רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! חתמתי עם בזק תשתית ל 15 לשנה ,אך בפועל המהירות יורדת בהדרגה אני עם הsiemens שבזק הביאו לי לפני 3 שנים, בבדיקה עם טכנאי של בזק נודע לי כי הראוטר איננו יכול לעבוד לאורך ולספק את המהירות של ה 15 הצעת בזק להחזיר את המודם הישן, ולהתחייב על מודם חדש לשנתיים. או לרדת במהירות הגלישה אני מעוניין לקנות נתב + מודם תקן N להתקשרות אמינה עם לפטופ ו פופקורן תודה מראש לכל העוזרים והיועצים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צרכים: מתאים לתשתית בזק. בית 90 מטר, צריכה להיות קליטה טובה. מהירות גלישה של 40MB(הסתדרנו עם זה מעולה השנה על ציוד של בזק) 100MB די לא רלוונטי כי אין תשתית. אנחנו לא מחפשים את הביצועים הכי טובים בשוק, סך הכל שלושה סטודנטים שרוצים אינטרנט סביר שיאפשר לגלוש/יוטיוב מדי פעם להוריד איזה סרט, אבל ממש לא גיימרים או משהו כזה. אמין. התקציב הוא 200-250 עדיף לכיוון ה200. נתב שנמכר באייבורי או KSP כי זה מה שקרוב אליי. ראיתי כל מיני נתבים בתקציב אני לא יודע מי מהם שווה משהו.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברה. לחבר שלי יש ראוטר מיס שם הדגם הוא:DSL600EW. על הראוטר הוא שילם 200 ש"ח.הוא רוצה לעבר מיס לחברה אחרת אך בחברה האחרת אומרים לו שהוא צריך לקנות ראוטר חדש,כי הנוכחי שלו מתאים רק לYES,האם הם אומרים לו את האמת או שמחרטטים לו?ואם כם זאת מה לעשות עם הראוטר?או מה אפשר לעשות איתו שהוא לא יהיה חסר תועלת. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב הכל תקין, אך כשאני מחבר דרך הראוטר (למרות שרק המחשב שלי מחובר אליו וניתקתי את השאר) המהירות איטית בהרבה, גם בבדיקות מהירות וגם בכל השאר... אם מישהו יכול לעזור...תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[TABLE=class: cms_table, width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2]שלום, עברתי לגלוש במהירות של 100 מגה בתשתית הוט. בחיבור מחשב ישירות למודם, אכן יש 100 מגה. בחיבור ישירות לראוטר (tp-link של tl-wr541g) שמחובר לאותו מודם של הוט, מקבל רק 60-70 מגה. במחשב שמחובר דרך ממיר רשת למתח (TL-PA211 גם של tp-link שכתוב עליו 200 מגה) המהירות יורדת ל-30 מגה. אשמח להכוונה מה עלי לעשות בראוטר וכן בממיר רשת-מתח לטובת קבלת המהירות המקסימלית. בדקתי את כל הכבלי רשת ע"י חיבור ישירות למודם ובכולם יש 100 מגה בתצורת חיבור זו. תודה מראש ![/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קניתי ראוטר בארה"ב של חברת ZYXEL ורציתי לעשות איתו רשת בין המחשב השולחני לניייד. אפילו הגדרתי כתובת IP קבועה של בזק שאליה הוא אמור להתחבר וזה עובד אבל עושה בעיות - כל פעם הוא מתחבר - ואחרי 5 דקות הוא מתנתק - ניסיתי לעושות ריסט לראוטר ולהגדיר מחדש וזה לא עוזר - כל פעם זה מתנתק.... תעזרו בבקשה תודה. 8)
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי, חשבתי להביא את הראוטר הבא מארה"ב: http://www.bestbuy.com/site/belkin-ac750-dual-band-wireless-ac-router-with-4-port-ethernet-switch/7478383.p?id=1218847153051&skuId=7478383&st=ac%20router&cp=2&lp=15 חשובה לי התמיכה ב AC. האם נשמע לכם טוב?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. עקב בעיה בראוטר, אני צריך (שוב) להחליפו. בזק אמרו לי שאני יכול לבחור איזה ראוטר שאני רוצה (מתוך אלה שתומכים במהירות שלי כמובן). אני היום נמצא על VDSL במהירות 30 מגה (וכנראה משדרג בקרוב ל-100 מגה, הודות להצעה ללא תוספת מחיר עקב תקלות שלהם). מישהו יכול להגיד לי איזה ראוטר מבית בזק (אלה שבחינם) כדאי לקחת? חשוב שיתמוך ב-VDSL 30 מגה ואולי ל-100 מגה בעתיד (אם אין אחד שתומך בשניהם, אז נתחיל מה-30). כמו כן..... -אני משתמש בשירות ה-BPHONE שלהם ככה שחשוב שיעבוד איתו. -אני משתמש במדפסת דרך הראוטר (מדפסת אלחוטית) ככה שממש חשוב שיתמוך בזה (חיבור USB). -אם יש אפשרות לחבר בנוסף גם דיסק קשיח חיצוני בחיבור USB (בו זמנית גם מדפסת וגם דיסק קשיח) זה יהיה מעולה. ועוד שאלה קטנה על הדרך..…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי כרגע ראוטר משולב מודם של Orange - סמארטבוקס VTECH שדרגתי את המהירות מ15MBPS ל40MBPS (סוף סוף יהיה גם upload 3mbps למרות שזה בדיחה לעומת חו"ל) הציעו לי 2 אופציות או לרכוש מודם VDSL בלבד ב99 ש"ח חד פעמי (ואז צריך להגדיר אותו כbridge) או לקבל ראוטר VDSL משולב מודם בחיוב זיכוי לשנתיים. הלכתי על האופציה השנייה - האם הם מספקים מספר דגמים יש משהו יותר מומלץ? תודה
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי ממיר FIBERBOX של הוט שאליו מחובר ראוטר שמפצל לכמה מחשבים, לא נרחיב יותר מידי - הכבל רשת השני פשוט קצר מידי ולא מגיע לממיר של הוט אז יש בדרך ראוטר. נגיע לשורש הבעיה, כאשר המחשב הראשי מחובר ישירות להוט ניתן למצוא במכשירים (לדוגמא בעזרת מנהל קבצים באנדרואיד) את הרשת הביתית (כלומר שיתוף הקבצים). אך כאשר הראוטר נכנס הרשת "נעלמת". האם זה משהו בהגדרות הראוטר? האם ניתן "להעלים" אותו כאילו לא קיים והמחשבים לא יתייחסו אליו? להוט ולראוטר יש כתובות אחרות לניהול , האלחוטי בראוטר מנותק, השימוש בו הוא כמין מפצל. אשמח אם מישהו ידע מה הפתרון לבעיה זו.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרגע מכשיר בשם B-Focus Wireless 352+ שבזק בזמנו המליצו לי לקנות. זה מכשיר נורא שלא נראה שיש לו שום תמיכה ואף פעם לא ממש הצלחתי להגדיר אותו כמו שרציתי. בשנה האחרונה נראה שהוא פשוט מפסיק לעבוד ספונטנית ובתקופה האחרונה זה כבר קורה כמה פעמים ביום (במיוחד שיש הרבה חיבורים ותעבורה). נורת הסינכרון דולקת רצוף, חיבור ה-ADSL דולק וכל קשר לאינטרנט פשוט לא עובד (למרות שלפעמים רק חלק מהאתרים מסרבים לעבוד). ניתוק מהיר מהחשמל והחזרה מסדרים את זה. כרגע זה פשוט מציק יותר מידי ואני מחפש מחליף. יש לי 2 מחשבים שמחוברים בכבלים, 2 מחשבים שמחוברים אלחוטית ועוד מדפסת אלחוטית אחת. ואני מעוניין שהמכשיר יחיג לבד לספק ללא צורך בשום מחשב. קראתי על הנושא וחיפשתי בזאפ מכשירים מתאימים ואני רואה שט…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי ראוטר dsl-6740u h1 ששימש אותי ב-4 השנים האחרונות בחיבור בזק 100MB. השבוע הזמנתי פרטנר TV עם הבאנדל של ספק+תשתית. כמו כן עברנו מדירה לבית פרטי. השאלה האם הגיע הזמן לשדרג את הרטואר למשהו כמו VR600 או שה-6740u יספק. הצורך שיהיה קליטה גם בקומה העליונה וגם במרתף. הראוטר כרגע בסלון.
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש המלצה על מודם ראוטר שיכול לעבוד גם עם כבלים וגם עם בזק המכשיר צריך לכלול גם חיבור של 2 USB מכוון שאני רוצה לחבר מדפסת ודיסק חיצוני למשהו יש המלצה על מכשיר שתומך בנ"ל וגם קל להתקנה ברשת הוט + NETVISION? יניב
-
- 9 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר כיום לתשתית הוט דרך מודם HOTBOX ונתב TP-Link TL-WR1043ND. לאחרונה אני סובל מבעיות WiFi עם הנתב שמצריכות Restart לנתב כל כמה שעות. מעוניין להחליף לנתב חדש. אני מחובר במהירות 100MB להוט. בבית יש טלוויזיה, קודי ו-XBOX שמחוברים ישירות לנתב + מספר צרכני WiFi (טלפונים ניידים, מחשבים ניידים ...). הדירה היא חד-קומתית, כ-100 מ"ר. האם עדיף נתב + מודם משולבים או להישאר עם המודם של הוט ולהחליף רק את הנתב? איזה חומרה מומלצת? מחיר עד אזור ה-500 ש"ח. אפשרי לרכוש גם מחו"ל אם יש מוצרים עדיפים על המוצרים בארץ. תודה, רוני
-
- 7 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
עד כמה שאני זוכר אם אתה קונה בארץ אין דבר אחר חוץ מ1043ND במומלצים. האם המצב משתנה בחו"ל? אני רואה שאת ה1043ND אפשר לקנות שם בכ60 דולר. הייתי שמח לדעת אם יש ראוטרים מומלצים יותר באותו טוווח מחיר
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע גולש בתשתית של בזק דרך ראוטר שקיבלתי מבזק והוא בבעלותי נכון להיום אני לא טןעה DLINK 256U הוא משמש אותי כמובן לגלישה WIFI ובנוסף מחוברים אליו בעזרת כבל רשת שני סטרימרים והוא בהחלט מספק אותי לכל השימושים. בנוסף לשימושי הסטרימר דרוש עבורי פינג נמוך משהו שאני משיג מהספק. היום אנחנו בעידן ה100 מגה ואני מעונין לקנות ראוטר שימלא את צרכי בעידן חדש אבל לא אעשה זאת ללא המלצה שלכם ועוד שאלה מה קורה לפינג בחבילה של עד 100 מגה אני מתאר לעצמי שבכול מקרה הוא אמור להיות נמוך מחבילה של 15 מגה אבל אשמח אם תעירו את עיני תודה אשמח להמלצות הערות שלכם
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עובר בית והגיע הזמן להתחדש - איזה ראוטר נחשב הכי אמין כיום? הרבה הורדות טורנטים וניוזגרופס. יעבוד עם מודם של בזק ככל הנראה. הרבה העברות של סדרות/סרטי HD ברשת הביתית. צריך שתהיה אופציה לכיבוי היכולת האלחוטית שלו (כלומר שיוכל לעבוד גם רק כקווי). תקציב 500+ אפשרי.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני עם תשתית הוט 100 מגה כבר תקופה ארוכה ביחד עם בזק בינלאומי. לאחרונה היו תקלות בגלישה לחול ועברתי ל018 בתור ספק, מה שפתר באופן חלקי את התקלות. בכל מקרה נאמר לי ש018 משתמשים ב L2TP ולכן ההוט בוקס לא סוחב 100 מגה והמליצו לקנות ראוטר נפרד ולהפוך את ההוט בוקס למודם בלבד. לאחר בדיקה מצאתי את האתר הזה http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm שהמליץ על מספר ראוטרים, ביניהם גם http://ksp.co.il/?uin=13020 אך הוא מסומן באדום רגיל ולא באדום מודגש כפי שרושם בעל האתר. תהיתי אם יש אנשים בעלי נסיון איתו על L2TP ואם הוא יעבוד באמת קרוב ל 100 מגה או האם יש לכם המלצה אחרת לראוטר (עדיף באזור ה150 שקל, רק אם אין ברירה אז אפשר עד 250) [בנוסף אשמח להמלצות …
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי, התחברתי לאחרונה לאנלימיטד למהירות 200/200 ואני מחפש ראוטר שיעזור לי לממש את הפוטנציאל של הרשת השימוש שלי זה בעיקר להורדות וסטרימינג (גם בין מכשירים בתוך הבית). חיבור USB 3 הוא גם חשוב כי אני רוצה לחבר הארד דיסק 8tb ישירות אליו. אחרי שקראתי פה קצת נראה שאלה המועמדים הראשיים: D-Link DIR 880L TP-Link Archer C9 Linksys EA7300 מה הייתם ממליצים לי? יש בינהם הבדל של 50 שקל פחות או יותר אם אני מזמין מאמזון. ראיתי הרבה המלצות ל VR600 v2 אבל אין לי צורך במודם והוא נראה דגם יותר ישן ממה שרשמתי למעלה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
אז אחרי ששידרגתי ל100 מגה בהוט, הראוטר הקשיש שלי(DIR-615 B2) לא מסתדר עם המהירויות הגבוהות והגיע הזמן לקנות חדש. לאחר קריאה בפורמים הבנתי שמומלץ ה1043 של TP link, אבל הוא כבר לא נמכר ובמקומו נמכר ה1042 שאין אפשרות להתקין עליו קושחה צד שלישי(מה שיצור לי בעיה עם עומס טורנטים). אז איזה דגם מומלץ כרגע?
-
- 17 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי משרד עם 20 עובדים וחלק די גדול מהם מתחבר דרך רשת אלחוטית וגם הרבה מחוברים דרך הסלולרי שלהם לרשת האלחוטית גם כן. כרגע אנחנו עם ראוטר tl-wr841n שמנתק קליינטים די הרבה (יש לו firmware הכי עדכני) אני מחפש ראוטר מומלץ שלא יעשה בעיות. תקציב של עד 1000 ש״ח פלוס מינוס תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, הצטרפתי לא מזמן לשירות האינטרנט של פרטנר על גבי תשתית של בזק. מחפש ראוטר מומלץ לשימוש ביתי ולא אינטנסיבי מדי, ראוטר רגיל כלומר אין צורך בתמיכה בסיב אופטי. הראוטר צריך להתחבר לרשת בחיבור ADSL, זו התשתית שיש לי בבית. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מי שניסה פעם לחבר כמות גדולה של מכשירים לראוטר אלחוטי בודד, גילה וודאי שכמות חיבורי ה-wifi שהראוטר מאפשר היא מוגבלת. בחלק מהם יש מגבלה של ממש בהגדרות (לדוגמה בראוטר d-link ישן שיש לי קיימת הגדרה של max clients שהמקסימום שניתן להגדיר עבורה הוא 16), ובחלק אין הגבלה בהגדרות אבל נראה שיש הגבלה מעשית - ואחרי כמות מסויימת של חיבורים הוא פשוט יסרב לאפשר למכשירים נוספים להתחבר אליו. כמו כן לצערי מסיבה לא ברורה ובחוסר הגינות מוחלט - נראה שאף חברה לא מציגה את הנתון הזה ב-specs של הראוטרים שלה. אני צריך לחבר כ-25-30 לקוחות wifi לראוטר שלי. לא מדובר בצרכני רוחב פס גדולים (הרוב זה בסך הכל נורות LIFX) אבל הם כן צריכים להיות מסוגלים להתחבר לראוטר - מה ש…
-
- 23 תגובות
- 8k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי עכשיו 1418TX שעד עכשיו עושה לי רק בעיות, אז אני צריך ראוטר טוב ופשוט להגדרה שיחסוך ממני את כאבי הראש
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר מסוג SIEMENS SL2-141 שבהגדרות שלו מוגדר כך שרק 3 התקנים אלחוטיים יוכלו להיתחבר אליו. הבעייה היא שהוא מזהה התקנים שמחוברים אליו למרות שהם כבר לא מחוברים אליו, לדוגמא הוא מזהה איפון שמחובר אליו למרות שהאיפון בכלל לא נמצא בבית והוא לא הודלק כבר 3ימים ופעם אחרונה שהוא היה מחובר לרשת היה לפני חמישה ימים את הזיהויי עשיתי ע"פ כתובת ה-MAC וזה לא קורה רק עם האיפון זה קורה עם עוד התקנים. איך אני מעלים את חיבורי הרפאים הללו (מעבר לביצוע ריסטרט לראוטר)? ???
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-