רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
אני כבר שנים שומע על שרתי פרוקסי או משהו כזה, אבל אף פעם לא בדקתי מה זה הדבר הזה. אז בבקשה תגידו לי: 1)מה זה פרוקסי? 2) במה זה יכול להועיל לי? 3) אני עם אינטרנט זהב בכבלים, אני יכול לעשות פרוקסי? XP PRO. תודה.
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
יש לי PS3 נתב של D-LINK 524 מודם של בזק (כחול) אינטרנט של 012 מהירות 1.5MB (טוענים שכל הפורטים פתוחים) ובנתב ה-PS3 מוגדר על DMZ... ועדיין יש לי בלחץ אפשרות להתחבר לאינטרנט שלא לדבר על לשחק ברשת שזה מתנתק כל שנייה או לא מפעיל בכלל את המשחקים... אם מישהו יכול לעזור להציע עצה להמליץ המלצה או סתם להשתתף בצערי על המצב... זה יהיה נחמד... ושיהיה לכולם יום טוב...
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
יש ברשותי רשת אלחוטית - נתב של D-LINK ומודם של אלקטל שהפכתי לראוטר... בשני המחשבים לא ניתן לקבל קבצים באיי סי קיו. ביטלתי את הפיירוואל של הווינדוסים ועדיין לא ניתן. אני עובד עם איי סי קיו 2002 - אם זה משנה... אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי בפתרון הבעיה... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום לכם הותקנה בבית רשת פייבר של בזק. המחשבים הנייחים מחוברים שניהם ב WIFI לראוטר הטכנאי אמר שכדי לגלוש במהירות החדשה עלי להחליף לכרטיסי רשת חדישים יותר. האם זה נכון? האם כרטיס DLINK DWA185 מתאים? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי רשת אלחוטית עם נתב ASUS שמוגדר כAP (אחרי מודם + מתאם שיחות VOIP) מחוברים לרשת מחשב אחד נייד ומחשב אחד נייח שממנו אני רוצה להעביר קבצים לנייד (שניהם מחוברים באלחוט) מה שאני עושה זה sharing של קבצים מסויימים שאני רוצה להעביר והקצב העברה הוא בסביבות 1 מגה לשנייה האם זה תקין לרשת אלחוטית? זה אמור להיות 100 מגה בLAN לפי מה שאני יודע... ואם זה לא, מה אפשר לעשות כדי לתקן את העניין? תודה מראש וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום הספקית שלי היא netvision והפס הוא מגה וחצי. אתמול התקשרו מהספקית כך אומרת אמא שלי ,בגלל שאמא שלי לא מבינה דבר במחשבים אז היא בקשה שיתקשרו מאוחר יותר . היום בבוקר שמתילב שפס ההורדה גדל לדוגמא בעבר ההורדה המקסימלית היתה 180 kb והיום הורדה אחת על 180kb והשניה על 100 kb
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
היי. עברתי שבוע שעבר לדירה עם שותף. כרגע לי יש הוט ו 012 על 2.5 מגה בלי התחייבות. ולו יש בזק עם התחייבות לעוד ארבעה חודשים ו013 ללא התחייבות על מגה וחצי. אנחנו רוצים לשים חבילה אחת גדולה לשנינו בכדי לשלם פחות ולקבל יותר. חשבנו על ה-10 של בזק או 12 של הוט(יש באיזורינו). מה שאנחנו חושבים עליו עקב ההתחייבות שלו לבזק זה לעשות 10 מגה. שבו מקבלים 6 חודשים ראשונים ב 62 שקל ואז עוד 6 חודשים ב 99 שקל. וגם מקבלים ראוטר אלחוטי אאלט הדגם הזה - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748307 או הדגם הזה : http://www.dsa-sys.co.il/Product.aspx?ProductID=300 מה שיש במלאי באותו הזמן. 2 שאלות: 1: האם המבצע הנל כדאי(כולל האם הנתבים נחשבים טובים)? 2: רק כדאי להיות סגור על עצמי- בכדי שתהיה לנ…
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
^ ללא עוד משתמשים בבית. רק מחשב אחד משחובר למודם באופן חוטי. הדבר מפריע לגלישה\הורדה וכו'... האם הדבר נפוץ בדגם הזה? איפה הבעיה? אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס הזה- http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1440. אני מעוניין לקנות אנטנה חיצונית מדגם http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7977 או דומות לה ע"מ להגדיל את טווח הקליטה של הכרטיס. האם החיבור הקיים בכרטיס יתאים לאנטנה או שיש צורך במתאם כלשהו? ובכלל, על אילו אנטנות חיצוניות הייתם ממליצים בטווח של עד 200-250 ש"ח? תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 15.05.2009 בשעה 20:04:18 ?????????? :-\
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות נתב של Linksys כמו שהמליצו פה באתר, עכשיו אני מתבלט איזה כרטיס רשת לקנות. מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין הכטיס החדש של Linksys WPC54G לכרטיס הישן, חוץ מ-80 שקל הפרש? והאם ההפרש משמעותי? ראיתי שרשום משהו כמו תומך ב-SES, מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
ההודעה באנגלית-אשמח לתגובה מהירה בעברית I have 2 computers that i want to network. 1) The first connects to the internet via a usb cable modem and has a wireless d-link network card and works on Win2000pro. 2) The second has a wireless card and works on Win Me. Now for the problem: The modem gets a dynamic(automatic) IP address. In "newtork connections I see 2 local area connections(local area connection local area connection 2). When I go to the modem's local area connection and check "share", I get a windows popup message stating that the IP address will be changed to IP=192.168.0.1 and then it wont allow me to browse the net. Only if I Uncheck the "share" can I surf…
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
יש לי הוט 16MB + בזק גיימר + ברק גיימר ומאז שהייתה בעייה להוט וכל הספקים עם חברת החשמל אני לא מצליח לקבל 1.92 יציב, מקודם כל הזמן קיבלתי 1.92 מהורדה אחת של קובץ. עכשיו ההורדות כל הזמן קופצות מגיע ל 1.85 ואז יורד 1.75 וקופץ בין 1.50 ל 1.79 ואף פעם לא יציב, אני מתחרפן מהמצב הזה וזה בטוח לא הספקים כי בכל ספק זה קורה. זה בטוח מגיע מהוט או משהו אחר ובא לי פשוט לשרוף להם את המקום האם קורה לכם את אותו דבר ? וגם ראבאק איתם אי אפשר אפילו לבדוק 100 מגה גם אם רוצים כי אין חייגן ואתם תקבלו 50KB, מדינה מפגרת פשוט, סתכלו ב YOUTUBE אנשים שם מקבלים 20MB 150MB בכיף. אבל תגיבו בבקשה לנושא של ההורדה ולא לדברים אחרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני חווה בעיות פינג במשחקים ובעיקר בBF3, לפני כחודשיים בסרברים גרמניים קיבלתי 60 פינג בקירוב וכעת אני כבר מגרד את -100. יש לי אינטרנט של נטויז'ן 10 MB. שמעתי שכרטיס רשת חדש יכול לפתור בעיות של פינג. אשמח לשמוע כל הצעה ועצה, בתודה מראש- יובל
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 2 מחשבים, ובקרוב 3. כל אחד מהם נמצא במקום אחר בבית, חובה לציין שהבית גדול. שקלתי לעבור לאנטרנט אלחוטי, האם כדי לא לקנות מספקית אנטרנט? או לקנות באופן פרטי ולהתקין לבד. ומה היתרונות של האנטרנט האלחוטי, ומה מומלץ לקנות? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות באיזור פתח תקווה 40 כבלי רשת באורכים שונים וכבלי RJ45 לRJ11 בתקן CAT6?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה "השתדרגנו" חיברנו ממוקם רגיל של הוט ל fiberbox, ישנו מחשב שנמצא בממד, והפתרון לחיבור שלו לרשת הוא מכשיר של הוט שנקרא moca, אשר מעביר את הרשת מהfiberbox אל המחשב דרך הכבלים בעזרת שני מתאמים, אבל כאשר המחשב המחובר דרכו מוריד, כלומר מכביד על ברוחב פס, ההורדה במהירות של בערך 10mbps (מחוברים ל100mb) לאחר כמה דקות, המכשיר פשוט מנתק את הרשת, עד שמכבים ומדליקים אותו שוב, זה מצב דיי נוראי... כבר החליפו לי את המכשיר הזה, האם יש פתרון? או שזה פשוט מכשיר גרוע כמו החברה הזאת ועלי לרכוש מתאמים אחרים? http://fiberbox.hot.net.il/tutorials/internet/moca
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם מסוג Dynamode ראוטר פשוט . הבעיה: כאשר המחשב שלי מחובר ישירות למודם האינטרנט עובד, כשאני מחבר את המחשב שלי ושל אחותי לראוטר אין אינטרנט לשנינו. מה עושים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
איזה פורטים של רד אלרט 2? או איך אני יכול לדעת לגבי כל משחק ומשחק תודה
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
ארגון התקשורת העולמי (ITU) השלים את השלב הראשון באישור תקן G.fast. כשיושלם באופן סופי, במהלך 2014, התקני תקשרות שיתמכו בתקן זה יוכלו להעביר מידע במהירות של 1Gbps על קווי טלפון סטנדרטיים, למרחק של עד 250 מטר. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=4387
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כל שעה וחצי ~, הראוטר בבית NETGEAR VG2000 מתנתק ועושה איפוס לעצמו. הבעיה הנוספת היא שכל יום כמעט כאשר אני מתחבר לאינטרנט אז זה מעלה לי דף: prov.bezeq.co.il שדרכו אני מגדיר את הסיסמה והשם משתמש של הספק - שוב ושוב מחדש. מה יכול להיות המקור לבעיות האלו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב. החלטתי לבדוק את מהירות האינטרנט שלי בעזרת אתר SpeedTest,אחרי כ-דקה קיבלתי את התוצאה... http://www.speedtest.net/result/198330351.png אני מחובר ל-012 חבילה של מגה וחצי דרך כבלים. איך הDownload ? איך הUpload ? איך הפינג? הכל בסדר? או שאני צריך להרים טלפון ל012? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן חסמו אותי מאתר מסויים ואני לא יכול להיכנס אליו בכלל, אלא עם פרוקסי.. ניסיתי לכבות את הראוטר ולהדליק, למחוק את כל הקבצים הזמניים של הפיירפוקס אבל שום דבר לא עובד? איך בכלל אפשר לחסום בצורה כזאת שגם אחרי שינוי IP וגם מחיקת קבצים זמניים החסימה נשארת (לא חסימה של חשבון, חסימה של גלישה בכלל). לא נראה לי הגיוני שחסמו טווח שלם כי זה אתר ישראלי..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חושב להשתדרג מה 2.5MB לחבילה של 5MB בבזק(תשתית) אמרו לי שעלות היא 89 ש"ח בהתחייבות לשנה. בבזק בינלאומי - 99.90 ש"ח בהתחייבות לשנה. בחבילת באנדל הציעו לי ב 169 ש"ח - התחייבות לשנה. האם מישהו מכיר מחירים זולים יותר? אני בכלל צריך יותר מ2.5MB? הרוב זה אינטרנט, אימיליים, והורדת קבצים ( ביטורנט)???? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חג שמח חבר'ה, יש לי בעיה קטנה עם המודם שרשום בכותרת, והבעיה היא שאי אפשר לגלוש. זתומרת המודם היה מקונפג לגירסת פרו שככה היתה כשער ונתנה לרשת האלחוטית לגלוש, עכשיו לא מזמן החלו בעיות בגלישה שגרמו לאינטרנט לא לעבוד. כל פעם כדי לגלוש הייתי צריך לכבות ולהדליק מחדש את המחשב והמודם ואז אולי זה היה מסתדר (חשוב לציין שהבעיה נמצאת בגלישה עצמה והסנכרון עם בזק הוא מצוין שכן הנורה של הסינק דולקת כל הזמן), עכשיו פשוט הבעיה היא שיש 3 מנורות נוספות ליד המנורה של הלינק שכל פעם שגולשים אז פעם פעם עובדת המנורה הכי שמאלית לשנייה ואז 2 הנורות שמיימינה (במודם סה"כ יש 5 נורות) וגם זה הפסיק לעבוד ויש לפעמים רק נורה אחת בכל פעם שהאמצעית בכלל לא עובדת (והיא לא נשרפה בטוח). נסיון ללחוץ על הכפתור מ…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול על איזה נתב אתם ממליצים? אני מעוניין לחבר 2 מחשבים בבית,יש לי אינטרנט בכבלים במהירות 3 מגה. חשובה גם מידת ההצפנה של הנתב (שהשכנים לא יפרצו לי). מומלץ לקנות את הנתב מהספק (במקרה שלי נטויז'ן) או שכדאי יותר לקנות בעצמך? מה אתם אומרים על Edimax או 3com ? אני מעוניין במשהו אמין שלא יהיו ניתוקים ובעיות. ועוד שאלה - בעזרת הנתב אפשר להעביר קבצים ממחשב למחשב? לגבי התקציב - בסביבות 300-350 שקל.כמה שפחות יותר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-