עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by S_pitts,

מישהו כאן הצליח לקבל איי פי חיצוני אמיתי עם האינטרנט בכבלים של ערוצי זהב?? כל מה שאני מקבל זה 80.230.65.0 וזה מופיע לי בהכל אבל אי אפשר להיתחבר אליי דרך האיי פי הזה למישהו יש הסבר? כל התוכנות כמו אייסיקיו ואדיוגלאקסי וכו עובדות אבל אני לא יכול לפתוח שרת במחשב שלי ולשלוח אליו אנשים עם האיי פי הזה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by yuval_cohen,

למישהו יש מושג איך אפשר לפתוח שרת FTP בלינוקס? ניסיתי כבר כמה תוכנות ואנלא מצליח תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני קונה מחשב חדש ואת הישן אני צריך לשתף ב ADSL שלי אז התוכנית שלי היא כזו: (הקניה מזיגזג) למחשב הראשי : 2 כרטיסי רשת (אחד מהם על הלוח) ואליו יהיה מחובר ה ADSL השאלה איזה תוכנה צריכה לרוץ עליו (משהו קל פשוט וחינם)??? המחשב השני: כרטיס רשת 10\100 והקבל שיקשר בינהם הוא כבל רשת מסוכך 15 מטר מזיגזג איך התוכנית ?? יש לכם משהו אחר להציע לא מסובך ויותר יעיל?

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  4. Started by sxs,

מאז שהפכתי את המודם לפרו אני לא יכול לעשות Tracert(בדוס...) לשום מקום... זה מראה לי Timeout... אבל הפקודה Ping כן עובדת. מה לעשות? איזו פקודה אני צריך לרשום כדי שזה יהיה אפשרי? ??? :veryangry: נ.ב המודם מחובר ל-Switch ודרכו אני מתחבר.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by gfdsa,

הוגעה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by berner,

חברים שלום יש לי צורך לחבר למחשב שלי מחשב נוסף כך שנוכל להשתמש ב ADSL המשותף לכל בני הבית איך עושים מה צריך אבקש הנחיות בברכה ראובן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by urich,

ברצוני ששני מחשבים יחוברו בו זמנית לאניטרנט דרך הadsl מבלי שאחד ישפיע על השני כי יש איזה קטע שמחשב שמחובר דרך מחשב אחר אז אם המחשב בראשי מתכבה אז האניטרנט בשני מתנתק או משהו כזה .

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by sambusak,

שלום. קראתי פעם ב PCPRO שניתן לבצע שיתוף אינטרנט באמצעות SWITCH. OK, אז קניתי סוף סוף SWITCH 3COM 3300 אבל שום דבר לא עובד. במחשב הראשי Win2K - יש 2 כרטיסים. אחד לADSL והשני לSWITCH עם כתובת 192.168.0.1 במחשב השני WINXP - יש כרטיס אחד שכתובתו 192.168.0.2 אני מצליח חבעביר קבצים מאחד לשני, אבל אפילו PING מהמחשב השני לראשי אני לא מצליח לעשות? מה עושים???

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  9. קניתי את המודם ב - 480 ש"ח מבזק כשהצטרפתי ל - WOW EXTRA נתנו לי מודם אורכית משומש. דיברתי עם מנהל ההתקנות של ADSL ואמרתי לו שאני רוצה מודם חדש. הוא אמר לי שאין מודם אורכית חדש במלאי, אך יש אלקטל חדש. השאלה שלי היא האם שווה לי להחליף את האורכית המשומשת (שאגב, עובד ממש טוב) באלקטל חדש? מה בכלל ההבדלים בניהם? אם אני יחליף לאלקטל האם שווה לשדרג ל - PRO? מה היתרונות של זה? צריך להחליט תוך מספר ימים ספורים. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  10. היי חבר'ה.. טוב לחזור לכאן.. אז ככה, כפי שחלקכם יודעים יש לי שני מחשבים, אני רוצה לחבר אותם ברשת, אבל אין מצב למעבר כבלים נקי לאחד המחשבים כי הוא יושב בסלון. ועוד מחשב נייד בכלל למעלה. לכן מצאתי פתרון נחמד - רשת אלחוטית בסטנדרט 802.11b. קצב מעבר של 11מ"ב במרחק של עד 30 מטר בשטח בנוי. הסידור יהיה ככה: מחשב ראשי יושב בחדר שינה ומחובר מהכרטיס רשת שלי לDSL router/נקודת גישה אלחוטית/switch שאני אביא מחו"ל (כזה All In One) חשבתי על זה של Linksys. גם אם הוא לא יתפקד בתור מודם ADSL (מישהו יודע על סיבה של חוסר תאימות אולי?), אז אני יכול לחבר ל-switch שבו את ה-Alcatel שכבר יש לי. מחשב משני יושב בסלון מחובר לקולנוע הבייתי, יהיה לו כרטיס רשת אלחוטי של Linksys גם כן. עכשיו כל …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ofer_mat,

לפני חודש עשיתי ADSL ושמתי לב שאני לא יכול להוריד 2 קבצים ביחד ( ב HTTP ) כלומר בקזה או ב FTP אני יכול להוריד 2 קבצים אבל מאתרים רגילים אני לא יכול יש לי את החבילה של 0.5 של בזק בנלאומי כשדיברתי איתם הם בדקו את הנושא ע"י כניסה לאתר בזק ושם הורדתי את 2 קבצים במקביל הפיתרון שלה היה (אך לא) שאצלהם הכל בסדר והבעיה היא בזק... פניתי לבזק אמרו לי שהקו שילי מצויין ואין בעיה ואין מה לעשות אצלם פנה לספק שלך. חברה מה אני עושה לעזאזל עם זה!!!! אני לא רצה להשתמש בתוכנות כו FLASHGET ושות' ( דרך אגב איתם זה כן מוריד לי 2-4 קבצים במקביל) HELP !!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by hagai-,

אני כרגע בחבילה של 1.5 ADSL ובין היחידים בעלי מודם אורכית התותח. קצב הורדה נע בין kb/s 180-200. שיא - 910kb/s לפני ההגבלה המזורגגת.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. ובכן התוכנית שלי היא כזו: קניית ROUTER SWTCH EDIMAX BR-6004 PLUS ולחבר בעזרתו שני מחשבים למודם כבלים . שאלתי היא : האם כאשר אחד מחובר לרשת מחשב שני יוכל לגלוש גם הוא חופשי ללא תלות בחשבון המחובר?. אני מכיר את האופציות האחרות כמו התקנת שני כרטיסי רשת למחשב וביצוע ROUTER בעזרת תוכנה , אבל אפשרות זו נפסלה ,עקב תלות במחשב שרת / מארח .

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  14. Started by huber,

אני מחפש מישהו שעבר את ההסמכה הזו או שבירר על הנושא הזה להחלפת מידע...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by yuval_cohen,

אהלן עשיתי את מה שהיה כתוב במדריך ראוטר לינוקס.. ויש לי כמה בעיות קטנות! אני לא מצליח להגדיר את האיסיקיו כמו שצריך.... ו... האם אפשר לשתף גם את כונני הרשת של המחשב שהוא השרת (הלינוקס...) תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by bv_beaver,

אני לא מצליח להשיג את הסיסמה למודם אלקטל כדי להפוך אותו לPro עזרה!!! :'( :'( :'(

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום אני מחפש ספק אינטרנט אמין עם תמיכה טכנית ושירות לקוחות טובים מהירויות טובות להעלה והרדה בעיקר ולא פחות חשוב המחיר (הכי חשוב) יש לי מספר היתלבטויות: 013 ו 012 בגלל המחיר של 19 דולר לחודש למשך חצי שנה אך ההיתחיבות אליהן לא מתאימה לי בשל שאין לי שום ניסיון איתם ולא ארצה להיתחייב ולהיתחרט. aquanet בגלל המחיר הידוע אך אני לא יודע איך הם (לפי התאוריה של אין ארוחות חינם לא ארצה להיסתכן) ואני לא בטוח ששווה להיסתכן אז ארצה לשמוע על מה תמליצו. עכשיו המודם 012 ו 013 מציעים מודמים שאני לא בטוח בטיבם כמה יעלה לי כרטיס רשת טוב ומודם רשת טוב והאם ניתן לקנות מודם כזה לא מבזק גם סוגיה זאת חשוה לי.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by urich,

אני לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול אך בשביל פרויקט לידידה אצטרך אתר אינטרנט עכשיו אין לי מושג בנושא (מחיר, אופן ביצוע, הקמה, וכו'). היכן אוכל למצוא מדריך טוב בנושא ואם לא אז לפחות הסבר כללי הנה מספר פרטים חשובים בקשר לאתר שאני צריך: האתר כעיקרון אמור להכיל מצגת פוור פוינט שיש לי שגודל המצגת הוא כמה עשרות מגה בייטים (אוכל לקבץ את נמצגת) כסף- לא סוגיה אמיתית מדובר במיליונרים כתובת ואמינות- אצטרך כתובת קבועה עם שם נורמלי ופשוט למדי לא משהו של שורה של 50 תווים בנוסף חשוב לי שהאתר יהיה יציב בלי בעיות. בתודה מראש urich

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by DJ-ARIK,

שלום!!!! עוד כמה ימים אני אמור לרכוש את חבילה של ADSL 1.5 של קווי זהב ויש לי שני מחשבים בבית אחד ששניהם רחוקים מאד אחד מהשני כ 20 מטר אולי אפילו יותר והבעיה היא שאני חייב שלשני המחשבים יהיה אינטרנט.... למרות שלא חייב ששניהם יהיו מחוברים בו זמנית בעיקרון מה שאני רוצה ששגם אבא שלי יוכל להתחבר כהרגלו ושהמהירות תישאר מקסימלית ואין לי מושג איך אני עושה את זה רשת?? כבל מסויים?? אני ממש לא יודע אני רוצה ששניהם יהיו מחוברים לאינטרנט בדרך הכי יעילה וזולה ..?????? יש למישהו הצעות???? נ.ב אם זה משנה אז למחשב הראשי שעליו אני מתקין את הADSL יש חיבור USB ולמחשב השני אין כי הוא ליפני איזה 4 שנים תודה...!!!

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by udicol,

לפי מה שהבנתי הם מציעים עיסקה מאוד משתלמת . אינטרנט בכבלים או ב- ADSL במחיר של תקשורת רגילה במודם . מודם הכבלים או ADSL מגיע חינם ??? (אני לא סגור על זה ) .... ומבצע למשך מספר חודשים . שווה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by hagai-,

הקמתי רשת בבית בין שני מחשבים באמצעות כבל מוצלב, שני המחשבים הם על Win98se. נסיתי ליצור גם שיתוף אינטרנט בינהם בדרך הבאה: התקנתי במחשב הראשי את ICS, ואת הקובץ שההתקנה יצרה בדיסקט הרצתי במחשב השני (זה ללא חיבור לאינטרנט), אך עדיין אין גישה לאינטרנט מהמחשב הזה. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  22. Started by Condor,

חשבתי להתחבר לברק. מה קצב שאני אקבל ? בחבילה של עד 500k (הזולה)

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מודם בגרסת home ל-pro

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  24. Started by NerdX,

קודם כל, מזל טוב על חזרתם של הפורמים. וכעת לעניין, לאחרונה רכשתי את האינטרנט בכבלים של מת"ב דיגיטל, חבילת ה-3 Mbit יחד עם אינטרנט זהב כספקית. ולמרות זאת, מהירויות ההורדה שלי מחו"ל (שוודיה, ארה"ב, אסיה, פולין...) אינן משביעות רצון ורוב הזמן אני מוריד 20-30 קיי, ובמקרה הטוב 100 קיי. אז בזאת אני פונה אליכם בשאלה איזו ספקית אינטרנט מספקת את הגישה המהירה ביותר לחו"ל ותומכת בכבלים של 3 Mbit. בתודה מראש, NerdX

• 19 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. אח שלי אמר לי שהוא ראה איפה שהוא שלתבל יש אינטרנט מהיר אז האם באמת יש להם אינטרנט מהיר?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים