עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, ברשותי מחשב נייח שנרכש ב-KSP עם מערכת הפעלה מקורית של ווינדוס. כשקניתי את המחשב לא קיבלתי דיסק לצורך התקנה מחדש של הווינדוס. אמרו לי ב-KSP שאם אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה עליי להורידה במחשב אחר עם המפתח שלה ואז להתקין אותה במחשב המפורמט. האם זה נשמע לכם הגיוני? תודה ניבר

• 16 תגובות
    • 6.1k צפיות
  2. Started by ilanb0,

ברגע שאני מפעיל וורד, אני מקבל הודעה על בעיה והיישום נסגר. לאחר מכן מתקבלת הודעה נוספת לפיה "חלונות" יודיע לי על פתרון זמין, אבל איני מקבל כל פתרון. כרגע, לא יכול להפעיל וורד. מדובר באופיס 2016 על חלונות 10 (התכנות עם רשיון מקורי). מה עושים?

3. שלום, אז ככה יש לי מחשב חדש לגמרי, התקנתי את הווינדוס הכל טוב ויפה אבל כשהגעתי למסך שצריך לבחור שם למחשב(לדוגמא Name-PC) פתאום העכבר והמקלדת לא עובדים ולא ניתן להמשיך את ההתקנה. חשוב לציין שכבר נסיתי : 1. לבדוק בביוס ש USB על legend 2. התקנה מחדש של הווינדוס (עדיין קורה אותו הדבר בדיוק באותו השלב) 3. לחבר את המקלדת והעכבר ל USB 2.0 ועוד כל מיני פתרונות שמצאתי באינטרנט מפרט : Intel I5 8600 gigabyte gforce GTX 1060 G1 Gaming Asus rog strix h370-f 8GB ram תודה מראש על העזרה !

4. Started by bagtoshop,

אני רוצה להתקין ווינדוס 10 עם usb אבל כשאני מפעיל מחדש את המחשב הוא ישר עולה למסך שהוא חושב איזה 7 דקות וזהו. אין שום אופציה לbios. איך אני אמור להגיע לתפריט bios ???

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. זה מחשב חדש נקי עם כונן SSD מותקן עליו עד אתמול לקח למחשב לעלות 10 שניות היום פתאום לוקח לו דקה , לא התקנתי תוכנה או משהו. עשיתי פריקת מתח לא עזר עשיתי סריקת ווירוסים לא מצא. השתמשתי בתוכנה CCLEANER לא עזר. איך אפשר לדעת למה לוקח לו פתאום לעלות הרבה זמן?

6. שלום, אני נתקל בבעיה שאני בעצם הצלחתי לפתור אותה איכשהו בלהוציא את החיבורים ולחברם מחדש המחשב נדלק ועובד נהדר הבעיה היא שזה חוזר על עצמו, ואני צריך לחזור מחדש על הפתרון, להוציא חיבורים ולחברם שוב מחדש עכשיו הפעם המחשב מתעקש לא להידלק, אני מוציא ומחבר מחדש, כלום המחשב נדלק ונכבה, ככה כל דקה או 2 דקות חוזר על הפעולה עצמו אני חושב שיש בעיה בלוח האם, דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by עידן01,

שלום רב, יש לי בעיה בחיבור הרשת. יש לי ווינדוס 10. כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא לא מזהה לי את כרטיס הרשת, אם אני עושה ריסטרט הוא מזהה אותו. כיצד ניתן לתקן את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  8. שלום כולם, קניתי מחשב חדש שהגיע מורכב. יש עליו לוח אם h310m של גיגהבייט. את המחשב הזמנתי ללא הארדיסק ווינדווס, כי תכננתי להעביר את ההארדיסק הישן שלי שעליו כבר מותקן ווינדוס. הבעיה היא, שזה לא עובד. ניסיתי לחבר שני הארדיסקים שונים, ובשני המקרים המחשב נתקע בשלב הbios. חיברתי את הכבל הרחב שיוצא מהספק ואת הsata מהלוח אם לכוננים. מה זה יכול להיות? האם באופן אוטומטי המחשב אמור לזהות כונן שיש עליו ווינדוס ולהתחיל את הבוט ממנו? או שבפעם הראשונה צריך להגדיר משהו בbios? אם זה המקרה, אז אני מסתבך שם כי כל המערכת של הביוס בלוח אם החדש הזה נראה אחר לחלוטין ואני לא מתמצא בזה. בישן אני ידעתי איך לקבוע את סדר הboot, וכאן אני לא מוצא. מישהו מכיר את הלוח אם ויש לו רעיון לא…

9. Started by bagtoshop,

יש לי על המחשב הנייח windows 10 home גרסא 17.09 1. אני חייב להוריד למחשב את הגרסא 17.09 או שאפשר כל גרסא של windows 10 ? אפשר לקבל קישור להורדה של הוינדוס כדי שאני יוכל לתהקין על המחשב שלי ? תודה !

10. Started by Tanya Voronin,

שלום, אשמח לברר, כיצד ניתן ליצור פורום, ולהעניק גישה למשתמשים מסוימים בלבד, למשל להוסיף את המשתמשים על בסיס טלפון או כתובת אימייל (אבל שהפרטים הנ"ל לא ישתקפו, אם הם ירצו לפרסם הודעה בפורום), שיפרסמו בשם בדוי. אפשרי?

11. Started by carz12345,

שלום חברים, קניתי מסך 2K 144HZ לפני חודשיים ,ומאז אני שם לב כשאני בדסקטופ ,שכרטיס המסך לא נכנס למנוחה ונשאר על 1519 MHZ במקום לרדת ל139 MHZ כמו תמיד וגם במקום להיות בסביבות 35 מעלות הוא נשאר על 55-60 מעלות. בדקתי וזה בגלל המסך החדש. יש איך לתקן את זה או שאין מה להתייחס לזה? כי אני לא רוצה שכרטיס המסך לא יהיה במנוחה בכלל. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  12. Started by Sol Fisher,

היום סוף סוף קיבלתי את המחשב החדש, וכשרציתי להעלות אליו קבצים גיליתי שה-Seagate 1.0TB 64MB SATA 3 Barracuda שלי לא מגיב. הוא קיים, ומחובר, אבל לפי המחשב אין דבר כזה והוא פשוט לא מופיע. למזלי יש לי SSD כדי שאוכל להתקין עליו את מערכת ההפעלה. לא אני חיברתי אותו, אלא קיבלתי את המחשב מ-TMS בנוי לחלוטין. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  13. Started by maimon_y,

יש לי מחשב שולחני עם וינדואס 10 והוא לא נכנס למצב שינה לבד אף פעם. כמובן שהגדרתי לו בהגדרות של צריכת חשמל שירדם לאחר זמן, בנוסף חפשתי על זה באינטרנט ככה שנסתי כמעט הכל כל מיני פקודות ב CMD וגם שנתי את ההגדות ששיתוף מולטימדיה ל"אפשר למחשב לישון". i5-7600 Kaby Lake Quad core CPU - 3.5 GH GeForce GTX1070 G1 Gaming H170 - LGA1151 - H170 - 4x DDR4 up to 64 16GB DDR4 2133Mhz CL15 SSD 250+ SSD500 500GB Hard Drive

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by khto7896,

אני צריך קישור להורדת אוטו קיליקר

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  15. Started by שרון שירקולקר,

מותקן לי במחשב ווינדוס 10 גרסה ביתית עם רישיון לפני כמה ימים התחילה להופיעה הודעה שתוקף הרישיון עומד לפוג ועליי לשדרג לפרו משיחה שלי עם אנשים זה קרה אצל עוד כמה מוכר למישהו מה עושים?

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  16. שלום , מערכת הפעלה : WIN 10 64BIT זיכרון מחשב : 20 גיגה ( 2 של קינגסטון 8 כל אחד ו-2 של סמסונג שהיו אז לפני השידרוג כל אחד 2 גיגה ) לוח אם : Intel DH67BL Motherboard ספק כוח : גינרי 350W שידרוגים : מעבד קודם : 2120 I3 מעבד נוכחי - יד שניה : I5 - 3570S כרטיס גרפי קודם : פנימי של מעבד I3-2120 מעבד גרפי נוכחי- חדש : MSI 1050TI LOW PROFILE טמפרטורות : מצב מנוחה : מעבד במצב : 42-51 מעלות ( שפתחתי את המארז 42-51 , במצב שמארז סגור - 52 מעלות קבוע במנוחה ) כרטיס גרפי : 34-38 מעלות ( פחות או יותר 2-3 מעלות פחות שהמארז פתוח ) במצב מאומץ מאוד : מעבד : 79 מעלות …

17. שלום לכולם, ברשותי מחשב בן כ-6 שנים, יחסית לגילו הוא עובד לא רע. השימוש הוא ביתי- משרדי רגיל- אינטרנט, מסמכים וכו' אני משתדל לטפל בו הן פיזית והן מבחינת אנטיווירוסים למיניהם- מנקה אותו אחת לחצי שנה מבפנים ומשתמש באופן קבוע באנטיווירוס, spybot, ו ccleaner. עדיין, לפעמים יש למחשב תקופות גם אחרי ניקיונות כאלה שהוא מאוד איטי. הטכנאי שהתקין לי את הווינדוס חילק את הדיסק לשניים כמו בתמונה המצורפת: נכון שגם דיסק C ממש מלא אבל האם יש משמעות גם לאופן החלוקה של הדיסק? מצרף גם תמונה של פרטי המערכת לכל מקרה אשמח להצעות מה אפשר לעשות בנושא תודה!

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by superbijo,

אני מקווה שזה הפורום הנכון לכתוב בו פתאום כל האותיות asdw "התבלבלו" הכל עבר מהחלק השמאלי של המקלדת לחלק הימני COUGAR DEATHFIRE - מקלדת המערכת הפעלה שלי זה וינדוס 10 תודה לעוזרים

19. Started by metttalllica92,

אהלן! יש לי מחשב נוסף בבית שאני מעוניין לחבר למסך הטלוויזיה (32 אינץ'). לאחרונה שדרגתי את המחשב המרכזי שלי וחלק מהרכיבים הישנים שלו, העברתי למחשב הנוסף. כעת החומרה של המחשב הנוסף היא : לוח אם - Gigabyte GA-81945P-G כרטיס מסך - ATI Radeon HD 4850 512MB מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz ספק כוח - sweex ps040 650w המחשב נדלק, אבל לא עולה דבר על המסך - ניסיתי גם על מסך הטלוויזיה וגם על מסך מחשב קטן יותר. מהסתכלות חיצונית על החומרה בזמן הדלקת המחשב, נראה כי כלל הרכיבים פועלים. אני לא מבין גדול בחומרה, לכן אני לא בטוח אם החומרה שפרטתי בכלל יכולה לעבוד יחד (?). אשמח לסיוע, תודה!

20. Started by ranrubin1,

שלום כשאני משחק פורטנייט ומשחקים יחסית "כבדים" , המחשב שלי קורס .. מפרט : I5 4570 B85N-D3H 8 GB RAM SAPPHIRE R9 280X ספק FSP RAIDER 550W מצורף הסרטון שתראו מה קורה https://vimeo.com/264822838 ועוד עזרה על הדרך.. אחרי שהמחשב נכנס למצב "שינה" , כשאני חוזר למחשב ומעורר אותו , המחשב עובד אבל המסכים לא נדלקים וזה מצריך אותי להפעיל אותו מחשב דרך הכונן (לא בריא למחשב) . יש דרך להפסיק את זה ?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. קפיצת חלונות בצד ימין תחתון אל המסך כנראה מהחדשות של ואלה איך עוצרים זאת?

22. Started by חיה.,

שלום רב,קודם כל תודה ענקית שיש אתר כזה שעוזר ותומך,אז ככה לפני כשבועיים נשמך לי על המקלדת בקבוק מים,המקלדת היא של מחשב נייד,לצערי שמעתי לחברה שהציעה לי לנסות עם מייבש שיער וכנראה מרוב החום הרסתי משהו במחשב,לקחתי אותו לחנות מחשבים והם ניסו ולא הצליחו לתקן,שאלתי האם יש אפשרות שהמחשב יפעל על ידי רעיון שיש לכם?המחשב לא מראה כלום ממש כלום ,תודה רבה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. AMD A-Series Dual Core A6-9500 מה המכבד המקביל שלו של אינטל?

24. Started by giladt,

לפני שאני לוקח את ההצעה הראשונה של לנסוע עם לוח האם ועוד כמה חלקים לחנות בעיר אחרת בשביל זה, אני מחפש פתרון קרוב יותר :-). קניתי לוח אם של gigabyte ומעבד AMD Ryzen 3 2200. עוד לפני שהרכבתי הכל. אני רואה שצריך לעדכן את הביוס לפני שאני בכלל מכניס אליו את המעבד כי אחרת הלוח אם לא מזהה כלום. אבל ממה שאני מבין אני צריך צעבד כדי לעדכן את הביוס. אז חוץ ממעבד ספייר יש לי את כל מה שצריך. כולל ידע, אם כי אני תמיד מוכל ללמוד עוד :-). מחפש עזרה בתל אביב, אפילו בתשלום, עם מעבד זמני להתקנת ביוס.

25. Started by metttalllica92,

אהלן, אני נתקל בבעיה כשאני מנסה לחבר את המחשב לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI חדש שקניתי. המחשב נדלק ותחילה רואים מסך שחור עם כיתוב הערה : Express Gate Error Code: 8C000002 express gate is not installed on you system or the installation is incomplete. to get internet access within seconds of starting your. computer. please user gate installer to install express gate. press any key to comtinue (L51808 אחר כך המחשב מתחיל לעלות, רואים את מסך הטעינה של הווינדוס אבל אז הכל הופך לכחול. אני אציין שזה לא כחול של בעיה במחשב אלא כחול של הטלוויזיה - שהיא לא מזהה משהו מחובר. המחשב שלי שודרג לאחרונה ולכן זו לא בעיה בחומרה שלו או ברכיבים ישנים. …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים