רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי ראוטר 3COM ואני תוהה מדוע הוא לא עולה לי אחרי שאני עושה לו RESTART או מוציא / מחזיר מתח האם בחיבור ללא חיגן אין חיבור אוטומתי? מה עלי לקנפג בו כדי שיעבוד כשורה? האם בחיבור PPTP או L2PT זה כן מחייג אוטומתי בנפילת מתח או קו תקשורת? בתודה מראש, יהודה
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי בעיית תשתית שהזמנתי אליה טכנאי של ניתוקים ויציאה מסינכרון של המודם כבלים. האם בעיות תשתית יכול לגרום ל ping spikes ? אני לא מצליח לשחק במשחקי רשת בכלל ועשיתי כרגע בדיקת פינג לגוגל הפינגים נעים בין 80 ל 250.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לתשובה על הקושיה :) הגדלתי בבית את המהירות ל 40 מגה. נכנסתי לאתר של בזק לבצע בדיקת מהירות, והמחוג מגיע עד 13 מגה (במקרה הטוב). כשהתקשרתי לבזק, טענה הנציגה שצריך להחליף ראווטר כי הוא מאוד ישן, וזה יפתור את הבעיה. אני תוהה האם זה נכון? מצ"ב תמונה של הראווטר שלנו בבית. אשמח לעזרה ומאוד אעריך את תשובתכם.
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
האם במודם שמשולב בתוכו גם ראוטר ש HOT מביאה אפשר להפנות פורטים ולשנות הגדרות כאלה כמו בכל ראוטר ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
שאלה של חובבן: ברשותי ראוטר של אדימקס (6204). כדי להגדיל את טווח הרשת גם לקומה תחתונה קניתי AP של TLPLINK WA601G וברצוני לחבר אותו כרפיטר. להפתעתי ראיתי בט.פ.לינק שאם הוא משמש כרפיטר אי אפשר להגדיר לו הצפנה של WPA (רק WEP). נראה לי קצת מוזר. האם באמת יש איזו הגבלה עקרונית להשתמש ב WPA כאשר יש REPEATER? מצאתי מדריך של אייבורי שאומר שיש לבטל את ההצפנה: http://www.ivory.co.il/UploadKbFiles/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A%20%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%94%20AP.pdf אשמח לדעת אם באמת אני צריך להפקיר את הרשת... תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אמרו לי היום שבכדי להקים רשת אני יכול שתי אפשרויות: 1) באמצעות מחשב שדלוק כל הזמן ומחובר לאינטרנט. 2) באמצעות ראוטר אבל אז אני צריך IP קבוע - משהו שלא שמעתי עליו בחיים כי תמיד חשבתי שהראוטר שומר על הIP. (יש לי חיבור כבלים) מישהו יכול להביר לי בבקשה את העניין.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אני גולש היום במהירות של 1.5 ושוקל לשדרג למהירות של 10 מגה. אני משתמש היום בנתב ישן של חברת EDMAX מדגם BR-6204Wg שלא תומך בתקן N. האם לתקן זה יש חשיבות גדולה בגלישה במהירויות גדולות או שאני יכול להמשיך ולעבוד עם הנתב הישן שלי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה קשה של ניתוקים אקראיים מהאינטרנט. היות ואינטרנט בד"כ חוזר עם אתחול המודם (ושום דבר אחר), אני מניח שהבעיה בו. דיברתי עם הטמיכה הטכנית של הוט, והם טוענים שהבדיקה מצידם מראה לא רק שהן הקו והן המודם תקינים - אלא שהם לא רואים בכלל ניתוקים אצלי, ומצידם זה נראה כאילו אני נשאר מחובר באופן קבוע. האם הגיוני שזה יראה להם כאילו אני מחובר גם כאשר המודם מנותק מהחשמל?
-
- 19 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לדיון הזה, אני מעוניין לפנות ל-014 ולהתעמת איתם לגבי בעיות באימיול. רציתי לדעת האם גם אתם סובלים מבעיות דומות באימיול. אני מדבר בעיקר על ניתוקים חוזרים משרתים, על LowID ועל הודעות כגון "Port unreachable". אשמח לשמוע מניסיונכם. אני בבזק בינ"ל רק שבוע וחצי אבל מיד כשעברתי אליהם שמתי לב שרוב הזמן אני מקבל Low ID באימיול, עם הודעות "Your port is unreachable", למרות שהכל תקין בחיבור שלי (וכאשר אני מתחבר דרך ספקית אחרת הכל עובד טוב). מעבר לזה יש לי ניתוקים חוזרים משרתים. עדיין אין לי ממצאים לגבי מהירויות הורדה (וגם קשה לשייך את זה לספקית). צביקה.
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחרי פעמיים שאני משנה MAC ADDRESS (לא של הראוטר ולא של המחשב, שאני המצאתי), אני צריך לנתק את המודם מהחשמל ולהחזיר אותו חזרה כדי שהאינטרנט יפעל שוב, למה זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
והאם הוא עדיף על ה TP-Link9980? מה רכישה עדיפה?
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלוםהאם ה FIBER BOX של HOT יכול לשמש אותי כמודם בלבד ולחבר לו ראוטר ?והאם הוא ימשיך לתפקד כממיר וכמודם לטלפון ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ה - router הוא Linksys WRT54G. הוספת firewall נוסף מבוסס תוכנה נותן הרגשה של קונדום בתוך קונדום, האם באמת צריך אותו ?
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי את ההוטבוקס כבר בערך שנה. מייד כשהותקן ביקשתי להפוך אותו למודם בלבד כי קראתי את הביקורות השליליות עליו ולא רציתי להישאר עם ראוטר גרוע. האם לאחר תקופה יחסית ארוכה ומספר עדכוני FIRMWARE שהוט שחררו אפשר לומר שההוטבוקס השתפר וכבר אפשר להשתמש בו כנתב (אם לא מצפים כמובן לתכונות מיוחדות). ? האם הוא כבר מאפשר חלוקת כתובות IP ברשת הבייתית לפי MAC ADDRESS ? תודה על ההתייחסות
-
- 21 תגובות
- 5k צפיות
-
-
בימים אלה אני עובר מ- UFI ל- NGN. ה- WRT54GL האהוב שלי כיום מחובר למודם של הוט ופשוט עושה DHCP על ה- WAN. ניסיתי לדלות אינפורמציה מהחבר'ה בתמיכה הטכנית של בזק לגבי אופן פעולתו של ה"ראוטר" שהם נותנים עבור חיבורי 20 מגה ולא קיבלתי תשובה ודאית. השאלה היא כזו - אני מעוניין שהמודם\ראוטר של בזק יעשה את עבודת ה- VDSL מצד החוץ וישרת DHCP מצד הפנים. את כל השאר (כדוגמת NAT ו- WIFI) אעשה בעזרת ה- WRT54GL שיחובר, כמו היום, עם ה- WAN שלו למודם ורק יבצע DHCP ריקווסט כלפיו. יש סיבה שזה לא יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש להחליף את המודם/ראוטר שיש לי מבזק (Siemens SL2-141), כרגע גולש על 10 מגה אבל הראוטר נמצא אצלנו קרוב ל7 שנים ומתחיל להוציא קולות ולהתנתק אחת לכמה ימים, הגיע טכנאי של בזק והציע לי לחדש את האחריות במחיר של 7.70 שקלים לשנתיים, כלומר 184 שקל, עשיתי חיפוש קצר באמאזון וראיתי שאפשר לקנות את אחד מהראוטרים שכתבתי למעלה ב23$, כלומר 81 שקל, השאלה היחידה שעוברת לי בראש היא האם הראוטרים האלו יוכלו לשמש כמודם ? אני משתמש בחיבור PPoE, ויודע לקנפג את הדברים האלו, אבל מעוניין לדעת את העובדה הזאת לפני שאני אעשה קנייה כדי לא סתם לקנות משהו (כמובן שאוכל לחבר אותם לסימנס הנוכחי, אבל הוא מתנתק אחת לכמה זמן וזה לא כל כך יעזור לי ). תודה
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני רוצה להסדיר את זה לתמיד. האם בחיבור adsl , ה-ip משתנה כל כמה דקות לעומת חיבור כבלים?
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש לי EDIMAX 6424N שמתחיל לעשות בעיות... אני מנסה להבין אם הבעיה באמת ממנו (לצערי גם האחראיות שלו פגה בדיוק עכשיו 3 שנים וקצת) 1) אני מחובר עם 12MB ו DHCP עם מודם של HOT (תומפסון) דרך הכבלים ובזק בינלאומי בתור ספק 2) ניסיתי להגדיר L2TP על מנת להשתמש בשרתים של 014 ולהאיץ גלישה - ואכן הגלישה הייתה מהירה יותר מבחינת טעינת דפים אך לאחר כמה שעות הROUTER היה מתנתק ורק RESTART שלו אפשר להחזיר את החיבור 3) לאחר כמה שיחות עם בזק וHOT הבנתי שאין לי ברירה אלא לחזור לDHCP 4) אך הבעיות בDHCP שלאחר יוום יומיים של גלישה הROUTER גם כאילו נחנק והגלישה מאוד איטית - מחייב שוב RESTART של הMODEM ושל הROUTER 5) עכשיו בודדתי את הROUTER וחיברתי את הMODEM ישירות למחשב וכרגע זה נראה מהיר ויציב הא…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במשרד עם 15 מחשבים, כולם חוטיים, אנו זקוקים לראוטר יציב היות והD-Link של בזק קורס. מנסיון טוב בבית עם הTLWR940N חשבתי לרכוש אחד גם למשרד, האם הוא יעמוד בעומס (עם או בלי DD-WRT)? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-