עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אול זה ישמע ממש מפגר [אולי בגלל שאני גם לא ממש מתמצא בתחום] אבל, למה אין מסכי מחשב באיכות של מסכי טלוויזיה? החברות המובילות [LG/PHILIPS/SAMSUNG] מוציאות מסכים עם תאורת LED אחורית וניגודיות מטורפת [1:10,000,000] ומיליון ואחת אופציות אבל רק בתור טלוויזיות ולא בתור מסכי מחשב, למה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by maor24,

תראו קניתי לא מזמן את המסך הזה Samsung SyncMaster 226BW ועד עכשיו אני מבסוט ממנו ולפני שקניתי אותו קראתי בכל מיני מקומות שזה המסך 22 אינץ' הכי טוב שקיים והוא מסך מעולה וכו'. היום מישו אומר לי שהמסך הזה לא משו.. זה נכון או חרטה???? כי בהרבה מקומות ששאלתי אנשים שמבינים ובדקתי באינטרנט ביקורות הרבה היו מרוצים ממנו ואמרו שזה המסך הכי טוב ל-22 אינץ'..

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by EAD,

מה דעתכם הגודל הרצוי כיום למשחקי מחשב? איזה מסך הייתם קונים וממליצים מבחינת גודל למשתמש GAMER ממוצע ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מה שאני רוצה מהמסך שיהיה מעולה למשחקים וסרטים , שיהיה רחב ושיהיה בעל פאנל איכותי (לא TN) . וכמובן שמחירו יהיה עד 2500 בחנות אמינה ולא איזו סתם חנות גרועה תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מחפש עוד מסך, כעת אני רוצה מסך 24 שיהיה עם זמני תגובה מהירים עבור משחקים, בלי LEG כמעט, ועם איכות צבעים מעולה. מבחינת מחיר, מעדיף לא בשמיים. יש למישהו עצות ורעיונות? בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. המדיניות בפנדה היא להחליף תוך 48 שעות אם מתגלה פיקסל שרוף. היות ואני גר באזור זה מאוד נוח. האם ידוע למישהו על חנות אחרת באזור שיש לה את המוצר במלאי, היא זולה יותר ויש לה בערך אותה מדיניות לפיקסלים שרופים. תודה. עדכון: קניתי את המסך מפנדה ואין פיקסלים שרופים, מקווה שלא יופיעו מאוחר יותר. האם יש עוד משהו מיוחד ששווה לבדוק?

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  7. Started by Ronenosh8,

יש לי אפשרות במסך (19") לפעול עם רזולוציה (שהיא המקס') 1680x1050. כמה שאלות: 1)רזולוציה טבעית = רזולוציה מקסימלית? 2)מה עדיף, רזולוציה גבוהה עם HZ נמוך/ רזולוציה נמוכה עם HZ גבוה) 3)רשום לי מאחורי המסך 50-60HZ. האם המסך נועד למקסימום 60HZ? זה יהיה מסוכן אם אני אגדיר אותו על 75HZ? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by stojakovic,

אני חושב שהרבה אנשים לא מודעים לעניין או מתלבטים כשקונים מסך חדש. העניין הוא רזולוציות גבוהות במסכים בגדלים קטנים. כמובן שהדברים האלה יחסיים אז רק כדי לתת פרופורציות אני מתכוון לרזולוציות גדולות מfullhd על מסכים קטנים מ27אינצ'. האם באמת בממשק (של ווינדוס לצורך העניין) כל הדברים נראים קטנים עד כדי קושי בעבודה? האם האפשרויות של הסקיילינג בווינדוס באמת לא מספקות? אשמח לשמוע תגובות של חברה עם נסיון.. אני רוצה לקנות מסך חדש (לא לגיימינג, נטו עבודה-חלונות פתוחים במקביל) ולפני שאני בכלל מטביע את עצמי בחיפושים הייתי שמח לצמצם מראש את הטווח.. מבחינתי החלום היה 34" 3440*1440, אבל המחירים לא באים בחשבון.. מסכי 27" 2560*1440 גם דיי יקרים, ולכן נשארנו עם מסכים 23-24-25 אינצ'. השאלה …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלוםיש לי בעיה מוזרה עם המסך ( AOC ) מחובר בכבל DP, כשהוא עובד ואני פתאום מוריד תריס חשמלי או מדליק אור המסך נכבה ואז נדלק שוב ולפעמים לא נכבה ויש רק ריצודים בתמונה זה התחיל בתופעה שלפעמים היה נכבה ונדלק בחזרה לאחר כמה שניות עד חצי דקה ולפעמים אני רק רואה ריצודים ותזוזה בתמונה למשך כמה שניות בודדות. ברגע שהמסך היה נכבה (מנורה כתומה) והייתי מוריד שוב את התריס המנורה הפכה לירוקה והמסך נדלק. בשבוע האחרון המסך התחיל להיכבות עבר למנורה כתומה במקום הירוקה וקיבלתי הודעה של No Signal ניסיתי שוב להוריד את התריס והמנורה הפכה לירוקה וראיתי שהוא מחפש תמונה ושוב הודעת No Signal ולא הצליחה לחזור לי התמונה. רק לאחר שחיברתי באמצעות כבל HDMI (שבזמן שהוא היה מח…

• 9 תגובות
    • 6.9k צפיות
  10. אני רוצה לקנות מסך 22 חדש.. לאחר קריאה בפורום הבנתי שאני כנראה אקנה אחד משלושת המסכים הבאים: Asus MW221C - Samsung 2253BW - Samsung 2243BW המחירים שלהם פחות או יותר זהים, כש Samsung 2243BW זול בכ 100 שקל מהשניים האחרים. בבקשה תעזרו לי להחליט איזה מהם לקחת, כי כרגע אני עם מסך CRT מטושטש ומחשב חדש שאני רוצה להתחיל להנות ממנו אני מקווה ללכת לקנות מחר ככה שזה דיי דחוף לי תודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. הי אני רוצה לקנות לבן שלי מסך מחשב (למישחקים וגלישה באינטרנט) שיהיה גם מחובר לממיר של הוט ויוכל לתפקד גם בתור טלוויזיה . התקציב הוא בערך 1200 ש"ח והגודל הוא מינימום 23". אשמח לעזרתכם במציאת מסך מתאים. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. זה הספק שממנו נרכשה כמות נכבדה של מסכי DELL מלפני מס' חודשים,הלא כך? :s05: אז מה...לפתע הפסיקו למכור לפרטיים? ;D אז עבור מי מיועדת הפירסומת באתר שלהם???לחנויות? חנויות לא צריכות אתר אינטרנט בשביל לקנות....... מוזרררררררררררררר :kopfpatsch: נ.ב מה בנוגע לאותם חברים שיצטרכו להפעיל אחריות אצלם? :-X תחשבו על זה..

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. רציתי לדעת באיזה רזולוציה כדי להשתמש על מסך מסוג כזה כרטיס המסך שלי הוא 6800NU THX כרגע אני על 1024 768X

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by ilil,

המסך שגרף ביקורות מצויינות באתר, וגמרתי כבר אומר לרכוש אותו... אינו מומלץ על-ידי היבואן, בטענה שמסכים רבים חזרו עקב תקלות במעמד (רגל) המסך. אני מודה שהעיצוב של הרגל הוא לא שיגרתי, אולם הופתעתי מהמידע שנמסר מהיבואן. על מה תתמליצו כתחליף? יש עוד 19" מבוסס על פנל PVA מבית Samsung שתוכלו להמליץ עליו? חבל שמסך כל כך איכותי נופל בגלל אביזר ארגונומי... נ.ב. האם ייתכן שהיבואן "מבלף" לקראת החלפת סדרת מסכים? ilil

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אהלן , אני מחפש מסך חדש בתקציב של עד 1200 אפשרות לחריגה קלה ... מטרות המסך הם לחבר אליו לפטופ מטרת תחנת עגינה ועבוד נוחה יותר ולחבר אליו PS4 . חשוב שיהיה לו חיבור HDMI והוא יוכל להציג בצורה איכותית משחקי מחשב/PS4 תודה רבה לממליצים .

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אהלן אני חדש כאן... אני זקוק לעזרה בקניית מסך מחשב בגודל 26 או 27. ראיתי שאין יותר מדי אפשרויות בגדלים האלה. השימושים של המסך די כלליים החל מגלישה שוטפת באינטרנט,צפיה ועריכה של תמונות ועד לסרטים ומשחקי מחשב כבדים. התקציב הוא 2000 אך די גמיש ויש אפשרות לחרוג במידה ושווה. תודה מראש על העזרה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by arkady,

היי, כחלק מהתוכניות שלי לקנות Xbox360. פתאום הבנתי, היי, יש לי טלוויזית Lcd בחדר, אבל אני לא יודע אם הרזולוציה שלה טובה, אני די בטוח שלא. זה הדגם של הטלוויזיה [קנינו לפני כמה שנים, בגלל זה היא יחסית מיושנת] ELC20F7 http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=14470 האם הXbox360 יעבוד בכלל על הטלוויזיה או שיראו את זה מזוויע? אני לא רוצה סתם לקנות ואז להתאכזב. [אני לא מדבר על הבדלים מינוריים בין נקודה או שתיים, אלא על הבדל באמת משמעותי!] מה שקצת מדאיג אותי, זה הרזולוציה המאוד נמוכה של הטלוויזיה, ככה שאני אשמח לתגובות

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  18. Started by יניב51,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב טלויזית LENCO 27" LCD: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=455494 מה אתם אומרים עליה? אני מקבל מחיר שקרוב יותר ל 3000 מישפאר. אגב, אני מקווה שאני רושם את זה במקום הנכון ( מסכי LCD, מתייחס לכל LCD לא? )

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ביצה,

שלום! יש לי מסך LCD של סוני שהוא מחובר למחשב בכבל VGA רגיל, בנוסף יש לי בחדר טלויזיה שאני רוצה לחבר אותה כמסך שני למחשב (אקסטנד). בטלויזיה יש רק חיבור AV/קומופוזיסט רגיל. יש לי במחשב רק יציאה אחת של מסך, ה-VGA. בנוסף יש לי כרטיס עריכת וידאו ובו יש כניסות של קומפוזיסט ו-SVIDEO השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות דבר הפוך? במקום שהכרטיס עריכה רק יקבל וידאו, האם הוא גם יכול להוציא וידאו? ובכך לחבר אותו לטלוזייה כמסך שני? תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אהלן, יש לי מסך של Dell מדגם 2312hm וכרטיס מסך AMD Radeon 7870xt. שמעתי שחיבור displayport עדיף על DVI-D בו אני משתמש כיום. אני חושב שלכרטיס המסך הזה יש כניסה של mini displayport (יש גם מתאם של displayport רגיל ל-mini שבא עם כרטיס מסך). מכאן עולות מספר שאלות: האם אכן אפשר לחבר כבל displayport למחשב? האם הביצועים עם מתאם יפלו מכבל ה-dvi ופעולה ללא מתאם? איזה סוג של displayport לקנות? תודה!

21. Started by orel.z,

שלום לכולם. השבוע קיבלתי מסך חדש, DELL P2414H, ואני רוצה לחבר אותו למחשב שלי בחיבור HDMI. ברשותי קבל HDMI רגיל משתי הצדדים. העניין הוא שלמסך אין חיבור HDMI ולכרטיס מסך שלי (GTX 970) קיים רק חיבור מיקרו HDMI. שאלתי היא, אם אקנה שתי מתאמים של DVI עם יציאה לHDMI, אחת למסך ואחת למחשב. העסק יעבוד טוב? האם הפרוצדורה היא אחרת? בנוסף, כרגע, אני על חיבור VGA בין המחשב למסך עקב היעדר DVI. ההבדל משמעותי בין VGA לHDMI? בהחלט שווה להשקיע על כך? תודה רבה לעונים![TABLE] [/TABLE]

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by wraithLord,

אני אגיע לעיקר. כל מספר דקות קופץ תפריט אם של המסך ונעלם לאחר דקה~. ניסיתי את כל הכפתורים אין כפתור שנדבק ולא היה נזק מים. המסך שמור וטוב, לא נפל ולא שום טראומה פיזית אחרת. הדבר הכי הזוי הוא זה שהתפריט שקופץ לא קיים בשום אחד מהלחצנים שיש.... זה תפריט פאנטום. וניסיתי לחיצה ממושכת על כל אחד מהלחצנים ועדיין אין אני מוצא את לחצן שמעלה את התפריט הזה. זה מאוד מנג'ס במיוחד במשחקים, ניסיתי לנתק מהחשמל ולא שינה כלום. אין לתפריט המקפץ שום קצב כרונולוגי, הוא יכול לבוא פעמיים בחמש דקות ואף פעם בעשר. שברתי את הראש עם זה. שלב הבא אני עושה buttonsectimy. עזרה ​פליז.

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. התחדשתי במסך 2243bw אבל כשאני מחבר אותו בכבל dvi אני לא מקבל תמונה, למרות שהמסך מזהה שהוא מקבל אות דיגיטלי. אחרי הדלקה המסך נכנס למצב המתנה ואם אני מנתק את הכבל אני מקבל הודעה שהכבל הדיגיטלי מנותק. הכרטיס מסך שלי הוא radeon 9800 xt בן 5 שנים ועד עכשיו לא השתמשתי ביציאה הדיגיטלית שלו (היה לי מסך crt ישן). בחיבור האנאלוגי הכל בסדר. הבעיה אולי בכרטיס? מישהו יכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  24. תקציב עד 3000. בעיקרון לא יודע אם אני יכול לחזור לעבוד ב 1080 אחרי שהתרגלתי ל 1200 אז מחפש מסך שיתן לפחות 1920X1200 או יותר. גודל 24 אינץ' או יותר. איכות צבע לא יודע אם כל כך משנה לי אבל תמיד נחמד שיש מסך עם כמה שיותר דיוק צבעים. שימושים עבודה מול מחשב תיכנות/גלישה/לימודים/סרטים/משחקים. אשמח לשמוע המלצות כל שהם.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. בתכלס - מה עדיף מביניהם ? לאינטרנט, קצת משחקים וסרטים.. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.