עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by adlanm,
    • 0 תגובות
    • 424 צפיות
  2. http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-127130-00.html?tag=13-49-47 :-X

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by OTIME,

זה בעצם מחשב עם כרטיס מסך . קופסא אחת לכל השירותים טלפון + אינטרנט + ראוטר + טלוויזיה . חבילה 200/10 , 200 מגה הורדה ,10 העלאה. מודם לתמיכה באינטרנט למהירויות הגבוהות ביותר בשוק. +מתאם לרשת ביתית קוויות על גבי הכבלים . אפליקציות ממיר פייסבוק, Media Center, Youtube דפדפן ומגוון אפליקציות מתקדמות על מסך הטלוויזיה המאפשרים ללקוחות ליהנות ולנהל את צריכת המדיה והתקשרת מפלטפורמה מרכזית אחת. שירות Picture in Picture PIP - אפשרות לצפות בשני ערוצים במקביל, כאשר הצופה קובע מה הערוץ הראשי הגדול ומה המשני הקטן והמיקום שלו במסך, טוב לפרסומות או הפסקות במשחקי ספורט. ממשק ויזואלי עם תמונות לתכנים ולוגו לכל ערוץ. ערוצים מועדפים לפי סדר, סינון הקלטות שטרם נצפו , תיקיית הקלטו…

4. Started by Armageddon1,

מחר (כלומר כבר היום) מגיע טכנאי בזק לבית להתקנת האינטרנט . ביקשתי מנציגת השירות בהוטנט שתתן לי גישה לשירות . היא אמרה לי לבחור שם משתמש וסיסמה ( מעניין למה אין להם דרך אוטומטית לשלוח שמות משתמש וסיסמה זמניים והלקוח יחליף אותם בעצמו ) עכשיו השאלה שלי איך הולך השם משתמש אצלהם ? user@hotnet.il ? או משהו אחר אחרי הכרוכית ? איך אני בכלל יכול לדעת לפני שמגיע הטכנאי שחוברתי כהלכה לשירות ?

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  5. קרדיט לאתר Rotter. הוט נשאלה בדף הפייסבוק שלה מהיא המהירות התקינה בבדיקת מהירות בחבילת 100 מגה. תגובת המשך של הוט: כמו שהוסבר ע"י חגית, אין מהירות ספציפית מכיוון שישנם גורמים נוספים אשר משפיעים על מהירות ההורדה, גם כרטיס הרשת שלך במידה ואינו עומד בתקן יכול להאט את המהירות, במידה ואתה משתמש ברשת אלחוטית על מנת לגלוש יש האטה של מהירות הגלישה, במידה ויש לך באופן אישי איטיות מסויימת בגלישה, תוכל גם אתה וגם אמיר לפנות לחגית והיא תשמח לבדוק זאת באופן פרטני למנוי שלך. עכשיו, השאלה היא, מה זה אומר? זה קריטי, או שזה מובן מאליו בעצם? קרדיט לאתר Rotter.

• 33 תגובות
    • 6.6k צפיות
  6. Started by GMTK,

אז ככה ליפני כמה ימים הוט החליטה שיש אתרים שיש בהם יותר מידי מידע צריך לסגור אותם. בגלל שהם נותנים 100M יש להם עומס אז הם רוצים שלא נוריד דברים שלא ניגלוש באתרים כבדים ועוד והם כאילו אומרים שהם נילחמים באתרי הורדות. אני אישית חושב שזה טיפשי אבל הינה הסרטון והסברים בנאדם תותח שעבד קשה בשביל זה. "אם תוכנה או תוכן מסוים מוצאים חן בעיני, אני משלם עליהם. אני מוחה על חסימת הרשת על ידי גופים מסחריים" http://www.internet-israel.com/internet/%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98/%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%A2-%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99-%D7%A2%D7%9C-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98/%D7%9E%D7%A6%D7%A0%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%90%…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  7. האם זה הגיוני והאם כדאי להעלות את המהירות למאה מגה אצל בזק?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by psychuil,

אז ניסיתי להצטרף להוט, אחת העלויות שהם אמרו לי זה 300 שקל התקנה. לי זה נשמע קצת מוגזם 300 ש"ח להתקנה של נקודות בדירה שכבר קיימת בה תשתית. למישהו יש נסיון עם העניין?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. העלילה מצדיקה את השם, הוט ברוב חוצפתם בתמיכה העסקית אומרים כל פעם אותו דבר "יש בעיה איזורית SNR רעשים בקוים ואין צפי בדרך כלל זה 3 שעות" ועוד המנהל שלהם אומר שאין צפי וזה יכול לקחת חודש,חודשיים," אין בושה! אז במשך כבר שבוע שלם יש את הבעיה הזאת כל יום במשך יותר מ 6 שעות וגם אחרי זה הוא עובד בצורה לא תקינה. היום זה עבר את הגבול ש-מ 8:30 עד 00:00 לא היה אינטרנט בכלל בכלל, יותר מ 99% איבודי מידע וניתוקים. וגם ב 01:00 שזה חזר יש יותר מטריליון שגיאות בתוך המודם. רק מכבה ומדליק את המודם ויש יותר מ 5000 שגיאות. בלי שאני יעשה כלום זה עולה ללא הפסקה, רק לוחץ ריפרש וזה קופץ. ובזק המעפנים האלו שיעשו כבר NGN ברמת גן, די נמאס, כבר 80% עשו ואנחנו פה אחרונים. יש מישהו ברמת גן שגם סובל מכ…

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. זה בכל אזור ירושלים? או רק בגילה?

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. מאז ששידרגתי את האינטרנט ל100 מגה של הוט כל הזמן יש לי טעינות ארוכות של resolving host. יש לי מודם\נתב hotbox. משהו יודע על מה מדובר ואיך לפתור את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. Started by PHOENIX18,

שלום לכולם לאחרונה שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ל30 מגה וכרגע מותקן לי רק ההוטבוקס שמשמש גם בתור נתב לפני כן היה לי נתב של DLINK מדגם DIR615 ההוטבוקס ממוקם בחדר ממ"ד אבל הדלת שלו תמיד פתוחה והסלון יחסית קרוב לחדר והבית שלי הוא בן מפלס אחד בלבד כאשר אני צופה עם הסטרימר בסרטים שאני משתף ברשת הביתית יש תקיעות רבות וגם כאשר אני גולש באייפד שלי בסלון איכות הקליטה של הWIFI היא בין פס אחד לשני פסים במקרה הטוב מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? אולי אפשר להגדיר את ההוטבוקס כמודם בלבד ואליו לחבר את הנתב הקודם? או אולי לרכוש נתב חדש מתקדם יותר ולהגדיר את ההוטבוקס כמודם בלבד? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לחברי הפורום, אני מחובר להוט-נט התשתית VDSL, כבר יומיים שמתי לב כי כתובת IP אינה משתנה גם לאחר ריסטארט למודם ולראוטר. האם עוד מישהו שם לב לתופעה?

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  14. הוט – מערכות תקשורת בע"מ ("החברה") 20 ביולי 2011 לכבוד, רשות ניירות באמצעות המגנ"א לכבוד, ערך הבורסה לניירות ערך בת"א בע"מ באמצעות המגנ"א ג.א.נ., הנדון: דוח מיידי בדבר שדרוג תשתיות בהמשך לאמור בדוח התקופתי של החברה (כפי שפורסם ביום 10 במרץ 2011 (מספר אסמכתא: 2011-01- 075777 ; ר' סעיף 1.20 לדוח), בקשר עם כוונת החברה לפעול לשדרוג תשתיות ההפצה הקיימות שלה, החברה מתכבדת להודיע בזאת, כי ביום 19 ביולי 2011 , אישר דירקטוריון החברה התקשרות בהסכמים לביצוע שדרוג התשתיות כאמור. על פי ההתקשרויות שאושרו, תרכוש הוט טלקום (תאגיד בשליטה מלאה של החברה) מצדדים שלישיים ציוד אופטי מתקדם, עבודות ושירותים לצורך שדרוג התשתיות, לרבות שירותי תחזוקה, בהתאם לפריסה וללוחות …

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by menymu,

בזק בינלאומי הציעו לי ב-30 ש"ח לחודש 100 מגה. עכשיו הקטע שבשביל להנות מהכבל החדש הבנתי אני צריך חייגן. בלי חייגן אני על הכבל הישן - מד1 אין לי כרגע ציוד שיכול להתחבר ל-100 מגה בחייגן L2TP מה אתם אומרים כדאי לעשות?

• 24 תגובות
    • 10.5k צפיות
  16. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- עריכה: בעיה בראוטר- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=530867.msg4530367#msg4530367 ----------------------------------------------------------------------------------------------------- חיבור הוט+בזק בינלאומי (גיימר), מחובר ראוטר 1043NB של TP-L. היה 12MB ועבד תקין. שידרגתי בשבוע שעבר ל-30MB, קיבלתי מהוט את "הוטבוקס" (שמוגדר כמודם) ואחרכך עידכנתי את בזק בינלאומי בעניין. המהירות עלתה, אבל רק באחוזים בודדים! דרך היוטורנט אני מוריד על 1.3Mb/sec, ממש כמו במהירות הקודמת! בבדיקה דרך האתר speedtest, אני מקבל תוצאה של חיבור כללי במהירות 17MB ולא 30MB כמו שצריך להיות! …

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. תשתית הוט, ספק הוטנט, חיבור מוגדר על חייגן. הוטבוקס שמוגדר כמודם, ראוטר טיפילינק 1043. אני לא מצליח להגדיר נכון את הראוטר :-/, הוא מחובר קווית למחשב. כתובת השרת שקיבלתי מהוטנט היא 213.57.2.5. את שם המשתמש אני מכניס עם סיומת @hotnet את החיבור מגדיר על l2tp מה אני עושה לא נכון?

• 10 תגובות
    • 6.8k צפיות
  18. Started by Torian,

שאלה, האם כאשר ההוטבוקס משמש כמודם בלבד הוא גם מחייג את ההתקשרות L2TP עם הספק או שהנתב שמחובר אליו צריך לבצע את החיוג הזה? האם משתלם להחליף את המודם מוטורולה אינטרנט והמודם מוטורולה טלפוניה שלי בהוט בוקס? אם ההוטבוקס מבצע את החיוג לשרת הL2TP בעצמו ואני יוכל להגדיר את הנתב 1043ND שלי לdynamic ip הרי זה יתן חיבור הרבה יותר יציב לא?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by Idan Korngut,

שלום, יש לי תשתית של הוט והוטבוקס4 וקיבלתי מהעבודה ראוטר של LINKSYS. אני רוצה לחבר את הראוטר אלחוטית כדי שישמש שמגביר/מגדיל טווח ולא הצלחתי למצוא איך עושים את זה. תודה!

20. Started by As-21,

שלום רב אני מריץ בבית pfSense כראוטר הייתי ב 100 מגה עם הוטבוקוס 1 שעבדתי איתו כ Bridge mode. שידרגתי את האינטרנט ל 500 והחליפו לי את ההוטבוקס להוטבוקס 4 + שדרגו שני ממירים למני פייברבוקס. אני מסמן את האפשרות של bridge mode מההוטבוקס עושה ריסט אבל משום מה הוא חוזר לעבוד כראוטר ולא מודם בלבד. האם אני מפספס משהו או צריך לעשות משהו אחר בנוסף ?

21. Started by sh3007,

אם אני מתקינה רשת של הוט האם כדאי לקחת את ההוטבוקס ולחבר אליו שלושה נייחים ולשים מגביר טווח לכל הניידים השונים על מנת לקלוט בקומה שניה? פליז תעזרו לי אני מבולבלת

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  22. Started by yairnachum,

אהלן, קניתי ראוטר חדש ac86u של אסוס הגדרתי והכל הלך חלק אבל האקס בוקס שלי מסרב להתחבר לראוטר גם קווית וגם אלחוטית. לדעתי זה בגלל שההוטבוקס מוגדר עדיין כנתב, איך אני הופך אותו למודם? פשוט לוחץ על מצב גשר בהגדות שלו? זה יספיק? אין צורך בשינויים נוספים? כי שניסיתי את זה הראוטר הפסיק לקבל ממנו אינטרנט עד שהחלפתי את החיבור לחיבור אחר בהוטבוקס... למישהו יש ניסיון בעניין?

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  23. יש לי הוטבוקס שמוגדר כאלחוטי מחובר אליו מחשב אחד עם כבל רשת + מחשב נייד שאני גולש דרכו בצורה אלחוטית מהוטבוקס אני רוצה לחבר להוטבוקס ראוטר נוסף עם כבל רשת ולגלוש דרכו (הראוטר הנוסף) בצורה קווית+אלחוטית אבל שגם ההובוקס ישאר אלחוטי. איזה כבל אני צריך והאם הדבר אפשרי? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Ronen Mars,

היי, האם יש להשתמש בהוטבוקס כאחסון סרטים ותמונות בשביל הסטרימר בסלון ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. לפי הבנתי ניתן לחבר כרגע 3 התקני תקשורת ויתקבלו 3 כתובות איפי שונות - מה יוצא להוט מזה ? הרי אני סתם שורף להם 2 כתובות איפי נוספות בחינם...אני מניח שהם יחסמו זאת בקרוב.. האם יש משמעות לאיזה יציאה אני מחבר את הנתב? ההגיון אומר יציאה מספר 1...

• 5 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.