פורסם 2006 באפריל 419 שנים יש שמועות שה 65 ננו שלהם יצאו מאוד מהר, יש על זה ווכוחים ברשת. בכל מקרה, הנקודה המרכזית פה היא לא הננו כמו שהטכנולוגיה, אותה טכנולוגיה של דותן תוצרת הארץ, שביישה בזמנו FX ים למיניהם באותה מהירות שעון, אבל משופרת.ובהחלט משופרת..איזה פלאים ישראל עושים לאינטל..אולי גם AMD ימצאו פוטנציאל בארץ?
פורסם 2006 באפריל 419 שנים אחרי החופש אני נוסע למפעל של אינטל לביקור אני אשאל אותם על הארכיטקטורה של המעבד לעומק
פורסם 2006 באפריל 419 שנים אחרי החופש אני נוסע למפעל של אינטל לביקור אני אשאל אותם על הארכיטקטורה של המעבד לעומק יש גבול עד כמה עומק הם יתנו לך... ואני דיי בטוח שאת כל העומק הזה אפשר למצוא באינטרנת...
פורסם 2006 באפריל 419 שנים אבל יותר מעניין כשמהנדס מאינטל מספר לך על זה, לא? ואולי אני אנסה להשיג משם מעבד מודלף מה שאין באינטרנט, ואני בטוח בזה
פורסם 2006 באפריל 419 שנים אבל יותר מעניין כשמהנדס מאינטל מספר לך על זה, לא? ואולי אני אנסה להשיג משם מעבד מודלף מה שאין באינטרנט, ואני בטוח בזה אולי תגנוב איזה E8000 משם? ואז כל הפורום יארגנו לך לוח אם שנוכל לבדוק אותו
פורסם 2006 באפריל 419 שנים אולי תגנוב איזה E8000 משם? ואז כל הפורום יארגנו לך לוח אם שנוכל לבדוק אותו חחח אם כבר איתי (americium) יוכל לארגן לי לוח מתאים מממ E8000 הראשון בעולם אצלי, נשמע טוב
פורסם 2006 באפריל 419 שנים 2 שאלות חשובות, אשמח תשובה ברורה:1. מתי הקונרו אמור להמכר בארץ?2. באיזה צ'פסטים הוא יתמוך? האם הוא יתמוך ב945 ומעלה? או שיצאו כבר צ'יפסטים חדשים?תודה רבה לכםניב ;D
פורסם 2006 באפריל 419 שנים 965 על תצורותיו השונות (ידוע בינתיים על G ו-P) יתמכו בו975X מסוימים יתמכו בועל 945 לא ידוע כלוםובטוח ייצא צ'יפסט חדש כי חייב אחד שתומך ב-FSB 1333
פורסם 2006 באפריל 419 שנים מה שכן היציאה של הקונרוי ביאסה אותי כי אני מתחרט עכשיו שקניתי את המערכת שיש לי במפרט למרות שהיא עלתה לי רק 5000 שקל
פורסם 2006 באפריל 419 שנים 2 שאלות חשובות, אשמח תשובה ברורה:1. מתי הקונרו אמור להמכר בארץ?2. באיזה צ'פסטים הוא יתמוך? האם הוא יתמוך ב945 ומעלה? או שיצאו כבר צ'יפסטים חדשים?תודה רבה לכםניב ;D1. לא ידוע מתי הוא ישוחרר לעולם בכלל...2: 965 על תצורותיו השונות (ידוע בינתיים על G ו-P) יתמכו בו975X מסוימים יתמכו בועל 945 לא ידוע כלוםובטוח ייצא צ'יפסט חדש כי חייב אחד שתומך ב-FSB 1333
פורסם 2006 באפריל 419 שנים קונרו יוצא ביולי.ממש לא.מעריכים יולי-בפטמבר...יכול גם להיות איזה בעיה עם לוחות אז לך תדע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.