עבור לתוכן

בג"צ קבע: "נוהל שכן" אינו חוקי

Featured Replies

פורסם

בורג,על מה שאמרתי אל תצחק,כי זה כבר לא מצחיק.

וכן יש לי חוש הומור,אני לא אוהב בדיחות כאלו

• תגובות 205
  • צפיות 15.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מזלזל באנשים שנלחמים למען המדינה, ואני מאוד מודה להם על ההקרבה! אבל יש הבדל בלחימה למען המדינה לבין חוסר מוסריות ופגיעה בחפשים מפשע!

העובדה שראית את חבר שלך מתפוצץ לידך לא נותנת לך לגיטימציה להרג פלסטינים שלא עשו דבר.

גם העובדה שאתה מוקיר זכויות אדם ומתנגד לחלק מהפעולות של צה"ל לא נותנת לך לגיטימציה להתחמק מחובתך כאזרח ישראלי, כך שגם אני מקווה שתשב בכלא במידה ואכן תעשה כך - מה לעשות, זו מדינת חוק בסופו של דבר.

צה"ל לא קיים כדי לפגוע בחפים מפשע וחוסר מוסריות הוא לא ערך שהצבא דוגל בו באופן כללי. ישנם מקרים מכוערים בצבא, כמו בכל צבא אחר בעולם וכמו בכל חברה בעולם, אז מה? איך תעזור למנוע מקרים כאלו אם תתחמק מהצבא? להיפך, הדרך הכי טובה לשנות מערכת היא מבפנים.

חוץ מזה, רואים שאתה ניזון מהתקשורת ("ממקור ראשון".. חחח...) - הרי כשצה"ל עושה משהו בסדר, אף אחד לא מדווח על זה, זה לא מעניין אף אחד. אבל כשאיזה מ"פ אידיוט מוודא הריגה בילדה אז עושים פיאסקו תקשורתי כאילו תפסו את בוש ופוטין ביחד במיטה; אז כן, יכול להיות שהמ"פ עשה משהו שלא כשורה, וכן - זכות הציבור לדעת וחובת התקשורת לדווח, אבל התקשורת מאוד מאוד סלקטיבית בדיווחים שלה. היא מציגה לרוב רק את הצדדים השליליים - כי זה מה שמושך צופים, וזה מה שמוכר; השורה התחתונה היא שלתקשורת ישנו אינטרס כמו לכל גוף כלכלי אחר, בטח כאשר ישנם מספר רב של ערוצי טלוויזיה שמתחרים אחד בשני וכל אחד רוצה להיות הראשון שחושף שערוריות ומחדלים...

והדבר האחרון - אתה אידיוט (ואני מתכוון אליך, לא לסבא שלך). זה נורא נחמד שאתה דואג לזכויות אדם בצד הפלשתיני, ואתה בטח שמאלני (גם אני שמאלני, רק שתדע), אבל אתה אידיוט כי אתה דואג לזכויות אדם *רק* בצד הפלשתיני. אפילו ארגוני זכויות אדם בינלאומיים מותחים ביקורת קשה מאוד נגד הפלשתינים בגלל הפיגועים שמכוונים נגד אוכלוסיה ישראלית אזרחית, אבל אתה - שותק. אני לא יודע אם אתה באמת ובתמים מאמין שצה"ל הוא הצד היחיד בסכסוך שפוגע בזכויות אדם, אבל זה בפירוש מה שמשתמע מדבריך; הפעילות של צה"ל נגד ארגוני הטרור בהחלט פוגעת באזרחים הפלשתיניים החפים מפשע, ולעתים הם נהרגים על לא עוול בכפם, וזה באמת מצער ויש להמנע מזה בכל מחיר, אבל הפגיעה בזכויות אדם היא איננה המטרה, וגם לא האמצעי, היא רק תופעת הלוואי. הפעילות של צה"ל היא נגד ארגוני טרור שלא יהססו לרגע לפוצץ אוטובוס מלא בילדים. כשאתה אומר שאתה מתכוון להתחמק משירות צבאי, אתה בעצם אומר שאתה לא מעוניין לעצור את המחבל הבא, מבחינתך - מי שבא, ברוך הבא.

Borg - במקום לכתוב את כל ההודעות הארוכות האלו, אתה יכול פשוט לכתוב "ערבי גבר הוא ערבי בקבר", זה די מסכם את כל ההשקפה שלך.

פורסם

מיני מייזר אתה כול כך צודק שהתקשורת סלקטיבית.

זה כמו שהם מדווחים על כול נשיכה של פיטבול,אבל שלברדור הרג את הילד של הבעלים שלו(מקרה אמיתי שקרה לפני חצי שנה) הם לא אומרים על זה כלום..

ערבי חמוד זה ערבי על שיפוד ;D

פורסם

מינימיזר - מילים כדורבנות.

פורסם

מינימיזר אני לא מבין את הטענה שלך נגד התקשורת... אתה רוצה שהם ידווחו "היום צהל לא הרג ילדה ערביה" "היום צהל לא ווידה הרגיה על ילד ערבי" "היום צהל לא התעלל בגבר פלשטינאי" וכו'?

אם נגיע למצב כזה זה יהיה עצוב מאוד...

אם צהל מצליח לתפוס מבוקש בלי הרוגים לא מדווחים על זה? לפעמים מדווחים לפעמים לא זה תלוי בדברים האחרים שקורים באותו הזמן... אבל זה לא שהתקשורות מסתירה ממך את הפעמים שצהל מצליח לא להרוג אף אחד... אבל כשצהל לא מתעלל/הורג וכו' זה לא כותרת... אין מה לעשות אתה לא יכול לעשות כתבה ממשהו שצהל לא היה אמור לעשות והוא לא עשה... אתה יכול לעשות כתבה ממשהו שצהל אמור לעשות ולא עשה או ממשהו שצהל אמור לא לעשות ועשה וגם מדברים שצהל אמור לעשות ועשה... אבל מדברים שצהל אמור לא לעשות והוא לא עשה אין כאן שום דבר שיחזיק כתבה.... עזוב רייטינג אין על מה לכתוב...

פורסם

הם דווקא כן עושים את זה (בערך).

מכונית של החמאס עמוסה בטילים וחומרי נפץ מתפוצצת "באופן מסתורי" (תאונה) באמצע תהלוכה של החמאס והורגת עשרות פלשתינים "חפים מפשע" (שוב, אוקסימורון). כמובן שהחמאס יש מאשים את צה"ל שירה על המכונית טילים ממסק"רים, כביכול, למרות שמקורות רשמיים ברשות הפלשתינית סתרו זאת.

בחייך Borg, תקרא את הטקסט בהקשר הנכון. לך הודעה אחת או שתיים אחורה ותראה שדיברתי בדיוק על המקרה הזה.

מהחלק האחרון במשפט שלך אפשר לחשוב שהיה צריך להעניק לחמאס את פרס נובל לשלום. :-\

מה הקשר? גם ברון סמים בדרום אמריקה יכול לממן מרפאה בשכונה שלו, אבל זה לא הופך אותו לאמא תרזה - כמו לחמאס, יש לו אינטרס לרכוש את אהדת התושבים. שוב, תקרא את ההודעה שלי בהקשר המלא שלה.

פורסם

מינימיזר אני לא מבין את הטענה שלך נגד התקשורת... אתה רוצה שהם ידווחו "היום צהל לא הרג ילדה ערביה" "היום צהל לא ווידה הרגיה על ילד ערבי" "היום צהל לא התעלל בגבר פלשטינאי" וכו'?

אם נגיע למצב כזה זה יהיה עצוב מאוד...

אם צהל מצליח לתפוס מבוקש בלי הרוגים לא מדווחים על זה? לפעמים מדווחים לפעמים לא זה תלוי בדברים האחרים שקורים באותו הזמן... אבל זה לא שהתקשורות מסתירה ממך את הפעמים שצהל מצליח לא להרוג אף אחד... אבל כשצהל לא מתעלל/הורג וכו' זה לא כותרת... אין מה לעשות אתה לא יכול לעשות כתבה ממשהו שצהל לא היה אמור לעשות והוא לא עשה... אתה יכול לעשות כתבה ממשהו שצהל אמור לעשות ולא עשה או ממשהו שצהל אמור לא לעשות ועשה וגם מדברים שצהל אמור לעשות ועשה... אבל מדברים שצהל אמור לא לעשות והוא לא עשה אין כאן שום דבר שיחזיק כתבה.... עזוב רייטינג אין על מה לכתוב...

הכוונה שלי הייתה שכשחייל מכה פלשתיני במחסום בלי שום סיבה, התקשורת ישר עטה על האירוע (בצדק, אני לא אומר שלא). אבל כשחיילים נותנים לפלשתינים מזון, מים ותרופות, על זה אף אחד לא שומע. דוגמא יותר טובה היא כמובן הבתים שחיילי צה"ל הרסו במהלך "חומת מגן" - כדי לא להיות חשופים לירי צלפים, החיילים תפסו עמדות בתוך הבתים ועברו מבית לבית ישר דרך הקיר (אותו הם שברו). כמובן שכל זה זכה לכיסוי רחב בתקשורת, אבל אף אחד לא דיווח על כמה חיילי מילואים שהשאירו כסף למשפחה שחיה בבית שהם תפסו במהלך הפעילות, כפיצוי על הנזק שנגרם לבית.

פורסם

בורג,על מה שאמרתי אל תצחק,כי זה כבר לא מצחיק.

וכן יש לי חוש הומור,אני לא אוהב בדיחות כאלו

אני מצטער אם מה שאמרתי פגע בך.

בכל אופן, לא התכוונתי לצחוק על מה שאמרת בנוגע להלם קרב.

סתם, נזכרתי במשפט הלקוח ממלחמת וייטנאם, וכיוונתי אותו לאותם שמאלנים הדואגים לשלומם של הפלשתינים ה"חפים מפשע", בלי קשר למה שאמרת.

Borg - במקום לכתוב את כל ההודעות הארוכות האלו, אתה יכול פשוט לכתוב "ערבי גבר הוא ערבי בקבר", זה די מסכם את כל ההשקפה שלך.

אתה מתכוון - "ערבי טוב הוא ערבי מת"! :smile1:

פורסם
  • מחבר
אותם שכנים פלשתינים "חפשים מפשע" (יש כאן אוקסימורון) הם לא תושבי מדינת ישראל, ולכן צה"ל מתוך הגדרתו צריך לא להגן ולשמור על חייהם, אלא להילחם בהם, היות והפלשתינים הם אוייבים מרים של מדינת ישראל, ואנחנו נמצאים כעת זה שנים רבות במצב של מלחמת טרור עקובה מדם עם הפלשתינים

בורג פה אתה טועה בגדול,

בגלל שאנחנו שולטים בשטח אנו אחראים על חיי התושבים, ובגלל שאנחנו נחשבים כח זר, אז פי כמה וכמה.

modgod, מצד אחד אתה אומר למעשה לחיילים לסכן את חייהם בשביל המדינה, בשביל שאתה תוכל לחיות פה, ומצד שני אתה לא רוצה לתרום את חלקך?

כמה צבוע בנאדם יכול להיות?

חוץ מזה תרגע, אל תקלל או תעליב משתמשים אחרים.

מינימייזר, אני איתך.

פורסם

[ltr]Borg, you should refrain from posting in any political threads, we all know your opinion. and I'm pretty sure you're working on you own version of "the final solution".

MiniMizer, word up![/ltr]

פורסם
  • מחבר

הודעות שלא קשורות לנושא - נמחקו

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3152181,00.html

אוי התגובה הראשונה פשוט גאונית... :lol:

1. בארץ היו פונים לבג"צ - באיזו זכות קוראים מכתב אישי

ממש פגיעה בזכויות בפרט ככה קוראים מכתב אישי ומגלים את האסטרטגייה של אל -קאיידה .

ממש לא יפה .

תחפשו דרך יפה להילחם בטרור .

חבל שאנחנו לא לומדים מהאמריקאיים מלחמת חורמה בלי שאלות עם הטרור

פורסם

צודק. באמת עצוב שזה בדיוק מה שהיה קורה בארץ, אבל אני מעדיף לצחוק מאשר לבכות.....

פורסם

א. לא צה"ל הרג אותו, השכן החביב ממול הרג אותו.

ב. גם אם כן, זה לא "כי התחשק לו".

ג. ממש לא איכפת לי מהאהדה שלהם כלפי ישראל, העיקר שחיילים יחזרו הביתה בשלום.

ד. אם הינו מפסיקים לנסות להיות הומנים ויותר קדושים מהאפיפיור, כבר מזמן לא היו פיגועים.

ג. אבל אם לא איכפת לך מהאהדה שלהם, ואתה תמשיך לדכא אותם, הם פשוט יהרגו את החיילים, כמו שקורה היום.

ד. צודק, למשל, סטאלין לא היה הומני, ובאמת הכלכלה במדינה שלו השתפרה, הביטחון השתפר, בכלליות, הכל היה הרבה יותר טוב.

...רגע, לאן נעלמו מליוני אנשים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים