עבור לתוכן

AMD Radeon vs NVIDIA Geforce - דיון מרוכז

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אפשר לדעת על פי מה בדיוק אתה שופט של-NVIDIA חבל?

והאם אתה באמת מצפה שהיא תיקח את GTX670 ופשוט תמרח עליו סטיקר של GTX660TI ותשווק לצרכן? אין מה לעשות, פחות ביצועים זה הכרח כשמשיקים כרטיס מסך בעל דגם נמוך יותר. אתה יודע, ככה הדברים עובדים.

להתבאס מירידה מפרטים טכניים בדגם נמוך יותר זה... נונסנס.

• תגובות 1.8k
  • צפיות 778.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

FFS נו אז מה?

ל580 יש 384 ול680 יש 256...

אם נחזור 6 שנים אחרונה אז ל2900XT היה 512 ול8800GTS היה 320 ואז היה 3870 בעל 256.

3870>2900XT<8800GTS(320/640)

פורסם

הכרטיס כבר חנוק.. אם הם היו עושים אותו 256BIT, הכרטיס הזה היה יצירת מופת... אני מקווה שזה יהיה 256BIT עם עוד יחידת SMX פגומה.. אני מתכוון לקנות מערכת חדשה בזמן הקרוב וזה היה יושב לי בול בתקציב.. :pissed:

SyndromE- תודה על הפרסום ;D .. פספסתי אותו :silly: ..

פורסם
  • מחבר

איך אתה כבר יודע איזה ביצועים יהיו לו? איך אתה כבר יודע איזה מחיר יהיה לו?

אתה יודע, אני ממש ממתין בקוצר רוח ל-HD8870, הוא יהיה מושלם למערכת שלי. בדיוק בגודל המתאים בצריכת החשמל המתאימה במחיר המתאים ובביצועים המתאימים. הזמנתי מראש 3.

פורסם

לפי הערכות בין 1800 ל1900 ש"ח.. בשבילי, על הנייר לפחות, גרסת ה256BIT עם 6 יח' SMX מושלמת.. :) מקסימום ניקח HD7950.. ומצטער לבאס אותך- אבל הציניות לא הלכה לך הפעם.. :nixweiss: אולי פעם אחרת.

פורסם
  • מחבר

לא הייתה לי אפילו טיפה אחת של ציניות, אתה בונה על מוצר שעוד לא הושק בידיעה שלא יודע מה יקרה איתו. הנה, כבר עכשיו הופתעת לגלות פרט כזה או אחר באותו המוצר שכבר תכננת לקנות.

ראבק עם מה שנהיה עם השוק בקדם-פרסום של ביקורות כרטיסי מסך, אנשים בונים הרים וגבעות על קונספירציות ושמועות.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחח זה טבעי... אנשים רוצים לדעת הכל לפני כולם.. :P

פורסם
  • מחבר

תאמין לי שגם אני רוצה ליידע את כולם שבועיים מראש, אבל מה לעשות שאני וסוקרים רבים אחרים כבולים לאיסור פרסום? :)

סבלנות, חבריי.

פורסם

קיבלת סאמפל כזה או אחר של הכרטיס?!?! תביא ספוילר.. הסבלנות הורגת!! :2gunsfiring:

פורסם

אני אתן לך וואחד ספוילר

הכרטיס יותר חלש מ680 ואפילו מה670

פורסם

מעניין אני כבר רוצה לראות כמה בערך הוא יעלה בחנויות אני חושב למה לשדרג

660TI או איזה 7850 נחמד נראה מה ההבדל בכסף הביצועים פחות או יותר אמורים להיות שווים+-

פורסם

להערכתי ה660TI יהיה בין ה7870 ל7950.

פורסם

אולי מספיק כבר עם ה"לערכתי" ,כל כרטיס יהיה ברמת הביצועים שבה הוא אמור להיות והוא יהיה מתומחר כמו שהוא אמור יהיה להיות .. וזהו .

כל אחד הפך פה לאנילסט מצליח שחושב שהוא היחיד שצודק ..

פורסם

לא צריך להיות אנליסט, כבר יש מבחני ביצועים, וצודק ה"להערכתי" לא היה במקום. אבל זה רק מהרגל.

וכן, יש אנשים שמבינים יותר, וכאלה שפחות, כמו בכל תחום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים