עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by star010101,

לילה טוב למומחי הפורום, אני מחפש מודם שהוא גם ראוטר בנתיים למחשב אחד עם אופציה לחיבור ישיר (קווי) + אופציות לאלחוטי בעתיד. כל זאת בתקווה שיפתרו הבעיות עם הAZTECH הגרוטאה שקבלתי מבזק. האם זהו מודם איכותי? טוב משמעותית מהAZTECH? (אם אפשר להשוותו לאלקטל 510) http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=3CRWDR101A75&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=325&aff=Zap# מוכן להשקיע כמה שצריך בשביל איכות. אודה למגיבים בנושא המשך לילה טוב

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by Cynicoren,

שלום, אני חושב להתחבר לסיב האופטי של פרטנר. איזה מודם או ראוטר אני צריך לרכוש? (יש לי כבר מודם וראוטר שמחוברים לרשת של בזק). איך ניתן לדעת שמדובר במכשירים שמיועדים לסיב אופטי? תודה

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  3. לאחרונה הותקן בבית מודם + ראוטר של סימנס (מה שמקבלים בבזק) לאחר שהוחלף מודם + ראוטר של אלקטל שחווה בעיות דומות אך חמורות יותר. המודם מאבד סינכרון פעם בכמה שעות או ימים, עם האלקטל זה היה למשך זמן ארוך, ועם הסימנס החדש זה קורה למעט פחות זמן אבל עדיין ישנם ניתוקים\איבודי סינכרון. עם האלקטל נאמר לי בבזק שנתוני הקו שלי גרועים מאד אך עם הסימנס הנתונים טובים והם כיוונו אולי לבעייה עם האזעקה שמותקנת בבית. מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  4. היי חברים. -עברתי לבית חדש שיש לי ארון תקשורת בכניסה שלשם מושחלות כל הנקודות רשת של החדרים/טלוויזיות בבית. -אין לי יותר מדי מקום (פיסי) בארון תקשורת הזה אבל הצלחתי לדחוף לשם את המודם (של הוט) שמשמש רק כמודם ולא כראוטר. -יש לי ראוטר חזק של שיאומי AX6000 למי שמכיר הוא מאוד גדול ואין סיכוי שיכנס לי בארון, אני לא מוכן לוותר עליו ולכן שמתי אותו בינתיים בחדר עבודה ליד המחשב הנייח שלי. כרגע 3 טלוויזיות מחוברות ישירות למודם של הוט (יש לו 4 יציאות) בארון תקשורת ובנוסף מחובר למודם גם הנקודה של החדר עבודה שמחוברת מהקיר ישירות לראוטר, והמחשב הנייח מחובר לאחת היציאות של הראוטר. יוצא מצב שהראוטר (והווייפי) והמחשב מחוברים לרשת אחת והטלויזיות לרשת אחרת. אני מרבה להשת…

5. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

איזה כדאי את הסמסונג הפנימי לPCI או אתה של אלקטרז? ממה שאני מבין לזה של אלקטרז צריך להתחבר דרך IP של רשת מקומית ורק אז הוא יוצא לאינטרנט, ולמעשה צריך להגדיר כמו הגדרות PROXY במחשב כדי שתתאפשר בכלל גישה לאינטרנט(בדיוק כמו שאני צריך להגדיר כשאני רוצה לשתף את האינטרנט בין שני המחשבים ברשת המקומית שלי), והדבר הזה נראה לי רקוב מהיסוד שלו. אתה המודם הזה צריך לחבר לכרטיס רשת. האופציה השנייה היא מודם ADSL של סמסונג, שלא הצלחתי למצא עליו שום ביקורת בשום מקום, וחיפוש בGOOGLE עליו מעלה פרטים אך ורק באתר היצרן. לא ייצאו למודם הזה שום דרייברים באתר היצרן, וצריכים להסתפק בדרייברים שמסופקים בתקליטור בעת הרכישה(בדיוק כמו מודמי ה56K הקבריים האלה). כמו-כן, דף הוראות ההתקנה של המודם הזה הוא…

• 39 תגובות
    • 5.3k צפיות
  6. Started by noob,

יש לי מחשב נייד , (תוכלו להסתכל במפרט) . השאלה אם מודם Ethernet (למשל ה Samsung ) יעבוד במפרט מחשב כמו שלי , כי הוא דיי חלש .. תודה לעונים ..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. דבר ראשון מה ההבדל בין האב לסוויץ' ? הם הרי עושים את אותה המטלה בדיוק .... אני רוצה להחליף את המודם של דוד שלי Rotal USB ADSL ALE130 ואת המודם שלי Rotal USB ADSL ALE070 אצל דוד שלי אין שום בעיה אצלי העניין יותר מסובך - אצלי יש רשת בשתי המחשבים יש כרטיסי רשת בכל מחשב כרטיס אחד ( נתקלתי בכאלה שיש להם 2 ויותר ??? ) אני צריך האב או סוויץ' ? ( שזה נוגע לשאלה הראשונה שלי ) וכמה זה כואב לי בכיס ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. ביצעתי היום טרנספר חזרה מ UFI לחבילת 15/800 בתשתית NGN ועלי יהיה לגשת לבזקסטור לאסוף מודם. ישנה אפשרות לאסוף גם ראוטר אלחוטי, אך מאחר וברשותי כרגע WRT54GL שמריץ קושחת עגבניה (1.27) אותו אני די מסמפט, תהיתי איזה מודם יהיה כדאי לבקש והאם יש בכלל בעיות תאימות מוכרות כלשהן אשר מצדיקות העדפה של מודם זה או אחר... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  9. Started by Radical Dreamer,

שלום לכולם. אני קונה נתב חדש ובאותה הזדמנות אני רוצה להחליף את המודם הישן של בזק (ALE 070....) שיתחבר לנתב. אז ככה: 1. איזה מודם ADSL הכי טוב לדעתכם ולמה? 2. המודם שיש לי כרגע הוא *לא* של בזק אלא בבעלותי. האם בזק יתנו לי מודם בחינם? אם לא - כמה זה אמור לעלות?

10. Started by devilh,

אני צריך המלצות מי הם המודמים הכי טובים -כלומר-לא צריך לכבות להדליק כל הזמן,אין בעיות מיוחדות וכל מאפיין אחר שעולה על דעתכם(אם אפשר-פירוט גם לבזק וגם להוט),וצריך לתמוך ב-5 Mb ומתחבר בתקן Ethernet

• 64 תגובות
    • 8.6k צפיות
  11. Started by redead,

אחרי איזה 8 חודשים כולה נדפק לי המודם מסוג 1320ROTAL שחור קטן ובמקום זה כרגע קיבלתי מודם AZTECH600E .. אז קודם כל רציתי לדעת שבאמת קיבלתי מודם שנחשב יותר חדיש וטוב? וגם הציעו לי תמורת התחייבות ל2 לקבל אחד מהדגמים הבאים של ראוטרים : Siemens SL2141 או חברה אחרת שכרגע אני לא זוכר את שמה אבל הדגם של הראוטר הוא AM6046 .. משהו מהראוטרים האלה שווה משהו?? יש לי כרגע נתב של 3COM שקצת עשה לי בעיות בעבר השאלה אם שווה בכלל לקחת מהם משהו כי מניסיון ה"מתנות" האלה לא כאלה משתלמות..

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by IRIVERMAN,

אני מתתחבר מחדש ל-ADSL אחרי אכזבה קשה מהכבלים.. כעת אני צריך לבחור מודם (מבזקסטור) רציתי לדעת איזה מודמים (USB 1) מומלצים..? (מבחינת סינכרון, מהירות תגובה וכו'..) תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  13. Started by Kzer-Za,

הי, לבן משפחה שלי יש מודמראוטר של בזק עם כיסוי אלחוטי די עלוב. (לא יודע את הדגם) אני אישית עובד עם תשתית הוט אז אין לי נסיון עם תשתיות בזק. האם כדאי לקנות מכשיר משולב מודם+ראוטר או שעדיף לקנות ראוטר נפרד ולבקש מבזק שיספקו מודם? (אם הם בכלל עושים את זה). במידה ומכשיר משולב הוא העדיף האם יש המלצות לאחד עם כיסוי אלחוטי טוב?

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  14. Started by orenu,

קודם כל פשוט להתחבר ל IP קבוע דרך הספק בלי תוספת , לא צריך הגדרות ולא תמיכה ,המכשיר HOTBOX ברגע שמחובר לחשמל אתה פשוט גולש ולא היה לי ניתוק אחד !!! מה ששמעתם מאז שעברתי ל IP קבוע כבר שנה וחצי אין ניתוקים ואני גולש ב WIFI חופשי מצויין .חייגן זה חיבור וירטואלי שנעשה מהבית שלי להעברת מידע אליי ,בעוד ה IP קבוע הוא חיבור דרך הרשת הפנימית של הוט ,כך שהחיבור לספק נעשה אצלם ורק צריך לחבר את המודם לחשמל ולגלוש . מרגע שהוט שדרגה את הרשת ל 8 ערוצי הורדה כל אחד מהם יכול לקבל 50M וסה"כ המודם יכול להוריד 400M ולעלות 100M בתאוריה , כך ש 100M הורדה זה מהירות נמוכה מהפוטנציאל , כל ערוץ מוריד 12.75 ממוצע !!! מתוך 50M !!! בחודש האחרון שודרג גם ערוצי העלאה ל 4 ,סימן לבאות?. להוט אין מגבלת…

• 5 תגובות
    • 8.9k צפיות
  15. Started by LevTheKiller,

שלום, אשמח לדעת האם הדגם הנמכר בחנות זיגזג2000 : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=199_190&products_id=4653 של הנתב המומלץ wrt45gl של לינקסיס הוא הדגם שאתם ממליצים עליו (גרסה 6 או משהו כזה ).. מה אתם אומרים? תודה רבה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 968 צפיות
  16. מישהוא פרץ לי למחשב ? :s05:

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  17. אני מנסה להגיב בפורום הזה: http://www.tevalife.com/forum/topic.asp?FORUM_ID=235&tevalife=yes ומשום מה אני ממשיך לקבל שגיאה! בפיירפוקס השגיאה המופיעה מצורפת, באקספלורר פשוט מופיע לי דף שגיאה "the page cano't be displayed"! איך אני מתקן את הבעיה? אני רואה שאנשים אחרים הצליחו לפרסם בפורום ההוא! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by nabuco,

שלום. אני מחפשת משווק למוצרי לינקסיס. מכירה את חב' טק-דטה, אך הייתי שמחה להכיר חברה אחרת דומה לה אך יותר טובה.. תודה מראש-

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by mrraz,

אני מנסה להשיג אותם מהבוקר והדבר היחידי שעונה שם זה התקליט

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  20. Started by Illectronic,

היי, יש לי תקלה מוזרה שכשאני מוריד קבצים גדולים הם תמיד יוצאים פגומים. כשאני מוריד קבצים של מגה פחות או יותר הקובץ הוא בסדר. אם אני מוריד למשל סרט הוא מראה קובץ מלא, אבל בצפייה של הסרט הוא פשוט נחתך באמצע (אם אני מריץ קצת אז זה ממשיך לנגן). בפתיחה של קבצי RAR שהורדתי אני תמיד מקבל שגיאה שהקובץ פגום. יש לי נטגיר שמוגדר כמודם ונתב טיפילינק 1043. התקלה היא במחשב בחיבור אלחוטי. במחשב בחיבור קווי ההורדות תקינות. הורדה ישירה. בהעברת קובץ בתוך הרשת למחשב האלחטי הקובץ תקין. ניסיתי מנהל הורדות והורדה מהדפדפן. ניסיתי להוריד בחיבור דרך הנטגיר כשהוא מוגדר כנתב אך אותה התוצאה. החלפתי מתאם אלחטי. שמרתי לכונן קשיח אחר במחשב. ניסיתי להוריד כשכל פעם מחובר כרטיס זיכרון אחד ועם כולם הקבצים …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Potter,

שלום, מישהו יכול לתת הסבר(מפורט) מה ההבדל בין המוגשים שלעיל? בעיקר בין HUB וROUTER? תודה

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by abarbotel,

בהגדרות הנתב שלי שהוא אדימקס בי אר 6204 w יש כמה מושגים בהגדרות שאני לא מבין מהם ואיך הם משפיעים MTU Size UPnP וערוץ של האינטרנט האלחוטי קיימים 12 ערוצים שלי נמצא על 6 מה זה משנה ואיך זה משפיע? ולגבי הmtu הבנתי שזה גודל העברת חבילות ,לא כדאי להגדיר את זה על הכי גדול?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by achiya1,

לילה טוב שמתי לב לדבר נדיר אצלי במחשב הביטורנט ירד במהירות ההורדה לאיזור ה200 ק"ב (אני מנוי ל4 מגה ) בד"כ אני מוריד על 450-470 בזמן שזה ירד ל200 שמתי לב שהעלאה עלתה בצורה מוזרה ל80 ואפילו ל 90 + בד"כ המקסימום זה 50 אצלי ממש מקסימום יש לזה הסבר הגיוני ? יכול להיות שבזק שוב פעם שידרגה אנשים באפלווד? אולי בגלל ראש השנה או משהו כזה? אבל בגלל שזה מוריד לי מההורדה זה קצת לא מסתדר תודה

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  24. Started by mrsph666,

השאלה בכותרת, תודה.

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by eladh16,

שלום. בנתב שלי - asus am 604g יש את האפשרות Xpress technology. מהי עושה והאם כדי להפעיל אותה? תודה

• 3 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים