תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,059 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים אני צריך בVB אני צריך לבנות תוכנה שהיא רשת ושאני מכניס בה נתונים ואני יכול לשמור אותם לקובץ או משהו אם משהו יכול לשלוח לי דוגמה של שורה אחת אני אשמח דוגה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
womry replied -
-
מישהו יוכל לפתור לי תרגיל זה? אני לא מבין ויודע כיצד לפתור אותו... :-\ כתוב פונקציה המקבלת מספר שלם חיובי בן 9 ספרות - NUM, ומספר שלם חיובי חד-ספרתי - N. הפונקציה הופכת את הסדר של N הספרות האחרונות של המספר NUM ומחזירה את NUM לאחר השינוי. לדוגמה: אם NUM=123456789 ו-N=3 אז הפונקציה תחזיר NUM=123456987 אני אשמח לקבל תשובה פשוטה. תודה רבה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
t0m3r replied -
-
אני לומד בבי"ס לתכנת בשפת אסמבלר. תחילה למדנו את את השפה למעבד 8086\88 וכיום אנחנו לומדים את המעבד 8031. מעניין אותי לדעת אם יש כאן מישהו שלומד, או לחילופין יודע לתכנת בשפה זו. בעוד כמה חודשים אצטרך לבנות פרוייקט רציני בנושא ולכן אני רוצה להתחיל להתמקצע בעניין. בנוסף, אשמח לדעת אם איזה תוכנות אתם עובדים, תודה.
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
bla7 replied -
-
אני מעוניין ללכת לקורס C++ באוניבריסיטאת ת"א, ומצד שני ראיתי שאפשר לקנות ספר של C++ ב240 ש"ח, מה אתם אומרים? זאת לא השאלה העיקרית. בקשר לספר, ראיתי אחד של C ב140 ש"ח ואת השני של C++ ב240 ש"ח. האם הספר של C++ כולל את מה שיש בספר של C וגם את התכונות של C++, או שהוא בעצם מלמד רק את התכונות של C++? עם מה עדיף להתחיל? תודה.
-
- 15 תגובות
- 5.4k צפיות
bla7 replied -
-
ב-ASP יש את הקטע עם global.asa ויש סקריפטים מוכנים לדעת מי כרגע באתר, ולעדכן את הספירה כאשר אדם יוצא מהאתר... איך אני יודע ב-PHP מתי אדם יוצא מהאתר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
Milford Cubicle replied -
-
אני רוצה להריץ באתר שלי WAP (אפשרות להכנס לאתר דרך מכשיר הסלולרי). השרת שלי הוא במערכת Linux (כתובת: ipowerweb.com), ולא כתוב על אפשרות כזו בפרטי האחסון. האם יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות כדי שתהיה לי תמיכה ב-WAP או שכבר יש לי תמיכה ב-WAP או שנגזר גורלי ללא WAP? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני זמן קצר נתנו לנו, הסטודנטים בקורס מבוא למדעי המחשב באונ' חיפה עבודת בית מאד מעניינת - למצוא מרחק עריכה בין שתי מלים. מרחק עריכה הוא הכמות המינימאלית של פעולות אלמנטריות שצריך לעשות בכדי להגיע ממחרוזת אחת לשניה. פעולות אלמנטריות הן החלפת תו בתו אחר, מחיקת תו והוספת תו חדש (insert) במקום מסויים במחרוזת תוך הזזת שאר התוים אחריו קדימה. הנה פונקציה edit_distance שמחשבת מרחק עריכה הין שתי מלים (הפתרון של שעורי הבית שלנו :): #include <stdio.h> #include <stdlib.h> int min3(int a, int b, int c) { if (a<=b && a<=c) { return a; } else if (b<=a && b<=c) { return b; } else if (c<=a && c<=b) { return c…
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
toxigun replied -
-
שלום. יש לי בעיה, אני לא בדיוק יודע כיצד לפתור אותה. הנה היא: אני צריך לכתוב תוכנית, או חלק מתכנית שתקלוט את המספרים M ו-N, ומערך דו מימדי בגודל NxM. זאת אומרת, אם למשל אכניס M=5 ו-N=3 - אז יווצר לי מערך דו מימדי בגודל 3x5. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
ThePorscher replied -
-
אני חושב שהכותרת אומרת הכל... למי שלא הבין מהו התנאי המקוונן אז הכוונה ל-IF בתוך IF וכל השטויות האלה..
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
Ewingum replied -
-
קודם כל השאלה: נתון מערך באורך של N מספרים טבעיים. כתוב תוכנית המחשבת ומדפיסה את אורך תת-הסדרה הארוכה ביותר, אשר מופיעה גם בהתחלת המערך (החל מהאיבר הראשון) וגם בסופו (כלה באיבר האחרון). לדוגמא: אם המערך מכיל 7,4,5,3,1,9,2,7,4,5,3 התשובה היא 4, כי תת הסדרה הארוכה ביותר היא 7,4,5,3 זה דחוף כי זה למחר ולגמרי שכחתי מזה וזאת עבודה עם ציון.. מישהו יכול לעזור ומהר?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
Asystole replied -
-
0_o אני בי"ב ואנחנו לומדים פרולוג כבר 3 שנים ויש לי השנה להגיש עבודה של 5 יח"ל בנושא. רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שכבר עשה את זה (סביר שהוא עכשיו בצבא או אחרי..) ויכול אולי קצת לעזור לי ואולי אפילו לתרום את העבודה
-
- 17 תגובות
- 4.5k צפיות
DoctorBurp replied -
-
כמו שכתוב בהודעה אני מתחיל בכל הקטע הזה של תכנות(בשפות האלה...) ואני מחפש מדריכים/ספרים שיכולים לעזור לי... בתודה מראש cool zero :smoke:
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
cool zero replied -
-
אני רוצה לעשות משחק סנייק לדוס.. הכל די מתוכנן לי בראש חוץ מזה שאני צריך לעשות מין לולאה שתאפשר לתוכנית גם לבדוק כל הזמן אם לחצו על מקש חדש (כדי לשנות את הכיוון של הנחש) וגם באותו זמן להמשיך להזיז את הנחש ללא הפסקה... איך אני עושה את זה? בתודה מראש, עומר..
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
LinkTree replied -
-
שלום לכולכם. לפני שבועיים בערך ביקשתי פה עזרה בליצור תפריט שיופעל אוטומטית עם הכנסת דיסק. ??? אמרו שהדרך הכי טובה טובה לעשות את זה תהיה ב - visual basic אז באמת התחלתי לעשות את זה והכל באמת טוב... ;D אבל אני רוצה שלכל פריט בתפריט יהיה קישור לקובץ (מסמך או מצגת) וברגע שלוחצים על הפריט הוא פותח אותו. עכשיו את התפריט עשיתי בלי בעיות אבל אין לי מושג איך אניח מקשר כל פריט לקובץ המתאים ??? ??? ??? אם תוכלו לעזור אודה לכם מאוד... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
Asystole replied -
-
אני צריך עזרה בניסוח חוק. שבחוק הזה אני צריך לדעת מקסימום ומינימום בפרולוג. אז מישהו יכול להסביר לי בבקשה מקסימום ומינימום.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
לירון לירון replied -
-
אני מריץ פקודת SQL שסופרת רשומות ע"פ תאריך מסויים שנקלט, הכל רץ טוב, אבל כשמכניסים יום בין ה- 02 ל- 12 פקודת ה Count מתעלמת מהרשומות ומחזירה 0 (למרות שהפקודה הכללית של החזרת הרשומה הראשונה שמכילה תאריך זה עובדת). אני משתמש בפורמט dd/mm/yyyy בשליחה לתוך ה SQL (פורמט קבוע מראש ע"י התוכנה). למישהו יש רעיון לתיקון?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
Elrond replied -
-
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
Lev-UFO-Child replied -
-
למה הקוד הבא עושה לי בעיה ב VB 6? Set rsCheck = dbCheck.OpenRecordset _ ("CREATE TABLE Checks_In(" & _ "Number INTEGER NOT NULL," & _ "BankN INTEGER NOT NULL," & _ "BranchN INTEGER NOT NULL," & _ "Sum DOUBLE NOT NULL," & _ "CheckDate DATE NOT NULL," & _ "Remarks TEXT NOT NULL)") הוא אומר syntex error in field definition. בנוסף, למה זה יוצר לי Type mismatched? rsCheck.Open "SELECT * FROM Checks_In ORDER BY CheckDate ASC", conCheck, adOpenStatic, adLockOptimistic, adCmdText Set Text1.DataSource = rsCheck
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
SoapSeller replied -
-
מישהו יכול להגיד לי אם יש פקודת מיון ל DB בגישת ADO ...
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
Elrond replied -
-
שלום מישהו בבקשה יכול ליצור איתי קשר בעינין מסדי נתונים בVB6 בICQ מס 166470618 תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
Elrond replied -
-
מה שאני צריך, למשל, כשקובייה יורדת (תדמיינו טטריס) שיהיה אפשר להזיז אותה..
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
SoapSeller replied -
-
-
לקרוא כאן: http://weblog.burningbird.net/fires/000581.htm
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
Ewingum replied -
-
עשיתי תוכנית בויז'ואל בייסיק ושמרתי אותה כ-EXE. רציתי לשאול אם אפשר לשנות את האייקון של התכנית (את החלונון הלבן הזה). איך עושים זאת?
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
FatherBoard replied -
-
קניתי ספר בשביל להתחיל ללמוד VB6 אבל משום מה אין שום תירגול בספר אלא רק תרגילי הדוגמא שעל הדיסקט המצורף, יש איזה ספר תרגול למתחילים שאתם יכולים להמליץ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
Ewingum replied -