כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
היי, אני שכיר ואין לי קה"ש כיום. כרגע אני לא מעוניין לבקש הטבה בתנאים, אבל אני כן מעוניין להתחיל להפריש לקה"ש (בסופו של דבר, כנראה שכלי החסכון עם ה"תשואה" הטובה ביותר). האם אפשרי לבקש מהמעסיק להפריש את החלק שלי לקה"ש, ללא הפרשה שלו? בכל מקום מצויין המקסימום שמעסיק יכול להפריש, אך לא המינימום. האם אני אמור להסיק מזה שהמינימום הוא אפס בעצם? תודה מראש.
-
- 30 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
כפי שחלק שמו לב The Pirate Bay נסדר ע"י השלטונות בשוודיה, אשמח לקבל המלצה על אתרים טובים בתחום או הצעות למקורות שיתוף אחרים תודה
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש למישהו מושג? אני אישית ניגש לF ולG.
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש למישהו שירים פשוטים לנגינה שיכול להמליץ לי עליהם? עדיף באנגלית- רוק פאנק וכל המשפחה
-
- 30 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני משער שהרבה מכירים את זה. אבל הקטע בסוף פשוט מזעזע אותי -התמונה כל פעם קופצת לי לראש... לא לבעלי לב חלש http://www.ptroa.co.il/petitionmovie/petition.html לגבי המקרה בסוף- פשוט בא לי לקחת את הסיני הזה ולשים אותו מול כמה אריות רעבים ...... וניתן לכם לדמיין....
-
- 53 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אהלן, נגמרה לי הקופסה ( ) שקניתי בזמנו עם חברים דרך ויטהקוסט. אני מחפש לקנות "עפקת ניפוח" חדשה אבל כשנכנסתי לויטה ועשיתי חישוב לדיימטייז\אופטימום יצא שהמחיר הסופי סביבות ה76-78 דולר לאחר קופון 10$ הנחה ותוספת משלוח לישראל. משמע יש לשלם מע"מ מה שייקר את העסק. שאלתי היא, מאיפה אתם מזמינים? אולי יש דרך לייעל תהליכים..
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
כמה ילדים בשיכבה שלי צילמו אותי בעירום והם מתכוונים להכניס את התמונות לאתר האינטרנט שלהם... מה שלהם נראה סתם מעשה קונדס יפגע בי מאוד ואני לא יודע מה לעשות... אני צריך עצות מה אפשר לעשות...תודה מראש! מישהו הציע ל י להפיל את האתר שלהם אבל אין לי מושג איך עושים את זה..(אז עם מישהו יודע שבבקשה יפנה אלי בפרטי בשביל שלא ינעל התרד). כל אחד אחר שיש לו עצה אחרת בבקשה שיעזור לי...
-
- 59 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות שעון יד דיגיטלי אבל יש היום כ ז ה מבחר ענקי שאני ממש לא יודע מה לבחור, אז חשבתי שתוכלו להמליץ לי לקנות שעון שאפשר להשיג אותו פה בארץ, ושלא יהיה מהסדרה G-SHOCK של קסיו... ראיתי שעון של POLAR שהתצוגה שם היא על גבי רקע שחור ואהבתי את זה, אבל מה? זה שעון שמיועד למדידת דופק ואני לא צריך את זה תודה מראש
-
- 61 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מישהו הולך?,קראתי על זה וזה נשמע סבבה לגמרי רק חבל שעולה 70 שקל...
-
- 56 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
מאיזה גיל אפשר לעשות רשיון לטרקטורן וכמה ס"מק?
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
רק לבית ספר שלי יש מסך פלסמה או LCD בבניין שמציג מידע על השינויישם במערכת השעות לתלמידים? בכלל, כל שנה הם קונים עוד ועוד מחשבים עכשיו לכל צוות ההנהלה יש מסכי LCD במשרדים שלהם, יש לנו חדר מחשבים עם המחשבים הכי משוכללים שיש (בלי רמקולים)(אסור לשחק עליהם משחקי מחשב...) ויש עכשיו מחשבים (הרבה) כמעט בכל חדר לכן על חדר הוא עכשיו חדר מחשבים... נדמה לי יש לבית ספר שלי יותר מחשבים מתלמידים! זה לא ממש נוח ללמוד בחדר שיש בו מחשבים כי ישר רוצים להיות על המחשב... לעומת זאת יש לנו ספרייה ממש קטנה שהיא בושה לבית ספר כזה אתם יכולים לתאר את הבית ספר שלכם? או שבכולם יש כזאת כמות של ציוד משוכלל שאני מתלונן סתם?
-
- 63 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
המחשב הישן משמש להורדות וגלישה לפני הפרמוט החלטתי להוריד ממנו את כל תוכנות האבטחה-אנטי וירוס/פיירוול למשך 4ימים למה? סתם ניסוי..... התוצאות: 180 רוגלות שונות 27 וירוסים שונים בסביבות ה 10אלף קבצים נגועים 830 בעיות ברג'סטרי התוכנות שמצאו ותיקנו מה שאפשר(אי אפשר את הכל) : registry mechanic / nod 32 / ad-aware / spybot-s&d ת'אמת לפני כן לא האמנתי שכל כך מסוכן לגלוש בלי...
-
- 76 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי שאלה שבה שואלים אותי מהו האיבר הראשון אם יש 4n איברים וה-d(הפרש) שווה ל-4 ואומרים לי שסכום האיברים האחרונים של הסדרה גדול פי 7 מסכום האיברים הראשונים בסדרה מצא את האיבר הראשון . וזוהי סדרה חשבונית בבקשה תעזרו לי להגיע לפתרוןןן
-
- 20 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
עזרה: איך קוראים לסרט שהוא מתעורר כל יום לאותו יום בדיוק ב 6 בבוקר ?
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום! התגייסתי לפני כשבועיים. יש לי נעליים כבדות, אך לא מזמן השגתי בקומבינות נעליים קלות. המפקד שלי לא מרשה לי ללכת איתן. איך אני יכול להשיג פטור או משהו מהרופא? מה אני צריך להגיד? עריכה: אני מדגיש שאני כן רוצה נעליים צבאיות, אבל שלא יהיו כבדות. אני צריך אישור ללכת עם נעליים קלות. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 37 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
http://www.101funjokes.com/odd.html כנראה שלא ממש דואגים לעדכן את ספר החוקים.
-
- 25 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
http://rapidshare.de/files/26107125/c_____.rar.html (12mb) טוב אני קיבלתי מצלמת אינטרנט והתלהבתי ממנה ומצאתי תוכנה שמקליטה את המצלמה לסרט והתחלתי "לנסות את מזלי" עשיתי כמה סרטים קצרים אבל אני מביא רק את זה כי הוא הכי נורמאלי ומצחיק בסרטון אני מספר על אחות שלי ועל אח שלי אח קטן אחות בינונית ואני הגדול אני בעקרון יורד עליהם בסרטון שללא עריכה ולא התכוננתי מראש ככה שהכל בו אילתוריםולכן על תקחו את זה ברצינות כי כל מה שאני אומר זה שטויות בשביל הצחוק ולא יותר מזה טוב תהנו ותנו תגובות על "כישוריי"
-
- 30 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
חברת COPY.COM יצאה עם שירות אחסון בענן חדש. בניגוד למתחרתה הגדולה DROPBOX מקבלים 5 ג"ב של אחסון בחינם ואם מפנים או נרשמים דרך הפניה מקבלים עוד 5 ג"ב. בנוסף, אם מצייצים על השירות החדש מקבלים אקסטרה 2 ג"ב. מי שמעוניין באלטרנטיבה\מקבילה לDROPBOX מוזמן לפתוח חשבון. בקישור הזה ניתן להרשם עם הפניה ממני וכך גם לקבל עוד 5 ג"ב וגם להוסיף קצת לחשבון שלי
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מעניינת אותי התפלגות הגילאים פה באתר... מצד אחד יש פה רבים שמפגינים ידע רב ומתנסחים כמו אנשי מקצוע מנוסים ומצד שני לא חסרות פה הודעות עם 20 שגיאות כתב ב-10 מילים... אז... בני כמה אתם?
-
- 78 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש 8 צלחות של 10 ק"ג. האם זה אפשרי להגיע במוט יד סטנדרטי למשקל הנ"ל? אם לא איזה מוט יעשה את העבודה? אני רוצה את זה בשביל אימונים ביתיים בעיקר. אני לא אוהב לעבוד עם מוט ארוך ומעדיף דאמבלים. כמו כן מה אמורה להיות עלות של 2 דאמבלים כאלו? אם למישהו יש המלצה לחנות או מוכר ביד 2 אני אשמח לדעת. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
.............
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
זה משגעעעעע אותי! אני לוקח טיפות אף אוטריוין וזה לא שווה הרבה,מישהו מכיר תרופות סבא? (: ותוך כמה זמן נזלת צפויה לעבור? תודה
-
- 22 תגובות
- 3.9k צפיות
-