שפעת העופות בישראל :( - עמוד 3 - כללי - HWzone פורומים
עבור לתוכן
  • צור חשבון

שפעת העופות בישראל :(


NiTRo37

Recommended Posts

טופו זה הדבר הכי @#$%^&* (מי שלא הבין מגעיל..וכו) שטעמתי (ואני מדגיש טעמתי..כי כבר מהביס השני הייתי מחשיב את זה כהקאה)..

זה כמו לאכול פלסטיק...

בקיצור אין כמו בשר הכי טוב..(עוף סתם חיקוי..חוץ מהחלק של השניצל..)

הכירותי הראשונה עם טופו הייתה לפני כמה שנים כשראיתי גוש לבן כזה במקרר וחשבתי שזה גבינה לבנה. הבאתי בזה ביס והתחלתי לירוק לכל הכיוונים.

אבל אז טעמתי את זה בכמה מסעדות, בתוך סושי, מרק או סתם כתבשיל כלשהו, מוקפץ עם כל מיני דברים וזה היה דיי נחמד.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

  • תגובות 93
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

אני אישית לא אהבתי...(ובטוח שעוד כמה..)..

נדמה לי שאנשים כאן לא בקיאים, אין סיכוי שבשר חולה יגיע לצלחת שלכם אם תקנו ממקום איכותי. (וגם אם לא, גם אז הסיכון שואף לאפס...)

תקנו בשר מקצב עם תעודות, ותעודה של פיקוח וטרינרי... כל עוד תקנו כך את הבשר, אין סיכוי שיגיע לבשר שלכם חיה חולה. אין צורך להפסיק לאכול בשר, מה גם שאם מבשלים את הבשר Well (שכמובן רק כך אוכלים עוף, אנחנו לא מדברים על בקר) ותאכלו בשר שהיה נגוע בשפעת העופות, אתם לא תחלו, הבישול הורג את הכל!

הייתה המלצה של משרד החקלאות לצלות את הבשר היטב בזמנו שכל הסיפור הזה התחיל...

גם יש את המחלה השניה של הפרות, "הפרה המשוגעת", אז מה, גם לא תאכלו בקר? אז שנסגור על טופו? :smile1: ( :errrr:)

חחח..גם אתה דוגל בשיטת ה"מעל 100 מעלות החידקים מתים"...

ובאמת אנשים קצת נסחפו בתרד הזה..

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

הכירותי הראשונה עם טופו הייתה לפני כמה שנים כשראיתי גוש לבן כזה במקרר וחשבתי שזה גבינה לבנה. הבאתי בזה ביס והתחלתי לירוק לכל הכיוונים.

אבל אז טעמתי את זה בכמה מסעדות, בתוך סושי, מרק או סתם כתבשיל כלשהו, מוקפץ עם כל מיני דברים וזה היה דיי נחמד.

טופו הוא חסר טעם, אבל הוא סופח טעמים, כך שאם תבשלי אותו עם דברים אחרים ותבלינים נכונים, תתקבל תוצאה יותר טובה. (עדיין מגעילה, אבל יותר טובה...)

אחותי צמחונית והיא טוחנת טופו ושמו בו תירס, אופונה וכל מיני שטויות שיש בתפזורת עם קמח, ביצים וקצת תבלינים נכונים ומלח כמובן, מצפה את זה בפירורי לחם ואוכלת את זה מטוגן. התוצאה שמתקבל היא גם מגעילה, אבל בהשוואה לטופו חי מדובר כאן במעדן... :D

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

לטופו אין ערכים תזונתיים כמו לבשר.

ומה זה בשר מלאכותי?

בשורה התחתונה, אם אתה מתאמן, ואתה לא אוכל בשר, ואתה לא אוכל ביצה קשה כל יום הסיכוי שלך להוריד מסת שריר (כאשר אין חלבון והשריר מעכל את עצמו

במקום לגדול) הוא מאוד מאוד גבוה.

כולכם יודעים יפה מאוד להגן על החיות, אבל מי מגן עליי?

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

אני אישית לא אהבתי...(ובטוח שעוד כמה..)..

חחח..גם אתה דוגל בשיטת ה"מעל 100 מעלות החידקים מתים"...

ובאמת אנשים קצת נסחפו בתרד הזה..

שום דבר לא שורד בחום גבוהה... משרד הבריאות בעצמו פירסם הודעה לאכול את הבשר צלוי היטב, גם שהיה את הסיפור עם הפרה המשוגעת... אנשים לקחו את העניין רציני, וכל מסעדה שנייה הייתה מגישה לך דיקט במקום בשר, עד שהם קלטו שאנשים לא באמת מפחדים והם התחילו להגיש בשר כמו שצריך, ריר ומדיום. ;D

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

לטופו אין ערכים תזונתיים כמו לבשר.

ומה זה בשר מלאכותי?

בשורה התחתונה, אם אתה מתאמן, ואתה לא אוכל בשר, ואתה לא אוכל ביצה קשה כל יום הסיכוי שלך להוריד מסת שריר (כאשר אין חלבון והשריר מעכל את עצמו

במקום לגדול) הוא מאוד מאוד גבוה.

כולכם יודעים יפה מאוד להגן על החיות, אבל מי מגן עליי?

למה אתה צריך מסת שריר? :s05: כל אלו שמרימים משקלות רק הורסים את הגוף שלהם. האדם הוא לא יצור ספורטיבי.

החלבון בטופו הוא חלבון מעולה, אתה שוכח שהחלבון שאתה מקבל מבשר הוא חלבון "משומש", החיה עליה השלום אכלה את החלבון שלך, עיקלה, הגוף השתמש בו לצרכים שלו ואז אתה עושה על זה סיבוב שני... :P מה גם שאנשים שלא אוכלים בשר בריאים יותר. בשר בקר מפוצץ בכולסטרול, כך שאם כבר אוכלים בשר, אז עדיף עוף. (עדיפות להודו)

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

הייתי מצפה שמשרד הבריאות יפנים שוירוסים לא תמיד מושמדים אם לא להקפיד ממש טוב על תהליך הבישול.

וחוצמזה, איך זה שבמחלות זאונוטיות מסויימות משמידים חיה/עוף או חלקים בגופה ומכריזים עליהם כאסורים למאכל? בטח לי כי המנגל יצלה את החולירע...

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

הייתי מצפה שמשרד הבריאות יפנים שוירוסים לא תמיד מושמדים אם לא להקפיד ממש טוב על תהליך הבישול.

וחוצמזה, איך זה שבמחלות זאונוטיות מסויימות משמידים חיה/עוף או חלקים בגופה ומכריזים עליהם כאסורים למאכל? בטח לי כי המנגל יצלה את החולירע...

לא לוקחים סיכון, בשביל שהבשר יהיה "נקי" צריך לצלות אותו טוב מאד, ואם מדובר בבקר כבר עדיף לא לאכול אותו, מי רוצה לאכול דיקט במסווה של בקר?

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

תראה, תמיד אפשר לגוון. טופו הוא לא התחליף היחיד לבשר, קטניות הן מקור מצויין לחלבון. (במיוחד עדשים שחורים)

בטח, ושעוית!!! :lol:

ויש את השניצלים האלו של טבעול/זוגלובק שלא מכילים בשר, הם בסדר, ביחסית לצואה התעשייתית שהם חילקו אצלינו בצבא וקראו לזה המבורגר/קציצות.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.


×
  • צור חדש...