עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. אני מעוניין לקנות נינטנדו סוויטש בקרוב. אוליי בעוד חודשיים... לא סגור. בנתיים ראיתי הכי זול בארץ ב1900 ש"ח בARCADIA. בחנויות אונליין אחרות המחירים מטורפים, מעל 2000 ש"ח, בחלק זה מתקרב אפילו ל2500. וזה לא גירסאות מיוחדות עם עוד משחקים או שלטים. פשוט דופקים מחירים. אז איפה הכי זול לקנות בארץ או שאוליי כדאי בכלל להזמין מחו"ל? האם יש גם הבדל בקנוסולה מבחינת אזורים או שזה אותה קונסולה לכל אירופה ולישראל? או מה? עריכה: אני שוקל עכשיו גם לקנות WII U. יש המלצות? בVGS המחיר של הWII U כמעט כמו של הסוויטש, באיזה הבדל של 400 500 שקל.

2. שלום לכולם, אני נמצא עם הוט זה מספר שנים ואני דיי מרוצה. במהלך השנים לא היו בעיות מיוחדות. כיום אני משלם דיי זול להוט. 59 ש"ח עבור 12 מגה. החלטתי שאני רוצה לשדרג, התקשרתי להוט והם דורשים 110 ש"ח עבור 30 מגה. הייתי באמצע העבודה אז לא רציתי לפתח איתם דין ודברים ולהתחיל להתווכח. מה שכן המוקדן "זרק" לי משפט "תביא לקוח שלנו שמשלם יותר ותקבל יותר זול". כמובן שאני לא מכיר אחד כזה למרות שאני בטוח שיש. השאלה: כמה אתם משלמים להוט עבור 30 מגה והאם יש דרך להוציא מהם מחיר טוב יותר? תודה! עריכה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=537732.0 כנראה שאפשר להוריד את הוט (ברור...) מה אתם אומרים?

• 20 תגובות
    • 5.7k צפיות
  3. Started by ag43,

יש הרבה סיפורי בלהה בפורום על בעיות במימוש אחריות ושירות לקוחות לוקה בחסר. החלטתי לכתוב את התנסותי האישית כדי לתת במה לחברות שנותנות שירות טוב ומעבר . לפני 4 וחצי שנים קניתי עכבר vx revolution מבאג בבלאק פריידי. אחרי כשנה התגלתה תקלה כלשהי, ניגשתי לבאג והחליפו לי במקום לעכבר חדש מהמדף. חזרתי הביתה וגיליתי בעיה עם הגלילה, חזרתי לבאג שם והראו לי שמדובר בשבר. שוב החליפו בעכבר חדש מהמדף. כעבור שנתיים ועשרה חודשים מהקניה כפתור הback על העכבר הפסיק להגיב לסירוגין. היות ולא מצאתי את חשבונית הקנייה שלחתי מייל ללוגיטק העולמית. כעבור שלושה ימים הגיע שליח ups והביא לי עכבר מרתון חדש בקופסה. בשט"מ היו כתובות התחנות שהוא עבר מטורקיה לארץ והמיסים. למותר לציין שלא שילמתי גרוש, לא על ה…

• 41 תגובות
    • 11.9k צפיות
  4. Started by idosch,

שלום, כיום אני לקוח של בזק ובזק בינלאומי ומשלם 100 ש"ח בחודש על תשתית ו-60 ש"ח על ספק (15Mb). משיטוט ברשת הבנתי שאני משלם הרבה יותר מאנשים אחרים ולכן התקשרתי אתמול לבזק בינלאומי ושאלתי על מבצעים חדשים ונאמר לי שכיום אני משלם את המחיר הנמוך ביותר. לדעתי זה לא נכון. לכן, בתור מישהו שמחפש אינטרנט כמה שיותר זול (ולא בהוט) האם יש לי דרך להתקדם מפה? אשמח לשמוע כמה אתם משלמים על ספק ותשתית וכיצד קיבלתם את המחיר. תודה. נ.ב - אין לי שימושים אחרים כגון טלוויזיה, טלפון, שיחות לחו"ל וכו' - רק אינטרנט.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. היי מה הוביל אל המקרה? לפני מספר חודשים קניתי Samsung ATIV S (מכשיר WP8). היתה אפשרות (שעודנה קיימת) לקנות אותו במחיר מאוד אטרקטיבי עבור מכשיר דרך "יבואן רשמי" ולא איזה יבוא עצמי מחול. המכשיר הוא מכשיר שיובא ע"י סאני תקשורת/סקיילקס. החלטתי שבשביל לקבל מכשיר עם אחריות ששווה משהו (כך חשבתי) - אני אקח את ההימור ללכת על WP8. המכשיר הוא Unbranded - מכשיר נקי לחלוטין, "רגיל", זהה למכשיר שקנה מישהו בפינלנד, איטליה או ערב הסעודית. לגבי המכשיר: המכשיר מצויין מבחינה חומרתית. מבחינת WP8 - אני מאוד מחבב את המערכת, אם כי יש הרבה דברים שעדיין "לא אפויים". במשך הזמן מיקרוסופט הוציאה את עדכון GDR2 ולאחרונה גם את GDR3. העדכונים פותרים הרבה בעיות. אחת העיקריות היא הוספת תמיכה בפרוטוקול …

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by EyEOnE,

ערב טוב לכולם. ביום ראשון ה-7 לחודש סגרתי עסקה טלפונית על ניוד שתי קוים מרשת סלקום לרשת אורנג' תחת מסלול עסקי ממקום עבודתי. שליח הגיע עם כרטיסי הסים ביום שלישי ה-9 לחודש סביבות השעה 17:00. באותו הרגע התקשרתי לחברת אורנג' כדי שינידו לי את שתי הקוים. קו אחד נויד יחסית מהר וללא בעיות ביום רביעי ה-10 לחודש לקראת 20:00. הקו השני עד לרגע זה לא נויד. אני כבר לא ידוע באיזה שפה לדבר עם הנציגי שירות. כל פעם עונה משהו אחר ואומר אנחנו מטפלים בזה. כל נציג יודע בבירור שהתקשרתי לא פעם אחת והתלוננתי על שירות שלא בוצע כנדרש. נראה לי קצת מוגזם לרדוף אחריהם ולקבל יחס מזלזל. בשיחה האחרונה שבוצע היום נאמר להם בבירור שהכרטיס אשראי הולך להיחסם והעסקה תבוטל עקב אי שביעות רצון. יש פה חבר'ה בעלי נ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היי אני מאיזור הקריות ודי התרגלתי לעבוד מול פנדה מחשבים שהיה להם סניף בנשר וכן נועה גם כן בסביבה הזו. אז בטח שמתם לב שפנדה נסגרה, והיום, בהיותי בדרך לנועה על מנת לקנות דיסקים קשיחים, הרמתי להם טלפון על מנת לוודא שהמוצרים במלאי ( באתר שלהם היה רשום שכן ) ולאכזבתי הרבה ענו לי שהם העבירו את הסניף לעפולה!! עם כל הכבוד, לא נראה לי שאני אסע מהקריות עד לעפולה בכל פעם שאני ארצה לרכוש חומרה (או חס וחלילה אצתרך שירותי מעבדה). יש כמובן את KSP ו-Ivory אבל אותם אני פחות אוהב. ישנה החנות של OMC, המחירים שם לא להיט... אני חושב שבזמנו ראיתי סניף של TMS FOX בסמוך למרכז קניות ביג, ליד צומת קרית אתא - מישהו יודע אם עדיין קיים ואם כן תחת איזה שם ואיך שם? בכלל, חברי פורום מאיזור חיפה ו…

• 19 תגובות
    • 5.6k צפיות
  8. היי חבריה, היי אנשים, ביום 26/08/14 רכשנו סט סירי נירוסטה 12 חלקים(סירי שריפה וחריכה יותר מדויק) מהספק BUYTHEWAY.CO.IL' לאחר כ-10 ימים קבלנו את הסירים אפילו ציינו שהסירים אמנם דקים אך אין לנו טענות ,שמרנו את הסירים לחג ראש השנה. וכאשר בישלנו בהם מרק עוף ,הסיר נחרך וטעם של שרוף במרק אשר כמובן נזרק לפח ,ניסינו סיר שני וחיממנו רק חיממנו גרגירי חומוס וכנ"ל הסיר נחרך הן בצדדים והן בתחתית .בפנייתינו לספק BUYTHEWAY התעלם ממני בטענה שאיני יודע לבשל.שרות לקוחות של וואלה גם הוא מתעלם ומסתתר אחר הטענה שחלפו 14 יום וכי הסירים היו בשימוש. באם לא אשתמש איך אדע שהסירים פגומים ולא שווים אגורה שחוקה?יתרה מכך בתגובת הלקוחות המופיעה באתר וואלה לגבי הסירים הללו 30% לא מרוצים ולחלקם טענות…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. לפני חודשיים הצטרפתי לאינטרנט HOT קיבלתי בנדל ספק + תשתית מצרף תמונה שמציין מחיר ובנדל http://oi59.tinypic.com/u0r2g.jpg כמו שרואים הכול רשום ומודפס ע"י איש מכירות HOT כפי שדרשתי מאיש מכירות במעמד המכירה . הוט לא עומדת בהסכם היום קיבלתי בנוסף לחשבונית 223 ש"ח התחילו לשלוח חשבונית על 40 ש"ח יותר לספק אינטרנט למרות שמצויין שזה בנדל ספק +תשתית כלומר הוט כבר גונבת מחשבוני ב40 ש"ח ,ממה שסוכם . כל שיחותי מול נציגת HOT לא מצליחה להבין כלום , כל שנייה שטות אחרת גם שאני אומר לה גברת יש לי בכתובים הסכם שרשום מחיר מסודר ומאורגן ממשיכה לדבר שטויות , לא מעניין אותה כלום . מצרף חשבונית שקיבלתי על חשבון ספק http://oi58.tinypic.com/14t58o4.jpg למרות שאני משלם עליו בבנדל ה…

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. Started by Kirma,

שלום, יש לי 20 דולר גיפט קארד באמזון אז החלטתי לקנות משחק לסטים בעת הרכישה האתר מבקש אמצעי תשלום אמריקאי אפשרי פשוט לתת את הויזה שלי והמציא איזה כתובת בארה"ב ? לא יהיה בעיות בעתיד ? איך אפשר לפתור את הבעיה ? "Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address."

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. בזאפ רוב החנויות לא מופיעות, הכוונה שמי שיכול ימלא את הטבלה וכמה שיותר אנשים, ניתן להוסיף חנויות, כרגע הגליון פתוח לכולם נראה איך ילך. מכיוון שיש הרבה כרטיסים סביר שיהיו רק כמה מבוקשים למשל gtx 1060/1070, rx470/480 כל הערה בכל נושא תתקבל בברכה. לגבי מצב הכוונה של מצבים מובנים בכרטיס של מהירויות שעון שונות, צריך לעשות עם if מה שלא מצב בודד. מצבים A B C מי שלא יודע שיעזוב את זה. אוכל להחזיר גרסאות אחורה. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wP_qCkXNRriOEMb-G6s7UQVLqd0fAIF-XjSSjwHKC9k/edit?usp=sharing

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  12. שלום אני רוצה לקנות Centrum בחבילה גדולה(365 טבליות) ב-costco.com. הם לא שולחים לארץ, אלא רק בתוך ארה"ב, אז אני אשתמש בשירות של Buy2USA. הכל טוב, רק יש בעיה אחת. האתר costco.com לא מקבל כרטיס אשראי, שה-Billing Address שלו הוא מחוץ לארה"ב. הכרטיס אשראי שלי הוא ויזה בינלאומי, אבל ה-Billing Address הוא מן הסתם בישראל.. הם לא מקבלים את זה - ה-Combobox מאפשר לבחור רק United States עבור המדינה. ניסיתי להכניס ב-Billing Address את ה-Shipping Address שלי ב-Buy2USA, אבל זה לא עבר - ההזמנה לא עברה. כשהתקשרתי אליהם לשאול למה, הם הסבירו לי שה-Billing Address חייב להיות ארה"ב, וחייב להיות תואם לזה שבכרטיס יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה רבה card

• 21 תגובות
    • 16.4k צפיות
  13. Started by avimorde,

אהלן אנשים. חשבתי לשתף אתכם בחישוב הקטן שערכתי לגבי הטריפל iTop שמוצע בהוט. (החישוב נכון גם לגבי הטריפל iClassic). כפי שבוודאי רובכם כבר יודעים, המחיר המבוקש עבור הטריפל "הכל כלול" הינו 349 שקלים לחודש. לאחרונה הבחנתי בהטבה "חודש ראשון חינם" למצרפים חדשים באמצעות באתר. מחישוב מהיר, לדוגמה כאשר פורסים את התשלום ל11 החודשים הבאים , אפשר להשוואות את החיסכון החד פעמי הנ"ל לתשלום של 328 שקלים בחודש לערך. הרי חסכתי 350 שקלים בפעם הראשונה, אז בפריסת החיסכון ל11 חודשים הבאים: 349\11 = 32 שקלים ~ חסכון לחודש. מקווה שהבהרתי את עצמי, בכל מקרה זוהי מחשבה שתעבור בכל אזרח ממוצע בישראל והשאלה שלי היא כזאת. אני לא מתאים לדרישות המבצע כיוון שאני לקוח קיים שמשלם 310 שקלים לחודש. אולי …

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by aviv00,

וקיבלתי חצי מהכמות שרכשתי הבעייה היא שהמוכר שינה את הכמות לאחר הקנייה לכמות שכרגע שיש לי [ אני לא יודע איך זה אפשרי ???] אבל ברגע שאני נכנס לדיווח על המוכר רואים שרשום את הכמות שקניתי מה כדאי לעשות בנידון ? זה כמו רמות ? HACKING ? לא? איך אפשר לדווח על ה HACKING

15. Started by Hakiru,

אז ככה אני רוצה להזמין מכשיר מ-ebay שעולה יותר כסף מהמסגרת של הכרטיס אשראי שלי בכל חודש שאותה איאפשר להגדיל יותר,חשבתי על להפקיד כסף בפייפאל ואז בחודש הבא לשלם אבל גם זה לא אפשרי כי איאפשר להפקיד כסף בפייפאל,למישהו יש פיתרון למצב הזה?...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by VegansXe,

אני כרגע עדיין ממתין לנציג של בנדא מגנטיק. יש 2 לפני בתור אני כבר שעה ו24 דקות מנסה שיגיע תורי כל הסיפור התחיל בכך שרכשתי ראוטר אלחוטי של TP-LINK, לאחר שיחה עם בנדא אישרו לי שהוא תקול, ואמרו ששלחו אישור החלפה לKSP דיברתי עם KSP הם אישרו שהם קיבלו את אישור ההחלפה, אך טענו שאין במלאי ושצריכים להזמין לי. טענו שיצרו איתי קשר כשהוא יגיע במלאי של סניף דיזינגוף - בפועל לא יצרו עימי קשר ניסיתי ליצור קשר עם KSP השבוע, הם טענו שאני צריך לפנות לבדנא... שזה מה שאני עושה עכשיו - אבל כמעט שעה וחצי ואף אחד לא טורח להרים את הטלפון. פשוט בושה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by liran877,

אף פעם לא יצא לי להזמין מוצרי אלקטורניקה\ גדולים\שבירים מהאינרטנט ורציתי לשאול לגבי זה, נגיד אנימזמין מ newegg כרטיס מסך או SSD או משהו רגיש, אני מקבל את החבילה בדואר רשום\שליח עד הבית? עם הביצועים של דואר ישראל מה הסיכוי שהמוצר יגיע אליי פגום?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  18. הזמנתי מהם מהם מחשב לפני שבוע- וכרגע באתר שלהם יש ההודעה: הבאה: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. בסטארט פיסי המחירים הרבה יותר זולים. אבל איך הם מבחינת שירות? איך פלונטר? איך שניהם מבחינת שירות ואחריות? תודה.

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. זה נכון שאי ןיותר אחריות שנתיים על פלייסטיישן 4 של ישפאר? לפני שנה מכרתי את הקודם שלי והוא היה עם שנתיים אחריות ועכשיו הסתכלתי באתר שקניתי והם אאומרים שזה האחריות עכשיו! וככה זה בכל האתרים. אבל יש אתרים שעדיין רשום שנתיים אחריות כמו למשל ITECHSTORE מה נסגר??

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by re66,

מוסך ביצעה תיקון כושל חלקית. במקום לתקן באחריות המוסך מעדיף לבטל עסקה. האם אני חייב להסכים לביטול העסקה מצדו או שמורה לי הזכות לתבוע על אי ביצוע התיקן בצורה ראויה ( אפשר להוכיח על ידיי מומחה ) ולא לתקן אצל המוסך כי יש לי חוסר אמון טוטאלי במוסך ויש לי הוכחות על שקרים בהליך קדם לעסקה. כמובן שביטול העסקה יגרום לי נזקים כמו אובדן יום עבודה וכן אובדן ימיי העבודה של התיקון המקורי.

22. Started by watch out,

שלום אני שוקל לקנות מהם נעליים האם מישהו רכש מהם נעליים? איזה מותג שווה מומלץ? אני חושב ללכת על saucony הנעליים האחרונות שלי היו new balance

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by eliom,

קניתי מוצר באיביי שהמחיר שלו 8 דולר. וכבר שבוע שלא קיבלתי מספר מעקב. אני אמור לקבל.? ועוד שאלה שהחבילה מגיע לישראל איך אני אמור לדעת שהיא מוכנה. ואני יכול לקחת אותה. תודה.

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  24. הבנתי שיש ירידת מחירים לתשתית הוט ...אבל כאשר התקשרתי לא רצו לתת מחיר טוב יותר מ 60 לחודש ל 12MB .. אפשר לשאול כמה אתם משלמים ל12 מגה ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by amadey,

הסיפור הוא כזה : לפני כשנה רכשתי את המסך DELL 2009WA , וכעט התחילו בעיות אייתו (לא קשור לתוכן הדיון). החלטתי לפנות לדל ישראל על מנת לממש אחריות ונתקלתי בשירות "יוצא דופן" (או שלא תלוי את מי שואלים). בפנייה הראשונה שלי - דל סירבו לתת לי שירות כי לא היה לי "מספר הזמנה" (מספר פנימי שלהם?), הסברתי להם שזאת הפנייה הראשונה שלי ושאין לי "מספר הזמנה" כי לא הזמנתי מהם כלום. הקראתי להם את כל פרטי המסך (חשבונית\כרטיס עם כל הפרטים)- וכלום, פשוט סירבו לתת לי שירות. לאחר צעקות על הנציג - שהקשר בינו לבין טכנולוגיה מקרי בהחלט, -העביר אותי "למוקד טכני" (טכנאי וחצי) וגם שם הייתי צריך לחזור על הכל שוב מהתחלה (בעיה של המסך + פרטים). נאמר לי שאני אקבל email שבו יהיה פירוט על סדר הפעולות שעלי …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.