ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,696 דיונים בפורום זה
-
צריך את עזרכתם בבחירת מארז לבן, עד 450 ש”ח מ-KSP. KSP נמצאים באיזור שלי לכן אני בוחר מהם. כעיקרון אני צריך מארז ללוח ATX, וכרטיס מסך שיוכל להיכנס. המלצות? אם הייתה אפשרות להזמין מארז טוב במחיר נורמלי כולל משלוח זה היה מצוין אבל משלוח של מארז נראה לי יעלה יותר. תודה בכל אופן!
-
- 0 תגובות
- 12 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברם, מחפש המלצה לספק כח למחשב DELL OPTIPLEX 9020 אני מחפש לשדרג ספק כח אבל אני מבין ללוח אם שיש לי יש כניסות פינים שונה מהמחשבים רגילים אצלי 8 פין ו-4 פין, שאלה האם ספקי כח מודולריים יתאימו למחשה הזה האם יש להם צמות חשמל 8+4 ללוח אם שלי? תודה על העזרה מראש
-
- 1 תגובה
- 200 צפיות
- 2 followers
yoavke replied -
-
המארז הזה יש לו נתונים טובים מעבד גובה 168 , כרטיס מסך 335 מ”מ שזה מכסה 90 אחוז מהכרטיסי מסך אם לא יותר . יש לו סירקולציה טובה זה נראה מחורר מקדימה רשת שחורה כזאת , זה מומלץ ? אני יכול להשיג את זה ב 235 שקל . החיסרון היחיד שהוא לא תומך בספקי כח גדולים 1000W ומעלה הגדולים
-
- 4 תגובות
- 178 צפיות
- 2 followers
Milford Cubicle replied -
-
המארז זול עולה 190 שקל הנתונים שלו מרשימים על הנייר מתאים למעבד עד גובה של 165 , כרטיסי מסך אורך 345 שזה מעולה , השאלה מה הקצ’ בכל הסיפור כן הוא מגיע עם ספק כח 500W שהיעילות שלו במקרה הטוב היא 50% אבל מה הקצ’ 190 שקל למארז גדול לגיימינג ? מגיע עם 3 מאווררים של 12MM שווה את הכסף ? מה אתם אומרים ? SAMA חברה יחסית טובה בסיניות לא ?
-
- 8 תגובות
- 426 צפיות
- 2 followers
iveco replied -
-
שלום לכולם במשך שנים אני קונה למחשב ספק כוח של חברת Seasonic. הספקים שלהם שקטים מאד, ומחזיקים זמן ממושך. נכנסתי עכשיו גם לאתר Zap, וגם לכמה חנויות בארץ של חומרה למחשב, וזה נראה שחברת Seasonic נעלמה.. מישהו יודע מה קרה? וכמו כן, כיוון שאין יותר את Seasonic, איזה יצרן כדאי לי לבחור, כדי לקבל ספק כוח שקט? צריך לציין שההספק הנצרך של המחשב שלי הוא נמוך, כיוון שאין לי כרטיס מסך. כל ספק של 400W יהיה דיי והותר. רק מה שחשוב לי זה שיהיה שקט, ולא כזה ששומעים ממנו רעש רקע כל הזמן, כיוון שהמארז נמצא אצלי על השולחן, ולא על הרצפה. תודה
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
- 3 followers
A-10 replied -
-
שבוע טוב 😀 אני מעוניין לרכוש אל פסק לפי מה אני צריך לחשב את הצריכה אם לפי Watt או לפי VA או לפי שניהם? סוג: Line interactive בגלל עלויות ורעש לא לוקח און ליין מתכוון לחבר לאל פסק את המוצרים הבאים מחשב כמובן (מצורפת תמונה עם המפרט) מסך (51W) ראוטר של בזק (24W) מדפסת (29W) דרישות (לפי חשיבות) אמינות - שיחזיק מעמד כמה שיותר וכמה שפחות התעסקות איתו כמה שפחות רעש מחיר שידע לשמור על המוצרים מפני עליות\נפילות מתח כמה שיותר זמן שיוכל לספק חשמל בזמן הפסקת חשמל - היתרון אפשרות לתליה בקיר תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
- 2 followers
-
-
פתחתי את שני הצדדים - הדיסקים לא שם. מה אני צריך לפתוח כדי להגיע אליהם? אני רוצה לשלוף את כונן E כדי להחזיר אותו למחשב הישן שם הוא שימש ככונן C כדי לגבות ממנו חומר.
-
- 1 תגובה
- 205 צפיות
- 2 followers
A-10 replied -
-
היי בזמנו הומלץ כאן על מוצרים של Q-Trade Q-Protectors לנושא.. לזכרוני בינארי קנה ופירק רבים והגיע למסקנה שהם היחידים שעושים את העבודה. מה המצב בשנת 2024? גם עבור ציוד אלקטרוני כמו טלוויזיה ומחשב, וגם עבור ציוד כבד כמו טלוויזיה, מיבש, מקרר. תודה! דיונים קודמים: https://hwzone.co.il/community/topic/550373-אל-פסק-ups-מיצב-מתח-נפילות-מתח-quotמגן-ברקיםquot
-
- 1 תגובה
- 242 צפיות
- 1 follower
Jabberwock replied -
-
(הערת פתיחה : לא יהיה כאן פירוט של איך הורכב המארז, צילומי קירבה של משחה טרמית וכיו'ב. אמנם תהיה מעט פורנוגרפיה מצולמת אבל העיקר כאן מבחינתי זה להעביר את הפתרון שהגעתי אליו, את הסיבות, את המחשבות ומה בוצע, כי הפתרון קצת שונה מהמקובל). ומעשה שהיה כך היה - דיסק 3T שלי התמלא. גם זה קורה. במחשבה ראשונה רציתי לרכוש אחד נוסף, אך מחשבה שניה הראתה שהמארז שלי לא ממש בנוי לזה. התחלתי לגלגל אופציות שונות (ותודה לחרט על העזרה) וזה מה שעלה: מה אני רוצה : - מערכת שמסוגלת להכיל מספר רב של דיסקים - מערכת שתתמוך בדיסקים מגדלים שונים (היום יש לי 3T אבל ברגע ש 4T יהיו זמינים בארץ לא רוצה בצורך להחליף את כולם או לרכוש נוספים רק של 3T). - כמובן, יכולת שיתוף טובה ברשת הביתית. - יכולת הת…
-
- 65 תגובות
- 40.8k צפיות
- 3 followers
ben-zone replied -
-
על ספק הכח שלי רשום הספק מרבי (Max Power) של 500W, לעומת הספק כולל (Total) של 320.0W. יש לי מעבד i7-11700 ואני שוקל לרכוש לו כרטיס מסך, שהצריכה הרשמית היא באזור ה־300W (משהו באזור RTX בסדרה 30). נשאלת השאלה האם ספק הכח שלי מספק, או שאני צריך לשדרג גם את ספק הכח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 366 צפיות
- 2 followers
A-10 replied -
-
יש לי 3 מארזים שאני מתלבט בהם : ANTEC P20C ANTEC P101S CORSAIR 4000D ה CORSAIR מרגיש הכי מקצועי , ה P20C הכי יפה ה P101S יש לו הכי הרבה מקום למעבד (גובה) וכרטיס מסך אורך ויש אפשרות לשים שם הרבה כוננים 3.5 , אבל בגדול כולם טובים מבחינת מעבד / כרטיס מסך אורך . P20C ו 4000D יש להם חוות דעת מעולות , המאווררים של 4000D ניראים זולים קצת , גם המאווררים של P101S גם הבניה הנדסת אנוש ניראת דיי פשוטה המחיר של כולם זה 350-400 שקל פלוס מינוס מה הכי טוב לקחת ?
-
- 1 תגובה
- 326 צפיות
- 1 follower
iveco replied -
-
לפני כשנה מכרתי ספק ישן ונדיר של seasonic פלטינום 860W ששכב אצלי, לא חשבתי שאחזור לעולם המחשבים והנה שוב אני כאן. מחפש ספק ספציפי ויפה אך לא מוצא לרכישה גם לא בחול, לא מצאתי ספק שמבחינת נתונים/יעילות/רעש/יופי מתקרב אליו, נמכר בעבר באייבורי: ספק כח אקטיבי Seasonic PRIME Snow Silent 750 Titanium 80+ Modular 750W https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=27089
-
- 0 תגובות
- 360 צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי את המפרט הנ"ל Amd 3700x 32 ram corsair 3000 mhz Amd 7900xtx 2 tb ssd nvme 2 tb hdd 7200 Corsair 275 airflow case כרגע רץ על corsair rm850x אני רוצה לשדרג את המחשב מעבד 7800x3d לוח תומך 64 ram 6000 Nvme gen 4 השאלה אם הספק יספיק ? או שצריך לשדרג גם ספק? המלצה של amd 800 מינימום עבור 7900xtx כרגע עובד טוב . השאלה אם יספיק גם לאחר השדרוג?
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
- 2 followers
yoavke replied -
-
רוצים לוודא שאף מערך חומרה לא יוכל להתקיל אתכם? ה-X Mighty Platinum 2000 החדש אמור לגרום לכם להתענייןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 233 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לא ביקרתי כאן שנים, מחפש לרכוש ספק חדש לבן שלי, בפעם האחרונה שהייתי פעיל פה, ספקי SEASONIC היו המומלצים/טובים ביותר אז מה קרה?
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
- 2 followers
idanmal replied -
-
למה כל המארזים יש בהם RGB עם אורות ? אני שונא את זה למה אין מארזים נורמלים ? יש לכם מארז של ANTEC להמליץ עליו ? שיתאים לכל הכרטיסי מסך , גם CM זה טוב ו CORSAIR כי זה מה שיש בחנות במלאי שאני קונה מהם ... דרך אגב איך המארזים הג'נרים החדשים של אייבורי / SOLID מישהו מכיר את החברות האלה ? SOLID 1700 : אייבורי :
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
- 1 follower
Jabberwock replied -
-
מדובר בשולחן מתכוונן שהוא גם המארז למחשב: https://lian-li.com/product/dk-05f/ העלות שלו בערך 2000$. מבירור שעשיתי דרך כל מיני חברות שעוזרות ברכישה מחו״ל, הכי זול שמצאתי זה 1600$ למשלוח + מיסים. ברכישה + משלוח לארץ ישירות מ-BNH (החנות היחידה שמצאתי שעושה את זה) המשלוח יוצא באיזור 750$ ומיסים כמה שיצא פה. קשה לי להאמין שהמיסים יצאו יותר מ-850$. החבילה שוקלת 70 קילו והמימדים הם 170-90-70 ס״מ. אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון במשלוח של חבילות גדולות לארץ.
-
- 29 תגובות
- 5.2k צפיות
- 3 followers
captaincaveman replied -
-
פאנל הזכוכית נשבר ואני מחפש לקנות (ללא הצלחה) אחד חלופי. אני מעדיף שיהיה סגור ולא מזכוכית.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
- 2 followers
yoavke replied -
-
שלום מחפשת המלצה למארז mid Tower בלי זכוכית ששומר על מחשב שקט וניתן להשיג בארץ. יש הרבה המלצות באתרים אמריקאים אבל אני לא מוצאת את המארזים האלו בחנויות בארץ. תודה
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
- 1 follower
Karas replied -
-
יש ברשותי את המארז הבא: https://www.fractal-design.com/products/cases/define/define-r5/black/ מארז נפלא, בידוד רעשים מצוין, כמות נכבדת של אוורור, מאוד מרוצה ממנו. הבעיה ששדרגתי מ 4070 ל 4080 וכפי שרואים בתמונה, ה 4070 שנכנס ב ד י ו ק במארז הנוכחי, קטן משמעותית גם באורך וגם ברוחב מה 4080 שאני מעוניין להתקין (ה 4080 באורך של כמעט 37 ס"מ!). אז אם כל הצער שבדבר ועם כל האהדה שלי למארז המשובח הזה, צריך להשתדרג. זקוק להמלצה על מארז שיכיל את ה 4080 בנוחות, מותאם לקירור מים למעבד ויכול להכיל מינימום 5 דיסקים קשיחים (רצוי 6). אשמח להמלצות. בנוסף אם יש המלצה לספק שיתאים לכרטיס מכיוון שהסיסוניק 750W שלי כבר לא מכיל…
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
- 1 follower
huber replied -
-
שלום חברים יש לי ספק כוח seasonic s12ii-620, במשך כמה שנים טובות הוא עבד מעולה, היום הוא התחיל לעשות רעש מוזר, כאילו משהו נוגע במאוורר, אבל בפועל לא נראה ככה. הרעש דומה למה שמישהו תיאר פה https://www.techpowerup.com/forums/threads/psu-clicking-noise-its-not-the-fan-or-coil-whine.250088/ יש איזה פתרון להחליף משהו בספק עצמו, אבל אני לא רוצה להתעסק עם זה ברמה כזאת. אני מבין שאני לא יכול להישאר עם הספק הנוכחי, האם אני צודק? אם נגיד והרעש לא מפריע והמחשב עובד כרגיל.. בכל מקרה אשמח להמלצה לספק חדש, משהו באותו רמה בערך כמה שהיה לי (אין כרגע תכנון לשדרג את המחשב). המחשב שלי וותיק מאוד לוח DP55WB כרטיס מסך AMD 79…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
- 1 follower
Jabberwock replied -
-
היי, קניתי לפני זמן מה את ה O11 evo לפני כשנה ולאחרונה עלוו בי תהיוות לגביי מוד במארז. אמ:לק התקנת הכ.מסך על הבראקט האנכי של המארז ומוד ש חוצץ נוסף מהזכוכית ע"מ לבדל את הכרטיס מבחינת זרימת אוויר. (המחשה כללית שמצאתי של מישהו שעשה זאת: (רק במקום ניילון פלסטיק ובמקום לפינה שיהיה אנכי לזכוכית ויכסה את כל הגובה) בארוך: המארז מגיע מחולק ל 2 חלקים (החלק הקידמי של החומרה והחלק האחרוי של הספק, כבלים וכו') אך בתכלס יש מקום ל 3. הדילמה שלי היא אם מחלקים את המארז ל 3 כלומר מרכיבים את הכרטיס מאוונך מימין ללוח אם) ומוסיפים על הזכוכית (כמובן שלא יכולה להיות זכוכית מוסמת עם זה אבל למען העיקרון) 3 מאווררים מול הכ.מסך נוצר מצב של זרימת אוויר נקייה לכל צד: הפסק עצמאי,…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
tendo replied -
-
היי רכשתי מKSP מחשב, רק הגיע ונשבר לי הזכוכית של המארז , מכירים למי יש מלאי ? היצר עד אתמול איפשר להזמין ועכשיו מפנה ישר לריטיילרים מקומיים. אשמח לסיוע / אם למישהו יש למכור במחיר טוב רק את הדלת / להמליץ על דלת חלופית שתתאים זה גם טוב. תודה ענקית מראש!
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
FROZEN GAME replied -
-
שלום לכולם , רכשתי לא מזמן מארז CORSAIR 4000D לבן לאחר העיצוב והדיגום שלו אתמול נשברה לי דלת צד הזכוכית של המארז :-( היכן או אם בכלל אפשר להשיג דלת חדשה כזו גם בתשלום , מין הסתם שלא יעבור את מחיר המארז כולו. תודה מראש לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
Jabberwock replied -
-
קצת מוזר, אני יודע... המערכת עליה אני עובד דורשת המון חיבורי USB וכל ה HUB שהוספו גורמים לתקיעות ובעיות כך שאני משתמש בחיבורי ה USB מאחורה. זה לא ממש נוח אז חשבתי להרכיב מחשב שיאפשר לי את זה. בזמנו היה לי בבית מארז HTPC וממה שאני זוכר הוא היה יכול להתאים לדרישות שלי. המערכת תתבסס על לוח מיקרו ATX עם שני כרטיסי הרחבה ל USB, כרטיס מסך GT730 2GB GDDR5 HDMI (בגודל 148x105x18 mm) עם 4 יציאות ווידאו וספק כח קטן (300 וואט?) אני עומד להניח את המחשב על השולחן והפוך כדי שתהיה גישה לשקעי ה USB כך שהייתי שמח אם האיוורור של המארז ושל הספק יופנה הצידה או למעלה. יש משהו מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 398 צפיות
- 1 follower
-