עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by shmuel,

איך אני מתחיל לעבוד עם פלאש 5?

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by BoRIS,

לרגל פתיחת הפורום, החלטתי לנצל את המסורת של מתכנתים רבים לכתוב את התוכנית הפשוטה שנקראת "Hello World", כתוכניתם הראשונה בשפה החדשה אותה החלו ללמוד. הרעיון הוא שכל אחד יכתוב את התוכנה הנ"ל בשפה אחרת. אני אתחיל עם פסקל, מי יהיה הבא בתור? program hello; begin writeln('Hello World!'); readln; end.

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. Started by nice-1,

שימו לב, להחליף את TC בספרית הטורבו C אצלכם, ולעשות Options Linker Libraries V graphics library כל מה שאחרי // אומר הערה.

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. אני פשוט גם ככה לומד את זה בבית ספר ואני מתעניין בשפות... מעניין אם יש אתר או משהו שמסביר את כל מה שיש בבית ספר בעברית (אני בעיקרון מסתדר טוב עם אנגלית, אבל זה לא שווה את ההשקעה כרגע :-) )

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by udicol,

אני מאחל למודר החדש ב ה צ ל ח ה ! יש לי ניסיון בשפות הבאות: Perl,C,C++ ,QuickBasic,HyperCard 3 ,Think C .... כמובן שרובן כבר שכחתי. עכשיו אני חייב ללמוד Java למבנה נתונים. :biggthumpup:

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. Started by marking,

למדתי בכיתה ו הכל אבל עכשיו שכחתי... מישהו יכול לתת לי מדריך? או איזה אתר?

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by WizMaster,

נתקלתי בקוד הזה באחד הדפים שלי בבית, מישהו יודע מה הפונקציה מבצעת? int f(int q, int p) { if(q==p) return p; else if(q<p) return f(q,p-1); else return f(p,q-p); } אני יודע שזה קצת כאב ראש אבל אין לי מושג מה היא עושה, לי יצא משהו חסר משמעות, לכם?

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by The Grey Matter,

קודם כל בהצלחה בהצלחה עם הפורום החדש... ועכשיו לנושא המרכזי, אני רוצה להוסיף לתוכנה שבניתי ב JAVA פקודות מספריות שהורדתי מהאינטרנט הבנתי שאני צריך להוריד את ה Java Runtime Environment , הורדתי אותו ומה אני צריך לעשות איתו? איך להפעיל את התכנית אחרי ההתקנה?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  9. Started by maCr0T,

אני מאחל לכם בהצלחה, ושיהיה לכם פורום פורה ומעניין, ברמה גבוה, ממני, ומכל פורום לינוקס, וחצי פורום רשתות (זה שברבונותי )

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים