צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,303 דיונים בפורום זה
-
עד היום הייתי קונה באיביי ויש לי מס' פריטים שאני מעוניין לפרסם ולמכור באיביי (כנראה במכירה פומבית). בין הפריטים, סמארטפון שכנראה בריק, מוכר לחלקים, מצלמה דיגיטלית כחשה שזכיתי בה בתחרות ועוד כל מיני שטויות שאני מעוניין להעיף מהבית ואין לי כוח לנסוע ברחביי הארץ כדי לקבל פה ושם כמה פרוטות. "לשים במעטפה ולהעיף מהבית". רציתי לדעת כיצד מבצע כל הליך המכירה משלב הפרסום, שלה ההצעות, שליחה (עלויות משלוח וכאלה) לקונה וקבלת הכסף לפייפל ואחר"כ העברתו לחשבון בנק. אשמח לשמוע מאנשים שכבר מכרו דברים בעבר באיביי ויש להם טיפים בנושא... תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני לא יודע להסביר את זה אבל נעליים די מהר מתבלות ונשחקות שזה מדובר בי יתכן שזה בגלל מבנה הרגל שלי בכל מקרה קניתי כמה פעמים נעלי נייק שנקרעו. לא נעים להסתובב עם נעלים קרועות כמו הומלס האם יש המלצה לנעליים עמידות שגם בנויות לריצה קלה, קלות, ושלא יהרסו/ יקרעו לאחר חצי שנה
-
- 21 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
בסה"כ רציתי להזמין תיק צד שייכנס בו הטאבלט שלי (גלאקסי טאב 10.1) אחרי קצת חיפושים מצאתי תיק שנראה לא רע, במחיר "סביר" יחסית (40 דולר) מתחיל להזמין (פעם ראשונה מאמזון, באיביי עדיין לא מצאתי את התיק הזה או תיקים אחרים נורמליים ממוכרים אמינים) מקווה לטוב ומקבל את זה: http://i.imgur.com/FgYaw.png WTF!? אין אפשרות להחליף לדואר "רגיל" מה זה מחירי המשלוח והעמלות המטורפות האלה? מישהו מכיר את העסק? באמת אין אפשרות להזמין מאמזון לישראל בדואר "רגיל" וזול? יש למישהו אלטרנטיבה? מישהו במקרה קנה תיק צד לטאבלט ממקום אחר \ בארץ ויש לו המלצות?
-
- 44 תגובות
- 8k צפיות
-
-
למי שמעוניין בנתב D-Link 6470U, יש מלאי בסניף בפתח תקווה (ממליץ להתקשר לפני ולוודא מלאי בסניף הקרוב לביתכם) לקוח ותיק עוד מאז הניסוי ב-ADSL ובלי יותר מדי התעקשות מצידי, אלא ציון מחיר היעד המבוקש וטיפול על ידי הנציג/ה ולאחר כ-10 דקות הכל היה סגור. 20MB תשתית בזק = 70 ש"ח (מחיר כאילו "לקוח חדש", לשנה) + דרך שימור לקוחות קיבלתי 300 דק' לכל היעדים ודמי אחזקת קו ב-59.90 ש"ח (הם לרוב מציעים את זה ב-69.90) ** הנתב בחיוב-זיכוי למשך שנתיים בבזק אבל אין לי בעיה עם זה ספק בזק בינ"ל = 29.90 ש"ח (לשנה)
-
- 17 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שואב בלי שקיות (מדובר בבית גודל יחסית חשוב שתהיה קיבולת גבוהה) עדיפות לפילטרים ניתנים לשטיפה עוצמת יניקה לפחות 380WSP אין צורך בחובט תודה.
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
חברי פורום נכבדים שלום. הבנתי שאייביי אפשר לקנות דרך פייפל ואמזון צריך לתת להם ישר את המספר של כ.ויזה. אני לא רוצה להשתמש באשראי שיש לי, מעוניין לעשות חדש דרך דואר ישראל. ראיתי שיש מספר אופציות לכן רוצה לשאול אותכם מי התנסה והאם זה עובד. יש ויזה נטען $ שהוא רב פעמי, טוענים אותו בשקלים אבל הדואר ישר מהמיר את המטבע לדולר. האם אפשרי לקשר את הויזה הזה לPAYPAL ולבצע רכישות כמו עם ויזה רגילה או שיש איזה שהם מגבלויות? אני מעוניין שתהיה אפשרות לרכשות באתרים כמו EBAY AMAZON DEALEXTREME וכו'.. איך העמלות ודמי ניהול נראים לכם? http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/visa_currency_prepaid_comissions?opendocument לגבי השורה של דמי כרטיס לא פעיל כלומר אם שנה אני לא השתמשתי בו ירד…
-
- 13 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה וחג שמח מצאתי לפני כמה ימים מוכר של חולצות הוליסטר באיביי שהוא מאוד אמין,בעל מחירים סבירים והכי חשוב לא גובה כסף על משלוח לארץ (עם USPO)! http://myworld.ebay.com/harvestseller/&_trksid=p3984.m1497.l2754 רציתי לדעת אם יש לכם המלצות למוכרי מותגי בגדים כגון אברקרומבי,הוליסטר,לקוסט,פולו וכו' שכדאי לקנות ולשלוח דרכם לארץ כמו המוכר הנ"ל. חג שמח!
-
- 21 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
במכרז מסוים לכיסוי למכשיר סלולרי, הצעתי 50 סנט, וההצעה לא התקבלה. העלתי ל60, אך לא שמתי את הנקודה העשרונית, וההצעה הזו התקבלה (הוא העלה לבערך 4 דולר, והוא יעלה עוד עד 60 אם מישהו ינסה להציע יותר). האם אפשר לבטל הצעה? ואם כן, איך? עריכה: אוקיי, אפשר לנעול. דרך הקוסטומר ספורט אפשר לבטל הצעות שניתנו עקב טעות שנעשתה בתום לב.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזו סיבה טובה יש להיות מנוי לחברות האלה? (מדובר על מנוי לטלוויזיה) שיש עידן+ סטרימר ואינטרנט זמין בהישג יד? הסיבה היחידה שההורים שלי משאירים את זה בגלל ערוץ 8, ערוץ ההיסטוריה ונשיונל ג'יאוגרפיק, חוץ מזה אני לא חושב שזה מצדיק את קיומו (רוב הזמן אלו הם הערוצים שבשימוש - 10/11/22). אני לא רואה היום שום טעם וסיבה הגיונית להתחבר לשירותים של 2 החברות האלה. למעט אנשים מבוגרים או קשישים שמעדיפים לקבל נוחות יחסית ולא אכפת להם לשלם.
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כחודש קניתי מחשב חדש מזיגזג, ואני רוצה לתאר את חווית הקניה לקראת הקנייה דיברתי עם נציג מכירות (שכחתי את שמו) כמעט שעה (בטלפון) כדי לסכם את המפרט הסופי ואת התצורה של המערכת הפעלה. לא היה להם מארז שרציתי אז הנציג שלח לי במייל הצעות למארזים אחרים והצעות למארז+ ספק בהנחה. המחשב הגיע עם שליח אחרי כשבועיים, חוטים מסודרים והכול מותקן כמו שצריך, חוץ מאיזה בעיה מוזרה בהדלקה (קצר כלשהו). אחרי כשבועיים התקשרה אלי מישהי משרות הלקוחות שלהם ושאלה אם אני מרוצה מהמחשב (!). אמרתה לה שיש איזה בעייה ולא היה לי זמן עדין לבדוק את זה, והיא העבירה אותי ישר למעבדה אל בחור בשם שי. אחרי ברור שכמה דקות הגענו למסקנה שאני צריך להעביר את המחשב אליהם לבדיקה (כי הוא באחריות וכמה…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי לכולם בימים המאוד קרובים עלי לעדכן חבילת גלישה. כרגע אני מחוברת לנטוויז'ן בחבילה ממש לא רלוונטית וברצוני לעלות ל- 20-30 מגה, כנראה בבזק (כל העניין עם לקנות מהם מודם ועוד לקבל כנראה את נטגייר הידוע לשימצה לא נראה לי כלל). זכור לי שלפני מספר שנים אמרו שבזב"ל הטובים ביותר, נטוויז'ן איפשהו באמצע, וסמייל012 לא משהו בכלל. אבל זה אולי היה נכון אז, וללא התייחסות לחבילות המתועדפות. השאלה מה כעת? אם הבנתי נכון היה ואתחבר לבזב"ל, במהירויות של 20-30 מגה אחובר ל- Private NGN. האם התיעדוף הזה באמת מורגש, והאם בזב"ל Private NGN באמת עדיפים על שאר הספקיות?מה אם יציאו לי משתמש מתועדף בנטוויז'ן (או בחברה אחרת) האם זה באמת מורגש? האם שווה את הכסף? קיצור, כדי להוריד טורנטים (רק …
-
- 27 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
האם אפשר להגיע למצב של 200 שח בחודש על מכשיר פלוס חבילה נגיד 300+300?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
רציתי לשתף אותכם בחווית שירות מאוד נעימה שהייתה לי באיבורי מחשבים. לפני כחודשיים רכשתי מהם את ההגה G27 במחיר הנמוך בארץ (1680 ש"ח, לא צעצוע שקונים כל יום), התקשרתי לחנות ואמרתי שאני יגיע תוך מספר שעות לסניף כרמיאל לאסוף ולשלם את המוצר, כשהגעתי לשם ראיתי כבר את ההגה על הדלפק מחכה לי, תוך 3 דקות יצאתי משם אחרי שיחה קצרה עם הנציגים על ההגה ואחרי חצי שעה כבר שיחקתי ונהניתי מכל רגע. לפני שבוע שמתי לב שהעור שנמצא מתחת לידית ההילוכים נקרע טיפה ומאוחר יותר הפך לחור די רציני, העניין הזה לא מקובל עלי כשמדובר במוצר High-End ואמרתי לעצמי שלא צריך להתפשר, באותו רגע שלחתי אימייל לשירות הלקוחות של איבורי וענו לי תוך מספר שעות, ביקשו את מספר הטלפון שלי ויום למחורת יצרה איתי קשר נציגה בשם…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחור בעבודה שלי התווכח איתם שעה ולבסוף הוציא 29.90 עבור 12+גיימר (שמעתי את זה אישית). הבחור בשירות הלקוחות אומר שאני אביא לו את הת"ז של הבחור הזה ואם יש לו מחיר כזה, הוא יעשה גם לי. עד שאני אשיג את הת"ז שלו (רק אחרי פסח לצערי), אשמח לשמוע מה איתכם. אשמח לדעת כמה אתם משלמים על 12MB ו- 1.5MB. כרגע אני בבזב"ל על תשתית של HOT אבל כמובן שאין לי בעיה לנדוד... האם HOTnet באמת עד כדי כך גרועים כמו שהבחור בשירות של בזבל מספר לי? (אני מניח שלא, אבל בכל זאת אשמח לשמוע) תודה רבה, MODY.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
מישהו סיפר לי אתמול איך 014 ניסה להתחנן בפניו להשאר איתם במהירות של 20 מגה ב30 שקל לחודש בזמן שהוא משלם בהוט נט 20 שקל לחודש ל30 מגה. אז אמרתי לו "רגע 30 שקל - זה פחות ממה שאני משלם" (יש לי 20 מגה 014 + בזק). גם ככה הייתי בטוח שאני משלם יותר מדי אז היום התחלתי את הפרוצדורה של הורדת מחיר. התקשרתי ל014 ושאלתי את הנציג שרות אם הוא יכול לעשות משהו בקשר למחיר. הוא אמר שיש לי אחלה מחיר והוא לא יכול לרדת . במילים אחרות הוא עשה רושם של "תתנתק מה אכפת לי" אמרתי לו טוב אני הולך לברר מה אפשר להשיג אצל הספקיות האחרות כמו הוט ששם עולה 20 שקל (אני לא שקרן כשאני אומר שאני רוצה להתנתק אז אני צריך להיות עם רגל אחת במקום אחר). אני מעלה את האתר של הוטנט נט IL והראו זה פלא הם מאפשרים לפתוח ח…
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני עושה עכשיו סקר שוק של מכונות כביסה ואני מזועזעת מהמחירים... זה אמור לעלות לי כמו איזה רכב יד שנייה?? בסך הכל אני סטודנטית ענייה ויש לי תקציב של 3000 שקל לסיפור הזה... מישהו אולי מכיר איזו מציאה?
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם איפה אני יכול לקבל חבילה לפלאפון , רק מספר עם חבילת גלישה של כ2-5GB ללא שום SMS או דקות? מעניין אותי רק גלישה לא כל כך חשוב לי המהירות. תודה מראש אריאל
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות מוצר מאי-ביי ממוכר שלא עושה משלוחים לארץ. הבנתי שיש כל מני חברות שנותנות כתובת באהר'ב ומשם שולחים את המוצר לארץ בצורה רגילה. משהו התנסה בזה ויכול להמליץ על חברה כזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אנשים שירשמו דרכי לאתר NEOBUX אתר שמשלם על לחיצות. בתמורה אני ירשם לאתר ptc/bux שתבחרו וילחץ גם לכם. עדיפות לאנשים שילחצו כל יום וכמובן שגם אני ילחץ לכם כל יום. הנה קישור להרשמה http://www.neobux.com/?r=MeltsiNikita *** אני מדגיש שזהו לא אשכול לרווח ועניין אישי ! רק מי שרוצה נרשם ואני נרשם בשבילו גם. הרווח פה לשני הצדדים שווה ורק מי שבוחר נרשם.
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
קצת רקע. חטפתי התקף נוסטלגיה והחלטתי שבא לי לשחק בלגו. נא לא לשפוט אותי. מאחר ואנחנו מדינת עולם שלישית, המבחר בארץ על הפנים, יש רק קיטים בסיסיים לילדים קטנים, ואם כבר יש משהו מעניין המחיר הוא פי 3. קיט שנמכר ב-200$ עולה בארץ 2500 ש"ח. חיפוש באמזון ו-ebay העלה מחירי משלוח הזויים של 70+$. תוך כדי חיפוש באמזון ראיתי פרסומות של buyamerica.co.il. הם מאפשרים לקנות דרכם מוצרים מאמזון כולל משלוח ומיסים עד הבית. המחיר שלהם לא רע בכלל, ההפרש בניהם למקום הכי זול שמצאתי (ebay גרמניה) הוא כ-100 שקל (10%), שכנראה נובע מההפרש במחיר המשלוח. מישהו התנסה איתם? יש עליהם כמה ביקורת בזאפ, אבל משהו בהן מריח לא טוב. אולי אני סתם חשדן.
-
- 5 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
אז ככה: תוך פחות משעה יצר איתי קשר בחור נחמד מאלקטרה ושאל אותי מה קרה. אחרי שיחה קצרה הוא דאג שתחכה לי עוד היום טלוויזיה חדשה בסניף שממנו קניתי את הטלוויזיה. אפילו התקשרו מהסניף לוודא שקיבלתי את ההודעה ושאני מגיע! אני רוצה להודות לו כאן על הטיפול המהיר, אני יודע שהם לא היו חייבים לתת לי טלוויזיה חדשה ולמרות הכל אני מקבל אחת עוד היום, אז באמת תודה(:
-
- 10 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יתכן והמבצע קיים רק לתקופת החגים או שקיים שם זמן מה, בכל מקרה החלטתי לעדכן את חבריי הפורום. אני כרגע קיבלתי מהם קופון ל 200 שקל ללא יותר מידי קאטצ'ים באתר (לא דיל יומי, לא IPAD וכו') לכן אם יש מוצר שחשבתם לקנות מהרשת ב 500 ש"ח ומעלה שווה לבדוק מה המחיר שם. תנאי המבצע - http://www.wallashops.co.il//mall_site_images/mimg/MailSys/FinelHtml/Pesah_Takanon/Pesah_Takanon_out.html אני עדיין מחפש מה לקנות עם ה 200 שקל אלה, נכון לעכשיו עוד לא מצאתי משהו מעניין
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת ועדיפות לדגמים חדשים שכרגע נמכרים כמובן...
-
- 1 תגובה
- 6.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, קרה לי מקרה קצת מצער ורציתי להתייעץ כאן עם אנשים שמבינים. פרסמתי למכירה מוצר משומש, שהיה אצלי במשך כשנתיים ולא עשה בעיות. יצר איתי קשר קונה וקבענו להפגש. לפני שנפגשנו הוא ביקש ממני לבדוק שהמוצר תקין. בדקתי ואכן הכל היה בסדר (לא שהייתי צריך לבדוק, עשיתי את זה כי הוא ביקש). הוא סמך עלי ולכן כשנפגשנו הוא לקח את המוצר בלי לבדוק והביא לי את הכסף. אחרי שבוע הוא פתאום מתקשר אלי וטוען שהמוצר לא תקין. היו בינינו חילופי דברים, הוא טען שאני רמאי וכו' ודרש את הכסף חזרה. אני מצידי אמרתי לו שמכרתי לו מוצר תקין, אני לא יודע מה הוא עשה בשבוע הזה, מבחינתי המוצר התקלקל אצלו ואני לא חנות שנותנת אחריות. זו לא פעם ראשונה שאני מוכר מוצר משומש, אבל זו כן פעם ראשונה שבה קורה ל…
-
- 51 תגובות
- 8k צפיות
-