עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mikilz,

שלום, אני מקווה שזה המקום לשאול את זה. ראיתי שלפעמים זה מופיע על הזכרון, האם זה אומר שזה kit של שני זכרונות (1X2GB) או שזה משהו אחר? תודה.

2. הE6550 לעומת הE4500 בלי אוברקלוק שניהם. מי יותר כדאי? הE6550 עולה 900 והE4500 עולה 650. השימוש במחשב הוא למשחקים ושימוש רגיל(אינטרנט,ריבוי תוכנות וכו')

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  3. המעבד הזה יצא בקרוב מישהו שמע משהו על כמה הוא הולך להיות חזק יותר מהדור הקודם ? מישהו יודע באיזה יום בCES יהיו ההשקות של אינטל ?

4. ניתן רק לכבות את המחשב ולהדליק מחדש. ברגע שאני מבצע ריסט הוא מראה לי קוד 00 ב DEBUG ואין כלום על המסך. רק בביצוע כיבוי מלא והדלקה מחדש הכל עובד בסדר. תודה לעזורים.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by ozbar1,

מצאתי את התשובה הזאת בארכיון אבל יש כמה דברים שאני צריך הסבר לאור השאלות שחוזרות בפורום בקשר לשילוב זכרונות: 1.אי אפשר לעבוד עם זכרונות מסוג שונה למשל SDRAM ו DDR או DDR ו DDR2 2.כאשר משלבים זכרונות מאותו סוג עם מהירות שונה כל הזכרונות יעבדו לפי המהירות של הזיכרון האיטי ביותר (נכון גם לגבי תזמונים) 3.מהירות הזיכרון (ללא אוברקלוק) תהיה הנמוכה בין המהירות של הזיכרון והמהירות שבה תומך לוח האם 4. כל מה שנאמר פה, נכון גם לגבי עבודה בדואל צ'אנל יש לי 2 זיכרונות 512 400mhz ddr ואני מעוניין להוסיף עוד 2 מאותו סוג הקטע שיש לי איזשהיא קומבינה על ddr 2 667 mhz במחיר הרבה יותר זול מ ddr 1 400 mhz הבנתי לפי התשובה מהארכיון שאם אני ישלב אותם זה יעבוד על המהירות של הזיכרון הנמוך יותר..…

• 4 תגובות
    • 446 צפיות
  6. Started by vald95,

תקשיבו תנו לי לוח שיתאים למפרט dual core e5200 2gb 800mhz geil 320gb seagate 9600gt 512mb ועוד שאלה... האם ספק 300w ezcool??? יחזיק מערכת כזאת.. ולא צריך לוח לoc רק שיחזיק מערכת כזאת... עריכה: זה לחבר שלי ואל תצחקו על הvista. אתם יכולים לצחוק עליו כשאני אלך.

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  7. Started by itzikd1,

אני רוצה להשקיע בסביבות ה 600 שקל כי בכול זאת אני לא משתמש במחשב למשחקים אלא אני בעיקר גולש באינטרנט עם הרבה דפים פתוחים וצופה בסרטים מעבד: http://www.cpu-world.com/cgi-bin/Ide...5DD&PROCESS=Go לוח אם נשרף - היה M2V של אסוס זיכרונות: DDR2 עם 2 כרטיסים של 512 ו 2 של 1G כרטיס מסך: X1950 PRO ספק כוח: HUNTKEY 500W אני מתכנן לקנות אותו בשבוע שבועיים קרובים כי אני עם מחשב ישן כרגע ואני רוצה להחזיר תמחשב שלי לא אכפת לי להזמין מחו"ל ולחכות קצת יותר אם זה יהיה זול משמעותית, אני יכול להרכיב תמחשב לבדאני רק צריך לשדרג את הלוח אם כי הוא נשרף השאלה היא האם שווה לקנות לוח אם ישן ולהשתמש במעבד הישן או שבמחיר כמעט שווה אני כבר יכול להשיג לוח אם + מעבד חדש... וא…

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  8. Started by nir8e,

יש לי מחשב נוסף שמותקנת עליו מערכת ההפעלה חלונות 8 (פרו) במנהל ההתקנים כתוב DISPLAY ADAPTERS: Intel® G41 Express Chipset (Microsoft Corporation - WDDM 1.1) למיטב הבנתי מדובר בדרייבר של כ.מסך מובנה המערכת מזהה את הכ.מסך וערכי הרזולוציה תואמים את סוג מסך המחשב (LG) שגם אותו המערכת מזהה. לכרטיס מסך המובנה 2 יציאות ! ובמערכת הXP שהיתה מותקנת לפני היתה אפשרות להחליף בין המסך הראשי לטלויזיה או להראות את 2 המסכים באותו הזמן (במצב מראה). משום מה האפשרות לא קיימת במערכת חלונות 8, ניסיתי להוריד דרייברים אבל הם לא מתאימים למערכת ההפעלה. מה אפשר לעשות ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by nec_000,

החסכון הניכר בשמוש בפלטפורמה ישנה:

10. Started by דרומי,

אהלן, PDP PSD512400 512MB DDR 400MHz Liberty CL2.5 Memory או Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory שניהם אותו מחיר,660 ש"ח ל ג'יגה. תודה.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by amir77a,

האם שווה את ההפרש? אגב האם ה-MSI P965 נמכר בארץ?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  12. היי עברתי על הפורום לפני שפירסמתי את ההודעה, לא מצאתי תשובה... ברגע זה יש לי Geil DDR400 512mb שעובד בCL 2.5. אני מתכנן להוסיף עוד כ512mb של זיכרון (כמובן DDR400). השאלה שלי זה מה יקרה אם אני יקח זיכרון שעובד בCL 2. האם זה בכלל יעבוד? אם כן אז האם כל זיכרון יעבוד במהירות שהוא אמור לעבוד בא או ששניהם פשוט יעבדו ב2.5? יש לי את הלוח אם הזה: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8VT800.htm עם מעבד AMD 64 3000.

13. לשאלות... אני מעוניין בלוח הזה כי הוא מציע את "כל הטוב שיש בעולם" בלוח אחד, כ.רשת אלחוטי, שני כ.רשת רגילים, יציאת FIRE WIRE ועוד כל מיני "תופינים"... השאלה היא האם הלוח הזה יהיה טוב גם למעבדי ה4 ליבות שמאחרים לבוא? האם כדאי לקנות אותו (המחיר, המחיר), או ליקנות משהו יותר פשוט וכשיבוא היום, להחליף? בקיצור, איך הלוח הזה ב"חיים האמיתיים"? מאוד היתרשמתי מהכתבה עליו כאן באתר, והייתי רוצה לקבל טיפה דעות ממי שהישתמש בו. כמו כן, אילו זיכרונות הייתם ממליצים? אני חושב על KINGSTONE, כי ניסיון העבר הטוב שלי איתם לא משקר... יש שני סוגים שניראים לי מתאימים, שניהם בעלי מהירות של 800MHZ, אחד ניראה כמו מיליון $$ והשני, פשוט למראה, נבירה בפרטים הטכניים מגלה שהשוני הקיים הוא נתון הL…

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by no nick,

1. יש לי לוח אם ASUS P4S533-VM עם 256 DDR אני חייב להוסיף זכרון בכפולות או שאני יכול עכשיו להוסיף שבב של 512 מ"ב ולשבת על768 מ"ב? 2. בלוח אם שלי הוא מכוון בג'אמפרים שלו על DDR 266 כשהשבב שלי הוא במהירות 333, לשנות בלוח אם ל-333?

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  15. Started by Chrysler,

משהו ליכול לעשות לי סדר בראש בבקשה , אני רוצה לקנות מחשב ב20 ומשהו באפריל , ואני דיי סגור לגבי רוב החומרה שאני רוצה כל מה שנשאר לי זה לבחור מעבד , אני יודע אתם צריכים עוד נתונים כדי לעזור אז הנה : 1) מיועד לתמוך בStarcraft 2 2) מיועד לOffice 2007 3) מיודע לVS 2008 4) XP או Vista בטוח , לא לינוקס ... 5) הורדות + משחקים או תיכנות במקביל + מוזיקה ברקע 6) שיחזיק לי לפחות ל4-5 שנים הקרובות 7) תקציב עד 4000 עם חריגה של עד 100 שקל רק אם קריטי לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤290 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 …

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  16. Started by unbalanced,

שלום 8) אני בתהליכי הרכבת מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לצורכי יצירת מוזיקה (מעיין אולפן וירטואלי בייתי) כרגע אני בונה על מעבד AMD שיתכן ויהיה מדגם 2500 ואם יאפשר התקציב אולי 2800. כרגע אין לי צרכים גרפים כבדים יותר מידי מהמחשב ועל כן חשבתי לרכוש לוח עם כרטיס מסך מובנה כמו ה - NF7-m שאלתי היא האם הכרטיס המובנה אכן שווה ביכולותיו לכרטיס geforce4 mx..? (למרות שאני לא מתכנן לשחק יותר מידי במחשב) והאם אין זה מכביד על הזכרון של המחשב יתר על המידה, שכן אין לכרטיס זכרון משלו.. מבחינת עלות זה נראה לי פתרון דווקא דיי נחמד. בנוסף רציתי לדעת האם באמת לזכרונות TWINMOS 3200 אכן יש בעית תאימות עם לוחות ABIT מסוג זה ? או שמה זוהי רק שמועה זדונית.. רב תודות !

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by b007,

שלום רב! בלוח אם צ'יפסט - P31 קיים פיצ'ר מסוג: H/W Monitoring 1. System voltage detection 2. CPU/System temperature detection 3. CPU/System/Power fan speed detection 4. CPU overheating warning 5. CPU/System/Power fan fail warning 6. CPU fan speed contro האם אותו פיצ'ר קיים גם בדגם המקביל אליו רק עם צ'יפסט - P35 בדגם: Gigabyte GA-P35-DS3L היות ולא מצויין באתר החברה עבור דגם זה.. תודה.

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  18. אני רוצה להוסיף למערכת שלי 4 ג'יגה, משהו בסביבות ה 400-450 ש"ח. יש לי כרגע 2 ג'יגה במחשב עם תזמונים של 5-5-5-18, חשבתי לקחת את אותו דגם גם ל 4 ג'יגה (CORSAIR) אבל זה עולה 550 שקל (100 שקל מעל התקציב) לכן אשמח להמלצות. תודה.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by Denver,

לוח אם של intel westchester עם כרטיס מסך מובנה GMA X3000 (כ600 שקל) בשביל מעבד E6xxx בגרסאות השונות האם הכרטיס מסך הזה והלוח מתאימים להחזיק משחקים חדשים או כבדים או בכללי תוכנות שונות (תוכנות גראפיקה כגון פטושופ וכאלה) באיכות טובה? המחשב בכללי מיועד לגראפיקה,משחקים, ועבודת אופיס רגילה. עם דגש על יחס עלות תועלת במוצרים שאני קונה למפרט עצמו. אז איך הכרטיס ובכללי הלוח אם הזה? ואם יש כרטיסי מסך מובנים אחרים על הלוח אם, שכן יתאימו לדרישות במידה והוא לא.

• 4 תגובות
    • 441 צפיות
  20. Started by nokobik,

שלום, בעקבות קילקול לוח האם שלי, אני מתכוון להפוך את ה-PC שלי ל-HTPC. אני מעוניין בלוח-אם שכולל כ.מ OB והאצת חומרה. ראיתי את הלוחות של GB, הבעיה שהם כוללים כרטיסים של אינטל שה-XBMC לדוגמא לא תומך בהאצת חומרה עליהם. יש אופציות אחרות? התקציב הוא עד 450 ש"ח. תודה

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  21. Started by spectra,

היי, אני כבר די הרבה זמן תוהה לעצמי ולא הצלחתי למצוא באיזשהו מקום תשובה חד-משמעית אז החלטתי להתייעץ. יש לי מעבד Core i7 920 על גבי לוח אם עם צ'יפסט X58 של GIGABYTE (UD3R).. בכל מקרה, למיטב ידיעתי, כברירת מחדל המעבד תומך בתדר זכרון של עד 1066 והזכרון שמותקן אצלי כרגע הוא 1600. שמתי לב שהלוח כותב בעלייה 2 מהירויות זכרון .. אחת 1066 ואחת 1333 (אולי זה התעדכן מאז שהחלפתי את הזכרון.. בפעמים הראשונות לפחות זה היה ככה). יש איזו דרך פשוטה לגרום לזכרון לעבוד יחד עם המעבד בתדר ה"מלא" שלו או שזה דורש משחקי OC ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. כך יימכרו דגמי ה-Ryzen 9 האימתניים מהדור החדש של AMD ללקוחות הביתיים לכתבה

23. אורח Saar_G
    Started by אורח Saar_G,

שלום, אני צריך המלצה ללוח אם למעבד פנטים 4 צריך שיתמוך בSATA בתקציב 400-800 ש"ח

• 4 תגובות
    • 434 צפיות
  24. Started by zaroor,

האם מישהו יודע אם יש כדאיות הוספת זיכרון מעל ל 3 GB היו על כך הרבה דיונים השאלה אם המערכת תישתמש בשאר הזיכרון שלא מוצג בקיים לדוגמא אם יש 4 GB והמערכת מציגה את ה 3 אז בעת הצורך היא תשתמש גם ב1 GB שנותר למרות שהוא לא מוצג ?

25. טוב. מעבד: AMD ATHLONXP 1800+ זיכרון: 256MBDDR PC2700 כרטיס מסך: S/U/M/A G4TI4200SE 64MB ג'יגהבייט אמרו לי שיש בעיות. אני חושב על אפוקס, אבל אני צריך שתגידו לי אם ה EPOX 8K3A?KT333 הוא טוב. עוד משהו: אני הולך לעשות O\C לסומה(מי לא ), אני רוצה לדעת אם יש קשר בין הלוח אם לבין הכרטיס מסך, או אם יש קשר בין רכיב כלשהו לכרטיס מסך. הO\C כנראה יהיה 250/550 -> 320/650 MHz ולכן מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד!!! חשוב לי לקבל המלצות לגבי כמות המאווררים, מארז אנרמקס 350W. בתודה רבה רבה רבה רבה.

• 4 תגובות
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.