עבור לתוכן

Mac vs. PC

Featured Replies

פורסם

זה רק כי פרמייר מעולם לא יצאה ל PPC אתה לא יכול לטעון שזה חסרון של אפל שהם עברו לארכיטקטורה שמאפשרת המרת תוכנות PC יותר בקלות.

לא יודע מה איתך אני יכול לספור על יד אחת את הכמות פעמים שפירמטו\התקינו מחדש את המאקים שלנו ולאבא שלי הייתה הוצאה לאור אתה יכול לדמיין כמה מאקים היו לנו.

אתה ירוק על המק? פרמייר היתה שנים על המק עד שאדובי הסתכסכה עם אפל, בגלל FC אקספרס.

ועכשיו הם מחזירים את פרמייר למק, אבל רק למק אינטלים, ומה יעשו אלו שקנו G5 מלפני שנה?

• תגובות 845
  • צפיות 274.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני לא ירוק על המאק אבל אני בהחלט מודה שתוכנות עריכת וידאו זה לא התחום שלי, מה שאני יודע זה שלא היה פרמייר ל G5 גם ככה אז זה לא שבגלל המעבר לאינטל הם איבדו שימושיות.

עריכה: הנה ציטוט מויקיפדיה

Premiere Pro is a rewritten version of Adobe Premiere, and was launched in 2003. Although Premiere was available for the Macintosh, Premiere Pro 1.x and 2.0 do not support Mac OS due to the engineering costs of cross-platform development, and multiple competing products on Mac OS. [1]. However, Premiere Pro CS3 (3.0), to be released on July 1 2007, will be available for both the Windows and Macintosh operating systems.

פורסם

WOW הטראד הזה אלים יותר מ- Celebrity Deathmatch. :bash:

כמויות המשחה הטרמית שנשפכות כאן מוגזמות. :lol:

אי אפשר לקיים דיון רגוע ומעמיק באותו הזמן, אתם פשוט מבריחים את הקוראים הפוטנציאלים. :screwy:

יצא לי לעבוד מזמן קצת על MAC מהישנים (1997~). וזה היה די מהנה, בטוח שזה היה יציב יותר מחלונות 95.

לדעתי היתרון בתפוחים הוא הפשטות והחוויה out of the box שאתה מקבל,

כך זה נראה לפחות מהצד של משתמש חלונות ממוצע. אבל המחיר חייב לרדת ע"מ שעוד אנשים יוכלו לנסות.

זה פשוט לא הגיוני שחומרה שמיוצרת ע"י חברות כמו foxconn ונארזת עם לוגו של תפוח יכולה להמכר במחירים כאלו.

עדיין עלה בי הדחף המוזר בזמן האחרון להשיג איזה מק ישן ( eMac / iMac G3 ) ולשחק איתו קצת.

הם פשוט הראו שטכנולוגיה יכולה להיות גם סקסית בטירוף, ואי אפשר לקחת את זה מהם. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

Urib אחרי עוד קצת קריאה בויקיפדיה אני דיי בטוח שלא היה מעולם פרמייר למאק אני אשמח אם תביא לי לינקים.

עריכה: אני כבר יום שלם מחכה לתשובה... איך אני אוהב אנשים שקוראים לי "ירוק", טוענים שאני לא יודע כלום על מחשבים רק בגלל הידע שלי בקשר לתוכנה אחת, ובסוף כשמסתבר שצדקתי פשוט שותקים.

פורסם
  • מחבר

זה CD להדרכה על פרמייר שמתאים גם למאק תנסה לקרוא את הלינקים שאתה נותן.

עריכה:

אחרי קצת קריאה מעמיקה יותר בויקי (אני לא יודע איך פיספסתי את זה) גיליתי שפרמייר פרו באמת לא הייתה קיימת מעולם למאק אבל פרמייר (לא פרו) הייתה קיימת מה שכן לא הייתה גרסה עדכנית כבר מעל 4 שנים אז מה שבטוח זה שמחשבי G5 לא איבדו פונקציונליות בגלל המעבר לאינטל כמו שאתה מנסה לטעון.

ועכשיו הם מחזירים את פרמייר למק, אבל רק למק אינטלים, ומה יעשו אלו שקנו G5 מלפני שנה?

ימשיכו לעבוד בלי פרמייר כמו שזה היה כשהם קנו את המחשב? אם הם קנו מחשב שלא היה קיים לו פרמייר אז רוב הסיכויים שהם לא היו צריכים את זה במיוחד.

נ.ב. מה שכן אני מודה ומתוודה על הטעות הקטנה שלי כמו שאמרתי מעןלם לא הייתי עורך וידאו.

פורסם

נו דקטור אל תהיה מגוחך, למה אתה חושב שמי שעשה את ה-CD הדרכה הזה יכתוב סתם WIN+MAC לפרמייר 1.5 ?

OK קבל הסקירה של פרמייר 6.5 למק עוד בגרסת סיסטם 9, במקוולד.

BTW שים לב לתאריך! דצמבר 2002.

http://www.macworld.com/2002/12/reviews/premiere/

פורסם
  • מחבר

עריכה:

אחרי קצת קריאה מעמיקה יותר בויקי (אני לא יודע איך פיספסתי את זה) גיליתי שפרמייר פרו באמת לא הייתה קיימת מעולם למאק אבל פרמייר (לא פרו) הייתה קיימת מה שכן לא הייתה גרסה עדכנית כבר מעל 4 שנים אז מה שבטוח זה שמחשבי G5 לא איבדו פונקציונליות בגלל המעבר לאינטל כמו שאתה מנסה לטעון.

ימשיכו לעבוד בלי פרמייר כמו שזה היה כשהם קנו את המחשב? אם הם קנו מחשב שלא היה קיים לו פרמייר אז רוב הסיכויים שהם לא היו צריכים את זה במיוחד.

נ.ב. מה שכן אני מודה ומתוודה על הטעות הקטנה שלי כמו שאמרתי מעולם לא הייתי עורך וידאו.

פורסם

לא יודע אם שאלו אבל אני שואל -

מה ההבדל בין PC למאק? הרי החומרה - זהה, אמנם אפל מאשרת\מיצרת\מרכיבה את המחשב שלה אבל XP ולינוקס שמתאימים ל "PC" גם יתאימו למאק אז מה ההבדל פה?

אולי זה צריך להיות OSX מול וינדוס?

פורסם
  • מחבר

לא כי המערכת הפעלה לא עובדת כמו שצריך על PC רגיל בגלל הגבלות של אפל, אפשרי להפעיל את זה ואפילו לשחק עם זה קצת אבל לא פגשתי עדיין אפילו בן-אדם אחד שהיה מרוצה מאיך שזה עובד.

פורסם

נו, פתרנו את הבעיה, אפל אשמים :smile1:

בכל מקרה, יש חומרות מסוימות שכן נתמכון באוםן לא רע למשל במחשב הישן שלי - כל החומרה נתמכה חוץ מהמעבד שלא היה לו SSE3 ולכן זה היה אטי

פורסם
  • מחבר

מה "אשמת" אפל? הם חברת מחשבים וההבדל בינהם לבין Dell ושות' זה שהם מספקים לך חבילה כוללת מתוצרת אחת.

משום מה אנשים מחשיבים את אפל בתור חברה למערכות הפעלה כשזה פשוט לא נכון.

אפל הם פשוט השריד האחרון לחברות מחשבים מהסגנון הזה פעם כולם היו ככה פשוט IBM לא היו מספיק חכמים להשתמש במערכת הפעלה משלהם ובעצם פתחו את הדלת לכל מי שרוצה לייצר תואמי IBM והשאר היסטוריה.

פורסם

אז אתה טוען שמחשבים שמגיעים בלי מערכת הפעלה הם בעצם מקור כל הרוע? :smile1:

פורסם

אתה מקור כל הרוע!!!! :silly:

ובקשר ל

נו, פתרנו את הבעיה, אפל אשמים :smile1:

חשבתי שהסמילי יעשה את העבודה אבל מסתבר שטעיתי - המשפט הזה נרשם בצחוק

פורסם
  • מחבר

סורי גם אניהייתי צריך לשים איזה סמיילי, אני כן הבנתי שזה בצחוק אבל על הדרך עניתי גם על הטענה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים