משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,386 דיונים בפורום זה
-
הת'רד הזה יכיל חנויות דיגיטליות נוספות מלבד סטים במטרה להביא לכם אופציות נוספות לקניית משחקים. מכיוון שבסטים לא תמיד יש מבצעים ולפעמים המבצעים לא תמיד משביעי רצון, חשבתי לפתוח את הת'רד הזה במטרה להרחיב את מקומות הקנייה ולא להתבסס רק על סטים. אני יעדכן וכמובן גם אתם חנויות נוספות, מבצעים בולטים וכו'. החנויות בת'רד הזה אמינות, בטוחות ותומכות כמובן בתשלומים דרך paypal, וויזות נטענות וכמובן שכולן מוכרות לישראל. לשאלות בנושא סטים, נא לגשת לדיון הראשי של סטים רשימת חנויות GreenManGaming HumbleStore GamersGate GOG GamersPlanet GetGames Direct2Drive GameHour Desura הערות נוספות על החנויות GamersGate: מטבע - דולר, מיקום החנות - US GamersPlanet: מטבע - פ…
-
- 990 תגובות
- 835.1k צפיות
- 3 followers
IlanF replied -
-
חנויות משחקים דיגיטליות תר'ד חנויות דיגיטליות - ריכוז חנויות משחקים אמינות ועדכון במבצעים שהן מציעות. הדיון הראשי של Steam - עדכון מבצעים, תמיכה טכנית ועזרה כללית בחנות של Steam. Humble Bundle - הדיון הראשי - ריכוז עדכוני חבילות משחקים בפורמט "שלם כמה שאתה רוצה" של קבוצת Humble Bundle. דיוני החלפת/נתינת משחקים ת'רד נתינת משחקים במתנה ת'רד החלפת משחקים חדשות, עדכונים, טריילרים וביקורות IGN VG24/7 GameTrailers GameSpot Game Informer DSOGaming Kotaku PC Gamer Eurogamer ערוצי YouTube מומלצים ריכוז ביקורות מכלל האתרים Metacritic Game Rankings מודים למשחקים ModDB - כאן תמצאו מודים למגוון רחב של משחקים. NexusMods - מומלץ בעיקר למשחקי תפקידים. בעל קהילה רחבה. משחקים יש…
-
- 0 תגובות
- 12.3k צפיות
- 1 follower
-
-
חברת Nvidia מחייה את מסיבות ה-LAN ומארחת את GeForce LAN 50: חגיגת משחקים של 50 שעות ב-4 ערים שונות ברחבי העולםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 129 צפיות
- 1 follower
-
-
המשחק האגדי Half Life 2 מבית Valve חוגג יום הולדת 20 ואם קיים סיכוי קטן שאין לכם אותו בספריית המשחקים של Steam, כעת הוא ינתן במתנה לזמן מוגבללכתבה
-
- 0 תגובות
- 103 צפיות
- 1 follower
-
-
השבוע אנו מכריזים על שורה ארוכה של משחקים חדשים ועל עדכונים נוספים, כמו גם על ההשקה של דרייבר GeForce Game Ready החדשלכתבה
-
- 0 תגובות
- 115 צפיות
-
-
לפני שאני קונה מסך בדגם מסך מחשב גיימינג Samsung Odyssey OLED G6 S27DG602SM OLED QHD ''26.7 בחנות KSP שימו לב במסך חדש עובד משחקים קצב רענון 360Hz וזמן תגובה 0.03ms האם זה 360Hz וגם זמן תגובה 0.03ms יעבוד כל המשחקים גיימרים שונים במסך שלי ? למשל משחק Call of Duty: The Board Game חדש 2024. אני בדקתי באינטרנט דרישות חומרה משחק וחיפשתי בגוגל לימצוא מילים שמשחק עובד קצב רענון 360Hz וגם זמן תגובה 0.03ms ולא מצאתי באתר. איך בודקים באינטרנט משחקים שונים שרשום לי כמה קצב רענון וגם זמן תגובה ? אני חושב כולם משחקים אחרים שונים מתאימים רק קצב רענון 240Hz וזמן תגובה 0.01ms ? אם אני אקנה מסך אחר שקצב רענון 240Hz וזמן תגובה 0.01…
-
- 2 תגובות
- 331 צפיות
- 1 follower
m53242 replied -
-
המערכת ההיברידית המצליחה סיימה את שנת 2023 עם מכירות כוללות של מעל 139 מיליון יחידות - ונמצאת כעת במרחק קטן יחסית מהאלופה הנצחית PlayStation 2, בזמן שהשמועות אודות היורשת מתרבותלכתבה
-
- 2 תגובות
- 361 צפיות
- 3 followers
erancebocce replied -
-
היי יש לי מק, אני מעוניין לשחק FIFA 2023 בענן. האם הדבר אפשרי, אם כן איפה ואיך הכי מומלץ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 4 followers
sourceresourc replied -
-
צהרים טובים חברים אני מחפש משחק טנקים ישראלים עם גרפיקה מדהימה אילו שמות של משחקים כאלה אתם יכולים להציע לי?
-
- 1 תגובה
- 262 צפיות
- 2 followers
asterherald replied -
-
אהלן חבר'ה לא יודע אם יש פה חבר'ה שמשחקים guild wars 2 אבל שווה פרסום. קודם כל למי שלא יודע הגילדה קיימת כבר תקופה אך עקב בעיות היא לא הייתה ממש פעילה וכרגע מחזירים אותה לחיים (מנסים), התגברנו על הבעיות ואנחנו מחפשים חבר'ה חדשים שיצטרפו אלינו. יש לנו ימים קבועים לגילד מישנס עם קומנדר ועושים פרקטלים באופן יומיומי ,כמו כן יש תכנון לעשות רייד בקרוב. למעוניינים/מעוניינות נא להשאיר את הניק שלכם במשחק ונוסיף אותכם. תודה ואחלה סופ"ש לכם.
-
- 3 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
sleepyjoe replied -
-
מאחורי הקלעים של הקלטת הקולות ב-GTA: San Andreas, חברי כנופיות אמיתיים הביאו לאותנטיות מרשימה. איך הם הגיבו לתסריטים, ומה זה אומר על התהליך כולו?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 226 צפיות
- 1 follower
-
-
יוני 2024 מביא עמו מספר כותרים מצופים ומגוונים שיכולים לרגש כל חובב משחקיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 273 צפיות
- 1 follower
-
-
ב 4 חודשים האחרונים יש תקלה מאוד הזויה ומוזרה ב WOT שה FIREFOX עובד ברקע התוכנה WOT קורסת , חשבתי בהתחלה שזה בעיה בדרייבר או שה HWINFO מתנגש עם המשחק , מסתבר שזה ה FIREFOX שהוא סגור המשחק עובד טוב שהוא עובד המשחק קורס או קופא , שאני פותח למשל OPERA אין שום בעיה , ה FIREFOX עובד טוב שהמשחק WOT לא עובד לא מבין מה הבעיה
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
- 1 follower
-
-
ההכרזה על משחק חדש בסדרת DOOM הצפויה ביוני הקרוב, עשויה לשנות את כל מה שאנחנו מכירים על הסדרה האייקונית - המשחק החדש ייקרא "DOOM: The Dark Ages" ויהיה בהשראת ימי הבינייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 189 צפיות
- 1 follower
-
-
בואו להשיג שעות רבות של גיימינג בעלות מינימלית, או אפילו חינם לגמרילכתבה
-
- 0 תגובות
- 201 צפיות
- 1 follower
-
-
מיקרוסופט מאשרת כי הצליחה למכור 21 מיליון יחידות מקונסולות ה-Xbox Series X וה-Xbox Series S שלה עד כה - בזמן שסוני ממשיכה להגדיל את הפער ומתקרבת למכירות של 40 מיליון יחידות עבור ה-PlayStation 5לכתבה
-
- 1 תגובה
- 378 צפיות
- 2 followers
ancedunequaled replied -
-
חברת Take-Two Interactive אישרה כי המשחק המצופה GTA 6 ישוחרר בסתיו 2025לכתבה
-
- 0 תגובות
- 267 צפיות
- 1 follower
-
-
מערכת ה-ROG Ally X מקבלת טיזר שמבטיח חיי סוללה וביצועים משופרים משמעותית, לפני השקה שצפויה במהלך החודש הבאלכתבה
-
- 0 תגובות
- 210 צפיות
- 1 follower
-
-
שיתוף הפעולה בפרופיל גבוה בין מיקרוסופט לחברת Bethesda אותה רכשה בתמורה ל-7.5 מיליארד דולר מרגיש כמו סיפתח גרוע למדילכתבה
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
- 2 followers
attemptviking replied -
-
סוף לשמועות, להדלפות ולרמזים: Rockstar Games מכריזה רשמית על קאמבק של שלושת משחקי העולם הפתוח האגדיים שלה, עם הבטחה לשלל שיפורים מודרניים וזמינות כמעט בכל פלטפורמה שניתן לחשוב עליה - כולל הסמארטפונים שלנולכתבה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
- 2 followers
teenagerpat replied -
-
בפלטפורמת Metacritic פרסמו את רשימת מפתחות ומפיצות המשחקים המצטיינות לשנת 2023 - עם שליטה מרשימה של שחקניות קטנות וצנועות בעשירייה המובילהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 227 צפיות
- 1 follower
-
-
מה קורה חברים? רוצה לשתף אתכם בפרויקט שאני עובד עליו כבר שנתיים וחצי! אז לאחר המון זמן של עבודה, החלטתי סוף סוף לפרסם את הקישור לפרויקט שעבדתי עליו כל כך הרבה זמן. קצת פרטים על השרת: מדובר במשחק תפקידים סוחף ומאתגר שמאגד בתוכו את כל מה שאתם רק יכולים לדמיין. בין אם זה דמויות עם יכולות מטורפות, לשחק אונליין עם חברים, להילחם, להתאמן, לעשות משימות, ועוד המון דברים!! המשחק חינמי לחלוטין ומאפשר לכל אחד לקבל הזדמנות להיות השחקן הטוב ביותר! אז למה אתם מחכים? הצטרפו לחוויה!! LEGION MU Season 12.2 EXP: 900 שרת בינוני/קל מערכות חדשות Bonus Event עודכן!! מה זה אומר? שכל שעתי…
-
- 0 תגובות
- 204 צפיות
- 1 follower
-
-
רוצים גישה אל חלק מהקטלוג העשיר של החברה הצרפתית מבלי לשלם כמעט 80 שקלים בכל חודש? כעת יש הצעה חדשה שתנסה להרחיב את קהל היעד של שירות ה-Ubisoft+לכתבה
-
- 1 תגובה
- 379 צפיות
- 2 followers
DragonPokemonFan replied -
-
אירוע State of Play הראשון לשנת 2024 סיפק לנו מידע חדש אודות כמה וכמה כותרים מסקרניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
המשחק המסקרן Palworld הושק רשמית במסגרת תוכנית ה-Early Access של Steam - והפך בתוך שעות בודדות לדבר הכי חם בסביבה עם מעל למיליון שחקנים פעילים בעת ובעונה אחתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 326 צפיות
- 1 follower
-