עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by לירון לירון,

הגעתי לסכום האיברים ולמספר האיברים. מה אני עושה עכשיו כדי לקבל את הממוצע?

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by DarkSide,

שלום לכולם אני בניתי משהו בסיסי בASP , כמה טבלאות בדטבייס והאתר פשוט מציג אותם על הדף. את האתר אני לא העלתי לשום מקום, בניתי אותו בPWS על המחשב שלי, עכשיו עברתי לXP והתקנתי את IIS שבא עם הויינדוס XP. אז עכשיו לא עובד לי האתר משום מה, והטעות לפי מה שהוא כותב לי היא בשורה 3, איפה שיש את קישור הDSN שלי. מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by the_reaper123,

מישהו יודע אולי איך אפשר לכתוב בC תוכנית שמאפשרת קליטה של יותר ממקש אחד בו זמנית? הקליטה היא עם הפקודה של getch() אבל כשאני מנסה ללחוץ על יותר ממקש אחד אז רק המקש האחרון מתקבל... בתודה מראש

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by noob,

ובכן אני בונה אתר , אני משתמש בפורום YaBBSE כמו פה ואני רוצה לקחת את "משתמשים מחוברים" ו"הודעות אחרונות" לעמוד הראשי... מישהו יודע איך אני עושה את זה? תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by someone,

מה שאני צריך לעשות זה: להכניס אותיות לסטרינג וספרה אחת בין 1 ל9 נגיד מה שהכנסתי זה ככה, EKGFA5PZ אז מה שהתוכנה צריכה לעשות זה להוסיף 5 פעמים את האות שלפני הספרה ולמחוק את הספרה, ככה: EKGFAAAAAAPZ מישהו יכול לכתוב לי משהו?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  6. יש לי שאלה כזאת: יש לי מחרוזת עם מספר מסויים של תווים שאחד מהם הוא ספרה בין 1 ל9 (כמובן שהיא מסוג CHAR) עכשיו, אני צריך לעשות משהו כזה: אם המחרוזת היא למשל AVT4G אז עכשיו היא תהיה AVTTTTTG או אם היא RTO2P RTOOOP הבנו? אז עכשיו מישהו יכול לעזור לי? ומהר כי זה די דחוף ולמחר...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Gauss,

ראיתי שמישהו פה כבר ביקש לפרסם שאלות שקוראים אחרים יכולים ללמוד מהם אז בבקשה שאלה לא הכי פשוטה בC (משיעורי הבית שלי :\) Write a program that reads an arbitrarily long string of '0's and '1's, interprets it as a binary number, and prints the number in base 10 format. you may assume that the string is at most 1000 characters (binary digits) long. אשמח לראות מימושים אם למישהו יש כוח לכתוב או רעיונות כלליים. אם תרצו רעיון תבקשו....

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by k-o-b-y,

אני צריך לבנות בתור שיעורי בית מחלקה של רשימה מקושרת. השאלה שלי היא איך אני ניגש לאובייקטים ברשימה (node-ים)?

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by marking,

היה פה באתר איזה מדריך אבל עכשיו אני לא מוצא

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by HELPMAN,

האם ניתן לשדרג פורום מסוג phpbb מגירסה ישנה לגירסה החדשה 2.04 אבל שכל המידע ההודעות והמשתמשים יישמרו? תודה מראש :AR15:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Sunny Jim,

בפורום הזה מנהל של פורום מסויים לא נראה כמנהל של פורום אחר בפורום אחר, אלא משתמש רגיל... הייתי רוצה להוסיף את הMOD הזה בפורום שלי. אני לא רוצה לכתוב אותו בעצמי כי זה מסובך, אז אפשר לקבל אותו מכם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by z-han,

1. איך עושים שונה באמזי פרולוג אני זוכר שבפעמון פרולוג (דוס) הפעולה הייתה \=? 2. איך עושים מחק_מרשימה באמזי פרולוג לפי מיטב ידיעתי לא קיימת פעולה כזאת באמזי (בקובץ list.plm) בכל אופן הפעולה בפעמון \ פרולוג הייתה: מחק_מרשימה(_חבר,_רשימה,_רשימה_חדשה). 3. איך אפשר להעביר קבצים מפעמון פרולוג לאמזי פרולוג ( לסביבת חלונות בכלל). כשאני מנסה לפתוח את הקבצים שנכתבו בפעמון פרולוג בעזרת אמזי או כתבן אני רואה ג'יבריש. בקטע הזה אני אובד עצות! כל עזרה תתקבל בברכה!!!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by לירון לירון,

איך עושים אחד פחות ממקסימום? לדוגמא: אני עושה פרוייקט בנושא כדורסל ואני רוצה לעשות חוק על קלע מספר 2 שהוא אחרי הקלע המצטיין איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by marking,

אם יש אפשר קצת מידע על השפה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. לפני משהו כמו 5 שנים, בין כל האתרים שהיו לי (אתרים מסחריים שבניתי עבור חברות, אתר warez גדול ועוד...), החלטתי לפתוח אתר קטן ונחמד משלי. האתר הכיל קטעים משעשעים שקרו לי, ציטוטים ולא מעט חומר מקורי שכתבתי. מראש הצהרתי על האתר כלא- מושקע לחלוטין כי מה שעניין בו היה התוכן ולא העיצוב, ולכן כתבתי את כולו ב- netscape composer הידוע לשמצה (זה היה בגרסה 4 או משהו כזה). מאז האינטרנט ועברית באינטרנט התפתחו, לא צריך יותר להתקין את הפונטים של גלובס כדי לראות עברית ולא צריך לכתוב עברית בצורה מכוערת כמו פעם... לצערי, עכשיו כשאני מנסה לפתוח את האתר, כל מה שאני רואה זה ג'יבריש כזה: !íëì íåìù אולי בגלל שעבר הרבה זמן ואני סנילי, אולי בגלל שאני טיפש, אולי בגלל השעה המאוחרת ואולי בגלל שילוב ש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by haimal2002,

אני רוצה להכין פורום בשפת תיכנות php מה אני צריך לדעת ובמה אני מתחיל ? בבקשה תעזרו לי תודה מראש :saint:

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by rosesr,

אם יש למישהו ספר אן משהו דומה עם הסברים מפורטים שהוא יכול להמליץ לי או משהו בסגנון הזה? לא משנה רמת הקושי אני לומד תיכנות מגיל 7(אני יודע אין לי חיים ;D) תודה לכל העונים!!!

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by iakovl,

יש לי בעיהת אני לומד מחשבים ונתנו לנו לפסח פרויקט לבנות צומת עובדת. הבעיה היא שמשום מה כל פעם שאני מנסה ליצור רמזור עובד זה לא יוצא. אנא כל מי שיכול שיעזור לי. פרטים: הרמזור עובד ב 4 מצבים:1- אדום 2- אדום+צהוב 3- ירוק 4- ירוק מהבהב בין כל מצב יש השהייה תודה רבה לכל מי שקרא ויכול לעזור

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. איך אני מוריד את המסגרת של חלון בזמן ריצה כמו שלא בזמן ריצה משנים את מאפיין ה border ל none אז איך מורידים ומחזירים בזמן ריצה אני יודע שעושים את זה בפונקציה api בשם setwindowlong אבל אני לא יודע איזה פרמטרים להעביר בדיוק עם איזה ערכים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. איך אני מוריד את המסגרת של חלון בזמן ריצה כמו שלא בזמן ריצה משנים את מאפיין ה border ל none אז איך מורידים ומחזירים בזמן ריצה אני יודע שעושים את זה בפונקציה api בשם setwindowlong אבל אני לא יודע איזה פרמטרים להעביר בדיוק עם איזה ערכים

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  21. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by DXT,

הי לכם.. אני רוצה לפתוח אתר שחלק ממנו הוא הזנת מידע והצגתו. אני רוצה שהמידע כמובן יהיה שמור על שרת כלשהו ומתוך האתר אפשר יהיה לפנות אליו ולבצע שאילתות. אני יודע SQL. איך אני יכול לעשות למשל Database ב Access, לעלות אותו לרשת ולכתוב עמוד באינטרנט שמתוכו מתבצעות שאילתות ל DB הזה? ואין לי שום מושג ב ASP או PHP וכו'.. רק html ו c++ (ו sql). תודה על העזרה עריכה: הממ קצת שיחקתי עם Access ומצאתי Wizard שבונה עמודים. הבנתי איך לעשות שכל פעם יציג שורה אחת מתוך טיפוס נתונים מסויים אבל מה אם אני רוצה להציג את כל השורות בבת אחת? ובכלל טיפים למתחילים יועילו לי מאד.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by עידן20,

אם יש לכם לינק של בשביל לבנות אתר אם יש לכם תנו לי תודה מעידן20

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום שלום, אני בונה עכשיו תוכנה עם תפריט במבנה של תפריט ה- boot של windows. אני מעוניין שהבחירה תזוז כאשר המשמתמש יקיש על מקשי החיצים (למעלה ולמטה), אך לא הצלחתי להשתמש ב- readkey למטרה זו. הכנתי תוכנה קטנה כדי לבדוק מה האסקי קוד שמחזיר ה-readkey כאשר לוחצים על החיצים, והיא פלטה קודם 0 ואח"כ מספר של תו רגיל מה-ABC. למישהו יש פיתרון? בתודה מראש, עדי.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים