עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב, לא לגיימינג אלא לגלישה וצפייה בקטעי וידאו... אני מחפש מסך שהוא גם תחנת עגינה (עבור עכבר ומקלדת קבועים) מכוון שישתמשו בו שני אנשים עם מחשבים ניידים מחברות שונות. יש להם יציאת HDMI. חשוב שיהיה עמיד, חברה טובה... יתרון אם אפשר יהיה לתלות אותו על הקיר. גודל סטנדרטי. סכום - עד 1500 שקל

2. Started by yakir4u,

http://www.ebay.com/itm/CROSSOVER-27Q-LED-Perfect-Pixel-2560x1440-QHD-DVID-Dual-LG-SIPS-27-Monitor-/120926762189 http://www.ebay.com/itm/CROSSOVER-New-27QW-IPS-LED-27-LG-AHIPS-Panel-2560X1440-QHD-DVI-PC-MONITOR-/111152577746 נראים מסכים ממש מפלצתיים ומחיר משתלם יחסית למחירים המונפצים בארץ ממש עושה חשק לקנות אחד מה אתם אומרים עליהם?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by lior456,

אהלן חברים, אני זקוק לעצתכם, אך לפני כן הייתי רוצה לשתף אתכם בחוויית השירות הנוראית שהייתה לי עם 012. אני שומע תמיד רבים שמתלוננים לנציגי לקוחות על ביצועי אינטרנט גרועים, חסימות פורטים, קו טלפון שלא תמיד עובד וכו'. הייתי רוצה להציג את הסיפור שלי, שהוא מזווית קצת אחרת - רמת השירות. לעיתים אנו פונים לנציגים לביצוע פעולות "פשוטות" שאינן קשורות לתקלות (תוסיף לי חבילת גיימר, שנה לי חבילה למהירות כפולה וכו'). בדר"כ דברים כאלה נפתרים בטלפון אחד (מקסימום 2-3). אבל לא, לא אצל 012... אתם פשוט לא תאמינו לאיזה רמות טפשות/חוסר-אכפתיות מגיעים שם הנציגים... אחרי שתקראו את הסיפור הבא אני מבטיח לכם שאפאחד מכם לא ירצה אפילו להתקרב ל- 012. כל הסיפור בגדול מדבר על ביצוע 2 פעולות פשוטות (מ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם, כבר כמה שנים שאני מסתפק במועט, ומסתובב עם טלפון בלטה בכיס (+אייפוד בכיס השני, מאוד לא נוח). יצא שהצלחתי לחסוך כ3,000 שקלים לסמארטפון חדש. אני חייל, והחבילה שיש לי עכשיו באורנג' (אני לא חושב שאפשר להצטרף אליה יותר) לא כוללת בתוכה X הודעות\דקות לחודש, אלא נותנת לי מחיר מוזל. אני מקבל 3 יעדים באורנג' שאפשר לדבר אליהם ב9 אג' לדק'. לכל שאר היעדים אני משלם כ29 אג' לדק'; וSMS עולה לי 19 אג'. אני לא מדבר הרבה, אני בעיקר שולח SMSים. אני חושב שבחודש עמוס אני מדבר כ200-300 דקות, ושולח כ600 SMSים (אבדוק בדיוק מחר בבוקר, כשאמצא את החשבון האחרו). בכל מקרה, יוצא לי בחודש חשבון של 80-110 שקלים. רב החבילות היום יקרות מאוד, ומציעות כמות אדירה של דקות\הודעות: 1300 הודעות\דקות. …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני מעוניין במסלול גיימר במהירות 12M בו נעזור לי+כל המיתעניין להחליט. נכון לעכשיו אני מנוי ב-012 מסלול גיימר 2.5M ...ומשלם 65 ש"ח שזה הרבה כיוון שבזמן האחרון המחירים ירדו בהרבה. עד לפני שבוע הייתי מקבל מהירות כמו של התשתית=12M ..והייתי מאד מרוצה..(כיוון שבמסלול גיימר לא היתה קיימת הגבלת מהירות) נכון לעכשיו אני מקבל רק 2.5M (כניראה הם עידכנו בקרים+תוכנה לפיקוח מהירות גם במסלול גיימר) אז כרגע אני מתלבט עם איזה ספק לעשות מסלול גיימר. נ.ב-דיברתי עכשיו עם 013 והם מציעים 12M גיימר היתחיבות לשנה ב-60 ש"ח .....למישהו יש ניסיון איתם?

