות לא נותנים להתקרב והמאבטחים נותנים מכות לכל מי שמתקרב.

פורסם

מצד שני כשמפריטים העובדים יודעים שהם צריכים לבצע את העבודה שלהם כי אחרת יפטרו אותם

פורסם

אי אפשר להתפשר איפשהו באמצע? כי זה לא בסדר שאנשים יסבלו בגלל זה. יש לך מושג מה קורה בבתי החולים/בתי האבות האלו? :'(

פורסם

פרץ לא יבחר לעולם לראש ממשלה כל עוד הוא מתמודד מול דביבי{שרון}.

מה הוא מבין כבר בטרור ובערבים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים