פורסם 2024 בנובמבר 29נובמבר 29 השרת שלי עם cyberpanel מציג שגיאה בכניסה לדף הניהול שהדף לא מאובטח… חזרה לחוף מבטחים וכו, אבל בדפים של האתר זה לא מופיע.מה עושים עם זה?זה הקישור, אם זה משנהwww.stamandsefer.co.il:8090 נערך 2024 בנובמבר 29נובמבר 29 על-ידי eido300
פורסם 2024 בנובמבר 29נובמבר 29 מחבר ציטוט של Jabberwockזה קשור לתעודת אבטחה - SSL.ניתן לפתור את הבעיה דרך הממשק.בדקתי, התעודה בסדר (אזרתי אומץ ונכנסתי לאתר על אף האזהרות החמורות, לא יודע אם זה חכם או לא…)השאלה אם זה לא באמת תוקף שמנסה לגנוב מידע וכו’
פורסם 2024 בנובמבר 29נובמבר 29 כעת ראיתי שסידרת את דף הנחיתה של האתר: https://www.stamandsefer.co.il/בפורט 8090 עדיין לא סידרת. תחפש בתפריט, זה אמור להיות באזור אחר שם.הנה, זה אמור להיות כאן:https://cyberpanel.net/KnowledgeBase/home/2-cyberpanel-on-ssl/
פורסם 2024 בנובמבר 29נובמבר 29 מחבר זה מה שעשיתיואז האתר עצמו הסתדר אבל אתר ניהול לאאגב איך מעיפים את התגובה שההיא כתבה למעלה? זה תוקע לי את הכניסה עם נטפרי נערך 2024 בנובמבר 29נובמבר 29 על-ידי eido300
פורסם 2024 בנובמבר 29נובמבר 29 כרגע התעודות שונות למרות שזה אותו דומיין.אתה צריך לגרום לכך שפורט 8090 גם יציג את אותה תעודה כמו שהתקנת על דף הנחיתה כי בעצם זה אותו דומיין.אין לי את ממשק CyberPanel מול העיניים אבל המקום שבו אתה מגדיר את ה-SSL של האתר והמקום שבו אתה מגדיר ללוח הבקרה הינו שונה.אתה פשוט צריך לחפש, זה אזור אחר.
פורסם 2024 בנובמבר 29נובמבר 29 התעודה נועדה להצפין את התקשורת בינך לבין השרת.אם ישנה תעודה אבל היא אינה חוקית, זה אומר שיש הצפנה אבל לא ניתן לאמת שזה אכן השרת שלך שעונה לבקשה. זה יכול להיות מתחזה.ואתה בכלל על אינטרנט נטפרי, שהמערכת שלהם קורא את כל ההתקשרות שלך לאינטרנט…
פורסם 2024 בדצמבר 1דצמבר 1 ממשק ניהול השרת CyberPanel הוא חינמי ולפעמים יש באגים. הייתי מנסה להפעיל מחדש את השרת.
פורסם 2024 בדצמבר 1דצמבר 1 מחבר ציטוט של Jabberwockממשק ניהול השרת CyberPanel הוא חינמי ולפעמים יש באגים. הייתי מנסה להפעיל מחדש את השרת.עשיתי rebuild מחדש ושוב התקנתי את הסייבר פאנל, ועדיין אותו דבר…
פורסם 2024 בדצמבר 2דצמבר 2 מחבר ציטוט של Jabberwockכרגע אני רואה שהצלחת לסדר.גם בדף הנחיתה וגם פורט 8090.אין לי מושג איך הסתדר האמת…איך אפשר “להקשיח” את השרת? שלא יהיה חשש לפריצה בקלות (ברור שאם באמת ינסו תמיד יצליחו, אבל לפחות שיעמוד טוב מול בוטים ו”סקריפט קיד”)
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.