כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
התרגיל: בריבוע ABCD האלכסונים נחתכים בנקודה O. הנקודה E נמצאת על הצלע AD והנקודה F נמצאת על הצלע DC. הקטע BE חותך את האלכסון AC בנקודה G והקטע AF חותך את האלכסון BD בנקודה H. הקטעים BE ו-AF נחתכים בנקודה I. נתון: AG=DH הוכח: את המרובע GOHI ניתן לחסום במעגל. שרטוט למטה תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
כל משתמש רשאי לרשום עד ל-4 "כינויי" הומואים! 1. מקיא ווזלין 2. רץ אחורה בשדות תירס 3. אוחז כיורים (כמובן) 4. שפופרת משחת שיניים אנושית. בהצלחה!
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שבארץ המארז Antec P190 עולה באזור ה2,000 ש"ח, ובחו"ל (חנות performance-pcs) הוא עולה 390$ (שהם באזור ה1,300 ש"ח) ולכן שקלתי להזמין אותו מחו"ל, השאלה היחידה שנותרה פתוחה היא : איך אני מברר כמה עולה מכס על המוצר הזה? האם יש מס נוסף כלשהו? וכמה עולה משלוח UPS לארץ? (ניסיתי באינטרנט לחפש ונכנסתי לאתרים והכל.. ולא מצאתי דרך לברר לפחות על המכס אפילו.)
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
נמאס לי מהצליל הישן שלי (מייל מאדרפאקר) והחלטתי לשנות, אבל עד עכשו לא שמעתי משהו מעניין יותר מדיי באנשים שמקבלים SMS מסביבי. שתפו במה אתם משתמשים!
-
- 39 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
אני רואה לאחרונה המון כתבות על מחירי חשמל מים אוכל. וזה תמיד נראה אותו הדבר. חצי מהגודל של המשפחה שלי מוצאים יותר ממה שאנחנו מוציאים. איך הם עושים את זה? אנחנו לא דופקים חשבון לא עם מים לא עם חשמל ולא עם קניות. אומנם לא מבזבזים בכוונה. אבל אם בא לנו אז יש. אני לא רואה אותנו מגיעים לחשבונות כאלו אלא אםנשאיר מזגן דולק 6 שעות ביום נאכל רק אנטריקוט. וכל אחד יתקלח חצי שעה ביום. מה המצב אצלכם?
-
- 29 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
כרגע אני ב-5 יחידות. הממוצע שלי 70 בערך. אני לא יודע מה לעשות להישאר ב-5 או לרדת ל-4 ולקבל ציון יותר טוב? מה אתם ממליצים?
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ערב טוב .. אני יספר את הסיפור שלי בקצרה , ביום הגיוס שלחו אותי לבסיס תובלה בחיפה בתור נהג משאית , הצלחתי לצצאת משם אחרי שהפכתי עולמות , היום הגעתי לבקום , שלחו אותי לחיל הים בתור מאחזק תחמושת ... אני עם פרופיל 45 רפואי , אני בניתי על זה שאני יהיה ג'ובניק שעושה יומיות ומעביר תשירות בסבבה , הבנתי שמאחזקר תחמושת נשאר כל השבוע בבסיס .. אני שוקל ללכת לקב"ן ולצאת על נפשי .. במה זה פוגע בחיים ? אני אוכל לעבוד באינטל וכל חברות ההי טק ? איפה דורשים צבא היום ? ומישהו בכלל יודע מה זה מאחזק תחמושתב למען השם?!@! כבר נשבר לי מהצבא ואני שם רק חודש ...
-
- 23 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
במהלך שיטוטיי ביד 2, אני לא רק רואה מוצרים מצ'וקמקים במחירים מופקעים, אלא גם מודעות הזויות וכשלים מוזרים בתיאור המוצר, ואפילו סתם מודעות מצחיקות. למשל: מחיר- 150 ש"ח מחיר- 150 ש"ח ללא ספק מועמד חזק לפרס המודעה המפגרת: מחיר- 450 ש"ח פרס החומרה המתקדמת: מחיר- 300 ש"ח. שווה כל אגורה. וראיתי עוד מודעות מוזרות הרבה יותר, גם ברכב. מישהו אחר מכיר את התופעה? אתם מוזמנים לשתף. אתם מכירים אולי מקום נורמאלי יותר ליד שנייה? winwin לא בא בחשבון- האתר פשוט לא בנוי טוב ממשקית, וגם שם המודעות והמחירים הזויים (אבל פחות). אם אתם מכירים מקום כזה- שתפו אותי. בינתיים אני תקוע עם יד 2.
-
- 33 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
זה ממש שערורייה שלושת הערוצי הסרטים בכבלים אני לא מתייחס כאן לערוץ סינמה פריים כי אני לא ממש חובב קולנוע "איכותי" (אנשים סינים שקשה להם מאוד ואוהבים לדבר לאט על רקע נוף) וגם לא ל"סינמה קול" שזה ערוץ של סרטים שנטחנו כבר הרבה בערוצי הסינמה הרגילים ועכשיו הם ערוץ מיוחד וחדש בחודשיים האחרונים לא היה שום אבל שום סרט נורמלי!! רק לפני 3 חודשים קראתי לחודש שבו הלהיטים היו המומיה ושחק אותה סטאר חודש חלש אבל עכשיו ... אני מביט בכל סרטי הסינמה שבת שהם אמורים להיות הסרטים החדשים והמעניינים של החודש ומעולם לא שמעתי עליהם, לא נראה לי שרובם הגיע בכלל לקולנוע בארץ או אפילו נשלח לחנויות השכרה "אנשי המסתורין" "אשת האסטרונאוט" "תה עם מוסליני" "דואטים" ועוד המון סרטים עלומי שם נוחתים עם פרסו…
-
- 39 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
Hello everybody in from Turkey mu name is Muhammed Çağlar. I'm a peaceful person, i never want war, fight and other bad things in World, i think we can live in World peaceful with nature, like other living things. I just want to to talk with you about World, middle east countries and Europe. I know you have a target for your ideology. It aims to conquer middle east countries like Syria, Palastine, Iran, Irak and so on. I respect to your targets, your secred book says you to do it or your presidents. I don't know much about it. I just want to know what do you think about these events on World. We can discuss this topic as well as good. Please ve respectfull,…
-
- 18 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום , מישהו יכול לומר לי מה זה בדיוק המערך הטכנולוגי של החייל האוויר? איזה תפקידים ומה התנאיים. תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יהודי, גרמני וכושי מתים ועולים השמיימה. איך שהם מגיעים למעלה מגיע אליהם אלוהים ואומר להם שהוא הולך לשאול אותם שאלה, יודעים הולכים לגן עדן לא יודעים מגיעים לגהנום. מגיע היהודי ראשון , אלוהים שואל אותו "תגיד, כמה יהודים מתו בשואה?", היהודי עונה בלי היסוס ", מזתומרת, 6 מיליון" וישר עובר לגן עדן. מגיע הגרמני אחריו , אלוהים שואל אותו "תגיד, כמה יהודים מתו בשואה?", הגרמני בלי היסוס נוסף "מזתומרת, 6 מיליון", וישר עובר לגן עדן. מגיע הכושי , אלוהים שואל אותו "תגיד, כמה יהודים מתו בשואה?" , הכושי "מזתומרת, 6 מיליון " אלוהים- "שמות כושי, שמות..."
-
- 28 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
טוב... אז ככה... משני סיבות: הראשונה היא הגיע הזמן להתחדשות והשנייה היא שואוטוטו אני יוצא לקורסים של חיל האוויר ואני צריך מכונה למשך השהייה שלי בקורסים. ובכלל אני צריך מכונת גילוח לעצמי ולא להשתמש בזו של אחי, ולכן אני צריך מכונת גילוח. נכון לרגע זה אני משתמש בפיליפס הקלאסית מסדרת הcoolshave הכחולה (נראה לי דגם 6707) מכונה סבבה לחלוטין. אבל כפי שאמרתי קודם אני צריך המלצה למכונת גילוח בתקציב שציינתי. אני מתגורר בדימונה, ואין לי בעיה להגיע לב"ש. ככה ש"על הדרך" אם אפשר לראות המלצה לחנות או רשת כלשהי (אלמ/מחסני חשמל/אחר-אני לא יודע איזה רשתות וחנויות יש) בדימונה/ב"ש זה יהיה מצויין.
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
עכביש מכני בגובה 15 מטר ששוקל 37 טון http://laughingsquid.com/la-princesse-by-la-machine-a-50ft-spider-invades-liverpool/ http://en.wikipedia.org/wiki/La_Princesse
-
- 28 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
יש למישהו שירים פשוטים לנגינה שיכול להמליץ לי עליהם? עדיף באנגלית- רוק פאנק וכל המשפחה
-
- 30 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
-
-
ברח לי רציתי למלא דווקא אבל שכחתי ועכשיו צפיתי בטלויזיה עשו משהו שונה הפעם שהחליטו שיחלקו את הכסף בכל מקרה אפילו במידה שאין זוכה שניחש שישה מספרים בגלל שלא היה זוכה 6-7 הגרלות רצופות זתומרת אפילו ניחוש של שלושה מספרים דבר די שכיח יזכה בחתך מהפרס הכולל 28 מיליון עכשיו רציתי לעשות כמה חישובים כמה היה ניתן להרוויח פה מה הסכום הסטנדרטי על ניחוש שלושה מספרים כמה אנשים בדרך כלל זוכים בכל הגרלה למישהו יש נתונים נגיד סתם נשער שיש 100 אלף זוכים כל הגרלה זה אומר 28 מיליון לחלק ל 100 אלף זוכים אומר שכל זכיה תקבל 280 שח לפי הזכרון שלי שלושה ניחושים ברגיל זה פרס של איזה 10 20 שקלים זאת אומרת פה הפרס הוא כפול 28 מהרגיל? אבל אין לי מושג מה המספר האמיתי של הזוכים בדרך כלל נגיד זה רק …
-
- 24 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הגעתי לכיתה י', כמו בכל ביצפר נורמאלי (או שלא..) מכריחים אותנו לעשות עבודות שירות שונות, 60 שעות עד אפריל 2004. בכל מקרה, הדברים שהכי נראה לי זה מכבי אש, מד"א או משמר אזרחי. מה מהם הכי כדאי לדעתכם? או אם יש לכם רעיונות ושיטות איך להפתר מהזוועה הזאת (בלי לעשות את זה לכל החכמולוגים) - תבורכו.
-
- 59 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
http://www.tshirthell.com/hell.shtml?
-
- 48 תגובות
- 3.8k צפיות
-