צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
מחיר: 1500-2000 ש"ח. פתח קדמי. מה שהכי חשוב לי זה סחיטה טובה (סל"ד גבוהה) ותוכנית לכביסה מהירה. חוץ מזה כמה שיותר אמין ועמיד. תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי,הכנסתי את הויזה הניטענת לחשבון הפייפל שלי אבל משום מה שבדקתי את החיובים דרך האינטרנט לא קיבלתי את הקוד שאני אמור לקבל. כשבדקתי את פרטיי העסקה,אכן ירדו לי 8 שקלים,אך אין שום פרטים,לא בית עסק ולא כלום ולא קוד,מה אני אמור לעשות? ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לינק לדיון שהתחיל הכל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=543137.0 ה-AURORA2 גם הגיע עם כמה שריטות על המסך - ממש לא סופר קריטי אבל שמים לב לזה בשמש עם מסך כהה. האריזה המקורית של AINOL (מתחת לכל הפצפצים והקלקר) אמנם היתה ללא פגם אבל לא אטומה מה שמוביל אותי לחשוב שמדובר במשהו מתצוגה או משומש כי זה לא משהו שיכול להיגרם מהמשלוח אם אין נזק לאריזה. בתוך האריזה של AINOL היה מונח על המסך משטח פצפצים אבל לא היה מגן מסך (זה שתמיד מקלפים ממכשיר חדש). גם האריזה של המטען היתה מעוכה כולה וכנראה גם הוא לא תקין! אני בדיונים איתם ועד כה הם הציעו לי פיצוי כספי זעום במקום שאשלח להם אותו חזרה ל-REFUND מלא (וגם זה אחרי הרבה ויכוחים). מישהו כאן יודע איך כדאי לשלוח חזרה לסי…
-
- 68 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
עדכון: שלום חברים! אני יודע חיכיתם זמן רב, אבל הנה זה בא. נעזרתי באבא שלי (למי שמודאג, אני לא ילד, אני סטודנט בן 25), והתייעצנו עם מי שצריך בנושאי התובלה והאספקה. ואנחנו מוכנים עכשיו לספק את הכסאות ב- WAIT FOR IT - פחות ממה שהם נמכרים באירופה! כן כן, מוצר שלא נמכר בכלל בארץ, בפחות ממה שהוא נמכר באירופה. על המחיר בארה"ב אני בכלל לא מדבר - זה איזה 500 דולר יחידה, מהסוג הפשוט. אז, המוצר עצמו: המוצר הוא כסא DXRACER מסדרה D. DXRACER מייצרת 4 סדרות: F,M,U,D. כסאות מסדרה F הם הפשוטים ביותר, והם מה שאתם רואים אצל השחקנים המקצועיים לרוב. אפשר לזהות אותם לפי זה שיש במשענת בחלק העליון שני חורים כאלו. סדרה M זו סדרת אקסטרא לארג' - היא לא טוב יותר, אבל פשוט גדולה יותר - לאנשים גדו…
-
- 44 תגובות
- 33.8k צפיות
-
-
הייי קניתי עכשיו באוריג'ין בטלפילד 3 ב10 דולר (יש שם מבצע עכשיו). אוריג'ין זה פשוט COPY של סטים, הם בנו את זה בצורה כ"כ דומה... פעם ראשונה שנכנסתי לאוריג'ין. אני מקווה להנות מבטלפילד, עד היום שיחקתי בעיקר cod.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ה HD שלי שבק, ואני מעוניין לקנות אחד חדש (או שניים ל RAID1, לא החלטתי). הנקודה היא שאני כנראה אקנה מחשב חדש (או אשדרג את הקיים) בשנה הקרובה. לכן, אני מחפש חנות שתעשה לי כמה שפחות צרות אם אני אבוא אליה עוד אי-אילו חודשים עם HD "מהבית", ונראה לי שהכי כדאי - פשוט לקנות את ה HD מהחנות בה אקנה את המחשב. ואם אפשר - חנות שבאופן כללי לא מתנגדת לשדרוגים של מחשבים ישנים (יש סיכוי שאני אצליח להנציל מהמחשב הישן גם את ספק הכח והמארז, שלא נס ליחם גם היום). תודה! ~ יונתן
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום הזמנתי ב 30 באוגוסט פריט מ ebay לפי הפרטים על המשלוח אני הבנתי שהפריט כבר אמור להיות בישראל [table][tr][td]ON-FORWARDED TO FINAL DESTINAT 09/09/2012 10:15:00 [/td][/tr] [tr][td] CLEARED CUSTOMS 09/08/2012 14:22:00 [/td][/tr] [tr][td] RECEIVED AT DESTINATION AIRPOR 09/07/2012 11:23:00 [/td][/tr] [tr][td] FLOWN AS BOOKED 09/01/2012 15:22:00 [/td][/tr] [tr][td] SCANNED AT DEPOT - JFK 08/31/2012 09:59:00[/td][/tr][/table] עד עכשיו לא קיבלתי ספח מהדואר לקחת את הפריט. יש לי חשש שהוא אבד בארץ מה אתם אומרים לפי הפרטים שסיפקתי? יכול להיות שהמוצר אבד?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נשבר לי מהHOT הזה. יש עבודות בנייה ופיתוח איזורי בשכונה שלי בחיפה, כבר מאתמול בבוקר כל הביניין חווה בהעלמות שידור טלוויזיה, אמנם אתמול גם לא היה אינטרנט איזה 5 שעות עד צהריים וטלפון עד הערב . פעם ראשונה תמיכה טכנית בFACEBOOK אמרו לי שבעיה בביניין, אחר כך עלה שיש בעיה רחבה בשכונה ולשכנים שלי בפנייה טלפונית אומרים שאם כבר יש אינטרנט וטלפון, לא יכול להיות שאין טלוויזיה. ובכלל לפעמים אין שידור טלוויזיה, לפעמים אין אינטרנט וטלפון ולפעמים הכל ביחד. כשאר הייתי בYES לא היה פעם אחד שזה קרה כי בטח שידור מתרחש דרך לויין. אולם נאמר לי מזמן רב שכשיורד גשם יש הפרעות בשידורים. לא יודע איך עכשיו עם זה בYES אבל אני שוקל לעבור אלהם אחרי איזה 7 שנים מאז שהתנתקתי מהם.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נעליים של Caterpillar בזול. האם כדאי לי לקנות אותן מהאינטרנט? מאיפה? אני מחפש דגם ספציפי במידה ספציפית שאני כבר מכיר טוב, ולכן אני לא צריך למדוד את הנעליים. (מעולם לא קניתי נעליים מהאינטרנט, ואני לא מכיר אתרים מתאימים)
-
- 2 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
זה לא שווה את הכסף שאני מפסיד כתוצאה מזה שאני לא יכול להשתמש בטלפון שמחובר לגולן! בתור התחלה, יום אחד כל מנויים של אורנג' לא יוכלו להגיע אליי, חוץ משני מספרים. זה קרה ביום רביעי, לצערי גיליתי את זה רק ביום חמישי בערב דרך פייסבוק, שישי-שבת לגולן לא הייתה תמיכה טכנית כך שאת התקלה הם הצליחו לתקן רק ביום ראשון. לאחר מכן לא יכולתי להתקשר למספרים שמתחילים ב09 ולקח להם כמה ימים להתגבר על התקלה, שחזרה ברגע הכי לא מתאים שבוע אחרי - בדיוק כשישבתי במונית והייתי צריך לברר כתובת מדויקת של היעד. נאלצתי להתקשר מהנייד האישי של הנהג. מאתמול אני לא יכול להגיע למנויים של סלקום, וכנראה שכאן מסתיים הסיפור שלי עם החברה הזאת. בתור לקוח עסקי, אני לא מבין איך אפשר לעבוד ככה? מדובר בבעיות מספיק רצ…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://machbesa.co.il/index.php תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה, לאחר שיטוטים ברשת והתלבטויות בקניית מחשב חדש(שלי משנת 06 וגוסס מהתעללויות :-) ) שמתי לב שמחירי מעבדי AMD זהה בין שתי החנויות, מדוע? http://ksp.co.il/?select=.1027..2..42 http://www.ivory.co.il/amd_cpu.html מקריות או דרך לימנוע כאב ראש לחנויות? לא יצא לי להשוות מוצרים אחרים, התעניינתי במעבדי FX וגם גיליתי שבארץ פשוט גנבים- סתם מתמחרים את מעבדי הFX גבווה מהמחיר שלהם. לדוגמא: FX 8120 עולה כ159 דולר בחו"ל ומעבד אינטל I5-3450 עולה כ 189 דולר- תנחשו מה המחיר בארץ? כ1050 שקל לאינטל וכ1000 שקל לAMD! - מדוע?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות השאלה מה עדיף?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה הדרך הכי נכונה לעשות את זה? אני רואה שהקינדל הזול ביותר עולה 89 דולר בארה"ב, אבל צריך להוסיף עוד 30 דולר על משלוח, ו-20 דולר על מיסים תיאורטיים. (סה"כ עלייה של 56% במחיר המוצר) מה אני יכול לעשות כדי להזמין את המוצר במחיר זול יותר מ-139$?
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אני כיום במצב שאני צריך מחשב, בשביל כל מיני ניסויים. אני לא רוצה לעשות את זה על המחשב Desktop הרגיל שלי, ולכן החלטתי לקנות מחשב נוסף, כמה שיותר קטן פיזית, (ובתקווה גם יחסית זול), שיהיה עליו Windows, ועליו נבצע את כל הניסויים. (אני חייב שזה יהיה עם Windows כי התוכנות שאני צריך קיימות ב-Windows) החלטתי לבדוק שני סוגים של מחשבים: טאבלט, ונטבוק. כשהולכים לזאפ, ניתן לראות שנטבוקים עם Windows מתחילים ערך ב-1300שח, אבל טאבלטים עם Windows מתחילים ב-2600שח למה בעצם? הרי שניהם אמורים להיות עם אתו מעבד חלש - Atom, שניהם בערך עם אותו גודל מסך (לפעמים הטאבלט הוא אפילו עם מסך קטן יותר - 7", לעומת נטבוק שהוא עם 10" למשל), ובטאבלט אפילו חסכו את הצורך במקלדת, מה שאמור להוריד את העלו…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/elcol-c02299981/10413810?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_261&a=2022 השימוש הוא בת"א. מישהו מכיר את הדגם? המבצע שווה משהו? מישהו מצליח להבין האם יש אחריות ולכמה זמן היא תקפה? הבנתי שאופניים חשמליות הן מטרה מאוד אטרקטיבית לגניבה - האם יש אפשרות לבטח אותן בעלות נורמלית, ומישהו יודע כיצד?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לעצמי אז חשבתי שיהיה נחמד לעשות קנייה קבוצתית... מדובר על ddc3 כמובן, ואני חושב שנזמין 2,4,8 (אם תהיה בכלל היענות). אם אתם מעוניינים, תרשמו גם כמה gb אתם רוצים, ואם אתם מכירים דגם שלדעתכם יהיה טוב שימו קישור (אני עוד לא בוחר דגם, נראה איזה איכויות ירצו...) בהצלחה לנו
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כחודשיים/שלושה נסעתי בכביש 6 בטעות למקטע קצר, ומאז אני מחכה לחשבונית, ודבר לא הגיע. הגיוני? יכול להיות שלא יחייבו אותי?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי במטבח ספוטים GU10. במקור עבדו עם הלוגן, אבל זה בזבזני וגם לא מחזיק מעמד - כל חודשיים הייתי מחליף נורה. קניתי לניסיון שתי נורות LED בארץ, מחנויות שונות, והן עושות את העבודה למרות שהן היו מאוד יקרות. בינתיים יצאו דורות חדשים של לדים, גם high power (הספק של וואט אחד לכל לד) וגם SMD, שאמורים להיות טובים יותר וחסכוניים יותר, אבל המחירים גבוהים יותר בהתאמה. מאחר שאני צריך להחליף כמה, חיפשתי בחו"ל. קניתי דרך איביי שלושה ספוטי לד high-power ג'נריים במחיר של פחות מספוט לד מדגם ישן אחד בארץ, עברה חצי שנה ושניים מהם הלכו באותו יום. מה שיותר מוזר זה שהאחד שעוד עובד מאוד חם, מה שלא אמור להתרחש בנורות לד. כשהברגתי את השרופים החוצה, ההברגה הפנימית של אחד מהם השתחררה וראיתי שבתוך ה…
-
- 13 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
כן כן, בעזרת הקופון: GMG25-1BW0K-K1A3G באתר: http://www.greenmangaming.com/s/il/en/pc/games/rpgs/borderlands-2/ עותק דיגיטלי. המבצע נגמר מחר ב 17/9.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב כ1600 הבנתי שהמומלצים הם של דייסון. מצד שני ראיתי אחד של VAX ב1700 ששואב-ושוטף גם עם מיים. אשמח להמלצות
-
- 10 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לדעת מה היא הדרך הכי זולה שקיימת בעולם כדי לקנות את המכשיר הזה? ובלי ביקורות בבקשה על המכשיר וכאלה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]והמעשה שהיה כך היה.. לפני יורו 2012 בא לי להתפנק במערכת סטראו פשוטה של פנסוניק ע"מ לחבר אותה לטיוי ולהקשיב בכיף לשידורים. אה מה מה, חולפים להם 21 ימי עסקים ככתוב אך המערכת בוששה להגיע ,פניתי אליהם ונעניתי כי אין להם במלאי ונא להמתין לחודש הבא.אף אחד לא חשב לידע אותי על כך .ואילו לא התקשרתי יכולתי להמתין עד היורו הבא. בבירור מולם ומול יורוקום התברר כי ביום שרכשתי את המערכת כבר אז לא הייתה במלאי לא רק להם אלא גם ביורוקום ומיורוקום הודיעו להם על כך.אך מה שישראלי לא ירוויח עוד כמה גרושים?חבל"ז, להיום : אני =ללא מערכת וללא כסף וממתין לאחר החגים להגיש תביעה קטנה כנגדם. אולסיל = חוגגים וצוחקים כל הדרך לבנק. שלחתי מכתב מעו"ד אך ללא תגובת "וישמן יש…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כחודש חבר שלי החליט על רכישת מחשב חדש לאחר ששלו איתת על סימני קריסה מתקדמים. בניתי לו מפרט לפי הצרכים שלו , שמבוסס על אחד המפרטים במדור מפרטים מומלצים באתר. מכיוון שהוא משתמש במחשב לעבודה, נוצר הצורך לקנות מחנות שמחזיקה מלאי גדול של חלקים ויכולה להרכיב מחשב מהיום למחר. בחרתי חנות מומלצת בפורום צרכנות, שגם קרובה למקום מגוריו . הרושם הראשוני בטלפון היה מעולה, הבחור שדיבר איתי בדק חלק חלק אם הוא נמצא במלאי והציע שינויים לפי מה שהיה חסר. תוך שעה, חבר שלי כבר היה בחנות ושילם על המחשב, כולל הרכבה, התקנה, בדיקה ווינדוז מקורי . הוא הביא איתו דיסק קשיח חדש של 2TB שנקנה על ידיו לפני כ 3 חודשים ב KSP וצורב DVD סטנדרטי חדש, שניהם הוצאתי מהמחשב הישן במטרה שהחנות תתקין אותם בח…
-
- 31 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
החלפתי את הרכב המשומש ברכב משומש פחות. מבחינה מכאנית הוא מעולה, אבל נראה שלא ניקו אותו מבפנים לפחות 4 שנים. לקחתי אותו לניקוי רכב ליד קניון איילון ברמת-גן, והיום בבוקר עברתי קצת עם מטלית לחה, ועדיין הוא די מלוכלך (איזורים שחורים לגמרי בחלק מהמקומות). איפה אפשר לנקות את הרכב מבפנים בצורה יסודית במחיר סביר? (נניח עד 150 שקל? או יותר אם צריך).
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-