כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב חברי פורום, שאלה קטנה, נתקלתי כרגע במצב שאני צריך לצאת לעבודה עוד כמה שעות, אני חייב להיות מגולח. סכין גילוח יש לי, אבל הקצף נגמר. מישהו יודע מה יכול להחליף את הקצף הזה? איזשהו אילתור חד פעמי? תודה
-
- 17 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אני כנראה לא אסיים יב' עם בגרות מלאה.. יש לי נכשל באיזה 2,3 מקצועות ואפילו אחד מהם זה מקצוע ההרחבה שלי.. אני לפעמים רואה שחיילים באים לבית ספר לעשות בגרויות והאמת שלא יצא לי ללכת לבית ספר בכמעט חודש האחרון אז לא היה לי זמן לשאול את המורה או משהו איך עושים את זה? לעשות בגרויות אחרי הצבא אני ממש לא רוצה.. אני ממש לא בונה על הבגרויות אני עושה בשביל להגיד שיש לי למקרה ו.. אם..
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, התחלתי לברר לגבי לימודים אקדמיים ונתקלתי עם מונחים של התמחות בתחום מסויים ורב תחומי במשהו שצריך להוסיף לזה עוד מקצוע לימוד. רציתי לשאול מה ההבדל בין שניהם, מה כדאי יותר ללמוד, מה ההבדל בין מכללה שמעניקה תואר מבר אילן שמציעה רב תחומי לבין מכללה למנהל שתיתן התמחות.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב! היום הזמנתי טכנאי להתקנה של ציוד כלשהו שלא אפרט כאן. קבענו לשעה מסויימת. לאחר איחור של שעה התקשרתי אליו והוא אמר שהוא מתעכב וזה יקח עוד שעה שעה-וחצי. לאחר שעתיים מהמועד שנקבע התקשרתי פעם שניה והוא אמר שוב שהוא יתעכב לעוד כשעה שעה וחצי. לאחר כמעט שלוש שעות התקשרתי אליו פעם שלישית ושאלתי אותו מתי הוא מגיע, הוא אמר שהוא יתעכב שוב, לא הופתעתי, ואמרתי לו שאני רוצה לבטל את ההזמנה. הטכנאי אמר שאי אפשר לעשות זאת כי כבר הזמנתי טכנאי ואני אמור לשלם על הזמנתו. מה הוא החוק לגבי משך זמן ההמתנה לטכנאי והאם אני אמור לשלם משו למישו בכלל? (כל העיסקה נסגרה בטלפון). תודה רבה רבה לכל העוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום עשיתי בזה בגרות שאלון 805202 אם זה משנה. איפה אני מוצא את הפתרון של הבגרות למה ביואל גבע אין זכר למקצוע הנ'ל. יש לי את המבחן פה לידי אפשר גם להביא לפה תמונות של המבחן ואתם תפתרו במידה ואין בשבילי פתרון כזה ברשת.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הבאתי מגרסה קטנה מארה"ב ועל התחתית שלה כתוב שהיא עובדת ב Nominal Voltage 110V/60Hz זה ברור, וה Intensity Input 1.8A. מישהו יודע איזה שנאי מוריד מתח אני צריך? כי אני יודע שאת השנאים מודדים לפי וואט, ואין פה על המגרסה שום נתון של וואט.
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אהלן ערב טוב ושבת שלום שירתתי בשנת 2010 16 ימי מילאואים והבנתי שישנו מענק כלשהו שניתן על כמות ימי המילואים ששירתת, תשלום נוסף מעבר לתשלום הרגיל של ימי המילואים, אשמח לשמוע על כך בהרחבה, כמה למה ומתי צריכים לקבל . תודה ושבת שלום
-
- 24 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אהלן כמובן שחיפשתי המלצות אבל מצאתי אחת מ2003 שתיים מ2008 ועוד כמה דברים לא עוזרים אז התקציב הוא פחות או יותר 500 רצוי פחות .. חשוב לי שתטען ורצוי לא יותר מכמה שעות חשוב לי שיהיה אפשר לשתוף לפחות את הראש או איך שזה עובד שם אחריות כמובן ו.. זהו.. תמליצו לי בבקשה תודה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות מכונת תספורת בתקציב של עד 400 ש"ח. בגדול הבנתי ש-panasonic ו- moser הכי מומלצות ואני מתלבט ביניהן. אציין שהמכונה משמשת לגילוח הראש על אפס. יש פה כמה דגמים שראיתי ואני מתלבט ביניהם: אלו של פנסוניק והאמת שאני לא מבין מה ההבדל ביניהם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=750526 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753768 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715900 וזה של מוזר: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=39544 יש עוד כמה של Moser ללא חוות דעת בכלל בזאפ אבל אם יש למישהו המלצה על דגם אחר בתקציב אני אשמח. תודה
-
- 17 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
שלום. בסניף בשפיים, הסחורה כבר תקופה ארוכה אותו דבר והם כבר שנה תקועים בספירת מלאי ולא מביאים מלאי חדש של המון מוצרים. מה לגבי סניף אחר?. הסניף החדש בהרצליה פיתוח רק בחיתוליו. ברמת השרון אין כלום. איפה יש סניף נוסף, פעיל ורציני באזור ת"א?. תודות.
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
מה השיגה ארה"ב בחיסול בן לאדן חוץ מהסמליות שאף אחד לא יכול לברוח מהצדק?... הרי יקומו עוד 100 בן לאדנים
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, באוקטובר הקרוב אתחיל מכינה ובשנה הבאה תואר בהנדסת תוכנה, תמיד התעניינתי גם ב CCNA ורציתי לשאול אם אפשר לשלב את זה יחד האם כדאי ? לקחת קורס של סיסקו בנוסף לתואר... זה יתן לי משהו ? [חוץ מידע בתחום..] תהיה אפשרות לשלב את שניהם אח"כ בעבודה או שזה סתם בשביל הידע ויהיה בזבוז זמן, כסף וכוח.. אשמח לקבל תשובות בנושא. תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אחרי שבוע בבית סירה בקשמיר הגעתי היום למנאלי הודו טוב שגם כאן אפשר להשאר מחוברים ולהתעדכן
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש לראות סרט עם הרבה מתח ומלחמה. כמו "הזייפנים" (אומנם אין ממש קטע של מלחמה אבל לפחות יש הרבה מתח). תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יצא לי לבדוק תמונות באתר Getty Images אבל בניגוד לאתרי תמונות אחרים אין שם מחירון. מי שרוצה נדרש ליצור איתם קשר והם קובעים את המחיר לאחר "בדיקה". זכותם לדרוש מה שהם רוצים. הבעיה שלי שאין שום איזכור בגוגל לגבי המחיר בפועל, או לפחות דוגמא מספרית של לקוח כלשהו. לא יכול להיות שאין ברשת במקום כלשהו בין אם בפורום או בבלוג או בכל מקום אחר שמישהו לא כתב כמה דרשו ממנו. ניסיתי לחפש כל מיני צירופי מילים ובאף אחד לא קיבלתי תוצאה עם מחיר או אפילו חו"ד של לקוח. זה לחלוטין לא הגיוני!!!!!! האם לדעתכם יש לאתר הסכם עם גוגל שלא יציגו תוצאות כאלה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בלי להפוך את הדיון הזה לעוד טלנובלה......אבל אני בן 26 ונמאס לי סופית לגור עם ההורים שלי שעושים לי את המוות ומשגעים אותי בצורה שבא לי כבר לישון ברכב ולא לישון איתם. אני לא משלם שכר דירה ואוכל וכדומה אבל זה בא על חשבון נזק נפשי ועצבים. עכשיו אף פעם לא גרתי לבד...... המצב שלי: אני עובד בעבודה שאני מקבל ממנה בערך 5200 נטו בחודש ועוד אני מחזיק רכב שעליו זה איזה 700 דלק בחודש. ואני עובד בראשון לציון ולא לומד. האם זה אפשרי למצוא דירת חדר בראשון לציון שלא תגמור לי את כל המשכורת בלי אופציה לחסוך 1000 שקל בצד כל חודש?? או לחפש דירה עם שותפים משהו? נגיד שכתוב באתר יד 2 - דירה עם 3 שותפים או 2 שותפים וסכום 1800 שקל על השכרה - זה אומר שרוצים ממני 1800 או שזה יתחלק בין כל השוכרים? נגי…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היה בפורום שרשור על מציאות בשוק עכשיו ,ואני לא מצליח למצוא את השרשור אשמח לקבל קישור ! תודה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
-
ישבתי בפיג'ו 107 ובספארק. פסלתי את ספארק מהסיבות הבאות: א. תא נוסעים קודר ולא נעים ב. מושבים לא נוחים ג. דייהו ד. מנוע שנראה הכי הרבה על הנייר, אבל הכי מעט על הכביש ה. דייהו ו. עיצוב מזעזע ומאולץ ז. אין מדרס להנחת הרגל השמאלית! איזה מין רכב ידני זה? ח. דייהו ט. הרבה גימיקים זולים שלא יאריכו ימים מה אהבתי בפיג'ו? א. מושבים יותר נוחים בהשוואה לספארק ב. תא נוסעים ספרטני, אבל צעיר ונעים לעין. חלקי הפח החשופים מוסיפים הרבה ליופי בצבע המתאים. ג. לוח שעונים נוח לקריאה ד. עיצוב צעיר ומגניב ה. עיצוב אירופאי ותכנון יפני ו. מנוע מאוד חסכוני זמן אספקה משוער: אמצע יולי. :'( אין 107 בארץ. הכל נמכר. נשאר רק להכריע לגבי הצבע. בהתחלה רציתי צבע שחור, אבל הסוכן אמר שהצבע אומנ…
-
- 62 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
במוסך המורשה המליצו לשים תוסף דלק (שברח לי השם הספציפי שלו) שעולה 60 ש"ח, לפני שאני מחליף חיישן ECG (או איך שלא קוראים לזה, חיישן שמווסט גזים) פול טנק לפני התוסף - 550 ק"מ ל-40 ליטר. עם התוסף- 850 ק"מ לאותו כמות ליטרים. אחרי שנגמר הפול טנק של התוסף תידלקתי עוד פול וסיימתי אותו חזרה ב550. הגיוני? ואם כן, האם זה יהיה חכם להוסיף בכל תדלוק את התוסף הזה? (כי זה יותר יחס עלות-תועלת גבוה יותר..)
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
משהוא יכול לגלוש לפה: http://46.116.23.167 ולהגיד לי מה העמוד שהוא מקבל?
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי טענות כלליות עליו כמו שהוא מעדיף את חברה שלו על הילדים שלו ויש לי טענות ספציפיות שם עיקר הדיון: 1) יש לי חשדות שהוא ביצע כנגדי דברים בתקופה שהייתי מסוכסך איתו. החשדות מבוססות אך לא מעבר לספק סביר לכן לא התייחס להן אבל הם ברקע. 2) בעיות מבוססות: ניתקתי את הקשר איתו פעמיים: פעם אחת: זה היהי ממזמן אז אני לא זוכר הכל אבל חברה שלו התעללה בלי כל הזמן שוב ושוב שנים ואני כל דבר קטן שעשיתי הוא היה ישר נגדי. בקיצור הוא היה מגן עלייה גם שהיא הייתה נגדי. הוא היה מעדיף אותה עליי ונתן לה כוח ומגן לעשות לי צרות. פעם שנייה: גילו שאני חולה באיזה שהיא מחלה. לא הסכמתי לטפל במחלה אז הוא החליט לזרוק אותי לרחוב. הבעיה שגם שהסכמתי לטפל במחלה הוא לא הסכים שאני יחזור הביתה כי הטיפול לא היה …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לי כבר נמאס מזה, באמת. אם אני עושה "Report Spam" זה לא ממש עוזר. יש משהו שכן עוזר?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהוא המלצה לרקעים יפים ברזולוציית 1920*1080P אבל אוסף של תמונות ולא אחת אחת. כל סיגנון זורם...
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יאללה, כבר עברנו את המצלמות המעפנות של שנת 2003-2005 שבקושי היית רואה דרכן משהו, וג"כ שהצד השני זז כמו רוח רפאים... דיי, עבר הזמן של זה, אנחנו ב2011, אני רוצה לקנות פעם אחת ולתמיד מצלמה טובה, ראוייה, ואיכותית. ברכות.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-