עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. שלום לכולם ושנה טובה, לאחר שיטוטים ברשת והתלבטויות בקניית מחשב חדש(שלי משנת 06 וגוסס מהתעללויות :-) ) שמתי לב שמחירי מעבדי AMD זהה בין שתי החנויות, מדוע? http://ksp.co.il/?select=.1027..2..42 http://www.ivory.co.il/amd_cpu.html מקריות או דרך לימנוע כאב ראש לחנויות? לא יצא לי להשוות מוצרים אחרים, התעניינתי במעבדי FX וגם גיליתי שבארץ פשוט גנבים- סתם מתמחרים את מעבדי הFX גבווה מהמחיר שלהם. לדוגמא: FX 8120 עולה כ159 דולר בחו"ל ומעבד אינטל I5-3450 עולה כ 189 דולר- תנחשו מה המחיר בארץ? כ1050 שקל לאינטל וכ1000 שקל לAMD! - מדוע?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by yuvalm2,

מה הדרך הכי נכונה לעשות את זה? אני רואה שהקינדל הזול ביותר עולה 89 דולר בארה"ב, אבל צריך להוסיף עוד 30 דולר על משלוח, ו-20 דולר על מיסים תיאורטיים. (סה"כ עלייה של 56% במחיר המוצר) מה אני יכול לעשות כדי להזמין את המוצר במחיר זול יותר מ-139$?

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by yuvalm2,

לפני כחודשיים/שלושה נסעתי בכביש 6 בטעות למקטע קצר, ומאז אני מחכה לחשבונית, ודבר לא הגיע. הגיוני? יכול להיות שלא יחייבו אותי?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Alexkmr,

התקציב כ1600 הבנתי שהמומלצים הם של דייסון. מצד שני ראיתי אחד של VAX ב1700 ששואב-ושוטף גם עם מיים. אשמח להמלצות

• 10 תגובות
    • 11.3k צפיות
  5. איך אפשר "לצאת" מזה? אני ממש לא צריך "התקנה" בעלות של 150 ש"ח בשביל לחבר ראוטר לשקע ולהגדיר אותו

• 26 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. חבר של קרוב משפחה של בן של אחות של דודה של אחד החבר'יה שלומדים אצלי, טס לחו"ל רוצה לקנות שם מכשיר אלקטרוני חדש ונוצץ, שאין עליו מכס אלא מע"מ בלבד. כמובן, שבשביל לשלם מע"מ זה עליו להיפרד מ16.5(או שמא זה 17?) אחוזים נוספים ממה שהמכשיר האלקטרוני הנוצץ עלה לו - וחבל לו על זה קצת. אותו אדם תוהה, אם במקרה הוא נתפס במסלול הירוק - מה יהיה "הקנס" שיהיה עליו לשלם(בתוספת לאותו מע"מ שיגבו ממנו כמובן ביד רחבה ובזרוע נטויה)? וכן, האם לו אתם הייתם במקומו - הייתם עוברים בירוק או מכריזים באדום? תודה מראש לעוזרים

• 32 תגובות
    • 6.6k צפיות
  7. Started by cheneilat,

שלום לכולם, אני אשמח לדעת מה היא הדרך הכי זולה שקיימת בעולם כדי לקנות את המכשיר הזה? ובלי ביקורות בבקשה על המכשיר וכאלה. תודה רבה

8. Started by amisu,

כן כן, בעזרת הקופון: GMG25-1BW0K-K1A3G באתר: http://www.greenmangaming.com/s/il/en/pc/games/rpgs/borderlands-2/ עותק דיגיטלי. המבצע נגמר מחר ב 17/9.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם! עוד כחודש מסתיים לי הבאנדל של בזק בינלאומי + הוט על 12 מגה. מכיוון שלא מסכימים לי לשמור על המחיר שאני משלם כרגע להוט + בזב"ל, המחיר קופץ למחיר "הרשמי" של הוט + 30 ש"ח לבזב"ל. בדקתי מעבר לבזק בתשתית שמציעים באנדלים עם בזב"ל, ובאותה ההזדמנות חשבתי לשדרג את המהירות גם. נקודה נוספת למחשבה: מעל 20 מגה, בהוט ובבזק, יש צורך לקבל מודם-נתב שעולה עוד 10 ש"ח בחודש (בבזק גם יש התחייבות). לא מעוניין בזה... שאלות: 1. הציעו לי דרך בזק בינלאומי 20 מגה עם בזק ב- 118.90 ש"ח לחודש והתקנה של 99 ש"ח לקו הטלפון. האם זה מחיר טוב או שאפשר להשיג יותר טוב? (למי שיש הצעה טובה אשמח שיכתוב לי כאן...) 2. כרגע למען האמת אני מרוצה מאוד מהוט בתור תשתית. האם יש סיבה שאתאכזב מבזק? (מה ה…

• 149 תגובות
    • 14.4k צפיות
  10. זה אתר גדול שמשווק ישירות מייצרנים סיניים מוצרים לקונים בקמעונעות (שיווק בסיטונאות של אותם מוצרים הוא של האתר alibaba.com שהוא הבעלים של aliexpress.com ). המוצרים שיש שם זולים יותר מ EBAY אם בכלל מופיעים שם. השרתים של aliexpress איטיים מאוד (איטיים אפילו יותר מאילו של hwzone.co.il עד כמה שזה נשמע בלתי אפשרי). האיטיות גורמת לתקלות מסיבות מובנות. פרט לכך לכך אין לי מידע עליו. כרגע הזמנתי משם מוצר ב- 15 דולר כדי לראות איך זה עובד. למישהו יש נסיון עם aliexpress ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. החלפתי את הרכב המשומש ברכב משומש פחות. מבחינה מכאנית הוא מעולה, אבל נראה שלא ניקו אותו מבפנים לפחות 4 שנים. לקחתי אותו לניקוי רכב ליד קניון איילון ברמת-גן, והיום בבוקר עברתי קצת עם מטלית לחה, ועדיין הוא די מלוכלך (איזורים שחורים לגמרי בחלק מהמקומות). איפה אפשר לנקות את הרכב מבפנים בצורה יסודית במחיר סביר? (נניח עד 150 שקל? או יותר אם צריך).

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by uridavid,

כיום כל הספקים נותנים את אותם רוחבי הפס בעליות זהות לחלוטין (לדוגמא 10M ב 30 ש"ח). במי לבחור? בספק גדול כמו בזק בינלאומי (מה בכלל היתרונות של הPOWER NGN אם יש בכלל) או בספק קטן כמו CCC, או נטויז'ן, אורנג, סמייל 012 וכולי. לא מצאתי השוואה עדכנית מבחינת איכויות הגלישה והבנתי שיש הבדלים בין הספקים השונים. יש נושא של חסימות, או הורדה/צפיה בעייתית בסרטים אצל חלק מהספקים. דיברתי עם מספר ספקים וכל נציג מספר לי סיפורים כמה הם טובים והאחרים גרועים. אודה להמלצה מניסיונכם על ספק , או הפניה לסקרים/חוות דעת אם קיימים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. ואם לא, איפה אפשר? תודה.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  14. בחיוב של אחד החודשים האחרונים ראיתי בנוסף ל 89 שקל הרגילים חיוב נוסף על סך 6 שקלים. לטובת הסקרנות התקשרתי להוט מובייל, חיכיתי על הקו כמו ילד טוב (הפעם רק 8 דקות) ודיברתי עם אחת הנציגות. שאלתי אותה לגבי החיוב הנוסף, היא אמרה לי שהתקשרתי למספר מיוחד. אני לא זוכר שהתקשרתי למספר מיוחד (144, *43 וכו') .. לכן התקשרתי אליהם מלכתחילה. אני: לאיזה מספר התקשרתי? נציגה: לא יודעת. אני: מי יודע? נציגה: אף אחד אני: אז מה עושים? נציגה: אין מה לעשות אני: אז אתם לוקחים לי כסף ואף אחד לא יכול להגיד לי על מה?? נציגה: זה המצב כרגע Nice

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב עפ"י המפרט המוצע באתר - מפרט מחשב משרדי/ביתי מחוזק. האם יש חנות/יות מומלצת באזור גדרה? (אפשרי גם באזורי רחובות - אשדוד) תודה

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  16. הסיפור הוא כזה: ב22/6 השנה ובעקבות הפרסומים והבשורה על מהפכה בתחום התקשורת הסלולרית הזמנתי לי 3 קווים דרך אתר גולן טלקום, קו אחד במסלול ללא הגבלה ובחיוב חודשי של 100 שח, ו2 קווים נוספים במסלול של 10 שח לחודש - על הזמנת 3 הסימים חוייבתי 120 ש"ח. את שני הקווים במסלולים של ה10 שח בחודש הפעלתי לאחר מס' שבועות(לא זוכר בדיוק מתי), ואת הקו במסלול ללא הגבלה לא הפעלתי כלל עד היום. עתה הסתבר לי שב30/7 השנה גולן ביצעו שינוי חשוב מהותי מאוד בהסכם ההתקשרות בו נכתב כי "החיוב יתחיל ממועד הפעלת הסים או בתוך שלושים יום ממשלוח כרטיס הסים", השינוי הזה למרות שנכתב רק ב30/7 הוחל רטרואקטיבית גם עלי(שהזמנתי כמצוין לעיל ב22/6). אדגיש כי שינוי מהותי זה לא נשלח בדואר או למייל אלא מופיע באתר ש…

• 38 תגובות
    • 6k צפיות
  17. שלום, (אני בטוחה שדנו בנושא הזה אבל אני ממש לא מעודכנת לגבי מה קורה עם מע"מ או עם מיסים ואם יש כאלו בכלל) אני מעוניינת לרכוש את הכרטיס N680GTX Twin Frozr 2GD5 ראיתי שבארץ הוא עולה 3050 ש"ח ואילו בחנות כגון newegg-com הוא עולהה 519$ - (שזה 2000ש"ח) וההבדל הוא 1000ש"ח (כ250$) אנא תרשו לי להראות לכם: הנה זה בארץ: http://ksp.co.il/?select=.1044..35..201.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16800&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= והנה זה בחו"ל: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127672 אני שואלת כך: 1 - במידה ואזמין את הכרטיס בעלות של 519$ , האם אצטרך לשלם עוד משהו כגון מיסים, מע"מ ..או מה שזה לא יהיה? (אני ממש לא מבינה בזה). 2 -…

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  18. חברה סינית רצינית שפיתחה מטען אלחוטי לאייפון הערכה כוללת כיסוי לאייפון מאוד דק יחסית וגם נוח המחליף את הכיסוי שלכם ובסיס הטענה שעליו אתם מניחים את הטלפון והוא נטען ללא חיבור כבלים נוח מאוד יש אפשרות גם לארגן קניה של משטחים גדולים יותר להטענה כמו כן גם כיסויים המכילים בתוכם תוספת בטריה כך שהכיסוי גם מטעין את המכשיר *המחיר כרגע 200 ש"ח ליחידה, אם יהיה ביקוש גדול המחיר ירד (לא הרבה, כ10-15 שח) *כרגע יש 10 מעוניינים, אם לא יהיו לפחות 20 לא אבצע את הרכישה *המחיר כולל משלוח לארץ ועד לביתכם אם מישהו מעוניין שיגיב פה ואני אצור איתו קשר

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מצד החנויות/רשתות מצטער ניסיתי :s05: יש לי שניים כאלה שמלאים לגמרי, אולי אם מעניין אותכם ננסה קבוצתית 1. אייבורי בוחנים ושוקלים את העניין 2. באג יוכלו לספק מלאי לקראת סוף ספטמבר ממתין למחיר שלהים 3. עדיין ממתין לתשובת KSP ועוד מספר ספקים

• 83 תגובות
    • 22.6k צפיות
  20. Started by dimoniko,

שלום לכולם אתמול הזמנתי חכת דייג מEBAY בעלות של 50 דולר והמשלוח חינם, והשאלה שלי היא האם יחייבו אותי במכס/מס או משהו כדומה ?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  21. שלום, במהשך לטופיק הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=539587.120 לפני יות משבוע סגרתי עם בזק על המבצע לשנה. ביום ראשון שהיה 2.9 הגיע אליי טכנאי לחבר את הקו. מסתבר שיש איזה בעייה בתשתית אצלי בבניין (אני מחיפה). דיברתי עם בזק ביום שני אמרו לי התקלה תסודר עד יום חמישי 5.9 ועדיין כלום. עכשיו מדברים אולי שזה יסודר שבוע הבא. אני מפחד שאנחנו ניכנס לחגים ועדיין לא יהייה לי אינטרנט. יש אפשרות במקרה הזה לבקש פיצוי מבזק? מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  22. Started by Mpro,

יש למישהו המלצה איפה לקנות נורות לד להדבקה מאחורי טלויזיה? לפי מה שראיתי זה מאוד מייפה ובנוסף אם יש איזושהי אופציה שבם ידלקו/יכבו עם הטלויזיה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. יש דגם מסוים של חברת DAHON שאני רוצה לרכוש . הדגם הזה אינו מיובא לארץ וגם אין ליבואן בארץ שום כוונה להביא אותו בעתיד הקרוב . מחירם של האופניים יקר למדיי ,אולם הבעיה הכי גדולה נעוצה בעלות המשלוח המופרזת וללא שום הצדקה אמיתית מפני שמשקל האופניים עומד על כ-12 קילו . מבדיקה ראשונית שערכתי ,מתברר שלחברות ששולחות לארץ ,יש כל מיני קומבינות כדי לנפח את המחיר ,כך שהעלות מחושבת לא רק על פי המשקל אלא על פי מושג שניקרא "משקל נפחי " , כלומר על פי הנפח שתופס המוצר . מטבע הדברים , אופניים הם בעיקרם קונסטרוקציה של צינורות חלולים, כך שאפילו אופניים מתקפלות תופסות נפח גדול למדי שמתבטא בדמי משלוח יקרים . האם יש חברות שאין להן את העניין הזה של "משקל נפחי " , או לפחות הן לא מגזימות בגבי…

• 24 תגובות
    • 6.1k צפיות
  24. Started by MOFRA,

אפשר לכתוב פה על חוייה מאוד לא נעימה שהיתה לי עם TMS(וכנראה שאני לא אקנה מהם יותר) או שזה נוגד את חוקי הפורום?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. לפני כחודש הזמנתי כרטיס מודם סלולרי ללפטופ. מדובר על דגם דיי ישן שאמור לעשות את העבודה ונמכר באיביי באזור ה 17$ . יומיים אחרי, קיבלתי אישור שהוא נשלח אלי וגם פידבק חיובי על העסקה. הכל טוב ויפה. לפני יומיים, קיבלתי סוף סוף את הכרטיס. נראה משומש בצורה סבירה אבל זה לגמרי לא מפריע לי, אפילו שהוא תואר כחדש : http://www.ebay.com/itm/Unlocked-Dell-5530-Eircsson-F3507G-GPS-HSDPA-WWAN-3G-MINI-PCI-E-Wireless-Card-/130716478968?pt=US_Internal_Network_Cards&hash=item1e6f4f2df8 לא אותו מוכר אבל בדיוק אותו תיאור "100% brand new and high quality" התקנתי אותו במחשב ומערכת ההפעלה (פדורה לינוקס) שמגיעה עם דרייברים מתאימים מיד זיהתה אותו. בהתלהבות רבה מיקמתי כרטיס סים במקום הייעודי שלו…

• 2 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים