פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים אבל יוקר המחייה בגרמניה הוא פי 2 או 3 מאשר בישראלאיפה תמצאי בגרמניה ב 300$ דירה?הדבר היחיד שזול בגרמניה זה בירהאיך זה שאני בחודשיים הסתדרתי עם פחות מ-500 יורו? ועוד אני קניתי שם בגדים ונעליים יקרות...חוצמזה, אני מוצאת לך דירה שם ב-120 דולר בכיף... איך נראה לך לחברה שלי, בת 18 כולה, עם המשרה החלקית שלה יש כסף לדירה ולהכל?אגב, הדברים היחידים שיקרים שם זה סיגריות, בגדים (אבל יש חנויות עודפים שיותר זולות מבארץ ודברים טובים), וודקה (שאר האלכוהול זול כמו חרא), ירקות (כי כולם מפחדים על פרות ותרנגולות משוגעות וכי בחורף צרייך לייבא כי קר) וחשמל. כל שאר הדברים זולים יותר מבארץ.
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים הדבר הטוב שאני יכול להגיד שיצא אם הוא יבחר זה שהוא יוציא את מפלגת העבודה ואז ממשלת שרון תיפול
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים אני באמת לא מבין אך הגעת למסקנה החפוזה הזו בקיצור - הוא אומר: "אם לא עבודה בהיי-טק ומשכורת של 20 אלף בחודש, שיזדיינו כולם - אני יושב בבית וחיי על חשבון המדינה". כאשר אני אמרתי - אם לא ידוע לך אז לידיעה כללית לרכוש היום השכלה גבוהה עולה לא מעט כסף ,ולמי שאין השכלה גבוהה קשה למצוא עבודה טובה שמכניסה גם כסף טוב , ואז לאדם במצב הנתון שתארתי יכול להיווצר חוסר רצון לעבוד ,כי אותו אדם צריך לעבוד לרוב בעבודה פיזית קשה וגם אז בקושי יגיע למשכורת נורמלית ! לא לזה התכוונתי ,אני מתאר מצב נתון ואתה קופץ וקובע למה לדעתך התכוונתי ,כאשר זה ביכלל לא הכוון שלי ,אני מתכוון לומר שיש בעיה גדולה וצריך לפתור אותה ,בטח שלא ע"י ישיבה בבית ,זה עוד לא עזר לאיש!
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים נו אבל זה מה שאמרת בעצמך:אם לא ידוע לך אז לידיעה כללית לרכוש היום השכלה גבוהה עולה לא מעט כסף ,ולמי שאין השכלה גבוהה קשה למצוא עבודה טובה שמכניסה גם כסף טוב , ואז לאדם במצב הנתון שתארתי יכול להיווצר חוסר רצון לעבוד,כי אותו אדם צריך לעבוד לרוב בעבודה פיזית קשה וגם אז בקושי יגיע למשכורת נורמלית !
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים חברים הממשלה נופלת, בקרוב בחירות...למי תצביעו? (מי שבגיל כמובן)הליכוד מושחטפרץ רוצה להחזיר את אוסלומה שנישאר לי זה שינוי
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים תודה לאל.. הא הא...בן אדם אתה אכזר הליכוד מושחט פרץ רוצה להחזיר את אוסלו מה שנישאר לי זה שינוי מבחינתי מי שעושה במצע שלו הכי ביג דיל מנושא החינוך אני איתו
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים עזוב אותך מצעהבטחות לחוד ומעשים לחודבתקציב הקודם שינוי הייתה זו שנלחמה וקיבלה משהו כמו 600 מליון בשביל הסטונדטים אז ניראה לי שהיא גם מתאימים לך
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים תשמע אני קורא מצעים...ועוקב אח"כ ושם לב מי מדבר באוויר...שינוי לא הכי חזקים ביישום מצע.
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים תודה לאל.. אל לך לשמוח בתרם עת ,אני עומד לצאת בקמפיין להוריד את גיל ההצבעה ל -14 !!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.