עבור לתוכן

איך הספק הזה?

Featured Replies

פורסם

אתה לא מבין שזה לא מומלץ? :bash:

הכרטיס יעבוד , אבל זה לא מומלץ.

• תגובות 115
  • צפיות 12.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא הייתי שם עליו גם את שלך

זה ספק למחשבאם כרטיס מסך מובנה של אינטל, ואל תנסה לקחת ממנו יותר מידי

עכשו עוד משהוא שחשוב שתבין : אין כאן גבול של מה בסדר ומה לא. אם תשים 100 מחשבים אם ספק כזה וכרטיס מסך מסויים, אחריי שנה יישרפו 2 מהם. אם תשים כרטיס מסך אחר, אחריי שנה יישרפו 50, ואחריי שנה נוספת עוד 40. זה שאלה של סיכוי....

פורסם
  • מחבר

בסדר, אבל שאלתי משהו אחר.

אני יודע ש-HD6670 לדוגמה או HD7750 יעבדו מעולה עם הספק הזה.

איזה כרטיס הכי טוב שאפשר יוכל להשתלב איתו?

פורסם

שתיהם "עובדים" אם הספק הזה, ובשתיהם אם תחכה מספיק זמן יתחילו להישרף לך דברים במחשב

פשוט כי לא ניתן להפעיל דבר כזה :

hc131461145784.jpg

אם דבר כזה :

power-supply5.jpg

פורסם
  • מחבר

מה זו התמונה שהבאת?

ואני לא חושב, הכרטיסים יעבדו מעולה, גם הרבה אמרו לי את זה..

פורסם

אז במיוחד בשבילך :

פורסם

^

יש לי מחשב ישן בן 9 שנים שיש בו בדיוק את אותו ספק, כאשר הספק הנ"ל נמצא בו כשנתיים (אחרי שהחליף גינרי אחר). במהלך השנים המחשב סבל לא מעט: לוח אם שנשרף בשנה הראשונה, לפני כשנתיים התחילו בעיות משונות שבהתחלה חשדתי שקשורות לסטיק זיכרון בעייתי (מסך נכבה, מחשב נתקע) וכו.

רק לאחרונה התחלתי לחשוד שאולי מדובר בספק...

פורסם

הספק הזה הוא אחד מהגנריים הסבירים. באיך שאני מכיר אותו אם לא רוצים ממנו יותר מידי (מחשב אם מעבד חלש וכרטיס מסך מובנה) הוא לא עושה בעיות, אבל יכול להיות שאצלך הוא לא מתנהג כזה טוב - זה לא ספק שבנוי בצורה נורמלית והוא בהחלט יכול להגיע דפוק כבר מהתחלה

חוצמזה ייתכן שיש לך חומרה שכבר דפוקה עוד מנהספקים הקודמים ולכן עובדת בצורה דפוקה גם אם הספק החדש

תחפש קבלים מנופחים בלוח ובתוך הספק, ואם יש לך כרטיס מסך אז גם עליו, אם אתה מוצא תחליף אותם - כנראה זה יסדר את הבעיה

פורסם
  • מחבר

אז, הספק שלי מספק מקסימום עד 180W? בסה"כ?

פורסם

לא ניתן לדעת, אבל עדיף לא לבדוק.

פורסם
  • מחבר

למה לא?

ובתמונות שהבאתם לי כתוב 160W בערך..

פורסם

איזה 180

זה ספק שיכול להחזיק יציב 100W, מסילת 12V של 65W. בדיוק I3 אם כרטיס מסך מובנה. זהו

פורסם
  • מחבר

במסילת ה-12V התכוונת ל-A? (במקום W?)

בכ"מ, מה עליי לעשות?

מי שהרכיב אמר שהוא הרכיב לי ספק שיעבוד טוב עם הכרטיס מסך הזה, המחשב מהיר אך הוא לא יציב בחלק מהפעמים..

פורסם

רציתי להגיב מנסיון שABPOWER ספק ג'נרי סביר כמו ש11010010110 כתב.

אבל הוא מנפח קבלים אחרי שנת שימוש ולא בהכרח בעומס, אפילו בIDLE.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים