עבור לתוכן

Dragon Age: Origins משחק RPG חדש בדרך

Featured Replies

פורסם

שמתי לב שזה הגבול,כלומר אי אפשר להתקדם מעל רמה 25

• תגובות 454
  • צפיות 63.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני סיימתי בתור לוחם (dwarf commoner) בדרגה 23, וחרשתי כל פינה במשחק

אני מתכנן להתחיל mage בקרוב, למרות שהכי יעיל זה גנב כי יש תיבות נעולות באזורים שאתה לבד בהם (בלי לליאנה וזבראן)

פורסם

אני סיימתי בתור לוחם (dwarf commoner) בדרגה 23, וחרשתי כל פינה במשחק

אני מתכנן להתחיל mage בקרוב, למרות שהכי יעיל זה גנב כי יש תיבות נעולות באזורים שאתה לבד בהם (בלי לליאנה וזבראן)

אם תרצה ישנו מוד שמוסיף לmage קסם שפותח מנעולים

פורסם

טוב שחררתי את הגולם SHALE והוא איתי עכשיו ואני חייב להגיד שהוא חזק ביותר.

האם יש לו גם משימה אישית?

פורסם

כן, בעיר של הגמדים...

פורסם

אם תרצה ישנו מוד שמוסיף לmage קסם שפותח מנעולים

אפשר לינק??? :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

פורסם

עכשיו אני שם לב שיצא פאץ Dragon Age: Origins Patch 1.02

שוקל 37 MB

מישהו התקין ?

פורסם

אני מבין שכל התוספות האלה לא רישמיות ?

האם הם בטוחות ? לא יפגע במשחק ?

פורסם

עכשיו אני שם לב שיצא פאץ Dragon Age: Origins Patch 1.02

שוקל 37 MB

מישהו התקין ?

חברה מישהו התקין ?

פורסם

EA GAME מכה שנית

bioware1.jpg

חל איסור גורף לפרסם לינקים או אתרים של בוני מודים שהם אינם מEA עצמה.כולל nexus ואתרי פאן אחרים.כל לינק כזה יגרום להעפה מהפורום הרישמי--וזה אומר שלא תוכל לרשום את העותק של המשחק שברשותך,לא תוכל לעדכן את המשחק ולא תוכל להוריד לו הרחבות

ציטוט מnexus

"Bridge,

Sadly a ban from there is simply more then just not being able to visit. Currently you HAVE to register your game on that site to get the updates and content. Get banned and...Your game no longer works.

That's my whole point. If they ban you, you will no longer be able to play the game YOU bought as it will no longer be a valid copy....."

וזה אמור להיות Social Club

פורסם

תתקין את הפאטצ', אין לך מה להפסיד. פשוט משחק מדהים! מפורט להפליא ופשוט טס! לא נתקע בשום מצב, זמני טעינה של שתי שניות בקושי! מצויין במיוחד שמנסים לעבור איזב בוס וכל שניה עושים Quick Load. משחק גם מאוד ברור. לא נתקעתי באף שלב, ובטח שלא הייתי צריך לחפש מה צריך לעשות הלאה.. הכל זורם כמו סרט מצויין.

פורסם

סיימתי אותו עכשיו על הרמה הקשה עם קוסם - שיחקתי עם ווין אליסטר וליליאנה בד"כ.

פשוט מדהים עד כמה שקוסמים כלכך הרבה יותר חזקים משאר הדמויות.

הקוסמת שלי עשתה בערך 60% מהנזק במהלך המשחק. כשווין שהייתה המרפאה עשתה בערך אותו כמות נזק כמו אליסטר (והיא 90% לא השתתפה בקרבות עם קסמי נזק אלה רק ריפאה וירתה עם המטה שלה).

פורסם

סיימתי עכשיו את המשחק..

וואוו איזה משחק אדיר..

באמת אחד הסיפורים המגניבים.

מישהיו יודע אם יצא המשך כלשהו?

או אולי אפילו זה לא הראשון בסדרה?

פורסם

לא נראה לי שיהיה המשך בקרוב... הם עבדו על המשחק הזה כמה שנים טובות (לא שלא ניכר...)

אפשר אבל להתקין את הDLC שיצאו ויוצאים בהדרגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים