רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מנהל הרשת אצלי בעבודה חסם לנו את הגישה לאינטרנט באמצעות התוכנה netlimiter הוא בעצם הגדיר שבשעה 11 בלילה אין לנו יותר גישה לאינטרנט עד השעה 6 בבוקר מישהו יודע אולי איך אני יכול לפרוץ את החסימה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
היי, אז יש לי בעיה כל בערך 2-3 שעות הרשת קורסת. משהו מוזר ביותר. נניח אני רואה סדרה בפופקורן , ואני בא להעביר פרק אני כבר מרגיש שנפל האינטרנט. עכשיו הבעיה היא כזאת,הראוטר מראה כאילו הכל בסדר. (כל הנורות דולקות) אבל אי אפשר לגשת לשום אתר או לעשות שימוש כלשהוא באינטרנט. בהתחלתי חשבתי הוא מתנתק לי לבד מהספק , אז החלטתי לבדוק את זה. ניסיתי לגשת לאתר של הראוטר בכתובת 10.0.0.138 ואפילו לזה אי אפשר לגשת. משמע אין לי אפשרות לעשות כלום אלא אם אני מאתחל את המחשב. וזה לא פיתרון. פניתי לספק שלי- בזק בינלאומי והוא הפנה אותי לתשתית בטענה שהוא לא רואה שום בעיה. דיברתי עם התשתית - בזק, טען גם הוא שהוא לא רואה משהו מיוחד אבל אולי הפתר…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.practicallynetworked.com/sharing/ics/ics_win2k_install_bband.htm הקמת רשת אם אינטרנט פס רחב אם מודם כבלים וADSL http://www.practicallynetworked.com/sharing/ics/ics_win2k_install_dup.htm הקמת רשת אם חיוג DIALUP http://www.practicallynetworked.com/sharing/ics/ics_win2k_client.htm הגדרת ווינדוס 2000 כלקוח המדריכים עזרו לי מאוד אני מקווה שיעזרו למי שצריך במיוחד המדריך הראשון מעולה וזה אתר מעולה לתמיכה בכל סוגי הרשתות http://www.homenethelp.com
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
היי, פתחתי נושא דומה בפורום תוכנה אתמול בערב, ומתוך 80~ צפיות אף אחד לא ידע לעזור.. אז אולי לפה זה גם יכול להתאים. אתמול החלטתי לחדש קצת את האוסף שירים שלי, והורדתי תוכנות כמו SababaDC, RevConnect, BearShare וכו'. כולן על בסיס DC++. בחלקן אני בקושי מצליח להתחבר להאבים, בחלקן אני לא מצליח אפילו לבצע חיפוש כמו שצריך, ובחלקן זה מוריד על מקסימום 3kbps. אני מבין קצת בכל מה שקשור לפתיחת פורטים ולכן הופתעתי שלמרות הגדרות נכונות זה עדיין לא עובד כמו שצריך. אפילו על Passive Mode זה לא עושה כלום. בנוגע לספקי אינטרנט - יש לי ספקים של בזק וברק, בשניהם אותו סיפור. מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה הסיבה? יש פיתרון? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אם אני אשתמש במחשב עבודה (מחשב שנועד לעבודה בלבד) כשרת לעוד 8 מחשבים (כאילו שרת לרשת שמשתף אינטרנט, מידע וכדומה) יהיו בעיות?
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מאוד מוזרה. הרשת האלחוטית שבביתי שבה גלשתי עד לא מזמן פשוט נעלמה מרשימת הרשתות במחשב. הדבר המוזר הוא שאין לי בעיה עם האלחוט, אני רואה מספר לא קטן של רשתות ואפילו גולש על השכן בינתיים. מצד שני אני גם לא רואה שום בעיה עם הנתב כי עם לפטופ אחר אני מוצא אותו וגם עם הסלולרי שלי ומצליח לגלוש דרכו. איך אני מחזיר את הרשת הנעלמת? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 4.1k צפיות
-
-
ככה יש לי נתק edimax בתקשורת N יש לי עליו שלושה מחשבים אחד מחובר רגיל קווי השני מחובר אלחוטי(נייד) וגם השלישי(נייח) כולם עובדים על תקשורת N הנייח עושה לי בעיות בקליטה בגלל המרחק האות שידור נמוך לפעמים מתנתק שמעתי שאפשר לקנות מגבר שיגדיל את התווך קליטה עם כן אז איזה מגבר אם אפשר המלצות לגבי זה אני חייב לסדר שם תקליטה תודה לעוזרים! יוסי.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
יש לי 2 ראוטרים DLINK 655 וקניתי חדש רק היום Linksys E3000 בחיבור עם חייגן L2TP אני לא מצליח לעבור את ה 14MB והנקודה היא שעד עכשיו זה עבד מצוין לא משנה עם איזה ספק. הדבר השני הוא כשאני שם את הראוטר על DYNAMIC IP DHCP ומתחבר עם החייגן של הוינדוס אני מקבל את כל המהירות 16MB. וגם כשאני בלי חייגן של הוינדוס אני מקבל את המהירות מהתשתית הוט. מה השתבש פה אני לא יודע, וזה לא המחשב כי ניסיתי 2 כרטיסי רשת בשני המקרים אותו דבר וגם באלחוטי זה קורה. וגם ניסיתי 3 ספקים לפחות בכולם זה קורה כשהחייגן ב L2TP בראוטר.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
אני כבר שנים שומע על שרתי פרוקסי או משהו כזה, אבל אף פעם לא בדקתי מה זה הדבר הזה. אז בבקשה תגידו לי: 1)מה זה פרוקסי? 2) במה זה יכול להועיל לי? 3) אני עם אינטרנט זהב בכבלים, אני יכול לעשות פרוקסי? XP PRO. תודה.
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
יש לי PS3 נתב של D-LINK 524 מודם של בזק (כחול) אינטרנט של 012 מהירות 1.5MB (טוענים שכל הפורטים פתוחים) ובנתב ה-PS3 מוגדר על DMZ... ועדיין יש לי בלחץ אפשרות להתחבר לאינטרנט שלא לדבר על לשחק ברשת שזה מתנתק כל שנייה או לא מפעיל בכלל את המשחקים... אם מישהו יכול לעזור להציע עצה להמליץ המלצה או סתם להשתתף בצערי על המצב... זה יהיה נחמד... ושיהיה לכולם יום טוב...
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
יש ברשותי רשת אלחוטית - נתב של D-LINK ומודם של אלקטל שהפכתי לראוטר... בשני המחשבים לא ניתן לקבל קבצים באיי סי קיו. ביטלתי את הפיירוואל של הווינדוסים ועדיין לא ניתן. אני עובד עם איי סי קיו 2002 - אם זה משנה... אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי בפתרון הבעיה... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום לכם הותקנה בבית רשת פייבר של בזק. המחשבים הנייחים מחוברים שניהם ב WIFI לראוטר הטכנאי אמר שכדי לגלוש במהירות החדשה עלי להחליף לכרטיסי רשת חדישים יותר. האם זה נכון? האם כרטיס DLINK DWA185 מתאים? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי רשת אלחוטית עם נתב ASUS שמוגדר כAP (אחרי מודם + מתאם שיחות VOIP) מחוברים לרשת מחשב אחד נייד ומחשב אחד נייח שממנו אני רוצה להעביר קבצים לנייד (שניהם מחוברים באלחוט) מה שאני עושה זה sharing של קבצים מסויימים שאני רוצה להעביר והקצב העברה הוא בסביבות 1 מגה לשנייה האם זה תקין לרשת אלחוטית? זה אמור להיות 100 מגה בLAN לפי מה שאני יודע... ואם זה לא, מה אפשר לעשות כדי לתקן את העניין? תודה מראש וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום הספקית שלי היא netvision והפס הוא מגה וחצי. אתמול התקשרו מהספקית כך אומרת אמא שלי ,בגלל שאמא שלי לא מבינה דבר במחשבים אז היא בקשה שיתקשרו מאוחר יותר . היום בבוקר שמתילב שפס ההורדה גדל לדוגמא בעבר ההורדה המקסימלית היתה 180 kb והיום הורדה אחת על 180kb והשניה על 100 kb
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
היי. עברתי שבוע שעבר לדירה עם שותף. כרגע לי יש הוט ו 012 על 2.5 מגה בלי התחייבות. ולו יש בזק עם התחייבות לעוד ארבעה חודשים ו013 ללא התחייבות על מגה וחצי. אנחנו רוצים לשים חבילה אחת גדולה לשנינו בכדי לשלם פחות ולקבל יותר. חשבנו על ה-10 של בזק או 12 של הוט(יש באיזורינו). מה שאנחנו חושבים עליו עקב ההתחייבות שלו לבזק זה לעשות 10 מגה. שבו מקבלים 6 חודשים ראשונים ב 62 שקל ואז עוד 6 חודשים ב 99 שקל. וגם מקבלים ראוטר אלחוטי אאלט הדגם הזה - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748307 או הדגם הזה : http://www.dsa-sys.co.il/Product.aspx?ProductID=300 מה שיש במלאי באותו הזמן. 2 שאלות: 1: האם המבצע הנל כדאי(כולל האם הנתבים נחשבים טובים)? 2: רק כדאי להיות סגור על עצמי- בכדי שתהיה לנ…
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
^ ללא עוד משתמשים בבית. רק מחשב אחד משחובר למודם באופן חוטי. הדבר מפריע לגלישה\הורדה וכו'... האם הדבר נפוץ בדגם הזה? איפה הבעיה? אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס הזה- http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1440. אני מעוניין לקנות אנטנה חיצונית מדגם http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7977 או דומות לה ע"מ להגדיל את טווח הקליטה של הכרטיס. האם החיבור הקיים בכרטיס יתאים לאנטנה או שיש צורך במתאם כלשהו? ובכלל, על אילו אנטנות חיצוניות הייתם ממליצים בטווח של עד 200-250 ש"ח? תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 15.05.2009 בשעה 20:04:18 ?????????? :-\
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות נתב של Linksys כמו שהמליצו פה באתר, עכשיו אני מתבלט איזה כרטיס רשת לקנות. מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין הכטיס החדש של Linksys WPC54G לכרטיס הישן, חוץ מ-80 שקל הפרש? והאם ההפרש משמעותי? ראיתי שרשום משהו כמו תומך ב-SES, מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
ההודעה באנגלית-אשמח לתגובה מהירה בעברית I have 2 computers that i want to network. 1) The first connects to the internet via a usb cable modem and has a wireless d-link network card and works on Win2000pro. 2) The second has a wireless card and works on Win Me. Now for the problem: The modem gets a dynamic(automatic) IP address. In "newtork connections I see 2 local area connections(local area connection local area connection 2). When I go to the modem's local area connection and check "share", I get a windows popup message stating that the IP address will be changed to IP=192.168.0.1 and then it wont allow me to browse the net. Only if I Uncheck the "share" can I surf…
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
יש לי הוט 16MB + בזק גיימר + ברק גיימר ומאז שהייתה בעייה להוט וכל הספקים עם חברת החשמל אני לא מצליח לקבל 1.92 יציב, מקודם כל הזמן קיבלתי 1.92 מהורדה אחת של קובץ. עכשיו ההורדות כל הזמן קופצות מגיע ל 1.85 ואז יורד 1.75 וקופץ בין 1.50 ל 1.79 ואף פעם לא יציב, אני מתחרפן מהמצב הזה וזה בטוח לא הספקים כי בכל ספק זה קורה. זה בטוח מגיע מהוט או משהו אחר ובא לי פשוט לשרוף להם את המקום האם קורה לכם את אותו דבר ? וגם ראבאק איתם אי אפשר אפילו לבדוק 100 מגה גם אם רוצים כי אין חייגן ואתם תקבלו 50KB, מדינה מפגרת פשוט, סתכלו ב YOUTUBE אנשים שם מקבלים 20MB 150MB בכיף. אבל תגיבו בבקשה לנושא של ההורדה ולא לדברים אחרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני חווה בעיות פינג במשחקים ובעיקר בBF3, לפני כחודשיים בסרברים גרמניים קיבלתי 60 פינג בקירוב וכעת אני כבר מגרד את -100. יש לי אינטרנט של נטויז'ן 10 MB. שמעתי שכרטיס רשת חדש יכול לפתור בעיות של פינג. אשמח לשמוע כל הצעה ועצה, בתודה מראש- יובל
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 2 מחשבים, ובקרוב 3. כל אחד מהם נמצא במקום אחר בבית, חובה לציין שהבית גדול. שקלתי לעבור לאנטרנט אלחוטי, האם כדי לא לקנות מספקית אנטרנט? או לקנות באופן פרטי ולהתקין לבד. ומה היתרונות של האנטרנט האלחוטי, ומה מומלץ לקנות? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות באיזור פתח תקווה 40 כבלי רשת באורכים שונים וכבלי RJ45 לRJ11 בתקן CAT6?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה "השתדרגנו" חיברנו ממוקם רגיל של הוט ל fiberbox, ישנו מחשב שנמצא בממד, והפתרון לחיבור שלו לרשת הוא מכשיר של הוט שנקרא moca, אשר מעביר את הרשת מהfiberbox אל המחשב דרך הכבלים בעזרת שני מתאמים, אבל כאשר המחשב המחובר דרכו מוריד, כלומר מכביד על ברוחב פס, ההורדה במהירות של בערך 10mbps (מחוברים ל100mb) לאחר כמה דקות, המכשיר פשוט מנתק את הרשת, עד שמכבים ומדליקים אותו שוב, זה מצב דיי נוראי... כבר החליפו לי את המכשיר הזה, האם יש פתרון? או שזה פשוט מכשיר גרוע כמו החברה הזאת ועלי לרכוש מתאמים אחרים? http://fiberbox.hot.net.il/tutorials/internet/moca
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם מסוג Dynamode ראוטר פשוט . הבעיה: כאשר המחשב שלי מחובר ישירות למודם האינטרנט עובד, כשאני מחבר את המחשב שלי ושל אחותי לראוטר אין אינטרנט לשנינו. מה עושים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-