תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,063 דיונים בפורום זה
-
יש לי לדוגמה img בשם img_car יש לי לחצן בשם cmd_s מה אני צריך להוסיף לתמונה כדי שלוחצים הלחצן יציג ויסתיר את התמונה תודה לכם...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי 2 טפסים שצריכים להיות קשורים אחד לשני בקשר של: לחיצה בטופס אחד על אחד מ-3 הכפתורים שיש בטופס הזה תסגור את הטופס הזה ותפתח את השני עם ערך למשתנה גלובלי (public) אשר נקבע לפי הכפטור שלחצו עליו (בעט לחיצה על כל אחד מהכפטורים אני שולח לפונקצייה את הערך שצריך להיות למשתנה הזה ואני רוצה לדעת מה לכתוב בפונקציה הזאת כדי לסוגר את הטופס הזה ולפתוח את החדש) בעייה אחרת שלי היא לקבוע עדיפות לאחד הטפסים משמע: הוא פותח כודם את הטופס השני ולא את זה שנאי רוצה לפחות ראשון... קצת מידע טכני: לטופס עם ה-3 כפתורים קוראים LevelSelct ולשני- זה שנפתח ראשון אבל צריך להיפתח רק אחדי הלחיצה על אחד הכפתורים בטופס LevelSelct קוראים GameForm תודה מראש לכל מי שעוזר!!!!!!!!! אור חן
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
-
והנה אני שוב ((: מה שלומכם?אוקי ולענייינו-לשמחתי -סוף סוף למדנו פוינטרים-לצערי-זה מובן לי פחות או יותר כמו בהתחלה שהבנתי ביטים (: אז אשמח לקצת הוראות ובמיוחד בשאלות-הכוונה או משהו: 1.כתוב פונקציה המקבלת 3 מחרוזות-A,B,ו-C. הפונקציה תחפש את המחרות B במחרוזת A ותחליף אותה במחרוזת C.הפונקציה תחזיר את מחרוזת A לאחר ביצוע ההחלפה. הערות-WTF?מזה לא הבנתי מה היא רוצה! 2.כתוב םונקציה המקבלת מחרוזת ותו-ומחזירה את מיקום התו במחרוזת השתמש במצביעים בלבד - נסה ב-2 דרכים שונות... אם יש למישהו-משהו שיוכל לעזור לי להתשלט על כול עניין הפוינטרים כי בלעדיו כמילותיה של המורה-"אין לו מה לחפש בקורס הזה" (:
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חייב עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!! יש לי פורום ונכון יש לי כמנהל ראשי את הלוח בקרה?.......... אז נכנסתי וזה ויש שם כזה דבר שאתה מכין עיצוב לבד אז הכנתי סתם בחרתי צבעים וזה ומשום מה לא יודע למה כשיצאתי אז הפורום כאילו אין מילים הינה סתקלו http://www.rom.up.co.il אני משתגע וחייב עזרה דחוף כי הבעיה היר שבגלל שלא רואים כלום אני לא יכול להיכנס ללוח בקרה ולשנות לעיצוב הרגיל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחר מבחן בפסקל והפסדתי שני השיעורים האחרונים. השלמתי את החומר אבל לא ממש הבנתי מה תפקיד ה mod ובמה הוא שונה מ div עזרה בבקשה :-[
-
- 8 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
הי מחפש עזרה לגבי שיטות צמצום של טוטו. אלגוריתם \ נוסחאות או משהו כזה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין למצוא מודול מוכן (או התקנה לאתר) של משהו שדומה ל EBAY. מעיין אתר מכירות פומביות. אני מחפש משהו בעברית וחשבתי על phpnuke בעברית (להנות מכל ההטבות שלו) ואז אם יש איזה מוד להפוך אותו לצורת מסחר. לצערי לא מצאתי שום מודול כזה ואודה לכם אם תעזרו לי. תודה מראש, ליאור.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
וואו אחים שלי!!!!!! ממצב? תקשיבו... יש לי מערכת פורומים שפתחתי ורציתי שתסתקלו תתנו טיפים או דברים לשנות תגידו אם זה נראה יפה אז מקווה שתעזרו לי לפרסם אותה ותהפכו לקהילה הכי טובה בעולם -צונזר- -> מה שהוא אמר למטה
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
אז לאחר שאתמול עזרו לי פה(לא זוכר ת'שם-אבל המוןןן תודה) אז יש לי 2 בעיות חדשות ב-C אבל הבעיה הפעם היא-שאני לא יודע איך "לתקוף את הבעיה" כי לדעתי הן יותר קשות מהקודמות. והרי השאלות: 1.כתוב פונקציה המקבלת שני פרמטרים כפורמט YYMMDD. הפונקציה תחזיר את ההפרש בין שני התאריכים בפורמט YYMMDD עכשיו הערות שלי-אפשר להשתמש פה או ב-INT או ב-CHAR. אבל הבעיה היא-שזה ראסמי צריך להיות תאריכים אמיתים-כלומר אין הנחה כזאת שלכול חודש 30 יום אלא אמיתי אמיתי.למשל פברואר-28 יום. אני חשבתי על SWITCH CASE אבל לא יודע איך כ"כ איך. 2.כתוב ותוכנית המדמה התפתחות אוכלוסיית ייצורים.תחום המחיה של היצורים הינו מטריצה בגודל 25X25 . כאשר כול תא במטריצה יכול להכיל לכול היותר יצור אחד בלבד. אוכלויסיית היצורים…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכווולם! אני די חדש פה-שמעתי שזה אחלה פורום שאוהבים לעזור פה-אז החלטתי להתרשם.. ((: יש לי בעיה ב-C בנושא מחרוזות-3 תרגילים שלא הצלחתי לפתור!אני מאוד מקווה שתוכלו לתת לי כיוון לבעיה: 1.כתוב תוכנית הקולטת 2 מחרוזות.התוכנית תצחק את כול המופעים של מחרוזת אחת במחרוזת השנייה.התוכנית תדפיס את המחרוזת לפני המחיקה,ולאחריה וכן את מספר המופעים שנמחקו. 2.כתוב תוכנית הקולטת ביטוי אריתמטי הכולל סוגריים. התוכנית תדפיס האם תבנית הסוגריים חוקית.(כלומר לכול פותח יש סוגר). 3.כתוב תוכנית הקולטת מחרוזת.התוכנית תדפיס את מספר התת מחרוזות במחרוזת הקלט שמתחילות ב-A ומסתיימות ב-B.יש לכתוב אלגוריתם גרידי. אנשים אני ממש שובר את הראש על התרגילים האלו כבר כמה ימים.בבקשה אם תוכלו-תעזרו תוד…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
העליתי לאתר שלי WWW.TIMTUM.CO.IL לינק עם קובץ להורדה שאי נכנס אחרי זה ומנסה להוריד את הקובץ הוא משום מה מבקש ממני שם וסיסמא. ניסיתי להכניס את הפרטם של ה FTP שהוא האתר מאוכסן אבל הוא לא מקבל את זה. ב FRONT PAGE אני לא מוצא איפה מבטלים את זה את האופצייה של הסיסמא. למישהו פתרון לעניין?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לדעת איך עושים פרוצדורה שבוחרת 2 מספרים רנדומליים ומחלקת אותם אחד בשני ככה שיוצא מספר שלם אם מישהו יודע בבקשה תכתבו תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, אנשים יקרים, אנא הושיעוני כתבתי מערכת של שרת לקוח ב- RMI ובדרך, כמובן, אני מנסה להעלות את השרת, באמצעות הפקודה הפשוטה מאד: Naming.rebind(url address) אני מעוניינת לבחור port אחר מזה שמוגדר בברירת המחדל של הפקודה (1099) ולכן נותנת כתובת url מלאה, בסגנון: Naming.rebind("rmi://localhost:1234/myServer") ובתגובה לזה אני מקבלת java.net.ConnectionException כשניסיתי לברר את המקור לזה, מחקתי את ה- port באופן הבא: Naming.rebind("rmi://localhost/myServer") ואז הצלחתי להתחבר, הבעיה היא, שיש לי יותר משרת אחד לחבר על אותו מחשב, ואני חייבת עוד ports !! מה קורה?! עוד אוסיף, שיש לי קובץ policy שמאפשר גישה כוללת לכל permission java.security.AllPermission "", ""; …
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות קוד בC ואני רוצה להפעיל בו קובץ מישהו יודע מה הפונקציה לזה? תודה לכל העונים ;D
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
ההודעה המדוייקת היא disk isn't ready on drive F "...אני מקבל אותה כשאני רוצה לקמפל את הקוד לא יודע מה זה ולמה...זה בכלל הכונן של הסידירום ואני התקנתי אותה דרך ההרדדיסק {הורדתי אותה מהאינטרנט} אם מישהו יכול לעזור או לתת לי קומפיילר אחר ...דרך אגב אני עובד עם אקס פי תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני נוב בבניית אתרים אז קצת סבלנות : אם יש לי לינק באתר שלי, ואני רוצה שהוא יפתח בדף חדש כשלוחצים עליו, איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי בניתי דף שמקבל מידע... היישור הוא לשמאל כך ש יש טכסט משמאל לתיבות. כשאני עושה יישור לימין רגיל (<center>) אז זה עובר ימינה, אך הטכסט מופיע מימבין לתיבות. איך אני מעביר אותו לימין? תודה יונתן
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי חברה אז היום היה השעור הראשון שלי בבית ספר במדעי המחשב (פסקל בשפתנו) הורדתי תתוכנה יום לפני ודוד שלי נתן לי איזה קוד שכתבתי אותו ושמרתי בתוכנה בשמור בשם program kohav_giler; var a:integer; begin writeln('this is my first program') אוקיי עכשיו הקובץ שמור אבל השאלה שלי אייך אני פותח אותו שיעבוד בתור תוכנית כי ברגע שאני פותח אותו בעזרת התוכנה הוא רק נפתח לי מחדש לחלון שבו רשמתי כבר והייתי המורה שלי אמרה שאני צריך משהו לפתוח במצב דוס צריך להיות במצב ולפתוח? או שלהגיד לו שיפתח בדוס ? אגב התרגיל הראשון שנתנו לנו היה write wirteln שורות ולכתוב כמה מילים. אם מישהו יכול להביא לי אתרים מדריכים סקריפטים נחמדים לא קשים זה רק שעור ראשון שני שלי בקשר לשפה מוזמן ב…
-
- 50 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
הורדתי את העורך והתקנתי עד כאן הכל היה טוב ואז כשניסיתי לפתוח אותו זה הארור שזה כתב לי unexpected eror:quitting למישהו יש מושג למה זה קורה ומה אני צריך לעשות או שזה קרה לו פעם למה אני וחבר שלי באמצע בניית תוכנה כאילו אצלו הכל ואצלי עד שהורדתי תעורך הוא לא עובד (ואל תגידו לי להתקין שוב כבר ניסיתי) תודה רבה לעוזרים תענו מהר בבקשב זה דחוף מאוד!!!!!!!!!!!!1
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הי אני מנסה לכתוב איזה פונקציה שבין השאר היא אחרי מספר שניות תטען לי URL שאני שולח לה להלן הקןד: function SwitchMenu(obj, product_url){ setTimeout('document.location.href = product_url', 1000); if(document.getElementById){ var el = document.getElementById(obj); var ar = document.getElementById("masterdiv").getElementsByTagName("span"); //DynamicDrive.com change if(el.style.display != "block"){ //DynamicDrive.com change for (var i=0; i<ar.length; i++){ if (ar.className=="submenu") //DynamicDrive.com change ar.style.display = "none"; } el.style.display = "block"; }else{ …
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בעיצוב לאתר שלי אם מישהו יכול לעזור לי...... אבל בעיקרון יש משהו שרציתי לדעת איך אפשר לעשות לינק בלי שיהיה לו קו מתחת
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ובכן, אני לא יודע כלום ב PHP ואני צריך לסדר בעיה קטנה בפורום כלשהו. אני יודע C++ ככה שאת הכיוון הכללי שת התכנות אני מבין, רק לא יודע כלום מ PHP. הפורום הנ"ל מכיל פונקציה שמציגה בתחתית הדף הראשי סטטיסטיקה של מספר ההודעות הכללי ומספר ההודעות ליום. הבעיה: הפורום "חושב" שהוא אותחל בתאריך 01.01.1970 ולכן הסטטיסטיקה של מספר ההודעות ליום שגויי לחלוטין, בלוח הבקרה של האדמין אין שום אפשרות לקבוע את התאריך הנכון ולכן אני מנסה לתקן את זה. הקוד הרלוונטי: $installdays = (time() - $installdate) / 86400; if ($installdays < 1) $postperday = $stats['postcount']; else $postperday = $stats['postcount'] / $installdays; משיטוט באינטרנט אני מסיק שמה שקורה פה הוא שהמשתנ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבית ספר שלי יש את התוכנה C עם אפשרות שברגע שלוחצים על ctrl ו "-" (קונטרול+מינוס) נפתחת תיבת שניתן לכתוב בעברית וכך להכניס עברית למסמך. בבית יש לי את התוכנה TClite שהגיע עם דיסק של הוד-עמי שאין בה אפשרות זאת. הגיע בתיקייה של ה-TClite קובץ בשם HEB.COM, הפעלתי אותו והוא כתב שהוא התקין את העברית אבל אני לא יודע מצליח לעשות את האפשרות כמו בבית ספר או לחלופין לעשות alt+shift ולכתוב בעברית. רציתי לדעת אם מישהו יודע מה צריך לעשות כדי להוסיף את העברית, או האם מישהו יכול לשלוח לי את הגירסא עם העברית (ועם תמיכה בעכבר). תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לחבר שלי קובץ SQL והוא צריך להמיר אותו לקובץ של אקסס... זה מה שהבנתי לפחות... איך הוא עושה את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-