עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום לכולם! האם למישהו יש איזשהו מאמר(עדיף בעברית) על פתיחת קבצים בצורה בינארית? או אם אין מאמר אז איך פותחים קבצים בצורה ביניארית? אשמח מאוד אם תענו,תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by greg,

שליום לכולם. אני קצת תקוע ורוצה לנסות להיעזר בכם. אני מביא רק את הקטע הרלוונטי: int main(){ int arr[] = {5,4,6,9}; cout << arr[0]; } עד כאן הכל עובד מצוין! עכשיו אותו דבר רק: בתוך cls.h class C1{ int arr[10]; C1(); }; בתוך cls.cpp #include "cls.h" C1::C1(){ arr[] = {1,2,4,6,7,8,2,3,0,5}; } ובמצב כזה אני מקבל הודעות שגיאה: error C2059: syntax error : ']' error C2143: syntax error : missing ';' before '{' error C2143: syntax error : missing ';' before '}' אז איפה טעיתי (ניסיתי המון אפשרויות כולל לקמפל תחת UNIX)? ומהי הדרך לאתחל מערכים במצב כזה? אודה על כל עזרה.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by DoctorBurp,

ברצוני לאפשר למשתמש להקליד בחלון הטקסט פונקציות, ועל התוכנית לנתח את הטקסט הנקלט ולהפעיל את הפונקציות המתאימות. כלומר על התוכנית להוציא מן הקלט של המשתמש את שם הפונקציה, הפרמטר הראשון והפרמטר השני (מקסימום שני פרמטרים, מינימום אפס). אילו פונקציות הקיימות בספרייה STRING.H יכולות לעזור לי לבצע את המשימה הזאת? נ.ב ניסיתי להישתמש ב STRTOK אולם היא לא ממש עוזרת.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by izikd,

אז ככה אני צריך המלצה לDebgger לMySQL, כי למה אני לא מוצא שום דבר נורמאלי, שעובד באמת. יש למישהו המלצה?? ד"א מה זה מודול OCI? ולמה אין לי אותו? ואיפה אפשר להוריד?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  5. טוב אז כך קניתי מעררכת די סי ב335 שקל אם רשיון אם הכהל אבל זה בא באנגלית בשביל תרגום אני צריך להוסיף עוד 49 דולר ואין לי סוכם נוסף כזה אז אם מישהו יכול להשיג לי תירגום למערכת זאתי אני יודה לו מאוד!!!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by NOS,

אני לא מצליח להתקין את הPWS בשביל הASP הוא רושם שיש בעיה עם Microsoft Transaction Server אין לי מושג מה זה ואין לי מושג למה זה א עובד לי !! מישהו יכול לעזור לי??? יש לי WINDOWS 98SE ואני לא צריך IIS כמו ב XP מישהו שיכול להסביר לי איך להתקין ולסדר או להשיג גירסה אחרת PWS!!?????????????

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Ewingum,

מחפש עורך TURBO PASCAL לממשק WIN32 כי נמאס לי מהדוס המסריח מה גם שלעבוד איתו יחד עם עוד דברים ברגע זה UBER לא נוח. בגוגל מצאתי רק דברים של פסקל לווינדוס, בעצם אני צריך עורך של פסקל כמו של הבית ספר (TP7) שעובד בווינ32. וNOTEPAD IS LAME כי אני רוצה יותר אפשרויות שקשורות לפסקל עצמו.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by shlomi_x,

היי, הראשונה נוגעת לקומבו בוקס. כיצד אני יוצר מצב שבו לחיצה על אות במקלדת מקפיצה את היוזר לערכים שמתחילים באותה האות? השניה - כיצד אני יוצר תיבת טקסט אשר באופן אוטומטי עוברת למצב הקלדה בעברית? תודה !!!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. איך אני פותר את התרגיל הבא? (באלגוריתים) "עצים דומים הם שהמבנה הפנימי שלהם, כלומר סדר הצמתים בתוך העץ זהה. (העצים בנויים מאותו מספר הצמתים ובאותו סדר אין חשיבות לאיברים שהם מכילים) השאלה היא: כתבו אלגוריתים דומים שמקבל שתי עצים (t1, t2 ) ומחזיר אמת אם העצים הם דומים ושקר אחרת. מקווה שתצליחו (אני יודע שזה לא הכי מסובך פשוט רק התחלנו ללמוד את זה) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. תודה מראש !!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. את הדבר הזה אני רוצה להפוך ל- PHP: <table width="60%" cellpadding="2" cellspacing="1" border="0" class="forumline" align="center"> איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. שלום הורדתי search engine קטן ונחמד שעשוי בphp החיפוש עובד רק דבר אחד .. העברית יוצאת הפוכה לגמרי .. בעיה ראשונה : הדף מתחיל מצד שמאל ובעיה שניה: כל השורה העברית הפוכה כשהעברתי את ה encoding של ה explorer לWindows (Hebrew אז זה הסתדר עם העברית העניין זה שלא מתאים לי שאנשים יתחילו לשחק עם הencoding בhtml אני יודע איך לשחק : <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255"> העניין זה שבphp אין לי שמץ תודה מראש לעונים :smoke:

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by VIRUS,

מממממממממממ אני חייב עזרה (כרגיל) בפסקל אחים שלי יש לי עבודה להגיד עם משימות .. קיצר הנה משימה קטנה מי שיודע שיכתוב לי אני ישמח מאודדדדדדדד :>:> במשתנים Side1,Side2 ו Side3 נתונים אורכי 3 צלעות של משולש. א. כתוב ביטוי בוליאני המבטא שהמשולש שווה שוקיים (במשולש שווה שוקיים לפחות 2 צלעות שוות). ב. כתוב ביטוי בוליאני המבטא שהמשולש ישר זיות (במשולש ישר זיות סבום ריבועי שני הניצבים שווה לריבוע היתר). אז זהו זה כל המשימה מי שיודע שיכתוב זה חשוב לי מאודדדדדדדדד תודה כפרות. VIRUS

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Ameralis Zaiir,

טוב, אני עושה השנה בגרות ב"מבוא לתכנות באינטרנט" ואני כבר סיימתי את כל הספרים (הכיתה שלי לא), בכל מקרה, יש לי כבר תוכנית לאתר, אבל יש לי כמה שאלות: 1) אני צריך סוג של מסד נתונים שיתמוך לי בטקסטים ארוכים (TXT לא טוב כי אי אפשר למחוק ולעדכן, ACCESS לא טוב כי הוא לא תומך בטקסטים כאלו ארוכים), אם יש לכם רעיונות למשהו שלא מופיע בחומר הלימוד אני אודה לכם. עריכה: שכחתי משהו, אם אתם ממליצים לי על מסד נתונים, אתם יכולים בבקשה לצרף גם הוראות בסיסיות על השתלטו בASP, (התחביר של oConn.Open) 2) יש שרת אחר שתומך בASP מלבד IIS או PWS? אני משתמש בPWS בביצפר והוא לא תומך לי בכל הדברים שאני עושה בבית עם IIS (יש מספר דברים שאין בPWS), ואני לא רוצה לפתוח את פורט 80 בבית בגלל שIIS הוא לא שי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הורדתי mysql התקנתי וזה רץ בסדר על המחשב... הבעיה היא שאני רוצה לשים פורום באתר שלי... ובישביל זה אני אמור להתקין mysql. את זה הצלחתי לעשות אבל בקטע של ליצור טבלה ולהריץ בשרת אני לא מצליח. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Boomer,

למדנו Random בפסקל והמורה אמרה לנו שבשביל שהמחשב ימצא מספרים עשרוניים צריך לכתוב משהו כמו ;X:= Random 0<=X<8 העניין הוא שזה לא פועל - זה כותב שחסר ";" אחרי ה-Random. אז נראה לי שהמורה התבלבלה או משהו... אז איך עושים את זה?

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by VIRUS,

אז בוקר טוב שוב אני רוצה צריך את הסימון של ערך מוחלט למשתנה בפסקל תודה למי שיענה VIRUS :)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Sabina,

שלום!! יש לי כמה שאלות שאני לא יכולה למצא תשובה עליהן: ??? האם מישהו יודע איך כותבים תוכנה ב-C שתאבחן את סוג המעבד של המחשב? איך לכתוב תוכנה ב-C שתתן את המידע על הזיכרון במחשב? המידע הדרוש על הזיכרון הוא: *Total convenional memory *available conventional memory *Total extended memory *availble extended memory *driver version-XMS מצפה לתשובה בקוצר רוח!! תודה שראש סבינה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by VIRUS,

עזרה קטנה אחים שלי : במשתנים X ו-Y שמורים 2 ערכים מטיפוס תווי. השלם את המשפט if הבא באמצעות ביטוי בוליאני מתאים. if_______then writeln ('התו שב-X הוא שני תווים קדימה בקובוצת התווים מן התו שב-Y'); צריכים להשלים את החסר איפה שה __________ זה שאלה מהספר שלי אשמח אם משהו ידע VIRUS

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by t0m3r,

שלום. יש לי בעיה, אני לא בדיוק יודע כיצד לפתור אותה. הנה היא: אני צריך לכתוב תוכנית, או חלק מתכנית שתקלוט את המספרים M ו-N, ומערך דו מימדי בגודל NxM. זאת אומרת, אם למשל אכניס M=5 ו-N=3 - אז יווצר לי מערך דו מימדי בגודל 3x5. תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. אני מעוניין ליצור קובץ batch שירוץ לי ב-telnet ושם יבחר לי בין תפריטים ויימלא לי שדות שאני צריך למלא. הסיבה שאני שואל זאת היא מפני שאני צריך להיכנס כל כמה שעות לטלנט ולהקיש שם משתמש וסיסמא ולבחור אופצייה מסויימת מתפריט והשאלה אם אפשר לעשות איזה קובץ שיעשה לי את זה אוטומטית?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by nesa,

אני בונה בוט ואני רוצה שמתי שמישהו רושם בערוץ נגיד merlin! אז הבוט רושם את האינפו של ה ftp שלו ובתוך הסקריפט כבר ש שמתי שעושים /ctcp merlin iftpinfo2 זה רושם לך לבד ב ctcp את הפרטים שלו איך עושים את זה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Sabina,

שלום!!! אני מנסה לכתוב כבר הרבה זמן תוכנית ב-C תוך שימוש באסמבלר של C. ??? התוכנה צריכה להציג על המסך את כל תוכניות מסוג TSR שנמצאות במחשב. היא צריכה להציג את שם התוכנה, גודלה ואיפה היא שמורה בזיכרון(SEGMENT AND OFFSET). מחכה לתשובתכם בקוצר רוח! תודה מראש סבינה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ???

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Xmen,

בדרך הפשוטה, והמהירה? וכיצד ניתן לקרוא את תוכנו של הקובץ הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים