שפעת העופות בישראל :( - עמוד 2 - כללי - HWzone פורומים
עבור לתוכן
  • צור חשבון

שפעת העופות בישראל :(


NiTRo37

Recommended Posts

קודם כל רוב החידקים מתים בבישול

חוץ מיזה לא כל מי שנידבק במחלה מת

ודבר אחרון מגפות שפעת חמורות היו בהיסטוריה והרגו הרבה למעשה כל כמה עשרות שנים יש מגפה כזות במיקרה שאני זוכר נכון

אבל בניגוד למגפות כמו הבעבועות שחורות לדוגמה שפעת קטלנית נעלמת מהר מאוד והורגת הרבה פחות אנשים

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

  • תגובות 93
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

שפעת זה לא חיידק, זה ווירוס. אפשר להידבק מזה גם אם מתקרבים לעוף ולא רק אוכלים אותו...

חחחחחחח רק ניסיתי חלאס להסתלבט עליי :silly:

StillNotFunny.gif

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

תאכלס, מגיע לנו, אם אנחנו לא מספיק בני אדם עד כדי כך שלא רק שאנחנו רוצחים חיות בשבל לאכול אותם כשיש המון תחליפים מצויינים לבשר, אלא שאנחנו עושים את זה בכזאת ברבריות שאנחנו דוחסים 800 עופות לחלל של מטר על מטר אז זה צדק פואטי, כי המחלה הזו התחילה והתפשטה בעקבות איך שאנחנו שוחטים אותם אז לא מגיע לנו יותר טוב מלעופות

כל מילה בסלע.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

סוף סוף אמא שלי תפסיק לקנות עוף, איכ, דיי, נמאס לי מעוף! אני רוצה כבששששששששששש!!!

אין לך מושג כמה אני מסכים איתך. במשך 3 חודשים אכלתי שניצלים. הגעתי למצב שהתחלתי לטגן דג! (אני לא אוהב דגים במיוחד...) :P

היום הייה לי זמן ( :lol:) אז בישלתי לעצמי בשר בקר ביין עם פלפל ירוק חריף (טרי... לא טחון :P) ושום (כמובן עם קצת בצל וגזר...), ועם תפוחי אדמה כתוספת :-*

DSC_0006.jpg

^טעים... והולך מצוין עם בירה :beerchug:

כמה תגעגעתי לבישול ::)

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

כולכם מוזמנים לכפר מראאאר! השווארמה של ג'אמיל שווארמת כבש משובחת, 10 דקות מראש פינה, ללקק את האצבעות הצלחת ועוד כמה דברים [

יאללה נוסעים :auto:

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

טופו יכול להיות ממש בסדר אם מכינים אותו נכון. יש גם בשר מלאכותי מחלבון צמחי, כמו שיש במנה חמה בולונז.

טופו זה הדבר הכי @#$%^&* (מי שלא הבין מגעיל..וכו) שטעמתי (ואני מדגיש טעמתי..כי כבר מהביס השני הייתי מחשיב את זה כהקאה)..

זה כמו לאכול פלסטיק...

בקיצור אין כמו בשר הכי טוב..(עוף סתם חיקוי..חוץ מהחלק של השניצל..)

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

נדמה לי שאנשים כאן לא בקיאים, אין סיכוי שבשר חולה יגיע לצלחת שלכם אם תקנו ממקום איכותי. (וגם אם לא, גם אז הסיכון שואף לאפס...)

תקנו בשר מקצב עם תעודות, ותעודה של פיקוח וטרינרי... כל עוד תקנו כך את הבשר, אין סיכוי שיגיע לבשר שלכם חיה חולה. אין צורך להפסיק לאכול בשר, מה גם שאם מבשלים את הבשר Well (שכמובן רק כך אוכלים עוף, אנחנו לא מדברים על בקר) ותאכלו בשר שהיה נגוע בשפעת העופות, אתם לא תחלו, הבישול הורג את הכל!

הייתה המלצה של משרד החקלאות לצלות את הבשר היטב בזמנו שכל הסיפור הזה התחיל...

גם יש את המחלה השניה של הפרות, "הפרה המשוגעת", אז מה, גם לא תאכלו בקר? אז שנסגור על טופו? :smile1: ( :errrr:)

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.


×
  • צור חדש...