• 11 תגובות
    • 4.6k צפיות
  6. Started by chenrp,

שלום, מישהו יודע היכן ניתן לקנות מסנן תחליפי תת כיורי לתמי 4? מצאתי רק חנות אינטרנטית אחת... תודה.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  7. אז ככה: הנתב, TP-Link TL-WR740N, נקנה ביום רביעי 28.3.2012 מסניף אופיס דיפו בקניון עזריאלי קריית אתא, ומדי פעם נצפו התנתקויות שלא נבעו מאובדן סנכרון של המודם של הוט או בעייה עם הוט עצמם, והפעלת הנתב מחדש פתרה את הבעייה בדר"כ. אתמול התקשרתי לטריפל C וסיפרתי להם על הבעייה והם אמרו לי שהנתב לא תקין וצריך לשלוח אותו למעבדה, והם גם נתנו לי, למקרה ואאלץ לשלוח לתמיכה של TP-Link בארץ, מספר טלפון שהוא כביכול של התמיכה שלהם. חיפשתי באתר האינטרנט של 144 וגם בשירות הטלפוני עצמו, את מספר הטלפון של הסניף, אך בשניהם היה לבזק רק את מספר הפקס שלהם, והם נתנו לי את מספר הטלפון של סניף אופיס דיפו בקריון, ודרכם לשאול (לא זכרתי אז שצריך להופיע המספר הנכון באתר של אופיס דיפו) כאשר התקשרתי לסניף…

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  8. Started by YTZ,

בתור קונה לא קטן מ-eBay יוצא לי להתקל המון במקרים שבהם המוצר לא מגיע ואני נאלץ לבקש את כספי חזרה, אבל ברוב המקרים המוצר אכן מגיע גם אחרי חודש-חודש וחצי ואני מדפדף בהיסטוריה ומשלם למוכר את הכסף חזרה. לעומת זאת, עם הגידול בשימוש ב-eBay ע"י ישראלים אני שומע יותר ויותר את העניין של "המוצר לא הגיע, קיבלתי את הכסף חזרה וגם את המוצר אחרי שבוע! חחחחחח איך דפקתי את המערכת!!", במיוחד פה בפורום. אומנם התופעה הזו עתיקה, אך אין דבר יותר מעצבן מזה שמוכר גדול (סדר גודל של tomtop, buyincoins וכו') חוסם את האופציה של שליחה לישראל, במיוחד בגלל אחוז ה"היעלמות" הגבוה של מוצרים. עזבו את העניין של האתיקה (המוכר מרוויח גרושים על העסקה ואתם פשוט גונבים לו את הפרנסה) - התנהגות שכזו פוגעת בכם ובש…

• 21 תגובות
    • 5.1k צפיות
  9. קניתי מטען GP Powerbank S390, לאחר שהסוללות הנטענות הקודמות שלי (GP Recyko+ AA) שבקו חיים, ולאחר שממספר פורומים באנגלית, התברר לי שמטענים מהירים (כמו ה-GP Recyko Fast Charger, שטוען בתוך שעתיים) מקצרים משמעותית את אורך חיי הסוללות. על אף שמשך הזמן של הטעינה של הסוללות הנטענות הרזרביות שלי (גם כן GP Recyko+ בגודל AA) במטען החדש הוא 12-15 שעות לקיבולת של 2050mAH (כלומר זרם של בערך 200mA בעת הטעינה), הסוללות מתחממות רק במקצת פחות מאשר במטען המהיר שהשתמשתי בו עד היום (GP Recyko Fast Charger, הטענה בתוך שעתיים, תכופות הטעינה הסתיימה בו בתוך פחות משעה). מה הסיבה לכך? למה הן מתחממות בכלל? בנוסף, לא כתוב בהוראות השימוש, מה אמורים הלדים לחיווי טעינה של המטען (שדולקות קבוע בעת טעינ…

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. שלום חברים, אני מתעניין ברכישת כמה מוצרים שלצערי הרב מוצעים למכירה רק ב AliExpress שלא תומכים ב Paypal. יש לי 2 שאלות: 1. אשמח אם מי שיש לו נסיון אישי בקניית טאבלטים סיניים - האם הם נעצרים במכס (לתשלום 17% מעמ)? תמיד? לפעמים? לעיתים רחוקות? 2. במידה ואני בוחר את המשלוח החינמי - בד"כ המספר מעקב ממש גרוע ולא מספק שום מידע. בAli כתוב במידה ואני באמת לא מקבל את המוצר (בואו נניח שעלותו 500$) אין לי שום דרך להוכיח שבאמת לא קיבלתי את המוצר... האם הם באמת מחזירים את הכסף?

• 7 תגובות
    • 4k צפיות
  11. לאחרונה נחשפתי למושג הזה שאפשר לקנות הכל באינטרנט (לצערי רק עכשיו), ויש לי כמה שאלות בסיסיות בנושא: א) כשכתוב מחיר רגיל מחוק עם קו, ולידו מחיר עכשיו. זהו טריק שיווקי זול או שאכן כדאי למהר ולקנות את המוצר לפני שה"מבצע" יגמר? ב) FREE Super Saver Shipping שהם דוחפים לכל חור. אני אשמח אם מישהו יסביר לי מה זה עושה, וכמה אמור לעלות בלי זה. (כלומר הסבר כללי על מחירי המשלוח והמיסים שהם לוקחים) ג) מה זמן המישלוח שלהם בתוך ארה"ב בדרך כלל? ד) ראיתי שלהמון מוצרים הם נותנים אפשרות לקניה מחניות מקוונות אחרות שלפעמים זולות יותר מהמחירים שהם מציעים, האם שווה להתעסק איתם? ה) ליד כל המוצרים רשום פריים עם וי כחול לידו. מה זה אומר? תודה לכולם ושבת שלום!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם. קניתי את המחשב שלי בהמלצתכם בינואר 2011 לפני קצת יותר מחצי שנה ב-6 אלף שקל בערך. מאז יש איתו רק בעיות. בהתחלה הייתה בעיה בלוחות אם של אינטל. הבאתי להם את המחשב הם שינו את החיבור או משהו כזה ואמרו שלא תהייה בעיה יותר ושכאשר יהיה להם מלאי של לוחות אם חדשים הם יודיעו לי ויחליפו לי. למרות מה שהבטיחו, לאחר שהגיעו לוחות האם החדשים(B3) אף אחד לא דאג ליידע אותי ונראה כאילו חיכו שאשכח מזה.(פשוט חוצפה). לאחר מכן למחשב הייתה בעיה נוספת והצטרכתי להביא להם אותו לתיקון בפעם השניה. התיקון לקח יותר משבועיים בו החליפו לי לוח אם + גילו בעיה נוספת והחליפו גם את ה-SSD VERTEX 2 התקול והטכנאי סלבה הבטיח שהכול עכשיו יעבוד כמו שצריך ושהמחשב עבר בדיקה מקצועית ומקיפה. כל זמן זה הייתי צ…

• 59 תגובות
    • 7.5k צפיות
  13. http://www.economy.gov.il/Trade/ConsumerProtection/Documents/tikun39heb/index.html

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by SEangel,

מותר לפרסם ככה? (אני גם מניח שהמחשב לא בא עם HAF). [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  15. Started by Pizzahawt,

מקווה שאני פותח את הדיון בפורום הנכון, לפני כחודש קניתי בארה"ב נייד חדש Dell inspiron 15z וכשחזרתי בחזרה לארץ גיליתי שאחד הצירים שמחבר את המסך למחשב שבור, רציתי לקבל המלצה לחנות או מעבדה באזור חיפה שיכולים לטפל בזה אין לי אחריות בין לאומית אז מקום שגם המחיר בו הגיוני. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by Pizzahawt,

מקווה שאני פותח את הדיון בפורום הנכון, לפני כחודש קניתי בארה"ב נייד חדש Dell inspiron 15z וכשחזרתי בחזרה לארץ גיליתי שאחד הצירים שמחבר את המסך למחשב שבור, רציתי לקבל המלצה לחנות או מעבדה באזור חיפה שיכולים לטפל בזה אין לי אחריות בין לאומית אז מקום שגם המחיר בו הגיוני. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by adam42,

היי לכולם! אני משתמש במחשב-טאבלט T100 של אסוס (ומאוד מרוצה ממנו), וככל הנראה מתישהו ביממה האחרונה הוא נפל ונסדק המסך. יש כמה קוי שבר, אין פיקסלים מתים לשמחתי, אבל מצד אחד של קו השבר המרכזי המסך לא מגיב יותר לטאץ'. סה"כ זו לא פציעה נוראית, להבנתי. בכל אופן, רציתי לשאול על אילו מעבדות הייתם ממליצים לתיקון של דבר כזה, באזור המרכז, בהעדפה לת"א, כפר סבא, רעננה או הוד השרון. תודה רבה! אדם

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  18. המחירים הראשוניים עבור הדור החדש והמבטיח של AMD מתחילים לחלחל אל המרשתת - ומצביעים על כך שהצרכנים המקומיים יאלצו להיפרד מסכומי כסף גדולים משמעותית בהשוואה לצרכנים בארצות הבריתלכתבה

19. Started by orpaz121,

שלום לכולם. התעניינתי במעבדים מaliexpress. האם זה אמין? מהקישור הנ"ל: http://www.aliexpress.com/item/Intel-i7-3970x-formal-edition-package-boxed-i7-3960x/726185224.html מהמוכר: AST GLOBAL EXPRESS LIMITED - Small Orders Online Store, Hot Selling My Passport 1 TB,WD My Passport 1TB,atv and more on Aliexpress.com AST GLOBAL EXPRESS LIMITED יש להם אתר בגוגל. ודיברתי איתם על 5 מעבדי 3970x ב700$. תודה רבה עריכה/עידכון: הינה השיחה שלי איתם:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Recanati,

יש ברשותי מחשב נייד לנובו 13' אינץ, מהדגמים היקרים שלהם, לאחר זמן מה הופיע תקלה במצלמה במובנית במחשב, לא היה ניתן לנהל שיחות וידאו דרך המחשב, לא הצלחנו לטפל בתקלה מול התמיכה הטלפונית של לנובו, והנייד נאסף מביתי למעבד לנובו (עדיין באחריות), לאחר כשבוע חזרו אליי מהמעבדה והציעו לשלוח לי הצעת מחיר לתיקון המחשב - על החלקים השבורים (מסך, מקלדת, פאנל וכו'), הסברתי להם שמחשב נשלח במצב מושלם (חוץ מהתקלה במצלמה) ואפילו ללא שריתות, לאחר בירורים הם הבינו שהמחשב נשבר כשהיה ברשותם. ביקשתי ממספר נציגים להחליף את המחשב באחד חדש ולא לתקן אותו בשום אופן, הם סירבו להחליף, ולמרות שביקשתי טלפונית מכמה נציגים וגם שלחתי מייל בקשה להנהלה החברה שלא לתקן את המחשב, אלא לשלוח אותו חזרה כמו שהוא, הם …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. עדיפות, כמובן, למקום אמין ולא לאחד שיגיד לי "הלך הטרנזיסטור של המדחס" :s05:

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  22. Started by ami17co,

שלום, נכון לעכשיו אני מחובר לאינטרנט דרך כבלי הנחושת של בזק (אקספון). לבניין שלי כבר חיברו תשתית סיבים גם של פרטנר וגם של סלקום, ורציתי לדעת אם אני מתחבר לחברת סיבים אחת, מה קורה אם אחרי שנה אני רוצה לעבור לחברת סיבים אחרת, האם צריך לפרוס לי בבית סיב נוסף או שהחברה החדשה תשתמש בסיב הישן? אם יש משהו נוסף שאני צריך לדעת, זה יהיה מעולה. תודה מראש,

23. שלום לכולם בתחילת חודש יולי עברתי דירה. בדירה הקודמת היה לי מנוי אינטרנט על שמי וביקשתי (שבועיים לפני המעבר) תיאום של טכנאי להעברת האינטרנט לדירתי החדשה. נשמע פשוט לא? נקבע לי טכנאי לאותו יום של המעבר... כמובן שלא הגיע, אבל זו לא עיקר הבעיה. חודש לאחר מכן אני מקבל למייל 2 חשבוניות - אחת של הדירה הנוכחית החדשה שלי, ואחת של הדירה הישנה שלי. כמובן שאני מחוייב בתשלום רק על האינטרנט על המנוי שלי, והדיירת החדשה שנכנסה משלמת על האינטרנט בדירה הישנה שלי. אבל למה לעזזאל אני עדיין צריך להיות רשום שם עדיין כבעל המנוי? באם ותקרה בעיה מסויימת לא רוצה להיות קשור למנוי הזה. טוב חושב שזה בלבול...אולי נשלחה חשבונית בטעות... מתקשר לשירות לקוחות הוט. מסביר את כל הסיפור...אומרים לי שאני צריך…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by DaTHE,

שלום רב, כרגע אני נמצא על תשתית של בזק + בזק בינלאומי על 10MB ואין תלונות. הכל זורם חלק במיוחד במשחקים שהשרתים שלהם יושבים בחו"ל. מקבל קצת הורדה ממוצע של 1 מגה בית. בנוסף פינגים טובים לאתרים בחו"ל. בנוסף יש ברשותי נתב אלחוטי + מודם vDASL של D-Link. קיבלנו הצעה הרבה יותר טובה בהוט שכוללת טלוויזיה + טלפון + אינטרנט 100MB (קצב המהירות לא בדיוק משפיע על ההחלטה) בכ-320 ש"ח עם התקנה חינם. עכשיו הסלידה היחידה שלי היא עניין האינטרנט של הוט + הוט נט. רוב האנשים שאני מכיר שמשחקים במשחקי FPS אומרים שעם הוט הם סובלים. האם שווה לעבור? אשמח לכל דעה והמלצה בנושא (מאוד אשמח גם לפירוט) תודה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by aloon,

ראיתי ממיר דיגיטלי של אפקס, מישהו מכיר? האם יש חשיבות לבחירת החברה של הממיר? מישהו יכול לתת לי איזושהי המלצה?

• 4 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים