עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by smazone,

שלום. מצטער מראש עם העלתי את הדיון בפורום הלא נכון, עם יש פורום יותר מתאים אני מבקש העברה מאחד המנהלים לפורום. יש לי דיויאר של PROVISION ISR דגם SA 8100 AHD 2+ החלטתי לשדרג את המצלמות ברמה ולכן קניתי מצלמות DI-340AHDVF וI4-340AHDVF ומצלמת Z-10AHD-2 IR אבל את האחרון עדיין לא התקנתי. נתקלתי במצב כזה כשאני מנסה לשנות הגדרות בגויסטיק שמחובר למצלמה התפריט נמצא ממש מעל התמונה וזה לא מאפשר לשנות הגדרות, מה יכול להיות הבעיה? יכול להיות בגלל שה-DVR לא תומך רזולוציה 4MP ואני חייב לקנות אחד שתומך? או שיש אפשרות לעשות עוד משהו? עם כבר להחליף DVR למה כדאי להחליף ?ואיך אפשר לבדוק ככה שלא יהיה לי בעיות כאלו גם ב-DVR הבא? בשתי המצלמות האלו שקניתי יש בעיה בלילה א…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by KF,

אני מחבר את הלפטופ לטלויזיה בעזרת כבל HDMI ה-HDMI עובד לי רק כשאני נכנס לביוס . (רואה אותו דרך הטלויזיה) אבל ברגע שיש את הלוגו של הווינדוס אז הטלווזיה נכבית ואני מקבל תמונה רק דרך הלטפופ. (כאילו הHDMI מפסיק לשדר אות). פירמוט לא עוזר , איפוס הגדרות דיפולט של הביוס לא עוזר , דרייברים חדשים לא עזרו, שילוב CTRL + P לא עוזר . אני כבר ממש נואש , מה לעזאזל הבעיה ? חשוב לציין שהמחשב תקין לחלוטין וזו לא הפעם הראשונה שאני מחבר אותו לטלויזיה. WIN 7 64B כרטיס מסך INTEL 4000 מובנה

3. Started by Long Phan,

שלום אנשים יקרים ותודה לעונים יש ברשותי מחשב I7 דור שני וכבר זמן מה אני סובל מתקלה הזויה שהמחשב אחרי כיבוי קשה לו להידלק בחזרה אני לוחץ על כפתור ההדלקה והוא לא מגיב לפעמים אחרי 10 שניות הוא נדלק מעצמו ולפעמים אחרי דקה או 2 ...וכשהוא נדלק הכל תקין מה יכול להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  4. Started by ilanb0,

האם החלפה של מעבד במחשב עלולה לגרום לאובדן נתונים שמצריך אותי לבצע גיבוי לכל המידע בדיסק C שלי? ומה לגבי המהרה - האם אחרי השדרוג להמהרה יש מחיר של אובדן מידע?

5. Started by Daniel Barda,

שלום לכולם, לאחר פרמוט המחשב והתקנת ווינדוס 10 כנראה שסימנתי משהו בהתקנה שגרם לכונן D להתמזג לתוך כונן C. שני הכוננים הם כונני SSD בעלי נפח של 250GB כל אחד. עכשיו בעצם יש לי כונן אחד גדול בC שהוא בעצם מהווה את שני כונני הSSD. השאלה שלי אם יש אופציה להפריד את הכוננים לכפי שהיה שבעצם בכונן C הייתה רק מערכת ההפעלה וכמה תוכנות קטנות ועל כונן D היו המשחקים ושאר הקבצים. תמונה מהניהול קבצים במשחב: https://gyazo.com/0bbd5e47554cb6bb08a78ed38cf4d1bd

6. לפני שבאתי לצרוב דיסק בWMP שמרתי את הרשימה איפשהו. איך אני טוען את אותה הרשימה בתוכנה? עריכה- נפתר.

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  7. Started by carz12345,

אני לא יודע איפה לשאול את השאלה הזאת אז אני ארשום אותה כאן. איך אני יודע לתמחר את המחשב הקודם שלי? כאילו אני מכיר את הרכיבים אבל אני לא יודע איך לתמחר את כולם ביחד כמחשב אחד כדי שהמחשב שלי ימכר בסכום ששני הצדדים יהיו מרוצים. תודה רבה לעוזרים:)!

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. כאשר קופץ החשמל המחשב כבה ואין סימן חיים לאל פסק גם כן שום אורות שום צלילים...ואילו כשאני מנתק מהחשמל את האל פסק באופן יזום אז הוא עובד והמחשב גם ממשיך לעבוד...מה ניתן לעשות? הוא כביכול עובד ולכן לא נראה לי שהאחריות תעזור לי במקרה הזה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by legopart,

המצב כזה: ללא סיבה מוצדקת בזמן העבודה מול המחשב התצוגה במסך הופכת להיות שחורה, ניתוק הכבלים וחיבורם בשנית לא עוזר ולחיצה על מקשי המקלדת או העכבר גם לא עוזרים. רק ריסט עוזר ומחזיר את התצוגה בצורה מיידית. בגדול לא נראה לי שזה קשור למצב שינה כי אני מצליח לצאת ממצב שינה. חומרת המחשב היא כרטיס מסך GTX470 ולוח אם של AMD 955 שכולל כרטיס מסך מובנה ו2 זוגות זכרונות (לא מאותו דגם) של DDR3 והכונן הוא SSD אציין עוד מידע אם צריך. מה הכיוון שאני צריך לחפש?, מדובר על מצב עבודה רגיל ולא מאמץ, לרוב אחרי תעינת המחשב ועליית הווינדוס כ2-5דקות של כניסה לאינטרנט {במרבית היום זה לא קורה} *אין לי גם איך לדמות את המצב שזה קורה כדי לבדוק האם זה עשוי לקרות בשנית…

10. אני משתמש בשני כרטיסי מסך: GeForce 9400 - מחובר ב DVI למסך מחשב ראשי GeForce 210 - מחובר למסך מחשב נוסף ב DVI ולטלוויזיה ב HDMI שולחן העבודה שלי בעצם מחולק ל שלושה חלקים שונים (חלק ראשי, ועוד שתי הרחבות) שני הכרטיסים ישנים אבל מספקים את הצרכים שלי (לפחות עד עכשיו)... Windows 7 Google Chrome כשאני צופה בקטע וידאו (למשל, סרטון בפייסבוק או קטע וידאו באתר MAKO) כאשר הכרום פתוח על המסך הראשי - הכל עובד סבבה אבל אם אעביר את הדפדפן לאחד המסכים האחרים - הוידאו ייעצר ויתחיל לבצע BUFFERING מחדש, ימשיך להתנגן, ולאחר כמה שניות יבצע שוב BUFFERING וחוזר חלילה... חשוב לציין: התקלה לא מתרחשת כלל בצפיה ב Youtube התקלה כל…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הרמקולים שלי תקינים לחלוטין, החיבור למחשב נראה תקין. כשאני מפעילה שירים ביוטיוב הכל עובד כרגיל. כשאני מנסה להפעיל משחקים הסאונד עובד באופן חלקי, שומעים רק קולות רקע ולא את הדמויות עצמם. לפעמים שומעים אבל ממש חלש. מישהו שיכול לעזור ולהסביר אם בכלל אפשר לסדר את זה?

12. שלום לכולם, לאחרונה המחשב שלי עושה ריסטרט בעת הרצת משחקים "כבדים" כמו fallout4 ואפילו battlefield4 כאשר לפני פחות מחודש שיחקתי במשחקים האלה בלי בעיות בכלל. בדקתי את המחשב ואין לו וירוסים ככל הידוע לי. החומרה של המחשב שלי: מעבד: intel core i7 4790 לוח אם: H97-HD3 זיכרון: DDR3 8gb כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 970 כל הרכיבים נקנו לפני קצת יותר משנתיים. אשמח לעזרה, תודה מראש, בר.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום נשפכו מיים על הנייד, פירקתי וייבשתי, המקלדת לא הגיבה, אז חיברתי חיצונית. השאר עבד טוב במשך יומיים ואז כבה ולא נדלק, מה עלי לעשות או לבדוק כדי לפתור את הבעייה? תודה לעוזרים דוד

14. Started by OrBen91,

יש לי טלוויזיה עם חיבור HDMI אחד, וזה מעצבן להחליף כל פעם פיזית בין מחשב/PS4/ממיר ראיתי מפצל בKSP אבל הוא דורש חשמל ואני לא מעוניין ביותר מדי כבלים מסורבלים ... https://ksp.co.il/?uin=25598 האם יש משהו בארץ ללא חשמל? האם משהו כזה מאיביי יכול להיות איכותי/בטיחותי? http://www.ebay.com/itm/3-Port-HDMI-Splitter-Cable-1080p-Multi-Switch-Switcher-HUB-Box-LCD-HDTV-PS3-Xbox/182682938993?_trkparms=aid%3D555018%26algo%3DPL.SIM%26ao%3D2%26asc%3D41376%26meid%3Db9b2166c81414ea99294a5fb22ceaa8e%26pid%3D100005%26rk%3D3%26rkt%3D6%26mehot%3Dag%26sd%3D112529783319&_trksid=p2047675.c100005.m1851 תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. מעוניינת להחליף את מקש הפייג' דאון למקש השמאלי מעל הטאב

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by eins,

שלום יש לי בעיה כבר זמן רב בזמן שאני מנגן סרטון ב youtube או ב BS player בחלקים מסויימים יש לי פס מרצד די דק לרוחב בחלק העליון של המסך אעשמח לעזרה, תודה.

17. שלום, האם באתרים לצפייה ישירה של סדרות ישראליות יש וירוסים? יש מספר אתרים ממש גדולים (בלי לנקוב בשמות) שמכילים את כל הסדרות הישראליות החדשות. על פניו, הם לא נראים כמכילים וירוסים אלא סתם פרסומות, האם זה נכון או שיש בהם וירוסים ועדיף להמנע לחלוטין מלהכנס אליהם?

18. שלום, בטעות ביטלתי בביוס את חיבורי ה USB של המחשב הנייד, הבעיה שהמקלדת וטאצ' פד הפסיקו לעבוד (כנראה מחוברים לביוס בצורת USB גם כן). כרגע המחשב הנייד חסר תועלת. ניסיתי לפתוח אותו ולנסות לבצע איפוס ביוס (הוצאת סוללה, ג'אמפר או משהו בסגנון) אבל ללא הצלחה. זה מחשב סיני חמוד וזול (Yepo 737s) והלוח די קטן ומוגבל, אין סוללת ביוס ואין ג'אמפר. ניתקתי את הסוללה הראשית אבל זה לא עזר לאיפוס הביוס. מישהו מכיר פיתרון אחר? תודה!

19. Started by Mr Gadget,

אני מתחיל לחשוד בספק כח שלי שלא מסוגל להריץ SLI של 1080ti (מסך כחול וריסט במבחני מאמץ) האם אתם חושבים שהספק Platimax D.F.1050W יכול להחזיק את המפרט הבא: i9 7900X ASUS ROG STRIX GeForce® GTX 1080 TI 11GB OC Edition (SLI) Samsung 960 Pro NVMe SSD H115i

20. קניתי מחשב חדש לוח ASUS TUF 270 - ו2 כוננים SSD למערכת וכונן WD 4TB לחומרים. התקנתי וינדוס 10 PRO על SSD והכונן השני לא מופיע בניהול דיסקים. בביוס הוא מופיע- במנהל ההתקנים תחת DISK DRIVES הוא מופיע אבל אין לי אפשרות לגשת אליו בניהול דיסקים עצמו להקצות לו אות או לעשות בו כל שימוש מעשי. גם באמצעות מג'יק פרטישיין ניסיתי ליצור מחציות אבל הכונן הרלוונטי פשוט לא מופיע שם.

21. Started by Mr Gadget,

חברים שלום, בניתי מפרט חזק שישמש אותי גם ל OC. המפרט כולל לוח אם: PRIME X299-DELUXE , מעבד: i9-7900X, זיכרון: F4-4266C19D-16GTZR DDR4 4266MHZ. למי שמכיר את הלוח יש לו מסך OLED שמראה נתונים / קוד תקלה. בהפעלה הראשונית המחשב לא עשה POST והיה נדרש ללחוץ על MemOK! ו CLEAR BIOS ואז התקבל POST עם מהירות הזיכרון הייתה 2133 והמחשב עלה. מידי פעם נראה שה OLED נותן קוד תקלה של Code 24 Check CPU ו Detect Memory במהלך Restart או הפעלה של המחשב. גם אחרי עדכון ביוס (הביוס עודכן) אך מתקבלת הודעת שגיאה במהלך ה POST Please enter setup to recover BIOS setting. After setting up Intel(R) Optane Memory or the RAID configuration was b…

22. Started by Maor911,

היי חברים, אני רוצה לקנות נטסטיק ללפ טופ שלי, לצורך גלישה במקום העבודה בלי להסתמך על האינט' שלהם. אני קצת לא מבין בזה, קראתי שצריך מודם, הכוונה שהפלאפון שלי ישמש כמודם? כדאי לקנות נטסטיק סיני מעליאקספרס, או שלא? אני צריך משהו שיעבוד מהר. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by WsS_MLG,

מישהו שמבין בנושא יכול לעזור לי? חבר מחק לי את החשבון בדיסקורד וכדי לשחזר אותו אני צריך לבדוק בתמיכה באתר של דיסקורד אבל אני לא מצליח למצוא שם מה לעשות, וכשאני מנסה לפתוח חשבון חדש זה כותב שהאימייל שלי נחסם ואני לא יכול אפילו לפתוח חשבון ;( בבקשה תעזרו אני לא יודע מה לעשות

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. היי חברה, קניתי לאחרונה כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייח שלי ולהפתעתי גיליתי שאין לי כניסה להכניס אותו ושבלוח אם שלי (GIGABTE GA-B85M-D2V) יש רק כניסה אחת (שוק ) בכל מקרה יש אולי איזשהי אפשרות להוסיף כניסה או שאני חייב עכשיו להחליף לוח אם .??? תודה לכל העוזרים

25. מתי יגיעו לארץ המעבדים kaby lake refresh ומה הצפי של התמחור שיהיה להם? תודה

דיונים חדשים בפורומים