עבור לתוכן

התקנת ווינדוס 10 על מחשב נייד חדש שהגיע עם אובנטו

Featured Replies

פורסם

אהלן, 

נתקלתי בבעיה במהלך התקנת ווינדוס 10 על מחשב נייד חדש שהגיע עם אובנטו.

הכנתי דיסק און קי עם ההתקנה של ווינדוס, שינתי את סדר הבוט בביוס ואז ההתקנה של ווינדוס עלתה, כשהגיע לשלב בחירת הדיסק קשיח שאליו להתקין רשום שלא נתן להתקין על אף אחת מהמחיצות (יש 4), ניסיתי לעשות אתחול לאחת המחיצות ועדיין אותה בעיה שהוא רושם שלא ניתן להתקין על המחיצות האלה בגלל שהן מסוג לא מזוהה, הבעיה כרגע שגם אובנטו לא עולה כרגע (ואני לא מבין כלום באובנטו) ואין לי מושג איך מפרמטים את הדיסק שיהיה בלי מחיצות ושיהיה במצב NTFS כדי שאני אוכל להתקין את ווינדוס. 

כל עזרה תתקבל בברכה ובתודה! 

עריכה:

בינתיים פעלתי על פי הסרטון שבקישור למטה ונראה שזה הסתדר, התחיל כבר להתקין לי את ווינדוס. 

נקווה שלא יהיו לי בעיות בהמשך.

https://www.youtube.com/watch?v=FGoae8X9I5w

מה הדרך הכי טובה להתקין למחשב את הדרייברים ? תודה

פורסם

תמחק את כל המחיצות ואז תתקין.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שזה מה שעשיתי, כי אחרי שעשיתי את הפקודה clean אז בהתקנה הוא הראה לי דיסק אחד בלבד עם מחיצה אחת בלבד. 

יש לך המלצה איך להתקין דרייברים ?

פורסם

הפקודה CLEAN מחקה את כל המחיצות, הוא הראה לך את השטח הפנוי על הדיסק לא מחיצה, התוצאה הסופית זהה.

מה הדגם של הנייד? 

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה. 

הדגם של הנייד הוא Dell Vostro 15 3000 3568-60068G25IL3Y

פורסם

אחרי שההתקנה תגמר לך להגדרות ותוריד עדכונים, לדעתי הוא ימצא את כל הדרייברים ויתקין לבד.

אחרי שהוא יגמור לעדכן הכל (כולל ריסטרט), קליק ימני על "התחל" > מנהל ההתקנים, תבדוק אם חסרים דרייברים (כאלה עם משולש צהוב)

תוכל להוריד מה שחסר מכאן:https://www.dell.com/support/home/us/en/19/product-support/product/vostro-15-3568-laptop/drivers

יש שם כלי אוטומטי (DETECT DRIVERS) אבל מנסיוני דווקא את מה שווינדוס לא מוצא הוא לא מזהה אוטומטית, אבל יתכן שהוא יציע להתקין גרסאות יותר חדשות מאלה של ווינדוס, תתן לו.

שים לב שיתכן שהוא יציע לעדכן ביוס, במקרה כזה את צריך לדאוג שהנייד מחובר לחשמל ובשום אופן לא להפריע לעידכון הביוס ולא לכבות את המחשב.

בהצלחה.

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. מנסה להתקין מהusb וינדווס על מחשב חדש עם לינוקס ובביוס המחשב לא מזהה את הusb. לא מאפשר בboot options לבחור את הusb. מה עושים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים