רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אם משהו מכיר את הנושא אז שישלח הודעה או בפרטי או בכל מקום זה פשוט דחוף ביותר !!! תודה
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
אמנם מדובר בבעיה שיש לי עם אקסטרימר סיידווינדר אבל מקווה לקבל עזרה בעניין העקרוני של מיפוי כונן רשת בחלונות 7 של התקן אלחוטי. עד לאחרונה לא היתה בעיה למחשב הנייח שלי המחובר קווית לראוטר אלחוטי לזהות במיפוי הרשת את התיקייה הרצויה בכונן הקשיח של ההתקן האלחוטי (האקסטרימר) בחדר הסמוך. כרגע משום מה הזיהוי הזה לא מתבצע אף כי האקסטרימר מצליח לקבל IP משלו (192.168.1.3 במקרה זה). אני זוכר שבעבר בזמן מיפוי הכונן בחלונות 7 השם שהיה מופיע בשדה התיקייה היה \\WORGROUP\MYXtreamer\xstreamer\sda1\test שזה השם שמופיע כרגע באקסטרימר עצמו ואז הייתי מקצה לזה אות כונן והייתי רואה אותו באקספלורר. כרגע בשם הזה מתקבלת הודעה שלא ניתן להתחבר. חסרה לי אולי איזו תחילית לפני ה-WORKGROUP? בכ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלומות חברי הזון, יש לי בעיה מטומטמת ומתסכלת גם יחד. התייאשתי מלנסות לפתור אותן לבדי, ומכיוון שאני לא מוכן לשלם 12 ש"ח בחודש לתמיכה הטכנית של בזק ברשת האלחוטית(כי אני הולך להשתמש בה רק פעם אחת) לא נותר לי לאן לפנות מאשר לכאן. אז ככה, יש בביתי רשת אלחוטית, הראוטר הוא של ROTAL. כמו כן, יש לנו לפטופ אחד ישן שאין לו כרטיס אלחוטי מובנה, ולכן קיבלנו מאנשי בזק מתאם אלחוטי המתחבר בUSB(דגם: ROTAL WLAN DRUC-U3). הרשת היא רשת מאובטחת בWAP(או WEP) עם קוד גישה בלבד(מאוד פשוט גם). כל המחשבים מתחברים לרשת באופן נפלא בעזרת הקוד גישה, חוץ מהלפטופ עם המתאם. הבעיה היא, שהוא פשוט נורא מסובך(אני חושב). הוא(הלפטופ עם המתאם) מתחבר לרשת אלחוטית שכנה(לא שלי) אשר לא מאובטחת, אך כאשר אני מ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הגדלתי את המהירות מ2.5 ל4 מגה ולצערי בבדיקת המהירות שעשיתי(דרך האתר של בזק) המהירות אפילו לא קרובה למה שהיא צריכה להיות(נע בסביבות ה300) מה שמוזר כאן שבמחשב השני באותה בדיקת מהירות זה מוריד מעולה(500+) מה שאומר שמבחינת הספק והתשתית הכל בסדר והבעיה היא אצלי..... ניסיתי להבין מה ההבדלים ומצאתי ככה... א.אני מחובר בקווי והמחשב השני מחובר באלחוטי ב.אני עם ויסטה והמחשב השני עם xp מה שניסיתי זה לחבר את שלי באותו כרטיס רשת אלחוטי שנמצא במחשב השני ועדיין התוצאה נמוכה בהרבה מהמחשב השני.. הבנתי שיש מצב שצריך לשנות משו בפרוטוקולים של הויסטה אולי זו הבעיה אך לצערי אני לא בדיוק מתמחה בתחום... אם למישו יש פיתרון/רעיון/הצעה אשמח לשמוע תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנסה לתאר: נתונים שלושה מחשבים A ,B ו-C. המחשב A הוא שרת Windows 2000 Server, בין היתר הוא מחובר לאינטרנט דרך קופסה של Check Point שמאפשרת גישת VPN אל השרת A. למחשב A יש גישה למחשב B דרך הרשת המקומית, גישה אשר איננה מתאפשרת דרך ה-VPN. מחשב C רוצה להתחבר למחשב B דרך ה-VPN (לא רק שיתוף קבצים). האם יש דרך כלשהי שמחשב A יגרום לכך שמחשב B יהיה נגיש למחשב C (בלבד) דרך ה-VPN או בדרך אחרת כלשהי? תודה!
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם, בתקופה האחרונה אנחנו נתקלים בבעיית רשת מוזרה מאוד במחשב מסויים במשרד. אתחיל עם פירוט הרשת במשרד: מודם כלשהו של בזק - > ראוטר Checkpoint 620 Firewall - > בכבל רשת אחד לסוויץ TL-SG1016 - > פאץ' פאנל (אם אינני טועה) - > שקעים ברחבי המשרד (בני מאתיים, אבל זאת לא הנקודה). מבחינת אנטי וירוס וfirewall - לכולם מותקן Bitdefender Gravityzone Endpoint, שמנוהל מרחוק - על כל המחשבים מוחלת אותה מדיניות. כל המחשבים, כולל זה, מריצים Windows 8.1. כל המחשבים והמדפסות ברשת עובדים בסדר גמור, ללא יוצא מן הכלל. גם ברשת הפנימית, וגם בגישה לאינטרנט. בראוטר הכל מוגדר (לדעתי) כמו שצריך. כל מחשב מקבל IP על פי כתובת MAC, ואין שום התנגשות. בסך הכל יש 7…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה... האינטרנט האלחוטי שלי מתנתק אחרי זמן מה, ואחרי שהוא מתנתק אני צריך להפעיל מחדש את המחשב כדי שיעבוד שוב. האות שלי טוב ויציב, למה זה מיתנתק?? תודה לכל העוזרים (:
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מעלה קובץ לאתרים כמו רפידשייר, פיילפלייר, אפלואד-איי אל וכ'ו וגם לעיתים כשאני שולח קובץ במסנג'ר האינטנט כאילו מתנתק ומתחבר שוב... אין סימן לזה על הראוטר אבל אחרי שאני מבטל זה חוזר לעבוד רגיל מה יכולה להיות הבעיה ???
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, קניתי את הראוטר מדגם TL-WR1043ND וגירסת קשוחה אחרונה 3.12.2 Build 100820 Rel.41891n הכל היה בסדר עד שהתחלתי להוריד קבצים במהירות של גבוהה. התשתית אצלי היא HOT והספק הוא אקספון והמהירות אצלי היא 12 מגה בכל מקרה כשאני מוריד בטורנטים קבצים במהירות מקסמלית של 1.1 בערך אז אחרי כמה דקות המהירות צונחת ופיתאום אין לי אופציה לגלוש אפילו הפיתרון היחידי הוא ריסטרט לראוטר. היה לי מלפני כן את הראטור של WRT54GL של LINKSYS ואיתו לא היו לי את הבעיות האלו. מה ניתן לעשות? תודה מראש כמו כן משום מה כשאני לא יכול לגלוש דרך המחשב ב LAN אבל כשאני מחובר ל WIFI דרך הפלאפון אני יכול לגלוש רגיל. אגב בהעלאה ממושכת אין בעיה של ניתוקים. אלא רק בהורדה גבוהה של 4 דקות בערך ואז פיתאום א…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני מתנצל אם ההודעה לא קשורה לפורום הספציפי הזה. יש לי ראוטר מודם Siemens sl2-141 שמחובר למחשב חוטית, לאחרונה עשיתי חשבון פרימיום לראפידשייר. אני שם את ההורדות שלי דרך תוכנת Internet Download Manager או דרך Free Download Manager שיתחילו בשעה 03:00 בבוקר, אך תמיד שאני קם בבוקר ומצפה לראות שהם יסתיימו אני רואה שהוא באמצע הפסיק,עכשיו הנורות של המודם בסדר גמור,אני יכול לגלוש אבל לא יכול לעשות Resume להורדות עד שאני מכבה את המודם ומדליק או עושה ריסט,זה די מייאש ניסיתי מנהלי הורדות אחרות דיברתי עם הספקית אינטרנט ובזק שהם התשתית הכל אצלהם בסדר ושאני פותח תוכנה אחרת כאשר אני קם בבוקר ורואה שההורודת לא הסתיימו הוא אומר לי שאין מספיק זיכרון כדי להפעיל תוכנה זאת בבקשה …
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני מחובר דרך רשת לאינטרנט, יש ראוטר שאליו מחוברים כמה וכמה מחשבים, הראוטר מחובר למודם ADSL וזה לקיר... בימים האחרונים אני חווה כמות אדירה של ניתוקים משום מה - נגיד 20-30 ביום בערך.. (רואים בלוגים של הראוטר) וטרם הצלחתי למצוא את הסיבה - המודם עובד וגם הראוטר - נשארתי בשניהים לוודא ששניהים עובדים בזמן שיש ניתוק ואכן אך אחד מהם לא נופל בעת ניתוק... כמובן שהניתוק הוא בכל מחשבי הרשת והרשת הפנימית לא מושפעת כלל מהניתוק, ז"א כל המחשבים עובדים באותו שלב כרגיל ביניהים. לצורך בדיקה הייתי בלוגין בתוך שניהים גם הנתב וגם המודם (consoleדרך הנתב ) בעת כמה מהניתוקים כשרציתי לעקוב אחרי העסק ושניהים עבדו באותה העת. יש לי לוגים שמורים מהנתב שמבחינתו מה שהוא רואה זה WAN NOT RESPONDING בגדו…
-
- 38 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי 2 קומות ובקומה התחתונה נמצא הראוטר שלי (TP LINK 1043ND), הטווח שלו מגיע בקושי לחדר שלי למעלה, אבל יש לי קליטה של קו אחד/שתיים. הבעיה מתחילה כשפתאום האינטרנט אצלי בנייד בחדר מתנתק בלי שום סיבה, בעוד שבקומה למטה האינטרנט האלחוטי עובד מעולה בלי שום בעיות. למה זה קורה?והאם יש דרך לפתור את זה? דבר שני, רציתי לשאול האם קיים איזשהו…
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום חברה עריכה: התברר לי כרגע שפשוט העלתי יותר מדי קבצים ביחד והשרת כנראה חסם אותי. תודה בכל מקרה. יש לדוד שלי אתר שאני מדי פעם מעדכן לו אותו אני משתמש בתוכנה CuteFTP 6 כדי לערוך את הקבצים באתר. תמיד הכל עבד כמו שצריך אבל היום משהו שונה קרה: התחברתי לשרת של האתר והעלאתי קבצים ובאמצע התוכנה איבדה תקשורת עם השרת. ניסיתי להיכנס לאתר בhttp דרך האינטרנט אקספלורר בתור גולש רגיל שרוצה להיכנס לאתר והאתר לא עלה. התברר לי שרק לי זה קורה כי לאחרים האתר עולה. ניסיתי להיכנס לאתרים אחרים וכולם עבדו בלי בעיות חוץ מהאתר הזה. בסוף התברר לי שהייתי צריך להתנתק מהאינטרנט ולהתחבר מחדש והבעיה הסתדרה. ואז ניסיתי להעלות עוד פעם את הקבצים ונחשו מה קרה...עוד פעם איבדתי תקשורת עם השרת. הבעיה לא קר…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכם. שחיפשתי לקנות ראוטר קראתי כאן פה שהמליצו, כמעט כולם, פה אחד, על הנתב הזה. הלכתי עם הרוב וקניתי אותו. ההתקנה היא באמת פשוטה למדי אך בעיית הניתוקים היא די מעצבנת. לנתב מחוברים שני מחשבים נייחים דרך כבלים וכן גם מחשב נייד אחד. שני המחשבים הנייחין עובדים מצויין בלי בעיות ובלי נפילות אבל האינטרנט בנייד נופל כל 5 דקות ובאמת שאי אפשר לעבוד כך. כל פעם אני מתחיל הורדה או עדכון של windows ההורדה פשוט נתקעת באמצע כי האינטרנט. בנוסף לזה, השידור שלו ממש נמוך למרות שהמחשב הנייד נמצא כמה חדרים לידו ואין הרבה מכשולים בדרך. יש איזה דרך לשפר את מידת השידור של הראוטר וגם את תכיפות הנפילות שלו? אם כן אשמח מאוד לעצה מכם...
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית של בזק, עם מודם-רווטר ROTAL - RTA 1025W הבעיה שכל כמה זמן- 20-25 דקות יש מעין ניתוק - על גבי המודם הכל נראה בסדר, כל הנוריות שצריכות לדלוק דולקות, וגם המחשב נשאר עדיין בסטטוס מחובר, אבל התעבורה פוסקת למשהו כמו 20-30 שניות, ואז זה נהיה בסדר. לרשת מחוברים שני מחשבים, אני לא ממש מתעסק עם המחשב השני אבל גם בו יש ניתוקים. אם מישהו יכול לעזור אודה לו מאוד. :
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט מהיר 1.5 מגה והמחשב שלי מחובר ישירות לראוטר(2WIRE) מחובר עם כבל רשת. ויש לי ניתוקים. כשאני שולח פינגים ל- ZAHAV.NET.IL(הספקית שלי) כל 8 דקות ו 12 שניות בדיוק יש לי ניתוק 3 פינגים כותבים TIMEOUT (במקום REPLY) והניתוקים לא רק במחשב שלי אלא בכל מחשבי הרשת! באותו זמן .. ובאותה תדירות (כל 8 דקות ו 12 שניות) . עשיתי המון בדיקות כדי לבדות איפה הבעייה: 1.שלחתי פינגים לראוטר שלי והתוצאות היו טובות מאוד: לא היום ניתוקים בכלל! 2.שלחתי פינגים לאתר(ZAHAZ.NET.IL) ואז היו ניתוקים כל 8 דקות ו 12 שניות. 3.נכנסתי למשתמש של בזק ושלחתי פינגים ועדין הייתה את אותה הבעייה! 4.החלפתי למודם אחר ועדין הייתה אותה הבעייה. 5.כשדיברתי עם חבר שלי בסקייפ והיה ניתוק קרה משו מאוד מוזר.. אני …
-
- 11 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי ראוטר - Belkin F5D7230 - 4 בזמן האחרון הוא נכבה כל איזה 15 דק' - כאילו הוא מבצע RESET לעצמו, נכבה ונדלק מיד, אבל אחרי שהוא נדלק הוא לא מתפקד. לא כל הנורות נדלקות חזרה ואני חייב לנתק אותו מהחשמל ולחבר חזרה כדי שיחזור לעבוד. לפי מה שבדקתי זה לא קורה בזמנים קבועים או בהפעלת תוכנה מסוימת. בדר"כ באמצע גלישה באינטרנט ואפילו כשאף אחד לא עובד על המחשב ואף תוכנה לא רצה עליו (לפחות לא כזו שאני יודע עליה). אם מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע מה ניתן לעשות, אשמח לשמוע. תודה!!
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחובר לבזק וברשותי ראוטר מדגם 6740U של DLINK. הבעיה היא שכל מכשיר שמתחבר אליו בצורה אלחוטית (פלאפונים, PS3 וכו) מתנתק אוטומטית מה WIFI אחרי זמן מה. אני מתחבר שוב והמכשיר שוב מתנתק. הבעיה קורית רק ב WIFI ולא בצורה קווית ועם כל מכשיר שהוא (נקסוס 4, נקסוס 5, גלקסי 3, PS3) אבל לא עם מחשבים ניידים שמתחברים אלחוטית. יש למישהו רעיון?
-
- 9 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני כרגע אצל בזק ב-1.5 מגה,המודם שלי כרגע או בחיבור usb ויש איתו קצת בעיות של ניתוקים,אני מחר עובר ל2.5 מגה בadsl,האם אפשר לדרוש ללא תשלום מודם אחר בהשאלה או משהו כזה?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני חודש בערך התחילו לי ניתוקים ברשת, תשתית 15 מגה של בזק עם ספק בזק בינלאומי. יש לי מודם aztec dsl 600e (כחול קטן), ראוטר של TPLink. הניתוקים קורים במהלך כל שעות היום, אחת לכמה שעות, אבל בימים האחרונים בשעות הלילה (23:00 צפונה) ניתוקים כל 5 דקות. ברשותי עוד שני מודם-ראוטר אחרים, siemens sl2-141 דיי ישן אבל השתמשתי בו עד לפני שנתיים ללא תקלות. אורנג' או-בוקס שזה siemens gigaset 604 il. כל המודמים סובלים מאותה בעיה - נורית הDSL נכבית, אחרי כמה שניות מתחילה להבהב וכשהיא חוזרת חוזר גם האינטרנט (מן הסתם) הזמנתי טכנאי שטען שכל הציוד שברשותי לא טוב ושאני צריך להחליף למודם-ראוטר חדש של בזק (בהשכרה). הוא "הוכיח" לי את הטענה שהמודם של בזק ש…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, השבוע רכשנו דרך בזק את מתאם ה HPNA3200 בצירוף עם ראוטר DNG2200V2 גם כן דרך בזק. מרגע חיבור הHPNA ישנם המון ניתוקים באינטרנט. הראוטר עצמו הוא שמתנתק מהאינטרנט. כשיש חיבור, הוא יציב וגם המחשב בצדו השני של ה HPNA גולש בצורה תקינה. יש לציין שלפני חיבור ה HPNA לא היו ניתוקים. (לא יודע אם זה קשור לחימום הראוטר, הוא לא רותח בצורה מיוחדת, והניתוקים ממשיכים גם כשיש מזגן שמקרר את החדר לאזור ה23 מעלות). שיחה עם שירותי התמיכה של בזק לא נתנו לי הרבה, יותר מידי אין להם מה לחדש, לנתק לחבר להוציא מהחשמל להחזיר, הכל עובד לטווח הקרוב וחוזר חלילה. יכול להיות שיש קשר בין חיבור הHPNA לניתוקים? או סתם צירוף מקרים? אודה לכם מאוד על עזרתכם. תודה רבה יש לציין שכשאר ניתקתי את הHPNA וחזרת…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הרבה פעמים יש לי ניתוקים שבהם האינטרנט נופל לשניה ואז חוזר ושאני מתקשר להוט זה לא בהכרח "מתועד" במערכת והם טוענים שזה לא מהתשתית שלהם,הם אומרים שהבעיה יכולה לנבוע מכרטיס רשת תקול,כבל רשת,מחשב/מערכת הפעלה, אני שנים בהוט ולא היה לי בעיות כאלה וזה משהו שכבר קורה לסירוגין במשך חודשים ואני מתייאש מזה כבר הניתוקים יכולים להיות כמה פעמים ביום ולמחרת כלום... איך אני יכול לוודא שהבעיות לא באמת נגרמות ממני ? יש לי Hotbox עם מהירות 100Mb
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם, ברצוני להתייעץ איתכם בנוגע לבעיה שהופיעה אצלי לפני כחודש. אני רגיל להשאיר את המחשב עובד בלילות, בין השאר על רינדורים או תוכנות שיתוף למיניהן (אציין שאני משתף תוכן מקורי שלי ומוריד תוכן חינמי הקיים ברשת). לצערי, בתקופה האחרונה אני נתקל בניתוקים בלתי סבירים בלילות, כשהמחשב מושאר עובד ואני ישן. קצת לפני השינה אני מפעיל את האפליקציות שאמורות לעבוד לאורך הלילה ומשתמשות ברשת, אבל כשאני קם בבוקר אני רואה שהרשת מנותקת והתוכנות שהפעלתי עבדו בערך כחצי שעה ואז החיבור נדם. ככה זה כבר תקופה של חודש+, ואין לי מושג למה. ביומיום אני לא חווה ניתוקים שכאלו, אולי פעם ביום יומיים החיבור מתנתק ואני מתחבר בחזרה תוך שנייה. כשהרשת מתנתקת במהלך הלילה, אני צריך לנתק ולחבר את המודם מה…
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב d-link 2760u e1 של בזק. לנתב מחוברים 2 התקנים בצורה חוטית ועוד יותר מ10 אלחוטית. כמו כן מחוברים PS4 , ועוד כמה ממירי Yes. בקיצור הדרישות גבוהות מידיי למה שהנתב מציע ואני מחפש פתרון לבעיות ניתוקים וקליטה טובה יותר. כרגע אנחנו מחוברים לבזק במהירות 30 מגה עם ספק של בזק בינלאומי אך סביר שנשדרג כשהתשתית תתמוך ביותר מ30 מגה. הדרישות: - קליטה אלחוטית טובה. - תמיכה בלפחות 15 התקנים במקביל. - מעדיף שתהיה תמיכה גם למודם של בזק וגם של הוט. - פיצרים נוספים יתקבלו בברכה תקציב- לא מכיר כל כך את המחירים אבל כעיקרון התקציב לא מהווה שיקול עיקרי. על איזה נתב הייתם ממליצים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לצות המומחים.. אני כבר נואש מהבעיה!! יש לי סדרת ניתוקים בראווטר של חברת ASUS. אין קשר למודם כי זה השלישי שאני מחליף. המודם מאבד סינכרון כל הזמן ובזמן גלישה האקספלורר קופא אז או שאני מחכה כמה ד' עד שזה חוזר או שאני מכבה ומדליק. היו 2 טכנאים של בזק פה. בדקו לי את הקו 234 פעמים.. זה קורה פתאום, בלי שום התרעה לפני..וזה קורה רנדומלית..זה לא קרה כבר חודשיים מאז שהורדתי את רוב הדברים בmsconfig ומשום מה היום בבוקר זה חזר.. בבזק לא ממש יודעים מה הבעיה, המחשב חדש כבלים חדשים, ניסית עם פילטר בלי פילטר, אין לי שום שקעים נוספים שמחוברים אליהם יס או כל דבר אחר כל הקוים בבית ריקים חוץ מהמודם. מה גם שזה קרה במחשב הישן שלי.. מישהו יודע אולי מה עושים??
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-