עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Gal&Gal,

אני רוצה להרים מערך של 3 מסכים אבל לא לקנות עוד 2 מסכים כמו זה שכבר יש לי כי הוא יקר במקום זה חשבתי על לעשות משהוא כזה הבעיה היא שהמסך שאתם רואים באמצע הוא 30 " ולא 27 " אתם מכירים מסכים שיתאימו ל 27" כמו שרואים בתמונה הנ"ל? ואם אני אקח מסך שהוא טיפלה יותר גדול איך זה ישפיע במשחקים? האם התמונות ימרחו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by David Ell,

שלום לכולם אני כרגע בונה מערכת חדשה (ברובה לפחות) ואני צריך המלצה למסך חדש. אני רוצה רזולוציה של 1440/1600P (לא בשתי מסכים אם זה אפשרי). תקציב גג 1,000. אני לא מבין גדול במסכים ככה שאני לא יודע אם זה נחשב תקציב טוב למסכים האלה. אני גם רואה המון סרטים וסדרות, אז אם יש הבדל בין מסך רגיל לבין כזה שאיכותי יותר בסרטים כדאי את האיכותי יותר. ואם אפשר שיהיה 120FPS זה מעולה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by elis02,

שלום, אני מבקש המלצה למסך מחשב טוב של כ-24 אינץ' סכום של כ 500-600 ש"ח. אשמח המלצה מהירה כי היומולדת של אחותי אוטוטו

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by kenzscript,

היי חבר'ה , עני עובד מלא שעות מול המסך (9-10 ביום) אני מחפש מסך טוב ואיכותי להרבה שעות עבודה, שלא יפגע לי בעניים יותר מדי אני חושב על מסך 22-23 אינץ', יותר נכון על 4 מסכים של 22-23 אינץ'מי שמבין טוב במסכים, אשמח לעצה, תודה רבה לכם..

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. הי אני רוצה לקנות לבן שלי מסך מחשב (למישחקים וגלישה באינטרנט) שיהיה גם מחובר לממיר של הוט ויוכל לתפקד גם בתור טלוויזיה . התקציב הוא בערך 1200 ש"ח והגודל הוא מינימום 23". אשמח לעזרתכם במציאת מסך מתאים. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אשמח לשמוע על חוות דעת עליו!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Sarm1x,

מה באמת ההבדלים בין שני הדגמים? מה יותר משתלם לקנות? וכמובן מה יותר טוב לגיימינג תודה ענקית לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. יש לי מסך 27 ' 1080p המסך נראה טוב חוץ מהעובדה ש הכול נראה גדול לי מידי עליו... יש דרך לגרום לווינדוס 8 להציג הכול בקטן יותר? שיניתי את שורת התכונות לקטנה יותר אבל זה לא מספיק... בחיפוש קטן בגודל ראיתי שיש אפשרות לשנות בהגדרות התצוגה אבל האפשרות הזאת לא קיימת אצלי. מישהו יכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. התחלתי לחפור על המסכים בגוגל והגעתי למסכי 120HZ+, שעד עכשיו חשבתי שמדובר בסתם גימיק חסר חשיבות, התברר לי כמה טעיתי (ולא רק מביקורות של אנשים, אלא גם סרטונים והשוואות, כולל SLOMO) יש את הדגם של BENQ שממש יקר, אבל יש דגם מצוין של ASUS, 144HZ - VG248QE, שיחסית זול (ויש שטוענים שאפילו יותר טוב, אבל זה לא רלוונטי), אבל לצערי אין את זה בארץ . חיפשתי על זה בגוגל וזה הוביל אותי גם לאשכול פה ששאל את אותה השאלה (לפני שנה, ועדיין כלום) אבל שמתי לב שניתן לרכוש דרך BUY2USA עם משלוח ימי ב-1700 ש"ח (לעומת קרוב ל-2000 ש"ח עם משלוח אווירי), וזה יחסית מחיר נורא ידידותי למסך כל כך איכותי.. ה-P2414H עולה בזאפ 1200, (חוץ מחנות אחת שם שמוכרת ב-1000. אין לי מושג למה, אבל יש להם ביקורות טובות (א…

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. היי, אני קונה בקרוב מחשב חדש (intel i5 4570 + gtx770) וכרגע יש לי מסך שהוא על הנייר FHD אבל זה לא ממש הגיוני. אני אסביר: הרזולוציה שלו היא 1680x1050, אבל מצד שני באתר של החבר (LG) רשום שהוא תומך Full-HD. הינה: http://www.lg.com/il/monitors/lg-W2286-L עכשיו... אם זה לא FHD - כדאי ללכת על מסך אחר? הסכום שאני מעוניין לבזבז על מסך הוא סביבות ה500. יש המלצות? אני מעדיף לקנות דרך וואלה שופס כי המחירים שם מאוד נמוכים אלא אם יש חנות זולה יותר. תודה לינק למבחר בוואלה שופס: http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%99-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91/%D7%9E%D7%A1%D7%9B%D7%99-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. (מן הסתם) עכשיו אני מפחד להחליף את הכבל עם אחד ישראלי שכבר יש לי בבית מחשש לדפוק את המסך. עדיף לקנות מתאם? מה בדיוק אני אמור לעושת? אני דיי תקוע :\ על הכבל שקיבלתי עם המסך כתוב LL41230 גיגלתי את זה והגעתי לחיבור הבא: http://www.tedss.com/2024000649 המצד השני של הכבל אכן רשום l-SHENG מתחת כתוב: IS-14 10V 125V 1250W אין לי מושג מה לעשות עם האינפורציה הזו :\ יש לי בבית כבל אחר של מסך שהביאו לנו ואנחנו לא משתמשי (מישראל, עם חיבור ישראלי כמו שאמרתי), אני מפחד סתם ככה לחבר אותו. (אם אתם צריכים לדעת מה כתוב עליו אז תגידו לי, אני סתם לא רוצה להעמיס יותר מדי מידע שאוליי יהיה מיותר כרגע) תודה!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב 23" שנועד בעיקר למשחקי מחשב, 1920X1080, בסביבות ה-1,000 ש"ח. יכולה להיות חריגה אם יש משהו ממש טוב. תודה (:

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by koriat22,

אני מתלבט בין 2 המסכים האלה, רוב השימושים שלי הם לגלישה באינטרנט צפייה בסרטים ומעט מאוד עבודה עם תמונות, אבל בכל מקרה אני בחור שאוהב איכות ואם כבר הגיע הזמן להחליף מסך אני מעדיף משהו איכותי אפילו אם אני לא עורך וידיאו מקצועי,או גרפיקאי, כמובן שגם למחיר יש תפקיד, וגם תשימו לב תראו שהלכתי על מסכים לא יקרים כל כך.. אגב יש גם את המסך הזה Philips 236V4LSB שהוא מעט יותר זול. אשמח לקבל חוות דעת באמת מקצועית ומנומקת שתעזור לי להחליט ולקנות מסך תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by sayaar,

שלום, מנסה לרכוש מסך מסוג BL2411PT של BenQ. האם הוא נמכר בארץ? אם לא, היכן כדאי להזמין?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. המסך הוא Dell Professional P2414H 23.8'' LED IPS http://ksp.co.il/?uin=22772 לוח האם הוא Gigabyte GA-H97-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI http://ksp.co.il/?uin=23030 במחשב יש כניסת HDMI, במסך יש יציאת HDMI וגם הגיע איתו כבל HDMI, חיברתי את הכבל למסך, אבל הוא לא מתאים לחיבור ה HDMI שיש במחשב, נראה שהמחבר של החבר עבה יותר. מצ"ב תמורה של הצד שלא מתאים לכניסה בלוח האם. צריך כבל אחר? מתאם לכבל? [ATTACH=CONFIG]6214[/ATTACH]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני מחפש מסך מחשב/טלוויזיה בגודל 27 אינץ' (אפשר 26/28 אינץ'). הייעוד המרכזי זה טלוויזיה,סרטים ושימוש משרדי (גלישה באינטרנט וכ"ו). אם המסך יתאים גם למשחקים-בונוס אבל לא קריטי. מאוד חשוב שיהיה נוח גם לראות טלוויזיה וגם לעבוד כמחשב. מבחינת חיבורים צריך DVI,RGB וHDMI. פאנל חובה IPS ודומיו, TN לא בא בחשבון (מניסיון העבר). התקציב הוא בין 1600-1700 אבל אני מוכן לחרוג עד סביבות ה1900 בשביל מסך ממש טוב. רזולוציה 1080P יספיק (אין צורך ביותר). הזמנת מסך קוריאני מEbay לא בא בחשבון, אני צריך חנויות בארץ. תודה לעוזרים

17. לוח אם Gigabyte GA-H97-D3H מסך Dell Professional P2414H כאשר אני מחבר את המסך למחשב ב DVI, עובד מצויין, כאשר בממקום DVI אני מנסה לחבר את המסך דרך יציאת ה DP שלו, כלומר, כבל שמצד אחד מתחבר למסך ב DP ומצד שני למחשב ב HDMI, זה לא עובד, המסך לא מזוהה. בדקתי שבמנהל ההתקנים שום דרייבר לא חסר, וגם הרצתי את הדיסק שקיבלתי עם המסך, הוא מוצא דרייבר של Display Port על הדיסק, אבל לא רואה לנכון להתקין אותו עבור המסך המחובר. הרצתי את התוכנה כאשר שני מסכים מחוברים, מסך אחר ב DIV כדי שאוכל לראות מה קורה, ואת ה Dell ב DP-HDMI. אשמח לעצה מה ניתן לעשות (אולי עדכון BIOS? לוח אם? התקנה בכוח של דרייבר?) Drivers for the following monitors have been found: Dell P2214H(Analog) - DELA099 …

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by yoni8866,

שלום, קניתי הרגע מסך [h=1]Dell Professional P2414H 23.8'' LED IPS[/h]ואני צריך קצת עזרה בלכוונן אותו. דבר ראשון, אצלי במחשב מאחורה יש כמה כניסות, יש כניסה אחת לבנה ויש כניסה אחת כחולה. הכבל שהגיע יחד עם המסך הוא כחול. את המסך הישן שלי הייתי מחבר לכניסה הלבנה (הכבל עצמו היה כחול, אבל חיברתי לכניסה הלבנה יחד עם מתאם). השאלה האם כדאי לחבר ללבן עם מתאם או לחבר לכחול. בנוסף, יש עוד 2 כבלים, כבל אחד שנראה כמו USB, וכבל אחד שנראה גם כמו USB אבל אחת היציאות שלו היא מרובעת. רציתי לדעת מה אני עושה עם הכבלים האלה. ולסיום, הצבעים נראים לי בוהקים מדי, יכול להיות שאני לא רגיל לזה עדיין, ורציתי לדעת איך לכוונן את המסך ככה שהוא ייתן את התצוגה הכי טובה. ושאלה אחרונה, בחנות הסבירו לי שלמר…

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by Orans01,

אני מתכנן לקנות היום מסך 23 אינצ במחיר סבבה איך המסך הזה חברה? http://www.tms.co.il/product/13454 שיהיה FULL HD ואם יש מסך יותר איכותי במחיר דומה אשמח לשמוע. תודה!

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by omertgm,

שלום, המסך הישן כנראה יצא משימוש בקרוב. אני רוצה להשתדרג בשטח העבודה (כרגע 'FHD 21.5) UWM ~29`-2560*1080=2.76MB QHD 27`-2560*1440=3.68MB שימושים- משחקים ועריכת סרטים\תמונות (לחובבים, לא מקצוע) ברור של-QHD יש יותר שטח תיאורטי, השאלה היא האם עדיף מסך יותר ריבועי או יותר מלבני מבחינת נוחות עבודה עם חלונות מרובים והאפקט של משחקים. מעדיף פאנל IPS אבל הייתי רוצה גם G-sync (כדי לא להזדקק לכרטיס מסך יקר מדי). הבנתי שהם לא הולכים יחד, יש סיכוי שבעתיד ישלבו בינהם? בכל מקרה IPS יותר חשוב לי. אין לי צורך או עניין ביותר מ- 60HZ. מוכן להשקיע הרבה כסף בכך, מחפש לקנות מהארץ. עד 3K.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by ori24,

מישהו מכיר את המסך? יכול להגיד איך הוא? איך הAD-PLS לעומת הIPS מבחינת איכות תמונה,צבעים? יש לי את המסך של דל 24 אינץ הIPS, הוא מסך טוב אבל יש בו תזליגות אור המעצבנות האלו ולכן חשבתי להחליף למסך הזה. המסך מיועד בעיקר למשחקים ולגלישה. חשוב שלא יהיה בו את הזליגות אור כמו במסך של דל. מצ"ב קישור למסך: http://www.bhphotovideo.com/c/product/1043905-REG/samsung_s24c650bw_24_led_lcd.html [h=1][/h]

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by tidan31,

שלום! ברשותי מסך של dell u3011 היתה לי בעיה של זליגות אור במסך התקשרתי לדל והביאו לי מסך חדש דגם u3014 מכיוון שהדגם שלי הוא ישן ולא מחזיקים אותו יותר בערב צפיתי בחדר חשוך בסרט וגם במסך הזה יש זליגות אור התקשרתי לדל שוב והנציג שלהם אמר לי לשלוח לו תמונות והוא ידבר עם המנהל שלו לאחר בירור נירחב ברשת הבנתי שכל הסידרה של ה-3014 מגיע עם זליגות אור השאלה שלי היא האם יש סיכוי שהם יחליפו לי שוב את המסך לאותו דגם או שיביאו לי את הדגם של ה-32 אינץ 3214q למרות שהוא עולה כפול במחיר ולגבי הדגם של ה-32 אינץ בדקתי ברשת והוא מגיע ללא התופעה של זליגת אור או שלא יחליפו לי בכלל.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by anDee,

תקציב באזור ה1500-600, מצאתי את שני אלה: Samsung S27D390HS Samsung S27C650D מה יותר טוב? אחד מהם עם פאנל PLS - מישהו מכיר? אגב אני יושב 50-60 ס"מ מהמסך כרגע.

• 9 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. Started by Nimrod14,

שלום, אני חושב לקנות את המסך הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=39217. יש לו זמן תגובה מהיר ופאנל IPS, גם המחיר נראה טוב. מישהו שמבין יכול להמליץ לי אם לקנות או לא? השימוש במסך בעיקר למשחקים. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Danilow,

היי, יש לי את המסך הנ"ל ורציתי לדעת, אם יש לי בלוח אם רק USB2, ככה זה יתמוך גם דרך מה שאחבר למסך או שאוכל לנצל USB3 מלא? תודה

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.