עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. וינדוס 10 אנטפרייז. כל מערכת הניהול של ההדפסה איטית מאוד. רק לפתוח את החלון של בחירת המדפסת לוקח איזה 15 שניות ולאחר בחירת מדפסת כלשהיא עוד איזה 10 שניות. להכנס למאפיינים כדי לבחור מגירה או סוג נייר לוקח עוד 15 שניות ולאחר מכן ההדפסה נשלחת למדפסת באופן איטי מאוד

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אורח
    Started by אורח,

שלום וערב טוב חברים. כידוע או לא כידוע אני חובבן של מחשבים ובניתי מחשב ע"י מפרט טכני הנ"ל: USB3 שחור FORCE 500 COOLERMASTER מארז CMF500 80+ A.PFC B600 600W COOLERMASTER כח ספק CMB600 HASWELL H81M-HD3 1150 DDR3 H81 GIGABYTE לוח אם Intel Core i5-4460 Haswell Box Asus DRW-24D3ST DVDx24 OEM Gigabyte NVIDIA GeForce GT 630 2GB DDR3 סט 4 מאווררים למארז 12 ס"מ CoolerMaster Kingston 8GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9/8G הבעיה שלא היה לי מגן ברקים שכחתי לקנות. ברצוני להחליף ספק אחר ואני אודה לכם על העזרה. האם את הספקים הבאים אני יכול להשתמש? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14381 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13732 https://w…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לחברי הפורום, יש לי מחשב נייד דגם ^^ ובחודש האחרון משהו מאוד מוזר, כאשר אני מכבה את המחשב, כל הנורות כבות, אך כאשר אני מדליק את המחשב, הוא כאילו היה רק במצב שינה, היינו אם היה לי איזה חלון של דפדפן פתוח כשסגרתי את המחשב שאדליק אותו מחדש, הוא עדיין יהיה שם. אחד החששות שלי שאולי המחשב, לא נכבה, לא "נח" הוא על מצב שינה סמוי, כאשר אני שם את המחשב על מצב שינה, יש לי נורה מהבהבת, וגם למחשב לוקח שניה לעלות, כאן זה שונה אשמח אם מישהו יוכל לעזור

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. ישבתי כמה שעות ולמדתי את התוכנה OBS אני רוצה לעשות לייב למשחק ..עכשיו אני רוצה שיופיע לי צאט של היוטיוב יש אפשרות כזאת ? והאם אפשר גם לראות את כמות הצופים גם...הכוונה שאני כבר במשחק ורואה גם את הצאט וגם הצפיות ומה אפשר לעשות לגבי השיפור לאגים במשחק עצמו

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by orel80,

אהלן, יש לי בעיה שקורה אחד לכמה ימים בינתיים קרתה 3 פעמים. הבעיה היא שברגע אחד בלי התראה או סימן כלשהו המסך הופך לשחור עד שאני עושה ריסט למחשב. המחשב ממשיך לפעול כרגיל המסך הופך לשחור בלי שום תגובה שאפשר לעשות במחשב חוץ מריסט. * לא עידכנתי שום דבר משמעותי מלבד עדכוני windows ועדכוני תוכנה לכרטיס. הכרטיס הוא AMD Radeon (TM) R9 390 Series גירסאת תוכנה: Radeon Software Version 18.4.1 תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by TheDiesel,

כשאני מפעיל את המשחק The Bureau: XCOM Declassified אני שומע סאונד ואין תמונה אותו דבר במשחק ODDWORLD

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם! ביממה האחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה. כשאני סוגר את מכסה המחשב הוא עשוי לעבר למצב שינה, אך לא, הוא פשוט מאתחל את המחשב... נ.ב איני מוצא את קבצי הDUMP לבעיה משום מה (חיפשתי ב-c:/windows/minidump ואין כזאת תקייה אמר המחשב) הנה הבעיה כפי שתוארה בEVENTS: שם הבעיה: Kernel-Boot מספר זיהוי: 16 מה שכותב: Windows failed to resume from hibernate with error status 0xC00000BB. תודה רבה - System - Provider …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Joseph Laufer,

ערב טוב מישהו יוכל לעזור בבקשה עם כתובית שמופיעה לי כשאני מפעיל את האתר הזה שמצ"ב תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by hilel aharon,

יש לי דיויאר של פרוויזן לפני כמה ימים פתאום הופיע מסך שחור חיכיתי כמה דקות הוצאתי אותו מהחשמל הדיויאר נידלק רואים את הלוגו של החברה ולאחר מכן מסך שחור בדקתי את הארד דיסר הבנתי שהוא גמור החלפתי ושמתי חדש לאחר מכן דיברתי עם החברה הוא אמר לי שהתוכנה נמצאת על הלוח אם ויכול להיות שזה הרזולציות מישהו יודע מה אני יכול לעשות בכדי לגרום לו לעבוד שוב?

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  10. Started by LiorBracha,

המחשב הישן שלי עשה לי בעיות שהוא היה נכבה בפתאומיות או נכנס למצב שינה ולא נדלק בעבר. המחשב היה פשוט נדלק, מפעיל מאווררים וכל מה שצריך, ואחרי כמה רגעים היה נכבה ומפעיל את עצמו מחדש אחרי כמה שניות של המתנה לאותו מצב של מאווררים וכיבוי עצמי בלופים. קניתי מחשב חדש ובישן שמתי דיסק קשיח אחר והבעיה לא הופיע לתקופה קצרה, ועכשיו הוא שוב באותו מצב. אני לא מצליח לעלות על הבעיה כי אין צפצופים ושינוי של מיקום הזכרונות לא עוזר, איפוס הביוס לא עוזר. למישהו יש רעיון מה הבעיה?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by eitan1980,

יש לי בעיה מרגיזה שלא יודע בכלל איך לבודד אותה או לפתור אותה. אצלי בסלון יש תצורה הבאה : מחשב נייח - מחובר בHDMI לרסירבר . מרסירבר מחובר לרמקולים ולטלויזיה . בדרך כלל מדליק קודם רסירבר. אחר כך מחשב וכך המחשב מזהה שיש רסירבר ודרכו מעביר סאונד. אבל אצלי הבעיה היא כזאת - נניח ואני לא משתמש במחשב, אז אני סך הכל סוגר טלויזיה, שם בMUTE את הרסירבר(לא סוגר אותו). כשאני חוזר אחרי זמן מה, מדליק טלויזיה , מגביר ווליום וזהו . זה במצב הנורמטיבי . אבל עכשיו הבעיות מתחילות שלפעמים היה איזה "נתק" (אולי זה נגרם ממצב שינה) ואז הוא יותר לא מזהה את הרסירבר. כמה שאני מנסה - מנסה לרענן DEVICES , הוא לא מזהה שיש רסירבר ואין מנו…

12. Started by jon bar,

מה המשחק הטוב בחיילים

13. Radeon Software Version - 17.7 Radeon Software Edition - Crimson ReLive Graphics Chipset - AMD Radeon R6 Graphics Memory Size - 512 MB Memory Type - DDR3 Core Clock - 800 MHz Windows Version - Windows 10 (64 bit) System Memory - 12 GB 1.8 CPU Type - AMD A10-8700P Radeon R6, 10 Compute Cores 4C+6G המהירות בסיס של המעבד שלי הוא 1.80GHz, ומשום מה, גם כשאין תוכנות פתוחות, הוא על 2.5 בערך (יש לו מהירות טורבו עד 3). 1. האם זה תקין? (המהירות כך גם כשה-CPU נמוך מידי) 2. איך אפשר לייעל את המעבד שלא יהיה כך? תודה רבה!

14. Started by LitalDib10,

שלום, יש לי מחשב נייד של לנובו, ווידוס . השבוע חיברתי את המחשב לטלוויזיה עם כבל VGA לטובת קריוקי. בסיום הערב הוצאת את הכבל מהמחשב. כשהגעתי הביתה הדלקתי את המחשב, הווידוס "עלה" (רואים רק ההתחלה של טעינת הווידוס) אך המסך לא נדלק. כשאר אני מחברת את המחשב למסך אחר, המסך כן נדלק. באופן מאוד מוזר המסך שאליו אני מחברת את המחשב נייד בכלל לא מחובר לחשמל ועדיין המסך של המחשב נייד כן נדלק. נסתי כבר המון אפשרויות אך לא הצלחתי לפתור את בעיה. אינני מצליחה להבין מהו מקור הבעיה, יותר מאשמח אם תוכלו לעזור לי(:

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Adir207,

שלום, המחשב הנייח שלי לא מתכבה. כאשר אני מכבה את המחשב הוא יוצא מהווינדוס, אך לפתע מופיע החלון הכחול הבא והמחשב נדלק: חיפשתי כל מיני פתרונות לשגיאה באינטרנט - ללא הועיל. מערכת ההפעלה היא WINDOWS 7. מבחינת חומרה: מעבד INTEL CORE I5 760 לוח אם GIGABYTE P55-USB3 זיכרון 4 סטיקים של 2GB כל אחד כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GT220 (את נתוני החומרה לקחתי מ-CPU-Z) אשמח לעזרה עריכה: זה מה שכתוב ב-PROBLEM DETAILS של ווינדוס כשהמחשב עולה חזרה: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional informati…

16. Started by Kurichar,

אהלן חברה, יש לי מחשב שהוא די חדש (בן שנה וחצי) ולאחרונה הוא התחיל לעבוד בצורה ממש דפוקה. פעם הוא היה נדלק מחדש תוך פחות מ30 שניות, ועכשיו זה למעלה מ3 דקות על הלוגו של ווינדוס 10. אני ניסיתי לקרוא באינטרנט כל מני דברים אבל שום דבר לא עבד. אשמח לעזרה. מפרט: i5 6600k Gtx 1070 16 ram Ssd Samsung 256gb Seagate 2tb

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. Started by asafh5,

אני מדליק עם הכפתור יש אור בכפתור המאוורים עובדים אין אות למסך ככה חצי דקה ואז המאוורים מפסיקים וחוזרים לעבוד ככה תקוע בלופ ללא אות למסך ספק חדש 450w כרטיס מסך חדש ראם חדש כונן ssd חדש לוח אם ומעבד ישנים רעיונות ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by nisimpaniri,

שלום רב. אני חדש כאן באתר..., אז שלום לכולם! ברשותי מחשב נייד של דל שאמנם נמצא בשימוש כבר 7 שנים, אבל עם מפרט איכותי מאד וסוחב טוב. הבעיה היא שלאחרונה הוא מתחמם מאד אפילו בשימוש די פשוט, מה שגורם לי להבין שכנראה הצטבר אבק רציני שם בפנים. השאלה היא: איך מטפלים בזה מלבד לפנות לטכנאי שיקח לי את המחשב ליום יומיים ויפתח אותו ומי יודע מה יחולל שם בפנים..., האם יש דרך שאוכל לטפל בעצמי בבעיה? תודה רבה מראש!

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. לפני כחודש נאלצתי לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את WIN 10. המחשב - Acer Predator Helios 300. מאז אני תקוע עם ארבע מקלדות: עברית, אנגלית US, אנגלית UK ו אנגלית UK DV, דבר הגורם לפעולה פשוטה של החלפה בין אנגלית לעברית להפוך למסובכת ביותר. בלוח בקרה בתחילה לא הופיעו כלל הפריסות, רק מקלדת עברית ו UK. אחרי העידכון האחרון של WIN הפריסה מופיעה בלוח בקרה אבל הכפתור להסיר את השפה מושבת. חפרתי וחיפשתי ואני לא מוצא פתרון. איך אני מוחק את המקלדת הארורה הזאת ?

20. שלום לכולם ומקווה שזוהי הקטגוריה הנכונה לפרסום הדיון. לא מזמן רכשתי מסך טלוויזיה חדש; LG 60UJ630Y שאותו רציתי לחבר למחשב נייד אשר ברשותי ASUS ROG GL553VE (בעל כרטיס מסך מובנה intel hd graphics 630 + Geforce 1050 Ti) הבעיה העיקרית היא מעין "לאגים" / תנועה לא רציפה בזמן סרטים, משחקים ותוכונת גרפיות שאני משתמש בהן (Autocad וכדו'...) וזה ממש מציק ומקשה על עבודה איתו. אני משתמש בכבל HDMI 2 למסך 4K (חדש ולא הכי זול בשוק+ ניסיתי כבל אחר ואותה תוצאה). ניסיתי כל מיני קומבינציות עם ההגדרות (לחבר את הנייד למסך אחר שהוא גם 4K ופחות או יותר אותה תוצאה, חיברתי נייד אחר למסך שלי ואותה תוצאה) הבנתי שהמסך טלוויזיה, לא מוגדר כמסך מחשב ולכן יש בעיות. כשניסיתי להגדיר רזולו…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by Netanell2004,

שלום חברים, כבר כמה חודשים שאני דוחה את העדכון של windows 10 כי ברגע שהוא מסיים את העדכונים הוא עולה עם תופעה מעצבנת במיוחד. ברגע שאני פותח משהו במחשב שיש לו צבע שחור (סתם תמונה באתר\ ספוטיפיי) - נהיה לי עליו נקודות ירוקות מהבהבות ותוך כמה דקות זה מתפשט לכל מקום במסך ויכול לגרום להבהובים. ריסטרט או החלפת ערוץ בטלוויזיה (לאחר מהמחשב וחזרה אליו) - פותר את הבעיה זמנית, שחזור אחורה ללפני העדכון פותר אותה לגמרי - אבל מונע ממני לעדכן. במצב בטוח אין כלום. בזמן משחק אין כלום. יש לי מחשב בן פחות משנה, לוח אם של אסוס z170 כרטיס מסך של EVGA gtx 1070. ניסיתי: למחוק דרייברים של הכ. מסך ולהתקין מחדש (דרך 'מצב בטוח') לעצור את כל השיר…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי לכולם, יש לי מחשב נייד, ASUS דגם n551jk. הוא מגיע עם כונן קשיח מכני, אחריו קניתי כונן SSD, פתחתי את המחשב והתקנתי את הכונן עם מתאם (את הצורב הוצאתי לצורך הSSD). לאחר התקנת הWINDOWS (ע"י DOK), כאשר אני מבצע ריסטרט למחשב - הוא נכנס ישירות לביוס. לא רק זה, הוא לא מציג אף כונן במחשב. יש אפשרות להיכנס "בכוח" (לא זוכר איך זה נקרא) לכונן הSSD. עוד דבר, כאשר אני נמצא בביוס ולוחץ על כיבוי המחשב (נגיעה קלה), לאחר מכן מדליק אותו - המחשב נדלק כרגיל עם הווינדוס 10. מצרף תמונה של הDisk Managment אם וצריכים לצורך פתרון הבעיה: (C הוא כונן הSSD) ניסיתי הרבה מדריכים ברשת, אך אני כרגע לא יודע מה לעשות בנידון. …

• 7 תגובות
    • 4.5k צפיות
  23. הי, אני מעוניינת לדעת איך אפשר לאפשר גישה לכמה עמדות מחשב בו זמנית ללינוקס שמותקן בשרת?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום יש לי מחשב נייד Dell - inspiron 15. אני מישתמש חלונות 8.1 , נימצא אצלי שנתיים וחצי. משהו מוזר. ספק מחובר חשמל למחשב נייד בטעינה, וזה תקין. בדקתי במחשב נייד טעינה ורואים מלאה 100% מחוברת וניטענת. ועדיין מחובר ספק חשמל. והיתחלתי לשחק משחק Forthite Battle Royale שיחקנו 3 או 4 שעות ושמתי לב במחשב נייד כמה אחוז סוללה כתוב מחוברת וניטענת וירד 76% . והספק עדיין מחובר לחשמל. ולא מבין למה זה ספק כתוב מחוברת וניטענת זה יורד 76% ולא נישאר סוללה 100% מלאה. באמצע המשחק? האם באמצע שעות המשחק משפיע ממש ממש ירידה טעינה סוללה בזמן מחוברת וניטענת ספק חשמל, האם זה נכון? אני בדקתי עידכון ביוס גירסה A04 זה ישן, אני עשיתי עידכון חדש גירסה A11 …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by xDa,

אהלן, פירמטתי את המחשב, לפני הפירמוט היה לי פה : https://imgur.com/n89mE2v אפשרות לבחור מכשיר פלט (שהופך לדיפולט) ועכשיו אין לי את החץ הזה שהיה לי שם. כדי לשנות אני צריך ללכת לפה : https://imgur.com/t9k4MZK ואז לבחור את המכשיר כדיפולט. יש דרך להחזיר את הדרך המהירה עם החץ למטה ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים