כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
אני משער שהרבה מכירים את זה. אבל הקטע בסוף פשוט מזעזע אותי -התמונה כל פעם קופצת לי לראש... לא לבעלי לב חלש http://www.ptroa.co.il/petitionmovie/petition.html לגבי המקרה בסוף- פשוט בא לי לקחת את הסיני הזה ולשים אותו מול כמה אריות רעבים ...... וניתן לכם לדמיין....
-
- 53 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני מחפש משאבת בירה כמו שיש במסיבות קולג' בחול. יש כאלו בארץ? אם לא אז אולי יש דברים מגניבים אחרים כמו זה?
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אוקי, אז קבלתי אחרי שנה על הכביש את הדוח הראשון שלי .. מבין את הטעות והכי הרבה כועס על עצמי שלא הצלחתי להתבכיין מספיק לשוטר כדי שיבטל את הדוח (הוא רק מזער אותו .. גם טוב..) העברה היתה פניית פרסה על קו לבן עם תמרור שאוסר על פניית פרסה.. השוטר אמר שזה 500 שקל קנס + 6 נק' והוא מפחית ל250 בלי נקודות כלומר מתחשב רק בפניית הפרסה האסורה .. מפה לשם העניין כאן שהאוטו על שמי וכמובן איתו כל ההוצאות (דלק, ביטוח, תיקונים וכו ) אם זה משנה השוטר עמד רגלית בצידי הכביש והורה לי לעצור.. לעניין הבנתי שאם זו העברה הראשונה שלך ניתן לבטל / להמיר לאזהרה ? ד"א מה שממש גרם לי להשתגע מעצבים זה שבסוף השיחה השוטר אמר " קח אחריות על העבירה .. מה אתה חושב שאני באזרחות לא עושה עבירות ומקבל דוחות…
-
- 29 תגובות
- 4k צפיות
-
-
לא יודע עד כמה זה יילך אבל בואו ננסה. מה היתה הוודקה הראשונה ששתיתם? מה הוודקה הכי גרועה ששתיתם? ומה הוודקה הכי טובה ששתיתם? ו...איפה אתם שותים? ---------------------------------------------- ראשונה- אחרי הופעת מטאל בבר כלשהו, ראיתי שהמחירים בבר מוגזמים ביותר (25 ש"ח לשוט???), אז הלכתי עם עוד 3 חברים וקנינו בקבוק של אבסולוט מקיוסק שכונתי. עליי לציין כי זה היה...בסדר, בזמנו לא הייתי חובב גדול של אלכוהול (לא שאני עכשיו, כן?), וחוויית השתייה לא היתה מי-יודע מה, אבל ההשתכרות הורגשה אחרי כ-20 דקות. היה מצויין, עד ש-2 לא התחילו להקיא, 1 מהם הקיא 3 פעמים קצף לבן ביום שלאחר מכן. (ככל הנראה זה היה בקבוק מזוייף) הכי גרועה? פרפקט\קיגלביץ'. באחת הפעמים שיצאתי עם קבוצה די גדולה, לא הי…
-
- 36 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני מתגייס בקרוב ויש לי כתם לידה על הקרקפת.. (כן כן) עכשיו רק עם שיער ארוך מקדימה לא רואים את אותו כתם. עכשיו יש לי אישור מרופא עור שרשם לי " מומלץ לא לחשוך לשמש (את הכתם)" השאלה היא אם יש עוד משהו שאני יכול לעשות לפני הגיוס (ללכת לרופא צבאי הוא או משהו אחר) כדי שלא יגלחו לי את הראש.. או לבוא בגיוס ושם כבר העניין מסתדר. תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אז ככה אני עושה שם טירונות כרגע מיודע למת'מ ? דיברתי עם כמה מהקורססתים שם אמרו לי לחתום וויתור לפני שיהיה מאוחר מידי זה עד כדי כך נורא?
-
- 11 תגובות
- 4k צפיות
-
-
http://www.tshirthell.com/hell.shtml?
-
- 48 תגובות
- 4k צפיות
-
-
http://www.101funjokes.com/odd.html כנראה שלא ממש דואגים לעדכן את ספר החוקים.
-
- 25 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אם אני הייתי קובע את הסדר של החיים, הייתי עושה הכל הפוך!!! הכל!!! אתה לומד ולומד כל השנים הטובות שלך, ואז מתחיל לעבוד, עד שאתה מגיע לפנסיה... ואחרי כללללללל העבודה הקשה, מה מחכה לך? מוות!!! במקום זה, הייתי מתחיל את החיים במוות, כי אז אתה חוזר לחיים... מבלה כמה שנים טובות בלעשות כלום ולתהות על החיים, חוזר לעבודה ועל היום הראשון מקבל מענק גדול ושעון זהב - מה רע? (: אחרי עוד כמה שנים טובות, אישתך חוזרת לחיים, אתם בקשר טוב ויש עליות ומורדות אבל הקשר רק נהיה יותר טוב עד שאתם מתחתנים... ואז יש יותר ויותר סקס!!! אז אתה חוזר לשנות ה-20 שלך, לומד באוניברסיטה, שותה, מכייף, מזיין וחי טוב... אז אתה חוזר לתיכון, לומד עוד כמה דברים - ואיזה יופי, הלימודים רק נהיים קלים וקלים יותר (: אז …
-
- 16 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש למישהו שירים פשוטים לנגינה שיכול להמליץ לי עליהם? עדיף באנגלית- רוק פאנק וכל המשפחה
-
- 30 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מטען נקודתי Q נמצא במרכזה של קוביה בעלת מקצוע A מהו השתף החשמלי העובר דרך אחת הפיאות של הקוביה. פסיכומטרי בספטמבר+השביתה לא עשו טוב לידע שלי בפיזיקה, אני מבין שצריך להשתמש בחוק גאוס, אז אשמח לכיוונון מהיר עריכה: בערך הסתדרתי השטף העובר דרך כל המרחב מהנקודה Q הוא 4*pi*q בגלל שאני צריך צריך רק שישית מהמרחב (צלע אחת של קוביה) אז זה יוצא 4*pi*q חלק 6 כווננתי את זה לפי התשובה בספר שהיא שישית Q חלקי E0 כשE0 (יוונית) זה אחד חלקי 4פאיK (ופה נוצר הבלבול שלי כי את זה ראיתי רק אחר כך בדף נסחאות). השאלה העמוקה היא איפה מתחבר האורך A ומיקום הקוביה... משהו מסריח פה... HELP :'(
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
האם הסתמכות על גרף הפונקציה היא דרך מספקת לקביעה של התכונה הנ"ל או שיש דרך פורמלית מתמטית?
-
- 19 תגובות
- 4k צפיות
-
-
ברח לי רציתי למלא דווקא אבל שכחתי ועכשיו צפיתי בטלויזיה עשו משהו שונה הפעם שהחליטו שיחלקו את הכסף בכל מקרה אפילו במידה שאין זוכה שניחש שישה מספרים בגלל שלא היה זוכה 6-7 הגרלות רצופות זתומרת אפילו ניחוש של שלושה מספרים דבר די שכיח יזכה בחתך מהפרס הכולל 28 מיליון עכשיו רציתי לעשות כמה חישובים כמה היה ניתן להרוויח פה מה הסכום הסטנדרטי על ניחוש שלושה מספרים כמה אנשים בדרך כלל זוכים בכל הגרלה למישהו יש נתונים נגיד סתם נשער שיש 100 אלף זוכים כל הגרלה זה אומר 28 מיליון לחלק ל 100 אלף זוכים אומר שכל זכיה תקבל 280 שח לפי הזכרון שלי שלושה ניחושים ברגיל זה פרס של איזה 10 20 שקלים זאת אומרת פה הפרס הוא כפול 28 מהרגיל? אבל אין לי מושג מה המספר האמיתי של הזוכים בדרך כלל נגיד זה רק …
-
- 24 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני לא ממש דיג'יי, וגם לא ממש מתחיל. עשיתי בשביל אבא שלי מסיבה לפני כמה חודשים שהייתה הצלחה גדולה מאוד ובעקבות המסיבה אז אנשים שנכחו במסיבה ביקשו שאני אעשה אצלהם מסיבה. בקיצור, ביום שישי אני עושה מסיבה בשביל מכר של אבא שלי ואני תוהה כמה לגבות ממנו עבור המסיבה. עבור המסיבה של אבא שלי לקחתי 300 שקל, כן, זה אמנם אבא שלי אבל עבדתי *קשה* לקראת ובזמן המסיבה, זה לא הולך ברגל. בכל מקרה, הציוד שלי זה מחשב נייד (traktor dj) ובמסיבה הקרובה אני אשתמש (ככל הנראה) במע' סטריאו של הבית (והלפטופ כמובן) [אני עוד כמה דקות נוסע לבדוק את הציוד שם]... הבחור שאני עושה אצלו את המסיבה יודע (מחברה של אבא שלי) שלקחתי מאבא שלי 300 שקל על המסיבה שלו (אבל בכל זאת, זה אבא..). כמה לקחת בשביל המסיב…
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
האם התעודת בגרות באמת משנה בקבלה למקצועות רציניים באוניברסיטה? פשוט שמעתי שהפסיכומטרי זה 70 אחוז מה שמשאיר לבגרות 30 מכאן אפשר להסיק שזה לא משנה אם מישהו מקבל 80 בהיסטוריה או 100 בהיסטוריה, 80 בלשון או 100 בלשון. האם יש שיחזקו את דברי? ד"א, מחר בגרות בהיסטוריה ב' :-(
-
- 54 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
כפי שחלק שמו לב The Pirate Bay נסדר ע"י השלטונות בשוודיה, אשמח לקבל המלצה על אתרים טובים בתחום או הצעות למקורות שיתוף אחרים תודה
-
- 14 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, המשתמש סטים הישן שלי נעול על המייל של 012 שקיבלתי לפני כחודשיים התנתקתי מהם ושכחתי לשנות את המייל בסטים עכשיו שאני מנסה להתחבר הסטים גארד מבקש להכניס את הקוד שנשלח למייל ואין לי אותו כמובן יש מצב ש 012 יתנו לי להיכנס למייל לכמה דקות ? במטרה להוציא את הקוד שישלח ולאשר החלפת מייל או שאני צריך להצטרפך אליהם מחדש ? יש למישהו פתרון אחר ? עריכה: נוספה תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
-
-
קראו את זה ואת התגובות הטמבליות :http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2940306,00.html פשוט אי אפשר להבין מאיפה יש להם יכולת לדבר שטויות כמו שאבא שלי אומר מי שיודע שותק ומי שלא יודע מדבר כנראה שצריך לעצור את זה מה דעתכם שכל אחד יתן 5 שקל וניתן כתבה מקצעוית לאתר גדול או משהו כזה עם הסבר על חומרה ובכך לעלות את רמת ידע בארץ פשוט אני שונא שמרעילים את השכל לאנשים הפשוטים כמו שמישהו אמר ישראלים לא פריארים אבל במחשבים הם גם לא הם פשוט newbies(לא כולם ברור) תגובות מליצות עוד
-
- 54 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
אני וכמה חברים אוהבים לעשות ראפטינג ולא ממש מרוצים מהמחירים בארץ העלנו רעיון לקנות סירה ולעשות הכל בעצמנו.. לאחר בדיקה סירה סבירה עולה כ 3000 ש"ח יוצא 750 לאדם מתאים לנו נשאר רק חשש אחד .. האם יכול להיות מצב שאני מגיע לחלק מנהר הירדן שבו אחת החברות מפעילה ראפטינג משלה ולא יתנו לנו להשתמש בנהר או משהו כזה... איפה ניתן למצוא מידע על חוקים בנושא הם מותר לעשות דבר כזה האם אני צריך להצתייד במשהו כמו חגורות הצלה חובה או כל מיני דברים כאלו ... יש למישהו רעיון איפה אפשר למצוא מידע בנושא??
-
- 7 תגובות
- 4k צפיות
-
-
הי, לא ידעתי אם לפתוח פה או בפורום צרכנות אבל נראה לי זה יותר רלוונטי לפה הנושא. אני מחפש מידע איפה כדאי לי לקנות משקולות הכי זול כרגע. את המוט והטבעות הנוכחיות (מצורף תמונה בקובץ) קניתי במגה-ספורט. אני מעוניין להוסיף עוד 2 טבעות של 5 קילוגרם. אשמח להמלצות איפה הכי כדאיי לקנות. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 4k צפיות
-
-
-
יש לי מכשיר פלאפון SONYERICSSON T630 .... אף פעם לא הייתי בעד דיבוריות ואוזניות ושאר השטיקים , אבל בזמן האחרון אני משתמש בפלאפון המון בשיחות של חצי שעה, אני כבר מרגיש את האוזן שלי מתפחמת.... זה לא נוח, לא נעים , אבל הכי מדאיג אותי- כנראה גם מזיק.... אז החלטתי לקנות אוזניה, אבל אם כבר אוזניה ואם כבר למכשיר יש יכולות BLUETOOTH אז למה להסתפק בחוטים? במיוחד שהרבה גרסאות טוענות שהחוט הזה בעצם מוליך את הקרינה היישר לאוזן (אני לא יודע עד כמה זה נכון או לא , אבל לא ניקח סיכון) בכל אופן , החלטתי לקנות אוזניית BLUETOOTH , חיפשתי בזאפ- בהתחלה חשבתי לקנות את הכי זול שאוכל למצוא (של מוטורולה) - אבל אחרי שראיתי את הזמנים המעפנים של הסוללה החלטתי שאין טעם ואם כבר קונים אז אפשר לשלם טיפה…
-
- 26 תגובות
- 4k צפיות
-