עבור לתוכן

הייתכן כי רוב המלחמות בעולם הם בגלל השמאלנים?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

א.העובדות שלך שגויות

ב.הטיעונים שלך מפגרים

ג.אי אפשר אפילו להתווכח עם בנאדם שמתחיל פוסט במשפטים כאלה... חבל על הזמן שלי ושל כולנו לתקן אותך

אגב העבודות שלך במעט שגויות.

קודם כל, ישו שמו בכלל לא ישו אלא ישוע בר יוסף הנצרתי. הנוצרים בתחילת דרכם בכלל היו יהודים אדוקים שהיו מתפללים בבית המקדש, מניחים תפילין, שומרים על חוקי כשרות, מדברים עברית וארמית שוטפת, וידועים כיהודים גמורים.

וגם ישו עצמו היה כזה, יהודי מישראל.

אבל עם השנים בא השגעון, ועם השיגעון באו כוחות טלפתיים, ועם הקירוב לשם המפורש קיבל ישו כוחות קבליסטיים ובעזרתם יכל לחולל ניסים.

בגלל זה הוא ידוע היום כמו שידוע, "איש גדול מעם ישראל".

חבר'ה עברו כמעט 2000 שנים מאז הבנאדם חי.

עזבו אותו לנוחה.

והאסלאם.

לא כדאי ללכלך על האסלאם.

בנתיים לפי דעתי אלוהים אוהב את המוסלמים יותר מאותנו.

• תגובות 241
  • צפיות 19.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

איפה כתבתי ישו?

מה רע בלכתוב ישו? זה קצר וקלטי ואנשים אשכרה קולטים על מה אתה מדבר...

זה ממש לא משנה מה ישו היה לפני שהוא המציא את הנצרות כי גם היהודים היו עובדי אלילים לפני

ואתה אומר לעזוב את ישו במנוחה

אני אומר לעזוב את אלוהים במנוחה ואולי סוף סוף לצאת מהטריפ הזה שנקרא "עם סגולה"

פורסם
  • מחבר

לא התכוונתי אליך.

התכוונתי אל זה שענה לך שכחתי שמו.

אתה אומר שצריך לעזוב את נושא ה"עם סגולה".

אז אתה אומר.

לפי דעתי לא חקרת ולא התעניינת בנושא, אף אחד לא גם לא אומר לך להתעניין, ההתקרבות אל המקורות, הדרכים העתיקות, ואל עם ישראל ותורתו היא לבחירת האדם בלבד.

ישנם גויים גמורים שקרובים להסטוריה ולתנ''ך של העם שלי יותר מאשר אני קרוב אליו זה לא משנה.

אם אתה אומר שעם סגולה זה טריפ אז אולי לא הבנת ולא למדת בכלל מהיא מהות המילה "עם סגולה" ולמה נקרא עם ישראל כזה.

לא כי הוא יותר טוב או יותר משובח מעמים אחרים.

אלא כי את אותו עם התחיל אברהם אבינו, מייסד דת משה וישראל (בשמה המקורי), והאחראי לקיום היהדות העתיקה, היהדות המודרנית, הנצרות, והאסלאם.

ובנוסף אליו מעם ישראל בא משה גדול הנביאים, אשר הוא ולא אחר הגיש את עשרת הדברות לאנושות ובכך החל, חוק מונותאיסטי ראשון בעולם.

וזה ממשיך וממשיך.

אגב.

שאמרתי שצריך לעזוב את ישו במנוחה לא התכוונתי ללכלך ולא לכלכתי על אף אחד.

פשוט ישו (ישוע) ותלמידיו הראשונים בכלל לא ידעו ולא חלמו שהוא ייקרא "בן האלוהים" או כינויים דומים וספק עם ישו בכלל חשב על העתיד שלו בצורה כזאת.

הוא היה איש מישראל, רב בירושלים, שהיו לו מתנגדים והיו לו תומכים.

הסנהדרין (מועצת חכמי ישראל) קבעה שהוא מדיח את עם ישראל מדרכי היושר ודרכי האמונה

אני לא חייתי אז ולא יודע מה היה אז ולא מעניין אותי.

אני פשוט מאמין באלוהים וזהו.

פורסם
לא כי הוא יותר טוב או יותר משובח מעמים אחרים.

אלא כי את אותו עם התחיל אברהם אבינו, מייסד דת משה וישראל (בשמה המקורי), והאחראי לקיום היהדות העתיקה, היהדות המודרנית, הנצרות, והאסלאם.

ובנוסף אליו מעם ישראל בא משה גדול הנביאים, אשר הוא ולא אחר הגיש את עשרת הדברות לאנושות ובכך החל, חוק מונותאיסטי ראשון בעולם.

אתה סותר את עצמך

פורסם

למה אתה יוצא מנקודת הנחה שמישהו לא יודע את כל הדברים שאתה מציין? עוד לא ציינת כאן דבר אחד שהוא לא בגדר ידע כללי של ילד בן 10 במדינת ישראל, כל כך קשה לך להבין שהרבה אנשים פשוט לא מאמינים שזה נכון? אני לא ממש מבין מה אתה חושב שאתה משיג כאן, אתה טוחן מים ולא מוכיח כלום.

פורסם
  • מחבר

קודם כל חברי היקר אני לא טוחן מים ולא כלום.

ואל תגיד שילד בן 10 כי היום גם ילד בן 18 לא יודע דברים כאלה, ולפי דעתי חבל מאד.

ולמה איני טוחן מים?

אני בסה''כ מנהל ויכוח עם the reaper שמעליי.

מה שאני אומר לא פונה בכלליות אליך או אל אחינו היקרים מהפורום ואני לא מבין למה אתה רואה את זה כך.

פורסם

אם אתה רוצה לנהל וויכוח עם the reaper תעבור איתו לפרטי, כאן זה דיון שכולם משתתפים בו,

אני לא לוקח את זה "אישית" אני פשוט משתתף בדיון, אם לא שמת לב אתה נמצא בפורום.

פורסם

קודם כל חברי היקר אני לא טוחן מים ולא כלום.

ואל תגיד שילד בן 10 כי היום גם ילד בן 18 לא יודע דברים כאלה, ולפי דעתי חבל מאד.

ולמה איני טוחן מים?

אני בסה''כ מנהל ויכוח עם the reaper שמעליי.

מה שאני אומר לא פונה בכלליות אליך או אל אחינו היקרים מהפורום ואני לא מבין למה אתה רואה את זה כך.

אתה טוחן מים. למה? כי אתה חוזר על אותו דבר במילים שונות בלי להגיע למסקנה או להוכיח נקודה.

תלוי איזה ילד בן 10 אבל אני למשל בגיל 10 ידעתי את הדברים האלו ואני מכיר עוד כמה.

זה פורום. אתה לא יכול לנהל פה שיחות פרטיות בשביל זה יש לך הודעות פרטיות ודרכים אחרות.

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל הוכיחו מדעית שחלקים מספר התנ"ך(וכל מה שהוא כולל ) זה עובדות

כי גילו כמה מהמקרים שהיו בתנ"ך בהיסטוריה של עמים אחרים ואת זה אי אפשר להכחיש

נכון יש דברים קצת מוזרים בתנ"ך שאני בספק אם קרו אבל דבר אחד אני יודע והוא

ארץ ישראל הוא ביתו האגדי ההיסטורי והעתידי של עם ישראל וזה עוד נקבע בתור עובדות בשטח מלפני 5 אלף שנה....

ישו היה יהודי שפשוט לקח את הדת לאקסטרים ונטרפה דעתו ודעת מאמיניו....הוא לא היה שום נביא

פפושט אדם עם סיפור חיים מרתק ויכולת שכנוע טובה

לא יותר נקודה.ואם תשימו לב כל הנצרות " " נכתבה מאות שנים אחרי מותו של ישו( ובדרך הוסיפו פול דברים לא מציאותיים כי הם ניסו לשכנע את דעת הקהל או משהו) למה זה??...הרי ישו המציא את הנצרות לא?

ויש לי חברים מכל מוצא אפשרי ואפילו נוצרי ומה אני מכבד את כולם...אבל אני לא יכבד ולא אחיה בשקט בזמן שמסיתים יהודים נגד יהודים ועוד מנסים להמיר אותם(מקרה הזוי ביותר ב12 וחצי בלילה בא אליי מישהו עם גלויות ואחרי חפירות מסוימות התחיל להגיד לי כמה היהדות לא טובה וכמה ישו טוב קיצר ניסה להמיר אותי...כנסו לאתר IGOD.CO.IL ותראו אם לא הייתי עם אנשים שהחזיקו אותי לא היה לבחור הזה טוב שיתבייש במעשיו) ותבינו פעם הוא היה יהודי

תבינו אין מקום אחר חוץ מארץ היהודים ליהודי אחר ולא משנה באיזה מצב הוא חי איפו וכמה כסף יש לו

ובקשר לזה שאמרתם על הסוכנות היהודית שמכניסה בכוח עולים לא יהודים לארץ אז שתדעו שמקוםפ העבודה שלי כ300אנשים מברית המועצות רובם לא יהוודים והם באו לארץ במסווה שהם יהודים בזמן שהם נוצרים מלאים לכל דבר והם יודעים טוב מאוד מה המצב בארץ

והם עדיין זורמים לפה

פורסם

אתה בטוח שארץ ישראל זה המקום היחיד בשבילי?

האמת אני חושב שיותר מתאים לי למשל קנדה

ביטוח רפואי חינם

אין מלחמות

גן עדן

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שארץ ישראל זה המקום היחיד בשבילי?

האמת אני חושב שיותר מתאים לי למשל קנדה

ביטוח רפואי חינם

אין מלחמות

גן עדן

מה אומר ומה אדבר?

אני קשור לארץ ישראל יותר משאני קשור לעצמי.

אני נהנה מכל שנייה שאני חי פה, הצרות לא מקשות עליי ולא חוסמות אותי ולעולם לא יחסמו.

עצם העבודה שאני חי בארץ הקודש, הארץ עם ההסטוריה העשירה (בגלל מכלול העמים שהתעניינו בה), המרתקת, החוסחפת, הרוחנית, הכוללת (בגלל קיבוץ הגלויות שבה), לכן אני אוהב את הארץ, ומבסוט מהעובדה שאת שמה ישראל מזכירים יותר מכל שם אחר של מדינה בעולם ביום אחד.

אני רואה את ישיבתי ואת מחייתי בארץ הזאת כזכות נעלת ביותר.

ואני יודע ומרגיש שעד היום שבו אעזוב את העולם כל מטרתי היא להנות מהחיים כאן, ורק לגרום לאיחוד ולאחווה ביננו ובין כל שכנינו, וזה זמן טוב לחזור על מה שאמרתי - גם להנות מהחיים!!!.

פורסם

אני אתייחס לשני דברים שאמרת

1.למה אני צריך להתמודד עם צרות בארץ מסויימת (בהחה שאני יכול לגור בכל ארץ שאני רוצה)

זו ממש לא זכות נעלה לחיות פה כל אדם עם חלקיק פצפון יהודי יכול לעלות לכאן בשנייה

פורסם

לגבי הכותרת של הדיון:

MASSIVE LOOOOOOL

ועכשיו כשהוצאתי את זה.

לדעתי הבעיה של ישראל זה שאנחנו חיים בעבר. כל הכמה פוסטים האחרונים של מי שתומך להישאר בארץ נעוצים בעיקר בזהות הלאומית/ דתית, או בהסטוריה, או במורשת / מורשת קרב. נו באמת.

המדינה הזאת חיה ומתנהלת כמו בשנת 10 לספירה.

פורסם

פידמי - העולם בנוי על ההיסטוריה, וכך גם החיים שלך, אז כן, רבים מאלו שאוהבים את הארץ אוהבים אותה גם בגלל גורמים היסטוריים, ואין בכך שום רע, חבל שאתה לא שם על העבר, שהוא אבן היסוד של ההווה והעתיד.

פורסם
  • מחבר

לגבי הכותרת של הדיון:

MASSIVE LOOOOOOL

ועכשיו כשהוצאתי את זה.

לדעתי הבעיה של ישראל זה שאנחנו חיים בעבר. כל הכמה פוסטים האחרונים של מי שתומך להישאר בארץ נעוצים בעיקר בזהות הלאומית/ דתית, או בהסטוריה, או במורשת / מורשת קרב. נו באמת.

המדינה הזאת חיה ומתנהלת כמו בשנת 10 לספירה.

מזחק את זה שמעליי...

FEEDME היקר.

בנתיים בשנות ה10 לספירה היתה אחווחה בין עמי המזרח התיכון.

שמחת החיים של הגרים באזורנו היתה גבוהה ביותר.

והיום מה?

רק מלחמה ושנאה.

אני מאמין כי ימי השגשוג והעליונות התרבותית שהיו במקום הזה (כל המזה''ת) יוכלים לחזור ברגע אחד.

רק יישור הקמטים בין עמי העולם יביא זאת!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים