עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by TheTech,

לאחר התקנת Win2000, איני מצליח לגשת לקובץ Excel מ-Visual Basic 6. ADO נותן לי לפתוח רק קבצי Access.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by url,

מישהו יכול להשאיר פה קוד html לcounter של אנשים שנכנסו לאתר? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Spidey_man,

שלום אני חדש פה!!! מישהו יודע לכתוב תוכניות ולשלב בתוכן גרפיקה מתקדמת (הכוונה שלא לצייר סתם מרובעים וקווים אלא גרפיקה כמו תמונות או אנימציות וכו'). היה פעם איזה שהוא ספר של הוצאת "הוד-עמי" שעוסק בזה אם למישהו יש ויכול לעזור לי או מכיר אתר שמלמד גרפיקה והדגש על מתקדמת אני אודה לו מאוד. תודה ולהתראות האי-מייל שלי: Spidey_man@walla.co.il

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. זה אמור להיות נסיון לתוכנית של חישוב מטריצה של 3x3. אם מישהו יסביר מה לא נכון זה באמת יהיה יפה מצידו. #include <iostream.h> int menu(int ans,int arr[3][3]) { int a,b; cout<<"\t\tCurrent table is:\n\n"; for(a=0; a<3; a++) { for(b=0; b<3; b++) cout<<matrix[a]<<"\t"; cout<<"\n"; } cout<<"\nWhich action do you want to perform?"; cout<<"\n\t1.Add two lines"; cout<<"\n\t2.Multiply a line by a number"; cout<<"\n\t3.Divide a line by a number"; cout<<"\n\t4.Exit\n"; cin>>choice; return(ans) } void add(int &x, int &y) { x …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by moshemordo,

שלום לכם! התחלתי ללמוד asp אמרו לי שיהיה לי יותר קל ללמוד asp מ-php כי אני כבר מתכנת בויזואל בייסיק ויודע את השפה vbscript עכשיו השאלה שלי היא במה שונה asp גירסא 3 הרגילה מהגירסא החדשה של דוט נט? כאשר אני מעלה את זה לשרת צריכים שרת מיוחד לזה? זאת אומרת יש הבדל בין שרת של asp כמו ברינקסטר למשל? או שאני צריך שרת מיוחד שתומך בדוט נט? עכשיו מה ההבדל בין asp ל php אני יודע שphp יותר דומה ל-c++ שאוצה אני גם יודע עכשיו יש הבדל בין תוצאות שמגיעים בasp לבין php? או שאני יכול לעשות בדיוק אותו דבר עם שניהם? ושאלה אחרונה! האם visual studio .net פועל גם על וינדוס 2000 או רק אקס פי? והאם באמת בדוט נט אפשר יותר לשחק בויזואליות כמו תפריטים שהם לא מרובעים רק? טוב אז אחרי ששאלתי יותר מדי א…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Ewingum,

אני רוצה ללמוד את ASP.NET. מצאתי ספר ענק שהוא אך ורק על זה של הוד-עמי, אך שם מתואר על הASP.NET עם VB.NET ואני רוצה להשתמש בC# לא בVB.NET. בספרים על C# יש פרק על ASP.NET, אבל בכל מקרה אני רוצה המלצה לספר כשהמטרה העיקרית היא לימוד ASP.NET (בשימוש בC#), לא משנה מה הנושא העיקרי של הספר כל עוד הכיסוי לגבי הASP.NET מקיף. נ.ב. - איפה ניתן לברר ולקנות ספרי MICROSOFT PRESS בארץ? האם אתם ממליצים לקנות אחד אולי לגבי ASP.NET? יש מתורגמים לעברית?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  7. Started by matliv,

כתבתי את זה, זה מזהה אם האיבר זוגי/אי זוגי את הזוגיים כופל פי 2 ולאי זוגיים מוסיף 2. עכשיו אני רוצה שהאיברים לא יהיו קבועים ומספר האיברים לא יהיה קבוע. אני יודע שצריך להשתמש ב- new ואני גם יודע שאני לא יודע להשתמש ב- new. אולי מישהו יכול לכוון אותי, את ההתחלה לפחות? #include <iostream.h> void evenfun(int *x, int *y) { *x = *y; *x *= 2; } void oddfun(int *x, int *y) { *x = *y; *x += 2; } int main() { int orig[10] = {5,16,7,18,27,31,33,36,47,49}; int odds[7]; int evens[3]; int i,a=0,b=0; for(i=0; i<10; i++) if(orig%2==0) evenfun(evens+a++, orig+i); else oddfun(odds+b++, orig+i); …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by frenzy,

אהלן חבר'ה לפני כמה ימים קיבלתי אימייל מעניין מחברת קומפרייס, משווקת בורלנד בישראל, במכתב הם מציינים את התמחור החדש, ובנוסף חשיפה, תמונת המוצר JBuilder עם אמיר פרץ, בבקשה.. ;D

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by matliv,

האם קיים ספר שאלות ותשובות ב - ++c? אין לי רעיונות לתרגילים וספר כזה יכול לעזור. בכל אופן ובלי קשר האם מישהו יכול להמליץ לי על תרגילים בנושא פוינטרים/מערכים? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  10. Started by SAgent007,

משהו יודע איך אני מריץ DAILUP באמצעות VB ? (בהנחה ואני ידוע את השם של הDAILUP) או משהו יודע מה הפקודה שמריצה DAILUP ? אם אני ידע את הפקודה אני יוכל להשתמש ב SHELL.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. ??? :user: מישהוא יודע איך אפשר להגדיר ב HTML ואו java script or vbscript שהחלון הנוכחי של האתר לא ניתן יהיה להגדילו או להקטינו? וזאת כמובן מבלי לדאוג שהחלון הזה יהיה חלון שנפתח ע"י דף אחר אשר משמש לו כ parent?

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  12. Started by darkman,

can someone tell me where can i download Assembly prog and admins ze lo warez ki ze me 1986 to old ;/

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. היי חברה קיבלתי על הראש מהמורה למחשבים פרוייקט מיוחד ולצערי אין לי שום שמץ בחומר שהפרוייקט הזה עוסק בו (קבצים). אני מאוד צריך את עזרתכם אם מישהו יכול לעשות לי את האתגר הזה או להסביר לי את החומר (בעיקר על הרשומות). הסברי התוכנית מצורפים להודעה זו:

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by matliv,

פעם ראשונה שאני רואה את הפורומים האלה, אבל הם נראים טוב, אני מקווה שהדיון פה יעיל ומועיל... בכל אופן ניסיתי לקחת את המערך המקורי(orig)(הסתפקתי בשמונה איברים בינתיים) ולסדר אותו לפי האיבר הראשון בכל זוג, כך שיווצר מערך חדש (new1) שיכיל אותם איברים אבל הם יסודרו בזוגות לפי הראשון בכל זוג, בקובץ המצורף לדוגמה - 3,4 2,9 1,7 0,8. לא הצלחתי עדיין. אולי אתם תבינו מה הבעיה.

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. שלום!!! רציתי לשאול אם מישהו יודע איך אפשר לקבל מסג' של לחיצת כפתור בעכבר או במקלדת ב-WIN32 C . המסג' אבל צריך להגיע לתוכנה גם אם הלחיצה לא הייתה בחלון התוכנה , כאילו אני צריך לזהות לחיצה בכל מקום במסך. ( כמו ב-BABILON ) אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי . תודה מראש , ישי קליין

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by HELPMAN,

שלום אני מבקש מדריך מסויים שמפורט מאוד, כי אני מאוד מתקשה להתקין מודים לפורום ש לי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by BuNKeR,

שלום לכולם אז ככה אני צריך לבנות האתר שהרקע שלו הוא כתום - לבן כאשר הם מתחברים באמצע יענו צד אחד כתום כהה הולך ומבהיר וכנ"ל לגבי הלבן יש רעיונות ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Lior Azi,

יש לי טבלת רשימת מוצרים , לדוגמא כרטיסי מסך....הארדדיסקים...זכרון ואני רוצה לקשר אותה לטבלאות אחרות, שיהיה בהתאם למה שיבחר מרשימת המוצרים לדוגמא: זכרונות-> 128 מגה 256 מגה 512 מגה וכשאני יבחר הארדדיסקים אז: 80 ג'יגה 40 ג'יגה וכו'..... אשמח אם תענו לי על השאלה ו/או תמליצו לי על אתרים באנגלית/עיברית שיעזרו לי (אני די בהתחלת הלמידה של ACCESS)

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by עידן20,

חבר'ה למי יש אתר פרום שם אפשר להוריד תוכנות מלאות או משחקים מלאות יכול להיות גם חלונות אם יש לכם לינק תשלחו לי ..בכייף תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. אני ישמח אם מישהו ירשום לי כאן.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, אני כותב אתר אינטרנט שבאת הכניסה יש צורך להכניס שם משתמש וסיסמא. באת הכניסה השרת מעדכן ב DB (של אקסס) שהיוזר ONLINE. בקובץ GLOBAL.ASA אני מגדיר שה SESSION.TIMEOUT=15. ברגע שה SESSION נגמר אז הוא מעדכן את ה DB. ברגע שמשהו התחבר וסגר את החלון של EXPLORER הוא עדיין נשאר מחובר עד שעוברים 15 דקות - במהלך הזמן הזה עדיין הוא יכול לפתוח שוב את EXPLORER ולהמשיך לגלוש. איך אני עושה שברגע שהחלון נסגר (הוא סוגר את EXPLORER) זה מייד סוגר את הSESSION ולא מחכה 15 דקות ? אני יודע שיש פקודה שנקראת window.onunload = <שם של פונקציה> אבל משום מה גם שאני עובר עמודים / לוחץ על לינקים זה מבצע את הפעולה הזאת. זקוק לעזרה נואשות !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by FatherBoard,

היי. רק רציתי לשאול איך גורמים לOptionBox לא להיות מסומן כשמפעילים את התוכנית. כי עשיתי כמה OptionBoxes ובכל פעם שאני מפעיל את הטופס, אז אחד הם מסומן. איך מבטלים את זה כך שאף OptionBoxe לא יהיה מסומן?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by DarK_NaF,

מישהו יודע מה צריך לכתוב כדי לשנות את הRecordSource של הAdodc בקוד עצמו? זה אמור להתחיל ככה (או לפחות נראה לי): adodc_patients_therapies.RecordSource אבל אין לי שמץ איך אחרי זה מוסיפים את התוכן של הRecordSource עצמו...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני רוצה לדעת איזה פונקצית API משנה את הסדר של רכיב מסוים כמו המאפיין RIGHTTOLEFT?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by HELPMAN,

שלום לכם.. רציתי לדעת כיצד אני מגן על הפורום שבניתי מידי פריצות, או ניסיון להפלה תודה מראש. מקווה לעזרה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים