עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by gabriel6,

שלום וברוכים הבאים לפורום תמיכה טכנית למחשבים. פורום זה נועד על מנת לעזור לכם לכל השאלות הקשורות לבעיות הטכניות במחשב. אנא עיקבו אחר החוקים הבאים כדי לשמור על סדר הפורום ולמנוע אי-נעימיות. כותרת הדיון: על כותרת הדיון להיות ממצא ונקיה. ללא סימני פיסוק מרובים ותוספות סתמיות כמו "צריך עזרה דחוף!!!!!" או "משהו נשרף תעזרו לי מהר@#$$#%". מומלץ לנסות ולמקד את התקלה כדי שיותר אנשים יכנסו ויעזור לכם. אם לדוגמא יש לכם בעיה של ארטיפקטים בכרטיס המסך, כותרת כמו "בעיה בכרטיס המסך- ארטיפקטים" תכניס יותר גולשים מאשר כותרת "בעיה בכרטיס מסך" כך שהסבירות שיעזרו לכם היא גבוהה יותר. תוכן ההודעה הראשית: ראשית, יש לרשום בדיוק מה הבעיה במחשב. נסו …

• 1 תגובה
    • 92.4k צפיות
  2. סטיקי תמיכה טכנית הודעות נבחרות \ לינקים שימושיים: הפעלת\כיבוי פאנל האודיו הקידמי בדרייברים של רילטק למה מוצג לי רק חצי מתדר הזכרונות? איך להחליף לוח-אם מבלי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש הגדרת עדיפויות כוננים בבוט רשימת המדריכים שבסטיקי וקישורים ישירים אליהם: טיפול בריסטרטים פתאומיים ומסכים כחולים מציאת הגורם בתקלות חומרה פתרון הפרעות במסך כיצד להשתמש ב Memtest 86 מ א' עד ת' - לבדיקת תקינות הזכרונות מדריך להפעלת ספק הכח ללא מחשב לשם בדיקת תקינותו מה אמור לעורר את החשד בנוגע להרדיסק תקול ואיך לאמת את החשד פירוש ציפצופים בזמן כשל עליית המערכת מערכת ההתקנה של וינדוס XP לא מזהה את דיסק ה-SATA שברשותי הטמעת SP2 ודרייבר SATA בדיסק התקנת XP - דף 2 - טיפול בטמפרטורות גבוהות של רכ…

• 15 תגובות
    • 313.2k צפיות
  3. Started by law89,

היי חברה האם יש אפשרות לשכפל דיסק און קי? יש בו התקנה של גרסה ישנה של וינדאוס ואני רוצה להעתיק אותו כך שתהיה אפשרות להתקין מדיסק און קי אחר את הוינדאוס. (זה דיסק און קי שיצרתי בו התקנה של וינדאוס עם הכלי שיש באתר של מיקרסופט) תודה

4. Started by law89,

היי חברה יש לי גיבוי על SSD. ניסיתי להעלות אותו וכנראה היתה תקלה וזה התפקשש. התקנתי מחדש וינדאוס וניסיתי שוב להעלות את הגיבוי, אך יש בעיה. הורדתי לפני כמה חודשים את הגרסה האחרונה שהיתה של וינדאוס וכנראה ההתקנה שלה שונה ממה שהיה בעת שביצעתי את הגיבוי. אני מגדיר כונן ראשון בגודל X, כונן שני בגודל Y וכונן שלישי מה שנותר, אך מה שנותר בהתקנה הזאת שונה ממה שהיה בהתקנה בזמנו. התוכנה מאפשרת לי להעלות את הגיבוי רק אם הגדלים זהים. לדעתי זה קשור לאיזה מחיצת מערכת או משהו בסגנון שהפכה להיות גדולה יותר בעת ההתקנה. יש לי אפשרות לבצע שינוי ידני למחיצות האלה? בינתיים עשיתי מן סוג של קומבינה, התקנתי עם כונן אחד בגודל X, את השאר לא הגדרתי. זה מצליח להריץ את הגיבוי בצורה שונה והמחשב עולה …

5. Started by moti30,

שלום אני מתחבר לרשת דרך סטיק (Telenor 4G), במשך תקופה ארוכה לא הצלחתי להתחבר ל'wifi (שום WIFI) בכלל. הסרתי והתקנתי את הדרייבר של של הרשת האלחוטית (5100 AGN), והנה הפלא ופלא אפשר להתחבר לWIFI, רק מה? אי אפשר להתחבר לסטיק דרך USB, הסרתי את הדרייבר של הWIFI, אופ! אפשר להתחבר לסטיק. מה אני יכול לעשות כדי שיוכלו לעבוד ביחד?

6. שלום לכולם מתחבר למחשב מרוחק דרך צקפיינט , עם כבל לא מתחבר למחשב מרוחק. כשמנתק כבל רשת , ועובר לאלחוטי זה מתחבר למחשב מרוחק. עשיתי עדכונים לוינדוס יש לי אינטרנט מהיר בבית , החלפתי כבל רשת. איפה יכולה להיות חסימה ?

• 0 תגובות
    • 166 צפיות
  7. במשרד אנו משתמשים בשני מסכים, בבית אני עובדת על לפטופ (שגם לו יש לי שני מסכים) ומתחברת למחשב במשרד מרחוק. כאשר אני במסך העבודה מרחוק אני לא יכולה להשתמש במסך השני בלפטופ - מסך העבודה מרחוק אינו מציג בו… כיצד אני מסדרת בעבודה מהבית שגם המחשב אליו אני מתחברת במשרד יכיר בשני המסכים שלי בבית?

• 0 תגובות
    • 145 צפיות
  8. היי מחשב נייח לנובו בן 4 שנים לא מעלה מערכת הפעלה בהדלקה ראשונה ורק לאחר כיבוי והדלקה שניה פועל המחשב .מה יכולה להיות הסיבה ומה ניתן לעשות ? תודה ובשורות טובות אהוד

9. היי, כבר תקופה שהופיעה לי תופעה של “שלג” כאשר אני מתחבר מרחוק (vpn) לתחנת עבודה שלי. ה”שלג” מופיע לאט לאט על המסך וכשאר עוברים עליו עם העכבר או אובייקט אחר, זה נעלם באותו מקום שעברתי עליו ואז חוזר לאט לאט שוב. בהתחלה חשבתי שזה קשור ליציבות האינטרנט, אז החלפחתי כבלים, החלפתי שיטת חיבור (חיבור ישיר\עקיף לראוטר) וגם עברתי דירה בזמן הזה ועדיין התופעה עברה איתי. בדקתי דרייברים במחשב ובכרטיס מסך והכל מעודכן. יש לציין שבהתחברות מרחוק ממחשב אחר אין את התופעה הזו. אשמח לעזרה מה יכול לעזור לסדר את התופעה. מצורף המפרט של המחשב שלי: Operating system: Microsoft Windows 11 Home, Version 10.0.26100 DirectX runtime version: DirectX 12 CPU: AMD Ryzen 5 5600X 6-Core Processor RAM: 16.0…

10. Started by zitasky,

המסך מחשיך בצד שמאל כשאני בקשת 12, עם הזזת העכבר. ההזזה אקראית לחלוטין. וזה רק בקשת 12. ניסיתי לשנות דפדפן, לא עוזר. החלפתי מסך ומחשב, לא עוזר. הטכנאים שעשו לי התקנת המחשב החדש לא ידעו לענות. יש רעיונות????? תודה

11. אהלן, יש לי בעיה במקום עבודה שלי שאני לא מצליח להגיע ממחשב אחד לאחר לכונן c לפי כתובת ip, אני כן מצליח להגיע לפי שם מחשב בדקתי שהdns תקין , פרוטוקול smb פועל , הfirewall כבוי לחלוטין, בgroup policy לא ראיתי משהו חריג שיכול להשפיע על זה. יש לציין שזה קורה בכל המחשבים באתר. אני כן מצליח להגיע מכל מחשב ל$c של הdc לפי כתובת Ip ולפי שם מחשב. אשמח בבקשה לעוד פתרונות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 139 צפיות
  12. אשמח לעזרה בנושא. מדובר במחשב חדש לחלוטין (כרגע מותקנת בו מערכת הפעלה “אובנטו” שהגיעה כברירת מחדל) אני יודע שיש שבדורות הקודמים צריך לטעון מנהלי התקן. רק שאני לא מצליח לטעון שום מנהל התקן שהורדתי- להבנתי גם אם מנהל ההתקן לא קשור הוא אמור להיות מופיע ברשימה…. יכול להיות שאני מפספס לגמרי והקבצים לא מתאימים אשמח להכוונה. תת הדגם המדויק הינו DRL3M44 לא מצאתי יותר מדאי באתר הרשמי של דל בנושא דרייברים. https://www.dell.com/support/product-details/en-il/servicetag/0-M2NUY2tMTTU5TmJHWmVTSC95Z2FGQT090/drivers

13. תמיד שאני על דולבי במסך וזה מחובר לכרטיס קול הפשוט OB של הלוח “ צבע ירוק “ ALC662 אז המחשב נכנס לפריז אחרי כמה שעות / יום לא מיד וזה נתקע באמצע סירטון ב HDMI זה לא קורה , אני רוצה לעבוד על ה AUX הרגיל של ה מחשב והטלויזיה בגלל ששם אין דיליי בשמע כמו ב HDMI דיליי של 2 שניות ואז שומעים במעבר בין סירטון לסירטון , אם אני יוריד את איכות השמע זה יפסיק להיתקע ? למשל CD או FM QUALITY ?? במקום ה DVD QUALITY זאת לפחות ההמלצה של ה AI

14. Started by ענבל ז.,

שלום, אני מבקשת לקנות דיסק חיצוני לגיבוי. נפח הקבצים במחשב אצלי (בכוננים D+C) הוא 180GB אז אני חושבת לקנות דיסק של 480 או 500GB. אמנם טכנאי מחשבים הציע לקנות של המותגים וסטרן דיגיטל או סי גייט, אבל קראתי באינטרנט חוות דעת שאמרו שהם התקלקלו מהר. ממה שהבנתי, עדיף לקנות מסוג SSD שאמור להיות אמין יותר, וראיתי שיש כאלו למותגים סמסונג וגם סאן דיסק. אז אשמח לחוות דעת מנסיון אישי לגבי שניהם: 1. כונן Samsung 870 EVO 500GB SATA III SSD 2. כונן SanDisk SSD PLUS 480GB SATA III SSD תודה.

15. Started by מוסקה,

שלום חברים יקרים אחותי רכשה מחשב דרך האתר של אייבורי ובטעות קנתה מחשב שמגיע רק עם לוח אם ודברים מינימליים. אמרו לה שזה מחשב להרכבה. היא בכלל לא ידעה מה היא מזמינה ולא שמה לב שזה מגיע ללא ווינדוס וללא שום דבר בנוסף. רצתה להחזיר ולקנות משהו אחר במקום, אך סורבה כי פתחה את המארז. רושם לכם את דגם המארז, האם יש בו דברים בסיסיים מובנים או שהיא צריכה לקנות כל דבר בנפרד, כמו: כרטיס מסך, מתאם רשת, וכו’. אם כן אשמח שתפרטו. תודה רבה. דגם לוח: Asus h610 prime m-k מעבד i7 127002 1700 tray עריכה: לאחר שיחה עם שירות לקוחות אייבורי אמרו שהם מוכנים להתקין כל דבר שצריך בנוסף שנרכוש אצלם ללא עלות התקנה אלא רק עלות חומרה. אשמח להמלצתכם מה כדאי להוסיף?

16. אני ראיתי בהרבה מקומות שכתוב שעדיף להוריד את הדרייבר מהאתר של היצרן של הלוח אם כי הוא לפעמים עושה שינויים בדרייבר של הציפסט או מוסיף דברים כדי שזה יתאים בדיוק ללוח אבל באתר היצרן של אינטל יש את הדרייבר הכי עדכני , מה לעשות ? להוריד דרייבר רק מהאתר של היצרן של הלוח כמו גיגהבייט או מהאתר של אינטל ?

17. Started by Kaligula Imperar,

שלום, נתון: לוח אם 1700 Asus Prime H610M-A-CSM DDR5 נתון מסך: Dell 27 inch מחבר מסך למחשב לא מזהה מחבר מסך גנרי עובד יופי כבל HDMI רעיונות יתקבלו בברכה, כן, גם להוסיף כרטיס מסך. בברכה, אוהד

18. Started by tood24,

הי אבקש עזרה והסבר על אזהרה שקבלתי לוואצפ לסגירת חשבון פייסבוק משתמשים יקרים, אנו מצטערים להודיע לך שחשבון הפייסבוק שלך יושבת לצמיתות במהלך 12 השעות הבאות. החלטה זו התקבלה מכיוון שחשבונך הפרה בבירור את כללי הקהילה. אם אתה חושב שדווח על חשבונך בגלל בלבול ורוצה לשחזר אותו, בדוק שוב את פרטי החשבון שלך. השתמש בחיבור הבא: הערה: https://facebook-support.tempisite.com/israel אם האימות לא יושלם תוך 24 שעות, חשבונך ייחסם אוטומטית וכבר לא תהיה לך גישה אליו. אנו מעריכים את שיתוף הפעולה שלך בהגנה על הבטיחות והאיכות של הקהילה שלנו. תודה על עזרתך בשיפור מערכת השירות Meta. קבוצת חדשות אבטחה. © 2024 © האם זה נכון?פישינג?ניסיון פריצה? חושש ללחוץ על הלינק המצורף תודה

19. הי עברתי לחברת תקשורת אחרת, חיברנו ראוטר חדש וקראנו לרשת בשם של הרשת הקודמת, ניסינו להתחבר לראוטר, מאז המחשב שלי לא מוכן אפילו למצוא את הרשת שלו. גם שהכנסתי את הפרטים ידנית וגם כששיננו את שם הרשת, זה לא שיכנע את המחשב והוא לא מוכן להסתכל עליו. לראוטר הישן הוא מתחבר כמובן… וגם לראוטר החדש הוא מתחבר עם כבל רשת, רק את הוויפי הוא לא מוצא… כל שאר המחשבים כן מתחברים. הראוטר הוא של הוט מובייל (hot box 5 (2)). איפסתי במחשב הגדרות רשת ואיפסתי את הראוטר העברתי לכאן מרשתות ואנטרנט, מקוה שכאן המקום הנכון.

20. שלום, ברשותי מחשב חדש בין חודשיים asus zenbook duo 2024. שאני משנה במחשב לקצב רענון של 120 הרץ אני שם לב שיש מין הבהובים קלים כאלה במסך,יש לציין שצריך ממש ממש לשים לב לזה רק חדי עין יבחינו אבל זה מציק לי שיש את זה בכלל. שאני משנה ל60 אין את זה. האם זה בעיה או שצריך לשנות משהו בהגדרות?

21. הפעלתי AIDA64 שמתי את המעבד בסטרס על 100% ה WATT מגיע רק ל 50W למרות שזה מעבד של 90W , במשך 10 דקות של סטרס המעבד הגיע רק ל 3.4GHZ שהתדר בסיס 3.3 , זה נדיר שזה מגיע ל 3.5/3.6 , מה זה יכול להיות ?

22. זה מתחיל עכשיו לעשות בעיות - למשל ביכולת להתחבר ישירות לגוגל דרייב, שכבר לא נתמך יותר בווינדוס 10 מפאת גילו (10 שנים!), ורכיביו, הוא אפילו לא מאפשר התקנת windows health check… מה ממליצים לעשות - יש איך לעקוף את הבעיה/לשדרג או לקנות מחשב חדש? מפרט המחשב הוא: תודה מראש למסייעים!!!!!

23. Started by biotech326,

היי לא מצאתי פורום מתאים מקווה שזה מתאים כאן. יש לי טלוויזיה oled של LG וחיברתי לה ממיר של yes. אני רוצה להשתמש רק בשלט של yes ושyes יעלה אוטומטית שאני מדליק את הטלוויזיה. עכשיו זה מדליק את מסך הבית של lg ואני צריך לעבור ל hdmi כדי להגיע לyes. איך אני מגדיר את זה? תודה.

24. Started by DragonPokemonFan,

זה מה שאני מקבל בבדיקת מהירות. יש לי סיבים אופטיים 1 ג’יגה, מחובר עם כבל. בפועל אני מקבל פינגים גבוהים בכל משחק כמעט שאני משחק. יש משחקים שזה מראה לי שהחיבור שלי לא טוב, במשחק הספציפי הזה בקושי הרגשתי לאגים אבל זה מגביל אותי בהתחברות לחדרי משחק ואנשים נמנעים מלשחק איתי. במשחקים אחרים בעיקר משחקי FPS הפינגים שלי עוברים את ה100-200

25. Hi everyone, I’m planning to upgrade my PC’s storage and need some advice on choosing the best SSD for fast boot times and smooth gaming performance. I currently have an older SATA SSD and want to switch to an NVMe drive. I’m considering drives like the Samsung 980 Pro or WD Black SN850X, but I’m unsure if there are better options in terms of price-to-performance. My motherboard supports PCIe 4.0, and I’m looking for something in the 1TB or 2TB range. Any recommendations or things I should look out for when making this upgrade? Are there noticeable differences in load times between mid-range and high-end NVMe drives for gaming? Thanks for your help! hill climb racing

דיונים חדשים בפורומים