עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by pooggy,

שלום אני יותר נוטה לרכישת מסך טלויזיה גדול בכוון של 42" עם רזולוציה של 1920X1080 וקצב רענון של 100MHZ. יש דגם זול שנמכר בשופרסל במחיר נמוך והאיכות סבירה למרות שייתכן מאוד שיש מסכים יותר יקרים ויותר טובים. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=3179&CategoryID=576&Page=2 בכל מקרה נתקלתי במפרטים שרשום שם שהרזולוציה של המסך לצורך שימושי טלויזיה אומנם היא 1920X1080 אבל לצורך שימושי מחשב היא יותר נמוכה. האם זה תמיד ככה? כלומר אם אני ארכוש מסך טלויזיה ברזולוציה FHD אזי לצורך שימוש מחשב (סימולטור טיסה) הרזולוציה תהיה נמוכה יותר? ??? ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by benor,

מסך בגדלים 22-24 אינץ', אשמח לקבל המלצה לדגמים. הדרישות העיקריות הן גלישה באינטרנט, אופיס, וכד' לא לסרטים ולצורכי גיימינג. האם יש מסכים בשוק ברזולוציה שאיננה FULL-HD, אשר הטקסט בהם יהיה גדול וקריא יותר? נ.ב המסך מיועד לאבי, הוא רגיל לעבוד עם מסך 19" בפורמט 4:3, וברזולוציה 1024X768 ואם אפשר שיהיה בעל נתונים דומים ככל האפשר. תודה!

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מסך 19 אינץ' שישמש למטרת משחקים. התקציב הוא עד 1,500 שקלים. אבקש את חוות דעתכם על המסך הבא: BENQ FP93GX אשמח לשמוע המלצות נוספות! :-* **בנוסף יש לי שאלה: האם זה נכון שהסטנדרט כרגע עומד על 300cdm וניגודיות של 1:700?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by homart,

שלום, יש לי מסך של AOC דגם 9K+ יש לי אותו כבר ש נים, ביום שהפעלתי את המחשב כל התצוגה הוצגה בגוון צהוב מאוד, מזכיר את המחשבי דוס של פעם, רק אחרי הפעלה מחדש פעמיים של המחשב זה הסתדר, אבל עכשיו זה חוזר לפעמםי להבהב בצהוב שאני מזיז בטעות את השולחן מחשב או סתם שבא למסבך... יש לי כרטיס מסך gforce ultra חדש ממש!! מה עושים?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Rbix,

אני מחפש מסך מחשב 21.5 אינץ׳ בעיקר בשביל עיצוב וגם למשחקים מהצד. חשוב שיכיל מגוון צבעים עשירים וחדים. שלא יהיה זמן תגובה יותר מ-5 ms. סכום השקעה עד 1000 ש״ח. חריגה: 100 ש״ח. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אם מישהו מתעניין במסך אפשר גם סתם לענות כדי שנעמוד על כמות הביקוש.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by The_Byter,

בחוברת יש תמונה כזו של התפריט: אצלי לא מופיעות כל הפונקציות של כיוון מיקום התמונה - רק בחיבור VGA רגיל זה מופיע ? אני עם DVI. יש לי תחושה שבחלק העליון של המסך יש רווח בין המסגרת לבין התמונה, בחלק התחתון פחות. מישהו יכול לאמת ?

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  8. Started by levireem,

קניתי היום את המסך , ואני לא הכי מבין בעולם המסכים ... רציתי לדעת איך אני יכול לקבל תמונה חדה באיכות מקסימלית ככה שאני יפיק ממנו את מה שהוא שווה ?!?!? אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי כרטיס מסך nvidia geforce fx5200 בגדול מה שאני רוצה זה לראות את כל מה שמופיע לי על המסך באיכות הכי טובה שאפשר , טוב אני מקווה שאתם תבינו אותי... אז איך עושים את זה ??

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  9. מחיפושיי בפורומים הבנתי שמסך 1080p לא יראה טוב סרטי dvdrip אז במקום ה2407 שהתחלתי לחסוך לו החלטתי לקנות מסך 1280X1024 רק איכותי ממש וכמה שיותר גדול.. המסך אמור להיקנות או בחופש הגדול/ב2008 אם לא אמורים להיות חידושים אז בשבועות הקרובים.. ואם כן התקציב מוגדל ל6000 ש"ח אז אם אפשר מידע על כל הנ"ל

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  10. טוב, החלטתי להעיף את ה-CRT שישרת אותי כל כך טוב במשך השנים ולהחליפו במסך דק ועדכני. כמו כן, בגלל שאין לי טלויזיה בחדר ויש לי שני ממירי YES מיותרים החלטתי להוסיף לי אחת כזו לחדר. אבל שני מסכי LCD זה יקר מאוד... אז הגעתי למסקנה, למה שלא ארכוש מסך אחד בגודל 21" שישמש כשניהם. אז ככה, זה בכלל אפשרי לחבר את המסך (בהנחה שזה מסך מחשב) לשני מקורות מידע שונים ולהחליף בניהם? אם לא, מסך טלויזיה יספק תוצאות טובות כשישומש כמסך מחשב (שזה יהיה רוב הזמן)? התקציב כרגע אינו מוגדר אבל אני לא רוצה משהו כמו הטלוויזיות של סוני ב-24 אלף שקלים... תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by I7210I,

שלום אני מעונין לשמוע המלצות למסך רחב סביבות 22 אינצ' שיהיה בעל זוית רחבה שיוכלו לראות מכל מקום בחדר כרגע יש לי מסך של DELL שנאי מאוד מרוצה ממנו משהו בסגנון זה המחיר 2000 ש"ח או פחות כמובן אבל שיהיה משהו שיתן תמורה שווה תודה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by BH20062,

קיבלתי את המסך..רק בעיה קטנה\גדולה. במסך ישנו כניסת סאונד [ירוקה ] עכשיו יש לי מין מגבר שכזה שיש בו כניסה של RCA . קיבלתי עם המסך כבל RCA=[אדום ולבן] עם יציאה של כרטיס קול [שמתאימה בדיוק לכניסה הירוקה שבמסך] וזה לא פועל,חשבתי שזו בעיה במגבר,וגם חיברתי רמקולים נפרדים של LOGITEC וגם לא פועל... ראיתי באפשרויות של המסך שאפשר לנסות משו אבל לא רציתי לגעת בדברים שאני לא מבין.. אשמח אם תעזרו לחבר את הרמקולים הנפרדים מהמסך..[דרך אגב במסך יש רמקולים מובנים-הופתעתי לטובה לא ידעתי שיש במסך המדהים הזה רמקולים מובנים] סה"כ מסך פיצוץ איכות פשוט מעולה,ראיתי סרטוני HD 1080P ופשוט נגנבתי מהאיכות והרזולוציה הגבוהה.רק מה שנשאר לי זה זה לחבר את הרמקולים=] תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. (טעות בכוונה ). לאור האכזבה מאי-מציאת 2007WFP במלאי באף מקום בצפון (אלא אם מישהו מכיר מקום כזה, שיכול לספק את המסך בשבוע, אמין ועם אחריות). איזה מסך עד מחיר מומלץ ? או שהכי קרוב מבחינת רמת איכות / מחיר זה ה 19" של ה 971P ?

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  14. מסך שהיה איתי המון זמן, 17 אינץ' פשוט נישרף היום יש ריח מסריח הוא עשה "טזזזז" ובום כזה ונשרף ריח ממש מסריח. יש לי כרטיס מסך 8500GT אני יודע שיש בו כניסה כחולה ולבנה מרובעת אפשר בבקשה המלצות למסך הכי זול והכי טוב שיכנס לי בתקציב הדל שלי? מקסימום 400 אם אפשר ב 300 בבקשה אני גר ליד אשקלון במושבים ואני יכול להגיע לאיבורי חשוב לי גם אחריות שלא ישרף או משהו שוב המסך ישמש לגלישה אינטרנט סרטים 720P לפעמים אני רואה 1080P לא תמיד אבל מאוד חשוב שלא יזיק ממש לעיניים ושלא יהיה ממש גרוע תעזרו בבקשה אם תהיה עזרה כבר מחר ארכוש או אמתין שיהיה תגובות עד יום ראשון תודה רבה לכם עריכה: מה ההיתם בוחרים מ 2 אלה? אחד זה חברה שני לא מוכר אבל סמסונג שנה אחריות השנ 3 שנים אם היתה לי עכשיו אחריו…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. רציתי לקנות מסך LCD עד +-1200 שח .. לעבודה כללית אני בצבא ולכן לא משחק הרבה..רואה סרטים לפעמים למרות שהמחשב מחובר ל TV אבל מסך טוב ולא בלאי ושלא יהיה הרבה מריחות עריכה | על הדרך הייתה עוזר לי חח מזמן לא הייתי בפורמים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by OverBooking,

אני מתכוון למסך הזה: http://www.istoreil.co.il/AppleThunderbolt27Display.html האם ניתן לחבר אותו למחשב רגיל? האם התצוגה תהיה סבירה? אני מתכוון לתצוגה בלבד וללא כל שאר הפונקציות.

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by DerHunter,

היי, הסתכלתי על לא מעט מסכים וכרגע אני מתלבט בין שניים: Asus VG278QR: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=1016265 MSI Optix MAG271CR https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=998954 אני יודע שהMSI עם פאנל VA ורציתי לדעת אם הוא שווה את ההפרש בין המסכים. אם יש המלצה למסך 27" 144hz תומך g sync אחר באיזור המחירים האלה שעדיף אשמח לשמוע תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Sting,

שלום, אני רואה המון תכנים באיכות HD של 720P ונמאס לי כבר מהמסך הקטן (אך האיכותי) שלי בגודל "17 , רציתי לשאול היות ומסכים ברזולוציה הזו לא כל כך נפוצים האם יש לכם המלצות\ביקורות למסכים איכותים אך לא יקרים מידי (גדלים 27" ~) שכדאי לי לשים עיין עליהם ברזוליצה של 720P קרי 1280x720 ? תודה .

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. ה-CRT שלי התחיל להראות בעיות חדות, ומכיוון שהוא כבר בן איזה 5 (VIEWSONIC G75F-3, היה מסך מעולה, בזמנו), אני מתחיל לשקול ברצינות קניית מסך חדש, עכשיו, מכיוון ש-LCD זה ה-דבר, אני כנראה קונה LCD, מה שמדאיג אותי זה בעיקר הרזולוציה הטבעית יחסית לכוחו של כרטיס המסך בשנתיים הקרובות, הייתי קונה את ה-DELL 2007WFP, שהרזולוציה הטבעית שלו מקבילה לזאת של המקסימאלית של המסך הנוכחי שלי, אבל אז אולי הכרטיס מסך עלול שלא להחזיק עליה בעוד שנתיים, כשאני אתגייס ולא באמת אצטרך מחשב. מה אתם אומרים? האם שווה לקחת מסך ברזולוציה טבעית נמוכה יותר, או ללכת על הדל וגמרנו? כשאני מגדיר שהמחשב יחזיק על רזולוציה מסויימת, אני מתכוון שהוא מסוגל להראות עליה קצב FPS סביר, אפילו שכל הפילטרים כבויים. זאת התלבט…

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  20. Started by original,

האם Dell LCD 22 2209WA ו/או LG W2286L 22'' LED 2ms 1:2000000 תומכים בתוכן שהוא בתלת מימד? אם לא, איזה מסכים כן מאפשרים הצגה של תלת מימד? ובכלל, איך אפשר לדעת אם מסך כלשהו מאפשר הצגה של תלת מימד?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by DannyGG,

- אחרי תקופה ממושכת של אגירת "הון" למען פרוייקט שידרוג המחשב שלי אני מעוניין להיסגר סופית על צג המחשב אז: ה-EIZO 24" http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=E680163-BK&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או ה-Dell 24" http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lcd-de90&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=33&aff=zap - המסך יהיה גם למשחקי מחשב+רשת,וסרטים כמובן. - תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שמתם לב שמאז שמדברים עליו באתר פתאום יש אותו גם בזיגזאג: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=6057 גם ב-TMS: http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4748 וגם בפומפה: http://pompa.co.il/Product.asp?Pid=200W6CS&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=286 בכל מקרה, הזמנתי מפומפה ויגיע תוך שבוע (אבל רוב הסיכויים שעד שישי). מבטיח להעלות תמונות של מה שתבקשו (למרות שמשחקים זה קצת בעיה כי אין לי כל כך) אבל מסך שחור בחדר חשוך כבר רשום אצלי.

23. Started by liron88,

שיהיה פנאל איכותי חשוב לי גם שיהיה כמה שיותר צבעים במסך ורוזולוציה גדולה שיהיה hd ומסך חד אם נקודות גמה שיותר קטנות (אם זה טוב ?) אשמח להמלצות ותודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by wewe1,

יש לי מסך 17 LCD שמחובר למחשב בכבל אנלוגי ( VGA )כמדומני..ושמתי לב כי ללוח אם שלי יש כניסה של DVI. השאלה שלי אם אני אחליף כבל, יש הבדל גדול באיכות הצפיה?

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  25. Started by KF,

שלום יש לי צג ראשי. פעם אחת מחובר אליו מחשב נייח. בפעם השניה מחובר אליו מחשב נייד. האם בשורה התחתונה הצבעים אמורים להיות זהים על אותו מסך למרות שבכל פעם מחובר אליו מחשב שונה ? (המחשבים משפיעים בכלל?) יש לכם מושג איך אני עושה השוואה כדי לאמת את זה ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.