תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
יש לי כונן מחשב של seagate שמחובר דרך חיבור חיצוני למחשב. אני משתמש בו לעריכת סרטים. היום שמרתי סרטון בAE ובדיוק קיבלתי התראה שנגמר המקום בכונן ומאז הכונן לא עובד. כשאני מפעיל את הכונן הוא מוצג כמזוהה אבל לא נטען ותוקע את המחשב. אשמח לעזרה בנושא. אגב כוננים אחרים כן פועלים.
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי מחשב בן כ3 שנים עם 32GB זכרון. אני מעוניין להוסיף זכרון למחשב אבל הדגם שיש לי כבר לא קיים למכירה. אפשר בבקשה עזרה בזיהוי סוג/מהירות הזכרון שיש לי מול מה שאני מעוניין לרכוש? זה מה שיש לי היום: מהקבלה של המחשב: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3000 CL15 Vengance LPX Red CMK32GX4M2B3000C15R לוח אם: Gigabyte Z370 HD3P מעבד: Intel Core i7 8700 / 1151 Tray מCPUZ: וגם הCPU: מה אני אמור לבחור מהרשימה? - 16GB 3000x2pcs Black ? https://www.aliexpress.com/item/32994905547.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.61d45b6azSktEx&algo_pvid=c7df6177-2154-40d2-be8e-d47744443cd0&a…
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רכשתי לאחרונה מחשב נייד של לנובו, ויש משהו שמעט מוזר לי, אני משתמש בו בעיקר לעבודה (עריכת וידאו ופוסט פרודקשן) והוא עושה את העבודה מושלם. לאחרונה ניסיתי קצת לשחק בו (FAR CRY 5) ויש קטע לא מובן, בפעמים הראשונות הוא הרעיש נורא! ממש רעש חזק של המאווררים ברמה שאשתי לא יכלה לראות סרט במחשב אחר 7 מטרים ממני.. לאחר מכן, יום אחרי, באותו משחק כלום. שקט כמו דג. ומאז יש פעמים שהוא מרעיש נורא ופעמים שהוא שקט דממה. אותו משחק אותן משימות. גם באפטר אפקט לפעמים הוא מעט מרעיש אבל ברמה נסבלת ביותר ולעיתים נדירות יחסית. מה עוד ששם זה הגיוני כי לפעמים בעבודה מרובת אפקטים הוא מתאמץ יותר. אבל במשחק מה יכול להיות? שאלה שניה, הא…
-
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום רב, יש לי לוח חדש דגם: GIGABYTE B550 AORUS PRO AC AM4 AMD B550 DDR4 כל פעם שהמחשב לא מקבל חשמל, אם הוצאתי לדוגמא את הכבל מהספק כח (מן הסתם שהוא כבוי) פעם הבאה שאני אדליק את המחשב הוא ידלק אבל הלוח לא ימשיך לעלות, אני מקבל נורה אדומה בלוח ורק אם אני אעשה ללוח איפוס דרך הגמפר וכל ההגדרות גם יתאפסו המחשב יעלה מישהו יודע למה זה קורה ואיך ניתן לפתור את זה? לוח חדש, עשיתי לו עדכון ביוס לעדכני ביותר וזה קרה גם עם הביוס לפני שעשיתי עדכון למעשה עשיתי עדכון כי חשבתי שזה יפתור את הבעיה. יש לציין שזה לא קורה כל עוד המחשב\הספק כח מחובר לחשמל, זאת אומרת זה לא בעיה של הסוללה
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים אני עובד עצות ספקי האינטרנט אומרים שהם לא תומכים במשחקים בדקתי פתחתי פורטים עשיתי כל מה שרשום במלא מדריכים לא עובד הכל עבד (עד שנטויזן איפסו את הראטור עברתי לבזק בנלאומי וגם שם אותה בעיה) עכשיו שום משחק רשת לא מתחבר כמו BF1 BFH ועוד Titanfall מתחבר התקנתי מחדש בדקתי דרייברים הכל תקין - יש עצות אין לי פתרון אבל אני יודע שהבעיה בחיבור - 1. הכל עבד 2. השגיאה זה חיבור אינטנט אבד מציין שהכל עובד כולל בדיקת מהירות הכל פיקס תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מסך המחשב שלי הפך פתאום לצהוב. החלפתי כבל VGA (חדש לגמרי - כל השיניים במקום), הפכתי את החיבורים ולא עזר כלום. ניסיתי גם לחבר במקום ה- VGA כבל עם ראש HDMI ׁ(למסך) ו- DVI (למחשב) אבל המסך בכלל לא עבד, יכול להיות שהיציאה ל- DVI במחשב מנותקת? יש פיתרון אחר חוץ מאשר לפתוח את המחשב ולהחליף את כרטיס המסך או שקע המסך?
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אשמח לדעת
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי לפטופ של DELL XPS 13 חדש (נקנה ממש לפני כ3 שבועות). עד עכשיו השתמשתי בו אך ורק כשהוא במצב חיסכון בסוללה ושמתי לב שמשום מה הסוללה יורדת די מהר (הכל יחסי כן? מדובר על שימוש של לפחות 10 שעות). היום ניסיתי להשתמש במחשב במצב רגיל (לא חיסכון בסוללה) ושמתי לב שהסוללה יורדת פחות מהר משום מה. במשך 5 שעות של שימוש במצב הרגיל (מתוכם כל ה5 שעות אני שומע מוזיקה, קבצי PDF, גוגל ואפילו פינוק של 20 דקות בנטפליקס) ואני עומד על 66% סוללה, בואו נגיד שבחיסכון בסוללה שהמסך שלו נכבה מדי כמה דקות כשלא נוגעים במחשב הסוללה הייתה יורדת יותר. יש מצב זה בגלל שהמחשב כל שנייה מדליק\מכבה את המסך ופה הצריכה המוגברת בחשמל? (למרות שזה מצב חיסכון בסוללה והוא אמור ל…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום למומחים, ברצוני לרכוש מקלדת Bluetooth דגם K810 במחשב שלי NUC INTEL רשום: Wireless Intel® Dual Band Wireless-AC 8260 • 802.11ac, Dual Band, Wi-Fi + Bluetooth 4.2 • Supports Intel® Wireless Display 6.0 (WiDi האם זה אומר שיש לו התקן Bluetooth buildin ? השאלה שלי,אם אני מדליק את המחשב ולוחץ על מקש F1 או כל מקש שהוא כדי להגיע ל-BIOS האם המקלדת תגיב ? כלומר האם ה-Bluetooth פעיל לפני שמערכת ההפעלה עולה ? תודה מראש ושבוע טוב
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן לכולם, לפני כחודשיים בניתי את המחשב החדש שלי כדי להחליף את מחשב העריכה הישן שהתבסס על i7-2600k @4.5Ghz . ה 2600 החזיק (עדיין מחזיק) יפה מאוד את רוב המשימות אבל עם השכיחות של קבצי 4K ופלאגינים כבדים יחסית של red giant וכדומה הבנתי שהגיע הזמן לשדרג ואחרי המוווון בדיקות ומחקרים של הנושא חשבתי שהשדרוג הנכון יהיה ל i7-8700k . אז בניתי מחשב עם המפרט הבא: מעבד: i7-8700k (עדיין ללא אובר קלוק, יקרה בהמשך) לוח אם: Asrock fatal1ty k6 זכרונות: Trident z 4X16GB 3200MHZ כרטיס מסך: Gainward GTX1070 כוננים קשיחים: מערכת הפעלה: Crucial MX100 500GB קבצי מדיה ומקור: Samsung 950 Evo nvme 1TB מדיה קאש: Crucial BX200 500GB …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט המחשב: Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Gigabyte GA-H81M-HD3 transcend 2X4G DDR3 1600 ספק - FSP 350W 60HC החלפתי קירור למעבד אחרי שמאוורר של הקירור נתקע (התברר שהוא נתקע מבורג שאיכשהו הגיע לשם, לא ממש ברור לי איך) אחרי ההחלפה המחשב עבד טוב לשעה ואז איתחל את עצמו ונכנס ללופ - נסיון איתחול שלא מגיע אפילו למסך ביוס וחזרה שוב ושוב. פירקתי את כל הרכיבים, ניסיתי עם ספק אחר, ללא זכרון בכלל על לוח האם, אותה בעיה. לי נראה שזה כבר לוח אם או מעבד, אבל כמו שאפשר לראות זה לוח אם די ישן ולא נראה שיהיה קל להחליף רק אותו. אז אני מעלה את השאלה האם יש רעיונות מה עוד לחפש. לא ממש בא לי לקנות מחשב חדש. אבל בעצם אולי כן?...? …
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחשב חדש - ASUS X556U i7-7500U, 512SSD, 8GBram. המחשב אצלי כמה ימים והתקנתי דפדפן כרום, כאשר אני ממזער את הדפדפן ומעלה אותו חזרה, מופיע מסך שחור למשהו כמו 5 שניות ואז הדפדפן מופיע. מישהו יודע מה זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה מאוד מוזרה. העכבר זה razer diamondback והמקלדת razer oranta. כשהמחשב כבוי אם סתם אני לוחץ על כפתור במקלדת או העכבר האורות נדלקים בהם בזמן שהמחשב כבוי. דרייברים מעודכנים משתמש בתוכנה של razer synapse במחשב הישן לא היה לי ככה עם הציוד הזה. נסיתי להחליף גם כניסות usb ולא עזר. לוח אם של gigabyte z370 aorus gaming 3. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום למומחים ותודות מראש על הסיוע! יש לי 4 G זיכרון במחשב, ואני מעוניין לרכוש סטיק של 4 נוספים. האם זה יתאים ? https://ksp.co.il/?uin=17505&appkey=1002&enter_zap=1&store=shipment&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap&store=shipment¶m=20180429 זה הזיכרון שמותקן אצלי כרגע :
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי מחשב שהוא די חדש (בן שנה וחצי) ולאחרונה הוא התחיל לעבוד בצורה ממש דפוקה. פעם הוא היה נדלק מחדש תוך פחות מ30 שניות, ועכשיו זה למעלה מ3 דקות על הלוגו של ווינדוס 10. אני ניסיתי לקרוא באינטרנט כל מני דברים אבל שום דבר לא עבד. אשמח לעזרה. מפרט: i5 6600k Gtx 1070 16 ram Ssd Samsung 256gb Seagate 2tb
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך עזרה: אני מעוניין לקנות כונן ssd חיצוני, usb 3.0, 128gb, בעיקר לשימוש הבא: אני רוצה להפעיל מכונות וירטואליות לשימושים סבירים(בעיקר כדי ללמוד על מערכות הפעלה, לא לביצועים מטורפים) מה שחשוב לי שהמערכת תעבוד מהר. עד עכשיו הפעלתי את המכונה מתוך כונן רגיל נייד חיצוני, והפעלתי את הקבצים של המכונה מתוך הכונן החיצוני. הוא יחסית עבד בסדר. אבל עכשיו אני רוצה מהירות קצת יותר גבוהה. השאלה האם הכונן ssd החיצוני יתן לי את המענה המתאים. הסיבה שאני לא קונה פנימי היא משום ש: .א.אני יצטרך להעביר את המכונה ממקום למקום. ב. אני לא יודע אם הלוח אם שלי תומך בחיבורים(כי הוא קצת ישן) ג.אני יצטרך להשתמש בו בעיקר למחשב נייד וזה סיפור לחבר למחשב נייד פנימי…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד של asus דגם zenbook ux510ux-cn135t מידע חומרה בלינק ברצוני לברר האם ניתן להטעין את המחשב הנייד דרך חיבור usb type c ניסיתי לברר לבד בגוגל אך ללא תוצאה קונקרטית אשמח לעזרתכם תודה
-
- 5 תגובות
- 15.7k צפיות
-
-
לפעמים (לא תמיד), כאשר אני מדליק את המחשב זה נראה כאילו הוא עולה, שומעים "ביפ" מהביוס, ואז הוא מרסטרט את עצמו (אפשר לשמוע את זה). אז שוב הוא עולה, שוב "ביפ" מהביוס ושוב ריסטרט... יכולות לעבור ככה כמה דקות טובות עד שלבסוף הוא עולה. אני שומר על המחשב דלוק כל הזמן, לכן אני בקושי מרסטרט את המחשב, אבל לפעמים המחשב קורס ואז מתבצעים הריסטרטים. האם יש קשר לעובדה שאני לא מכבה את המחשב? הדבר הזה קורה כבר הרבה זמן (ממש חודשים ספורים מאז שקניתי את המחשב), פשוט לא טרחתי לפתוח על זה דיון... אם זה משנה - ווינדוס 7 64 ביט, Intel Core i7 4790K בן שנתיים וחצי.
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה של דבר כזה???? תודה רבה לכולם... המחשב שלי כך: dell inspiron 5555 (laptop) 12 GB ram SSD Samsung MZ7TE256HMHP - 256gb AMD A10 8700 4G readon R6
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע שעבר עדכנתי את הלפטופ(Lenovo g510) לעדכון האחרון של ווינדוס 10. מאז העדכון הלפטופ הפך לבלתי נסבל, מלא בבאגים ובתקלות שבחיים לא נתקלתי בהן. קודם כל, המחשב קורס ומגיע למסך הכחול-להבנתי מדובר בבעיה ידועה ומקורה בדרייברים לא מעודכנים. הבעיה הכי חמורה בכל הסיפור, שלא משנה איזה דרייברים אני מתקין או איזה שינויים אני עושה במחשב, הוא מתאפס לגמריי אחרי הריסטרט. כל הקבצים שהותקנו נעלמים, וכל מה שנמחק חוזר למקומו. אין לי אפשרות לבצע שום עדכון כי המחשב קורס ומתאפס. ניסיתי להתקין מחדש את הווינדוס דרך usb אבל אני מקבל שגיאה שאי אפשר להמשיך בהתקנה בגלל שהדיסק הקשיח ssd לא בתצורת GPT. גם בנושא הזה קראתי מדריכים וניסית לל…
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. בימים האחרונים התחלתי לשמוע שהמאוורר של המעבד עובד קשה. בדקתי את הביצועים של המחשב. אין שום דבר שפועל, כל היום הוא היה דלוק ללא שום תוכנה שעובדת. ע"פ בדיקה ב-speed fan נראה שכל הליבות של המעבד מתחממות ולכן המאוורר עובד קשה. אבל אני לא מבין את הסיבה לכך. מפרט המחשב: מעבד: i5-4460 3.20GHz זיכרון ראם: 8 GB מערכת הפעלה: WIN10 כרטיס מסך: Nvidia Gforce 750i אשמח לעזרה בהקדם.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום למקצוענים אני רוצה להצפין את כל המחשב. יש לי וינדוס 10 Pro כמובן. המעבד הינו i3 דור 7, מחשב נייח, קשיח 7200mpr. לפי ההבנה שלי בכל פעולת קריאה/כתיבה המעבד מפענח/מצפין את הנתון שהוא מעבד כרגע, השאלה עד כמה זה יכביד על המערכת. אשמח לחוו"ד של כל מי שהתנסה בזה, או רעיון תחליף להצפנת המערכת. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי נייד מסוג LENOVO G710 עם חלונות 7 זיכרון 8גיגה . לא מזמן בטעות נשפך מעט מים על המקלדת שלו ( הוא נרטב מעט ) וחלק מהמקשים הפסיקו לעבוד ולכן חיברתי אותו למקלדת חיצונית כדי שאוכל להקליד את כול המקשים , הבעיה נפתרה לפחות לתקופה של חודש או יותר , כעט הבעיה שהמחשב עם הפעלתו מחדש ( לאחר כיבוי והדלקה מחדש) מריץ תווים ללא הפסקה " llllllllllllllllllllllllll......" וזה גורם להתחממותו ( הטמפרטורה עולה ליותר מי 50 מעלות ) ואני מפסיק את זה על ידי לחיצה על מקש הרווח או מקש אחר במקלדת של הנייד ( לא החיצונית) ואז הוא מפסיק והטפרטורה יורדת לנורמה 40-44 מעלות . חשבתי אולי וירוס אבל כאשר העליתי לצורך פירמוט והתקנה חלונות עם דיסק און קי…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר שפירסמתי "בשבחי" הכרום האיטי והמקרטע מה שנכון התקנתי פיירפוקס והכל הסתדר פלאים. זה בקצרה מה שהיה (אפשר לקרוא על הבדיקה בדיווח קודם) מה שחדש הוא שניסיתי לעבוד במצב גלישה בסתר incognito (בהמלצת אתר שראיתי) והתוצאה מפתיעה היוטיוב עובד חלק סרטים עולים במרץ והגלישה בין הסרטים חלקה ורצופה (לא מקרטע) מכאן המסקנה שכמות העוגיות וחומר המעקב הרגיל של כרום והעבודה שלו ברקע "לדאוג" לי לפרסומות מתאימות עולה עד כדי כך שכל הכרום נתקע ומקרטע (ניתן לראות מנהל המשימות כמה הוא מעסיק את המעבד ואת הזכרונות) המסקנה מכאן או שתעבדו במצב גלישה בסתר אבל זה לא הכי נוח ואפשרות שנייה זה למנוע מכרום שימוש בעוגיות ולהגביל אותו ככל שניתן באיס…
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד דל VOSTRO, עם מערכת חלונות 7. אני רוצה לעשות Factory Reset למחשב אבל לא מצליח. ניסיתי לעשות F8 שהמערכת מתחילה לעלות, אבל אין שם אופציה ל FACTORY RESET. ניסיתי דרך מערכת ה- Dell OS recovery באתר של דל, אבל לדגם הזה אין אפשרות. הצעות יתקבלו בברכה, תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-