עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nisim cohen,

אהלן, אני מבין HTML ואני בונה אתר. הקטע שאני לא יודע עדיין ASP ואני רוצה מספר דברים: 1. אני רוצה לדעת אין בונים מונה. 2. אני רוצה לדעת לכתוב צ`אט שיהיה לי באתר בו אני היה מנהל ויוכל להעיף אנשים בלתי רצויים. 3. אני רוצה לדעת לכתוב פורום שיהיה לי באתר שבו יוכלו כמובן להשאיר הודעות ואנשים אחרים יוכלו לענות, אך כדי לעשות את זה צריך גם דף שבו ימלאו את ה"בעיות" כמו הדף שאני מלאתי את הבעיה שלי עכשיו!! איך אני עושה את זה? בבקשה ממכם תנו לי כתובת של אתר טוב שמלמד ASPושנותן את הקודים של הדברים האלה או שפשוט תרשמו לי את הקודים בעצמכם! תודה. בכל מיקרה הכתובת של האתר שלי בנתיים היא: ahla.kef.li שבו תמצאו תוכנות, משחקים, שירים, גופנים וכו`....

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  2. אני בונה רשת אלחוטית ומעוניין לקבל קליטה טובה בכל הבית , כולמר בית פרטי עם 3 קומות +חצר. עד כמה שידוע לי נתב רגיל לא יעשה את העבודה, אולי רק עם תחנת ממסר או שתיים.. איך אני עושה את זה? :s05: תודה!

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. צריך את עזרתכם חבריה ברשת הביתית שאני בונה של 1GIGA. ההורים בנו בית חדש בו ביקשתי מהחשמלאי שיתקין לי בכל חדר נוקודות תקשורת כמובן שהצנרת נפרדת מצנרת החשמל. זאת כדי להתשמש בנקודות האלו כדי להתקין בהם שקעים של RJ45 שקעים של טלפון ושקעים של כבלים או יס. התוכנית של היא לנתב לכל חדר כבל של CAT7 לחבר אותם לשקעי RJ45 ולרכז את כל הנקודות לנקודה אחת שבה ישב ארון תקשורת שירכז את כל הכבלים. כרגע אני עומד בכך שיסיימתי לנתב את כל כבלי ה CAT7 שקניתי 300 מטר עלו המון 2500 שקל ל 300 מטר. ניתבתי וחיברתי אותם לשקעים שקניתי שקעי גיביס של RJ45 גם לא כל כך זולים. עכשיו כל הכבלים התרכזו לנקודה אחת ופה אתם נכנסים לתמונה. עכשיו הבנתי שיש מכשיר שמגשר בין הכבלים לראוטר או הסוייץ' זה נכון ? ראיתי ב…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by iveco,

כל פעם שאני צופה בשידור חי דרך האינטרנט יש לי בופרינג מטורף , זה משגע אותי אי אפשר לצפות בשידור חי בלי שיתקע מיליון פעם , 014 מתגאים בכבל התת ימי " אתרים בחו"ל " אבל לאתרים בארץ יש אותו " כבל " ואפילו בשידור המשחק בין מכבי תל אביב להפועל באר שבע באתר של ערוץ 1 היה לי בופרינג !!! וזה לא אתר בחול , מה אפשר לעשות ? או שכל השידורים החיים נתקעים ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. ראוטר של LEVEL ONE WBR-3406TX. יש לי 2 מחשבים שאני רוצה לחבר אליו. חיברתי ל LAN אחד את החיבור מהמודם שבדקתי וגלשתי בו עד היום כמו שצריך ולא היו שום בעיות. ב LAN אחר חיברתי את המחשב הראשון וב LAN אחר את השני. משהו מוזר קורה, רק מחשב אחד עובד לי ומתחבר לאינטרנט והמחשב השני שהוא זה שעד היום תמיד היה מחובר לאינטרנט (לבד - הכוונה בלי הראוטר) ועבד מעולה לא מחובר. למישהו יש מושג מה קורה כאן - מה יכולה להיות הבעיה? (שוב - מחשב אחד כן עובד כך שאני מניח שהראוטר עובד בסדר ויש חיבור בינו לבין המודם) תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  6. שבת שלום, לאחרונה קניתי מודם סלולרי , קניתי נטסטיק, רכשתי עוד סים והראוטר פועל כראוי. חיברתי אותו בכבל רשת ללפטופ והגדרתי אותו, כולל סיסמה לרשת האלחוטית ובדקתי עם אחד האייפונים שהראוטר אכן פעיל והאינטרנט פועל.. יש לי מצלמת אבטחה שאותה אני רוצה לחבר לראוטר הסלולרי..המצלמה הזאת ללא וויפי- חייב חיבור קווי לראוטר עצמו. חיברתי אותו לאחד היציאות של הראוטר מאחורה, ודרך לוח הניהול של הראוטר בדקתי איזה אייפי הראוטר הקצה למצלמה. כאשר המחשב מחובר לראוטר עצמו הצלחתי להכנס למצלמה דרך האייפי הפנימי שהראוטר הקצה לה.. הבעיה שאפשר להתחבר לאייפי שהראוטר הקצה למצלמה רק שהראוטר מחובר למחשב פיזית או אם הלפטופ מחובר לרשת האלחוטית של הראוטר עצמו... כי זה אייפי פנימי או משה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מעוניין לקנות כרטיס רשת איכותי+ אנטנה,העדפה לחיצוני -USB. ראיתי את זה http://dealextreme.winwin.co.il/p/360000n--dual-38dbi-antenna-2-4-ghz-150mbps-802-11b-g-n-wireless-network-dongle---white---grey-108934 מה אתם אומרים עליו? אני מחפש משהו שיקלוט רשת ממרחק גדול יחסית. תודה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  8. יש לי נייד בבית ללא נייח. לקחתי ראוטר מבזק אתמול, אני צריך פשוט לחבר את הראוטר לקו הטלפון באחד השקעים בבית וזהו? לסרוק בנייד למצוא אותו ולגלוש? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  9. כעת במוקד זמן המתנה ממוצע של כ 20 דקות (לא אופייני לשישי אחה"צ), כך שכנראה ואני לא לבד. אתרים באירופה בעיקר מציגים לוסים על ימין ועל שמאל, עם לייטנסי גבוה. בארץ נראה שהכל בסדר.אפילו פייסבוק וג'ימייל עושים טובה. *נראה שהסתדר...?*

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by shelley duncan,

שדרגתי השבוע את המהירות ל30 מגה (מ15 גם מבבז"ל), מההתרשמות הראשונה אני שם לב אל תופעה שלילית, סרטונים ביוטיוב שאין להם הרבה כניסות בקושי זזים. האם עדיין קיימת בבז"ל את הבעיה הישנה בהזרמת סרטים מיוטיוב? חשבתי שזה נחלת העבר מאז שפרסו את הכבל. הנתב שקיבלתי הוא Dlink 6740u h1 הנה ה tracert

• 36 תגובות
    • 7.7k צפיות
  11. Started by a55af,

עברתי לחיבור גיימר מחיבור רגיל ב-ADSL בזב"ל 014. ראיתי באתר של הציפ ששם המשתמש לADSL אחר. username#gamer@014 לעומת username@014 האם זה משנה משהו, האם בחייגן צריך להחליף?

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. אהלן, בכמה ימים האחרונים אני שם לב לפינגים מאוד מאוד גבוהים (נע בין 500 ל4-5 אלף) במשחק שמשתמש בפורט 6112, באופן קבוע החל מהשעות 9 וחצי-עשר בערב. עשיתי ניסוי ודרך שורת פקודה הכרחתי את המשחק לעבור בפורט 80 והופה, פתאום הכל בסדר. כלומר לפי מה שאני מתרשם 014 התחילה להגביל רוחב פס בפורט הספציפי הזה בשעות העומס? צריך לציין שגלישה רגילה באינטרנט עובדת כרגיל, מדובר רק בפורט הספציפי הזה שבד"כ משומש למשחקים. עוד מישהו שם לב לזה? האם יש עוד הסבר כלשהוא לזה (משהו מהצד שלי ולא בהכרח איזה מזימה של בזק)? מה אפשר לעשות? אני יכול להמשיך להשתמש בפורט 80 אבל לא רוצה להיות תלוי בזה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. כבר כמה חודשים שהאינטרנט אצלינו לא זז בשעות העומס. אח שלי מתלונן כל הזמן הזה שהוא לא יכול להיכנס לשרתים של משחקים ולאחר בדיקה שערכתי על המחשב שלי זה באמת נכון. בשעות הבוקר\לילה אין בעייה להתחבר וגם בעבירו אותנו ל 24 שעות לניסיון לחבילת הגיימרים והבעייה נעלמה למשך זמן זה. זו ממש סחיטה כל העסק הזה של חבילת הגיימרים. אני לא מדבר על פינג קצת גבוה או איטיות - אי אפשר כלל להתחבר לשרתים כל שעות העומס. זה קורה לעוד אנשים או רק אצלינו? כל פעם שמדברים עם התמיכה שלהם , אחרי כל הבדיקות שלהם, התשובה היא אותה תשובה - תוסיפו כסף ותתחברו לחבילת הגיימרים!! על מה אני משלם בדיוק כרגע?? על שימוש באינטרנט בשעות הבוקר ובשעות הלילה?? אנחנו חושבים פשוט לעבור חברה (מגיעים לנו 3 חודשים חינם עוד…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. השתדרגתי היום ל 12/1 UFI ועל הדרך עדכנתי את בזב"ל. עם תום העדכון נשלח לי למייל מיני-חוזה המציין את נתוני החבילה ועוד מס' מצומצם ביותר של הבהרות משפטיות. בפיסקה הראשונה והבולטת ביותר מצויין - "בזק בינלאומי תהא רשאית, על פי שיקול דעתה הבלעדי, שלא לאפשר לך לעשות שימוש בשירותי הגישה לאינטרנט להעברת נתונים בהיקף העולה מסגרת החבילה." א. אף אחד לא טרח לעדכן אותי שלחבילה הזו מכסת תעבורה חודשית. ב. במידה וזה הוא אכן המצב, הגבלת המכסה לא מצויינת מספרית/מילולית בשום סעיף בחוזה. אין לי מושג מה מכסת התעבורה החלה עלי במסגרת החבילה הזו. ייתכן שהכוונה היא למצב בו ספק התשתית שלי מספק לי 100מגהביט הורדה / 10 העלאה ו"אם אני נתפס" אז הגישה נחסמת?... זה מגוחך, מאחר והספקית צריכה להגביל את מהי…

• 79 תגובות
    • 11k צפיות
  15. Started by spitzi,
    • 0 תגובות
    • 453 צפיות
  16. התחברתי לחבילה 5/500 ב-ADSL עם בב"ל (מודם AZTECH 600E). ה-UPLOAD בביטורנט מוגבל ל-50K. כאשר טורנטים עולים בקצב הנ"ל, קצב ההורדה נופל ומגיע עד 300K (גם אם זו הורדה בדפדפן). ברגע שעוצרים את הטורנטים העולים, קצב ההורדה קופץ חזרה לכ-630K. כאשר הייתי מחובר לכבלים עם בב"ל לחבילה של 1.5/512, בזמן העלאה של 50K, קצב ההורדה לא נפגע ועמד על כ-180K. בתמיכה של בב"ל לא ממש ידעו לעזור לי עם זה. למישהו יש הסבר לתופעה או שזהו מצב לא תקין? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. זה משפיע גם על תוכנות וגם על משחקי רשת,הeMule שלי מקבל פינגים של 10000-50000 שאני לא חושב שזה נורמלי,World of warcraft מתנתק לי תמיד ויש לו פינגים גבוהים מאוד,נכון שיש הרבה מאוד אנשים מחוברים לשרת,אבל זה בא בצורה מוגזמת מאוד,עשיתי סריקה בad aware וerror doctor וגם ניקיתי קוקיס הכול,אני בספק נטויז'ן אבל אני לא חושב שהם עד כדי כך גרועים... בבקשה תעזרו לי אני נואש,תודה.

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  18. היי בזמן הורדה הגלישה נתקעת ולא זזה אפילו לאתר של גוגל קשה להיכנס ההורדה אבל במהירות טובה אני מחובר דרך הוט ויש לי HOTBOX על 100bit ווינדוס 10 ספק בזק בנלאומי האם זה נורמאלי? ואם לא איך אפשר לתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ShaharZ1,
    • 0 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by Yehudaa,

רציתי להעביר מודם ADSL שהיה בחדר כלשהו בבית למחשב בסלון ...משום מה המודם לא הסתכרן שם התקשרתי לתמיכה של בזק ודרשו ממני פאקינג 170 ש"ח בשביל שזה יסתכרן בסלון ...הנקודה בסלון עובדת פיקס גם לטלפון וגם לפקס אין לי מושג למה זה לא מסתכרן שם ...מה שאני בטוח זה שהיום הם שמו עלי פס שאני לקוח שלהם 6 שנים ואפילו מתקמצנים איתי למקרה הנורא ו " היקר " של שליחת טכנאי לביתי השם ירחם

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by rost1k,

שלום, לפני מספר ימים עברתי לבזק ספק ותשתית עכשיו יש לי פינגים יחסית גבוהים, חשבתי על חבילת הגיימרים שלהם אבל קראתי שזה משפיע בעיקר לחול , קראתי גם על הrate adaptive לא הבנתי בדיוק מה ההשלכות של זה , והבנתי שזה משפר פינגים, יש הסבר למה זה עושה בעיקרון?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. (ynet)http://images.maariv.co.il/channels/13/ART/471/547.html שנצפה לירידת מחירים? I don't think so

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  23. Started by hardgore1,

מי עדיף? איזו תשתית טובה יותר?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by man-of-God,

בוקר טוב אני נמצא כרגע על מהירות 15M מבחינת השימוש באינטרנט רוב הזמן שימושים רגילים , אך ישנם תקופות של הורדות מאסיביות וכן העלאה מסיבית ובכללם UT , שימוש הולך וגובר בדרו בוקס YOUTOBE וכו' האם מבחינת עלות כדאי לעבור ל 100 מגה ? היום התשלום הינו 85 ש"ח בעבור 15 מגה (המשך חבילה ישנה שמחירה הקודם היה 59 ש"ח ) כמו כן באם אני מבצע את השידרוג הנ"ל מתווסף לי תשלום של 15 ש"ח חודשי לשנתיים בעבור הנתב שלהם / תשלום חד פעמי מודם ב 100 ש"ח האם עדיף לבקש את הנתב d link DSL-7850U , האם ניתן לבקש אותו גם כ מודם ? אם לא איזה מודם/נתב מומלץ לבקש מהם ? שכן הבנתי שה NG גורם לתקיעה של הכרטיס הVDSL בארון תקשורת מיכוון שאני מחובר לטלפון VOP של 012 הדבר יגרום לי גם לניתוק הטלפון למספ…

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  25. Started by Fortunes,

מתכוון לשדרג ל40 מגה מה15 שאיתם אני עכשיו. שוקל האם להשכיר את המודם מבזק (10 ש''ח לחודש) או לקנות בעצמי (כנראה את ה-TP-Link TD-W9970). מבחינת מחיר, עלות הראוטר הוא 350 ש''ח. כלומר, העלות שלו מחזירה את עצמה תוך 3 שנים. ביחס הזה נשמע לי לא כל כך רע הדיל עם ההשכרה (התיקון והאחריות עוברת לבזק בעצם במצב הזה). השאלה, איך המודמי-ראוטרים שבזק מספקת? (והאם בכלל השיקול שלי נכון) תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.