כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
;D בהצלחה רבה ומרובה מי יתן וזאת הפעם האחרונה שאנחנו ניגשים לסיוט המיותר הזה
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
בתור מתכנת עם כמה שנות ניסיון, עם יחסי אנוש טובים ועם ציפיות שכר שהן לא מוגזמות.. אני עדיין מתקשה למצוא עבודה. אני בטוח שיש פה עוד כמה אנשים שמתקשים, השוק מיטלטל כל הזמן ולא ברור לאן הוא הולך.. מה הייתם ממליצים לי? כבר עברתי כמה מקומות עם קורות החיים שלי ואני מרגיש שלא מתייחסים אליי ברצינות.. אני לבד בזה?
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
(אני לא מבין הרבה בחשמל, אבל אם הבנתי נכון, אמפר זה עוצמת הזרם) אז, יש לי בטרייה ואני רוצה לחבר אליה 2 חוטי חשמל ולהגביל את עוצמת הזרם למילי אמפרים בודדים איך קוראים לרכיב שעושה דבר כזה? (אם באמת יש רכיב בודד שמסוגל לעשות את זה) עוד משהו - לפני כמה שנים היה ברשותי נגד שאפשר לכוון - היה איזה משהו שעם מברג קטן ניתן היה לסובב כדי לווסת את ההתנגדות שלו (בטווח מסויים, מן הסתם) - האם דבר כזה אפשרי גם ברכיב שמגביל עוצמת זרם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכם לפני כשבוע קיבלתי את הבשורות שקיבלתי ת'ש 5. אני גר בדרום באופקים ומשרת בצריפין ועושה יומיות. אין צורך כמובן להגיד לכם שהיה לי דיבור עם המ''פ שלי על זה שזה רחוק לבית כאחד שיש לו ת'ש(זה בסדר אמור להיות לי ראיון עם איזה סגן אלוף ביום ראשון לגבי בסיס שהוא יותר קל''ב)ולוקח לי כ3-3 וחצי שעות להגיע לבית עם כל הנסיעות. בקיצור סיימתי יום עבודה ב5 בערב!!,והגעתי לבית רק ב8:40 אני יכול לקבול את המפקד שלי על זה? גם לפני כמה ימים הוא החזיק את חבר שלי מהבסיס עד 6 בערב וגם לו יש ת'ש 5 למרות שזה חוקי מבחינתו להחזיק אותו עד 5 וחצי בערב. חיפשתי בגוגל פקודות מטכ'ל לגבי הת'ש ומשום מה לא מצאתי משהו שקשור לזמנים שהחייל אמור להגיע לבית,ראיתי רק שהמפקד יכול להוציא את החייל עד השעה…
-
- 78 תגובות
- 14.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מוצר כלשהו מאיביי.. המוכר דורש תשלום דרך פייפאל מבלי כל התהליך של איביי עם buy it now וכד'.. פשוט לשלוח לו תשלום למשתמש שלו בפייפאל ולרשום לו לאחר מכן את הכתובת שלי.. רציתי לדעת האם יש לי ממה לחשוש לפני שאני שולח לו תשלום ? *אני מעוניין לשלוח לו את התשלום מכיוון שאני אקבל הנחה מסכום התשלום המופיע בעמוד המוצר שלו באיביי. תודה לכולם
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באם והוא יכול להגיע למהירות של 60 קמ"ש? (או אופניים חשמליות שמגיעות לאותה מהירות) כמו שידוע לי לפי החוק מגבלת המהירות המינימאלית הינה 55 קמש אבל העיניין הוא שאני מתאר לעצמי שקורקינט חשמלי עם כזה מנוע יהיה לא חוקי אשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי את העיניין
-
- 24 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
WTF! http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_680/ משו ישפוך אור בנושא
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם , שנה הבאה אסיים הנדסאי תוכנה , ואני רוצה להמשיך עם הלימודים . יש לי כמה מכללות שהתעניינתי בהן והן אפקה,רופין,מכללת נתניה.(ברופין ואפקה זה הנדסת תוכנה ובמכללת נתניה זה מדעי המחשב) הכיוון שלי כרגע זה מכללת נתניה בגלל המסלול להנדסאים והשעות הנוחות . אגב אני שואל עכשיו כי אני רוצה להכין את תנאי הקבלה לפי המכללה כבר עכשיו שאני יהיה מוכן , אני לא הולך לאוניברסיטה כי הבגרויות שלי די נמוכות .. \: אני ממש אודה אם אני יקבל עזרה
-
- 23 תגובות
- 14.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לשלוח פקס דיי דחוף לסוכן ביטוח עכשיו שאני מחבר את הפקס ל HOTBOX לחיבור TAL 1 \ TAL 2 הפקס משתגע, מקבל "שיחה" לכמה שניות ושאני מנסה לשלוח פקס אני שומע צליל חיוג וכלום לא קורה צריך לדבר עם הוט במידה ורוצים לחבר פקס או מה ? עריכה: ניסיתי לשלוח פקס אליי דרך גוגל וזה מה שקיבלתיי למייל שידור הפקס למספר 077******** נכשל. השידור הסתיים בתאריך : 01-04-2012 בשעה 14:39 עמודים ששודרו : 0 משך נסיון השידור היה : 0:01:17 (הערכה) מידע מורחב : No carrier detected ; too many attempts to dial Fax ID : 3319519 הפקס לא צלצל בזמן הזה
-
- 6 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
הייתי בספרייה וראיתי שם ארונות ספרים מלאים ספרים (משקל של כל ארון בערך טון) הארונות נמצאים בתוך מסילות ואפשר להזיז אותם עם ידית שנעה במעגל שנמצאת בחזית של הארון. ילד בן 10 יכול להוזיז 10 ארונות צמודים (10 טון!!!) ע"י הוזזת ארון אחד בעזרת הידית והארון הזה דוחף את שאר הארונות. המנגנון מכני אין שם חשמל, איך זה עובד?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בPRIVACY SETTINGS זה על FRIENDS אבל עדיין מישהו שלא נמצא ברשימה שלי מצליח להכנס ולראות את כל הפרטים
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שילמתי לפני יותר משנה על התאוריה בדואר וקיבלתי קבלה, מפאת חוסר זמן החלטתי לדחות את כל הפרוצדורה. אני רוצה בקרוב לגשת לתאוריה אבל לא בטוח שיקבלו את התשלום שלי, מה תוקף האגרה?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
http://www.chesscube.com/play/app/ מישהו משחק שם? ניתן להמיר קיוביטס בחזרה לכסף?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
מדובר במשקולות מתברגות יד שנייה במשקל כולל של 30 ק"ג שעולות 300 ש"ח. האם המחיר הזה ריאלי? בכל מקרה, יש באותו אתר מישהו שמציע סט של 35 ק"ג ב-300 ש"ח, כך שכבר המחיר של הראשונות לא משתלם, אבל בכל זאת אני נוטה לראשונות בגלל הרכב המשקולות. אם אני מוריד אותם ל-250 ש"ח, זה שווה? ונניח שהמצב שלהם טוב.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, המשתמש סטים הישן שלי נעול על המייל של 012 שקיבלתי לפני כחודשיים התנתקתי מהם ושכחתי לשנות את המייל בסטים עכשיו שאני מנסה להתחבר הסטים גארד מבקש להכניס את הקוד שנשלח למייל ואין לי אותו כמובן יש מצב ש 012 יתנו לי להיכנס למייל לכמה דקות ? במטרה להוציא את הקוד שישלח ולאשר החלפת מייל או שאני צריך להצטרפך אליהם מחדש ? יש למישהו פתרון אחר ? עריכה: נוספה תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
לאחרונה יצא לי לקרוא המון על צמחונות ועל הסיכונים הבריאותיים שבאכילת בשר ומוצרי חלב והמצב נראה ממש רע. הבעיה היא שאני אדם מאד מדעי ורב המידע הצמחוני/טבעוני ברשת נראה מאד תעמולתי וחסר ביסוס מחקרי חזק וכל הזמן מצטטים את ה- ADA שטוענים שניתן לנהל אורח חיים צמחוני מבלי לגרוע מהבריאות. ראיתי גם את ההרצאה של גארי יופובסקי (אני בטוח שכל צמחוני או טבעוני מכיר אותו) והוא אומר שם דברים מעניינים אבל הוא לא מביא רפרנסים למחקרים. בקיצור, אשמח אם תביאו פה לינקים למחקרים מדעיים אמיתיים בעד ונגד דיאטות עם פחות בשר/מוצרי חלב. עוד דגש קטן, אשמח אם לא תכניסו טיעונים של מוסר/הרג חפים מפשע וכו' כי המטרה פה היא להבין את ההשפעות הבריאותיות בלבד. תודה, MODY.
-
- 35 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על משהו? אני מחפש סנפירי נעל אלו שלא צריכים את הנעל מהניאופרן בנפרד משהו זול מיועד לתחביב באזור השפלה(אשדוד רשל"צ והאיזור)
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
על פניו סרט של HD ברזולוצית 1920X 1080. ללא הקווים השחורים יהיה 1920X800 יש לי כמה סרטים, בהם שמתי לב שהתוכנה חתכה קצת יותר בסרט אחד זה: 1920X796 (במקרה כזה השוותי לאותו סרט ברזולוצית 1920X800 ולא ראיתי הבדל בחיתוך האנכי של התמונה). במקרה אחר השוותי סרט של 1900X798 (גם במקרה הזה השוותי לסרט של 1920X800) וגם הפעם לא ראיתי תמונה חתוכה באופקי. איך זה אפשרי? החיתוך לא היה אמור לפלוש אל תוך הסרט?
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
http://forum.mac-it.co.il/single_view.php?id=309655&gid=309655 ועל זה נאמר "על מקצועיות משלמים"... אגב, סביר להניח שבאיידיגיטל זה היה עולה הרבה יותר.
-
- 49 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
שלום כולם! כיום אני מתאמן בתוכנית הבאה: A: חזה+יד קדמית B: כתפיים +רגליים C: גב+יד אחורית וחוזר על הABC פעמיים בשבוע ז"א 6 אימונים בשבוע שבתחילת כל אימון 30 דקות אירובי. כל אימון כשעה ורבע. האם התוכנית הזו בריאה? מה היתרונות/חסרונות? מה אתם ממליצים ולמה? תודה וערב טוב!
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני 20 שנה ראיתי סרט אימה שפשוט הרג אותי מפחד (הייתי בן 13 ) אני זוכר שמישהו נסע במכונית והוציא את ידו מחוץ לחלון . מכונית שבאה מהכיוון הנגדי פשוט כרתה לו כף היד . כף היד התעופפה לשדה ליד ולא מצאו אותה . עכשיו אותו כף יד כרותה התחילה לרצוח אנשים . מישהו יודע על איזה סרט מדובר ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן ושבוע טוב לכולם! הייתי שמח לקבל עזרה והכוונה לגבי הגירה לחו"ל. הכיוון שלי הוא גרמניה ושכנותיה (אוסטריה, צ'כיה) או כאפשרות אחרונה ארה"ב\קנדה. כיוון שמבדיקה מהירה באינטרנט יש 1001 אפשרויות הגירה הלכתי לאיבוד. הבנתי שיש עורכי דין שמטפלים בזה? איך מוצאים אחד טוב? מה העלויות? האם שגרירויות של אותן מדינה פה בארץ אמורות לספק את המידע הזה ולעזור בתהליך או שאין עם מי לדבר באפיק הזה? האם למישהוא יש מידע שיכול לעזור (קרובים שעזבו, חברים שעזבו) וכדומה? כל מידע אפשרי יעזור לי! עריכה: מכיוון שזה יוצר בילבול, אפשר לצאת מנקודת הנחה שהמדינה שאליה אני רוצה לעבור זה גרמניה. אבל בכל מקרה השאלות לא אמורות להיות תלויות במדינה ספציפית אלה בתהליך הכללי של הגירה לחו"ל. תודה רבה מראש, והמשך ש…
-
- 56 תגובות
- 11.8k צפיות
-