פורסם 2015 ביולי 410 שנים LOLעוד לא ראיתי/שמעתי אפילו מישהו פרטי אחר שהתחבר אליהם והעלה צילום מסך של speedtest.בסוף יתברר שזה עוד ישראבלוף.
פורסם 2015 ביולי 410 שנים מחבר פתאום כל האיזור ליד הבית שלי התמלא בסיבים אופטיםבצד אחד ראיתי כבלים מגולגלים על גלגלים שצמודים לעמודי חשמל.עכשיו ראיתי בצד השני לאורך כל המדרכה מכסים של אנלימיטדהבטיחו לי תוך חודש, חודש וחצי התקנה.
פורסם 2015 ביולי 410 שנים ראיתי פוסט באתר שלהם (או בניוזלטר?) שבנאדם אחד שהתחבר ומספר על החוויהאולי הייתי צריך להדגיש את המילה *פרטי* בתגובה הקודמת שלי, כדי שהכוונה תהיה ברורה.מן הסתם מה שהם עצמם מפרסמים לא מהימן בעיניי, בהתחשב בעובדה שכבר חודשים שהם פורסים שכונות שלמות, ועדיין לא יצא לי להיווכח בכך ממקור שאני יכול לסמוך עליו.
פורסם 2015 ביולי 410 שנים הם מתקינים סיבים אופטים רק איפה שאין משתמשי HWZONE, כדי שחס וחלילה לא יעשו בסיב שימוש.
פורסם 2015 ביולי 410 שנים הם מתקינים סיבים אופטים רק איפה שאין משתמשי HWZONE, כדי שחס וחלילה לא יעשו בסיב שימוש.אם אני עובר לfxp יחברו אותי?\סרקזם
פורסם 2015 ביולי 410 שנים עוד יותר גרוע,הם ירצו לחסוך את רוחב הפס לחו"ל כדי שלא תשב להם על הקו 24/7 בחיבור לNexon US כשאתה משחק Maple Story.
פורסם 2015 ביולי 510 שנים אצלי ברחוב (באר שבע) כבר לפני חודשיים פרסו סיב על עמודי חשמל. הסיב במרחק 3 מטרים מהבניין ועדיין לא חיברו.בזמנו אמרו שייקח חודש-חודשיים לחיבור הבניין.אעדכן על התפתחויות..
פורסם 2015 ביולי 510 שנים אצלי ברחוב (באר שבע) כבר לפני חודשיים פרסו סיב על עמודי חשמל. הסיב במרחק 3 מטרים מהבניין ועדיין לא חיברו.בזמנו אמרו שייקח חודש-חודשיים לחיבור הבניין.אעדכן על התפתחויות..קודם כל מחברים את מי שמקורב לשר לענייני פרוטקציות.אחר כך את מי ששילם שוחד.אחר כך את מי שמתלונן הכי הרבה.ואחר כך לוקחים הפסקה, כי גם הם בני אדם וצריכים לנוח.
פורסם 2015 ביולי 2210 שנים מחבר חלף חודש משיחת הטלפון של אנלימיטד אלי שבסופה הבטיחו חיבור תוך חודש חודש וחצי היום צילצול בדלת, הגיע מישהו עם רשימה ביד, נציג אנלימיטד.הוא עובר שכן שכן ורושם מצטרפים פוטנציאלים.הם עובדים לאט לאט אבל עושה רושם שהחיבור קרוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.